MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#79726 Re: Pokud požadujete respekt pro marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana.....

2016-04-13 18:16

#79723: Havloidi jsou mor! -  

 ....proto, že byl "zvolen", pak je potřeba, abyste měl velký respekt ke každému, kdy byl zvolen a nejvyšší správní soud o něm v usnesení nikdy nenapsal, že by porušoval zákon lhaním, jak se to stalo Milošovi Zemanovi. 

Tedy velmi važte slova na adresu kteréhokoliv poslance, kterého nejste schopen usvědčit ze lži. 


Nepřihlášený uživatel

#79727 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 18:17

#79706: vypadni s česká havlojde - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

 

 Já jsme zrádce a kolaborant? Koho jsme zradil a s kým jsem kolaboroval? 

Byl to Zeman, kdo se zpronevěřil základním principům, nelhat a dodržovat zákony a Ústavu a především zákon volební, kterým se získává moc. Koho tím zradil, že se zpronevěřil základní slušnosti, logicky každého kdo ho volil, neboť pochybuji, že by jej někdo volil proto, že porušoval zákon, byť vy na to vypadáte. 


Nepřihlášený uživatel

#79728 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabko

2016-04-13 18:18

#79707: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá 

 

 " Já mám na mysli především jejich "vychování", to je prostě taková "mentalita a kultůra". Kriminálníci to zhusta jsou, oni jim ani ty kebaby nespadly z nebe, nebo si na ně nevidělali v kolbence. :D"

Co vás v té škole ruských trollů učí? "Kultůra", to je jak kdyby to napsal Zemanův poskok Augustin - "lingvista" . 

Kriminální čin je kriminální čin. To, že vy máte jakousi představu, ještě neznamená, že je to realita. Pokud je část muslimů pod vlivem sekty či sekt, je potřeba se to naučit rozpoznávat, ale nelze z  toho dělat "že je to mentalita". 

To, že na světě musíme žít vedle sebe je více než jasné. Tedy to řešme. 


Nepřihlášený uživatel

#79729 Re:

2016-04-13 18:24


Nepřihlášený uživatel

#79730

2016-04-13 18:26

Havlista je podmnožinou množiny komunista.


Nepřihlášený uživatel

#79731 Re: Re: Parlamentní listy o sobě prohlašují, že jsou bulvárem....

2016-04-13 18:32

#79729: - Re:  

 ....RT se už také přiznala, že se jedná o bulvár? 

Petr Žantovský: Parlamentní listy se považují za bulvární medium a to čte Miloš Zeman :-)....

2016-04-13 19:40

 

..tam dává interview, to považuje za pravdivý obraz o společnosti. To se pak není čemu divit, že páchá jeden velezrádný čin za druhým. 

Petr Žantovský je skutečně Ovčáček verze 2.0 :-), je skvělé, že se tito lidé nakonec sami přiznají k vlastní hlouposti a v případě PL dokonce zločinnosti, bulvární titulek nedělá, ale obsah článku, tak ten "bulvární nebyl", jen byl "extrémní" ovšem ne "extrémistický" :-) 

Petr Bulvár Žantovský - reakce na to, že nejzdílenější jsou bláboly z PL o uprchlické krizi :-) - "Nebude to tím, že to téma ve splečnosti žije?" jak snadné, tak jim nalžeme další a další hovadiny, aby to "žilo" čím dál víc. 

Co za téma si PL vyberou za dva měsíce, kdy bude po uprchlické "krizi"? Vrátí se opět ke standardnímu rasimu, který tam jel předtím? Prostě to téma ve společnosti žije :-)´. 

Petr Žantovský byl legrační - Parlamentní listy se považuji za bulvární medium, "tedy do jisté míry bulvární medium" jak se pak opravil (upravil :-)) - novinář, vysokoškolský "pedagog" v novinařině?. Do jaké míry? Co by si k tomu chtěl vymyslet?

Přečetl jsem několik jeho textů, zdaleka to nebyl jen bulvár, ale ruská propaganda, zpochybňování demokracie a vytváření dojmu, že to totalita "zvládne" lépe. 

Legrační je, když kritizuje bulvární titulek, "který on nedělal a je jednoznačně bulvární" dle jeho slov, "to pod ním, už bulvární ovšem nebylo", přestože jsou Parlamentní listy dle Petra Žantovské (nemá nic společného s Michaelem Žantovským) bulvární medium. 

Tedy Petr Žantovský píše nebulvární články do bulvárního media :-), kterým dávají bulvární titulky bez jeho vědomí :-), úžasný, proto ty jeho bláboly citují komunisté, náckové, ruští trollové všude možně po diskuskusích :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79732 Re: Tedy stále platí, že ve skupině "havlisti" jsou zatím Zeman s Ovčáčkem :-)

2016-04-13 18:33

#79730: -  

 ....a vy se tam mocně tlačíte mezi ně. :-)

"Havlista je podmnožinou množiny komunista." 


Nepřihlášený uživatel

#79733 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věř

2016-04-13 18:36

#79702: pro sluničkařske smažky - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věřit.. 

 

Já jsem nevolil člověka, který masivně lhal  porušoval volební zákon, tedy na výlet do Bohnic si voliči Zemana zajeďte vy, neb je čiré šílenství dát výsadu beztrestnosti lháři, který masivně porušuje volební zákon, je to jako volit Hitlera, žádný rozdíl v tom bohužel opravdu není. 

Nejvyšší správní soud naprosto jasně konstatoval, že Zeman porušoval.....

2016-04-13 07:04

 

....volební zákon, že lhal. Nemůže být ovšem zvolen člověk, který porušuje volební zákon, neboť jedinou sankcí při porušování základního zákona demokracie tedy zákona volebního je, že nemůže být zvolen, takový člověk musí být z voleb vyřezen a pokud už volby proběhly, musí být zrušeny. 

Nejvyšší správní soud se naprosto protí zákonu zřekl odpovědnost a přenesl jí na politiky a ti by tedy měli konat a jasně řící, že porušování volebního zákona možné není a Zemana pohnat před ústavní soud pro velezradu, neboť i on sám byl NSS informován, že porušil volební zákon, že doslova lhal a on měl být tedy první, kdo řekne, nemohu funkci přijmout, dokud se celá věc nevyjasní. Tím, že funkci přijal, stal se automaticky velezrádce, neboť porušil Ústavu. 

Zeman během volební kampaně nedělal nic jiného, než lhal. Lži jsou natolik průkazné a natolik zřejmé, že Nejvyšší správní soud velmi pochybil, když je jako lži nesledal, přestože sám se stav, kdy se lže odkazuje a při lhaní se z odpovědnosti NSS nevymaňuje, naopak je arbitrem, který měl o neplatnosti rozhodnout. 

Citace NSS:

 

" V konečném důsledku ani netvrdí, že nesměly být používány vůbec – samozřejmě s výhradou, že se nejedná přímo o lži."

"Jiná je ovšem situace u dalších pochybení, která navrhovatelé volební kampani vytýkají. Konkrétně ve vztahu k celostránkovému inzerátu v deníku Blesk, který vyšel v první den druhého kola voleb prezidenta republiky (srov. deník Blesk, 25. 1. 2013, s. 9), Nejvyšší správní soud již konstatoval v usneseních ze dne 18. 2. 2013, sp. zn. Vol 15/2013 či sp. zn. Vol 44/2013, že tento inzerát obsahuje přinejmenším jedno nepravdivé tvrzení, a to o poděkování kandidáta K. Schwarzenberga B. P. za jeho podporu (k nepravdivosti tohoto tvrzení srov. vysvětlení M. Zemana v prezidentské debatě na ČT 1 dne 24. 1. 2013 a následné dementi Britských listů z téhož dne, vizhttp://www.blisty.cz/art/67152.html).Tím byl porušen zákaz uvádět o kandidátech nepravdivé údaje dle cit. § 35 odst. 2 zákona o volbě prezidenta republiky. Současně byla porušena též povinnost dle § 35 odst. 3 zákona o volbě prezidenta republiky, podle něhož „[p]ropagace nebo volební agitace šířené prostřednictvím komunikačních médií musí obsahovat informaci o jejich zadavateli a zpracovateli; to platí obdobně i pro sdělení v neprospěch kteréhokoli kandidáta na funkci prezidenta republiky.“ 

"Stejně tak byla lživá informace, šířená tentokráte týmem M. Zemana, podle níž jsou na zámku K. Schwarzenberga nacistické symboly (http://www.novinky.cz/domaci/291011- zeman-se-omluvil-schwarzenbergovi-za-reci-o-hakovych-krizich.html). Navrhovatelům je třeba přisvědčit rovněž v tom, že se M. Zeman dopustil lži, pokud v debatě kandidátů dne 22. 1. 2013 K. Schwarzenberga nařkl z toho, že po restituci zámku v Čimelicích nasadil takové nájemné, že se učiliště pro zdravotně postižené děti muselo odstěhovat a že o služební byt přišla též učitelka T. B. (http://www.lidovky.cz/ze-me-schwarzenberg-vyhnal-z-bytu-lez-jako-vez-f4u- /zpravy-domov.aspx?c=A130123_135030_ln_domov_ogo)"

V uvedených případech nepochybně došlo k porušení zákona, konkrétně v prvém případě § 35 odst. 2 a 3 zákona o volbě prezidenta republiky, v druhém a třetím případě § 35 odst. 2 téhož zákona. Obě skutečnosti bezesporu měly racionální vztah ke zvolení kandidáta, jehož zvolení je napadeno.

 

 

Hodně alibistické od NSS a to proto že NSS sám tvrdí, že menší nezákonnosti vcelku mohou způsobit velkou nezákonnost, tedy takové porušení volebního zákona, které vedlo k manipulaci s voliči. Dnešní stav na Hradě naprosto jasně dokazuje, že Zeman jako lhář lhal záměrně a záměrně porušoval volební zákon. Je nutné, aby politici tuto věc vyřešili. 

V usnesení NSS nevysvětluje, jak dospěl k názoru, že porušování volebního zákon Zemanem, nemělo takovou intenzitu, že ne mohlo ovlivnit 500 000 lidí. To se v usnesení skutečně nikde nelze dozvědět. Velmi podivné. 

Lze tak uzavřít, že volební stížnost navrhovatelů není důvodná. Jakkoliv se totiž Nejvyšší správní soud ztotožňuje s řadou uplatněných námitek co do jejich skutkového vymezení, pouze v několika případech je možné hovořit o protizákonnosti, přičemž tato zjištěná protizákonnost podle přesvědčení Nejvyššího správního soudu nedosahuje takové intenzity, aby byla způsobilá zpochybnit výsledky voleb jako celku s ohledem na rozdíl téměř 500 tis. hlasů, o které obdržel vítězný kandidát více.


Nepřihlášený uživatel

#79734 Re: Pravda o Ukrajině

2016-04-13 18:37

#79709: A je to venku! - Pravda o Ukrajině 

 

Nečtěte bláboly na pochybných serverech a raději si nastudujte např. trojstrannou dohodu. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf

Je možné se zorientovat v tom, co se událo na Ukrajině?

2015-11-26 07:25

 

 Ukrajina je věc komplikovaná, přesto se lze ve věci zorientovat.  

Janukovič získal mandát na základě slibu, že bude garantem asociační dohody s EU, což také velmi dlouho, byť velmi laxně činil. Bohužel také měnil Ústavu Ukrajiny a to tak, že posiloval svojí vlastní moc. 

Následně se v roce 2010 odehrály velmi zvláštní volby, z pohledu standardů, které asocičaní dohoda s EU také vyžaduje. (EU má skutečně i standardy na úroveň demokracie - např. požaduje nezávislé pozorovaté u voleb, existenci základních demokratických institucí a zákonů  např. zákon o státní službě, kde se ale mnohdy spokojí ostantí partneři v EU s příslibem, že vznikne viz situace v ČR). 

Podivnost voleb byla mimo jiné v tom, že se do tamního parlamentu dostali neonacisté ze strany Svoboda a byla velká pochybnost, jestli právě v jejich případě nebylo manipulováno s hlasováním. 

Janukovič následně se Svobodou uzavřel opět "podivnou" koalici, ministři v jeho vládě se jako k Svobodě nehlásili. 

Následně těsně před podpisem asociační dohody s EU přijel na Ukrajinu Putin a Janukovič s ním cosi podespal, o čem možná nebyli informování ani poslanci jeho vlastní strany a současně zrušil dojednávání Asocičaní dohody s EU. 

Janukovič tedy těžce porušil svojí vlastní dohodu z voleby prezidentské a stejně tak i dohody z voleb parlameních. V takové situaci již občanům nezbývá mnoho možností jak se bránit, neboť bylo zřejmé, že kroky, které byly učiněny Janukovičem mohou se jevit jako nevratné a jako těžké zneužítí moci. Vyjádřili tedy toto v ulicích, žádná jiná možnost již nebyla. Janukovič na to reagoval tak, že využil změny ústavy, kterou provedl a zavedl represivní účelové zákony vůči obyvatelstvu a začal dokonce využívat "soukromou armádu" OMON zděděný po Rusech a podivné neuniformované ozbrojené policisty tzv. titušky. Čímž situaci déle vyhrotil. 

Následně se "podvolil" přislibil vrátit Ústavu do stavu, kdy získal moc a ale to již neudělal, napsal zvací dopis okupantovi Krymu a uprchl do Ruska.  V takové situaci převzal moc řádně zvolený parlament. K věci se vyjádřila Janukovičova strana tak, že je Janukovič na Ukrajině stíhán pro vlastizradu, těžko by se také dalo cokoliv jiného čekat, když napsal zvací dopis okupatovi Krymu. Následně byly prošetřovány i čistě kriminální činy jeho a jeho rodiny a z objemu prostředků, které jeho rodina utrácela je možné dovodit, že se jednalo o prostředky skutečně z kriminální činnosti. 

Máte snad jinou posloupnost událostí na Ukrajině? 


Nepřihlášený uživatel

#79735 Petr Žantovský: Parlamentní listy se považují za bulvární medium a to čte Miloš Zeman :-)....

2016-04-13 18:40

..tam dává interview, to považuje za pravdivý obraz o společnosti. To se pak není čemu divit, že páchá jeden velezrádný čin za druhým. 

Petr Žantovský je skutečně Ovčáček verze 2.0 :-), je skvělé, že se tito lidé nakonec sami přiznají k vlastní hlouposti a v případě PL dokonce zločinnosti, bulvární titulek nedělá, ale obsah článku, tak ten "bulvární nebyl", jen byl "extrémní" ovšem ne "extrémistický" :-) 

Petr Bulvár Žantovský - reakce na to, že nejzdílenější jsou bláboly z PL o uprchlické krizi :-) - "Nebude to tím, že to téma ve splečnosti žije?" jak snadné, tak jim nalžeme další a další hovadiny, aby to "žilo" čím dál víc. 

Co za téma si PL vyberou za dva měsíce, kdy bude po uprchlické "krizi"? Vrátí se opět ke standardnímu rasimu, který tam jel předtím? Prostě to téma ve společnosti žije :-)´. 

Petr Žantovský byl legrační - Parlamentní listy se považuji za bulvární medium, "tedy do jisté míry bulvární medium" jak se pak opravil (upravil :-)) - novinář, vysokoškolský "pedagog" v novinařině?. Do jaké míry? Co by si k tomu chtěl vymyslet?

Přečetl jsem několik jeho textů, zdaleka to nebyl jen bulvár, ale ruská propaganda, zpochybňování demokracie a vytváření dojmu, že to totalita "zvládne" lépe. 

Legrační je, když kritizuje bulvární titulek, "který on nedělal a je jednoznačně bulvární" dle jeho slov, "to pod ním, už bulvární ovšem nebylo", přestože jsou Parlamentní listy dle Petra Žantovské (nemá nic společného s Michaelem Žantovským) bulvární medium. 

Tedy Petr Žantovský píše nebulvární články do bulvárního media :-), kterým dávají bulvární titulky bez jeho vědomí :-), úžasný, proto ty jeho bláboly citují komunisté, náckové, ruští trollové všude možně po diskuskusích :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79736 Copak se to soudruh Telička z ANO StB snaží vyvolat za dojem, že je Zeman idiot?

2016-04-13 18:44

Europoslanec Pavel Telička: Je to úplně jiný Zeman. Věřím, že polovina věcí, co řekne, není z jeho hlavy

  • Za Zemanovy vlády byl náměstkem ministra zahraničí a vyjednával o vstupu Česka do EU.
  • Na současného prezidenta vzpomíná Pavel Telička jako na bystrého premiéra.
  • Jeho dnešní proměnu nechápe a volá po silném soupeři v příštích volbách.

Miloš Zeman je pořád stejné oposmluvní komunistické ........ (libovolná Zemanova opolzlost). Nic se na něm nezměnilo, je to zločinec, dnes jen ztratil poslední zbytky zábran, což dokládá např. vyznamenání jeho ženy. 


Nepřihlášený uživatel

#79737 Konečně, chtělo by se říci......

2016-04-13 18:46

BIS ZASÁHLA PROTI RUSKÝM NOVINÁŘŮM

Hlavní bezpečnostní riziko je ovšem bohužel Miloše Zeman s jeho bandou KGBáků na Hradě. 


Nepřihlášený uživatel

#79738 Rusáci provokují....

2016-04-13 18:50

Ruské letouny opakovaně přelétly nad
americkým torpédoborcem, Moskva mlčí


Nepřihlášený uživatel

#79739 Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní....

2016-04-13 19:08

Zeman děkoval policii za zásahy při čínské návštěvě. Budou je řešit poslanci

...děkovat za "zásahy" neříct ani příklad, takového "zásahu". 

Policajt v pletené čepici s výrazem nechápání, vyděšení, bezradnosti je velký symbol "zásahů" při návštěve Xi Jinpinga. Až policajt dopravák zahání čínské komunistické milicionáře, pak "našel odvahu" i "směr" nešťastníck v pletené čepici. Pokud by tedy někdo měl být nějak vyzdvižen, tak onen dopravák, který chytil útočícího Číňana a jasně dal najevo kde je mez, byť  Číňané byli svých odporným útočením dávno za hranicí myslitelného.  

Co je potřeba řešit srovnávací studíí, je agresivita čínských komunistických milicionářů v Praze a ostatních městech EU. 

MACHALICKÁ: Zeman - prezident
rozeštvávač. Poznáme, že se blíží malér?

Zeman dokonce děkoval za jeho soukromou extrémistickou demonstraci koupených mávačů 17.11.2015, což je obzvláště absurdní. Pro vlastně police tehdy hlídala soukromou demonstraci extrémistů a to navíc v míře vskutku absurdní? Vážné pochybsnosti stále zůstavají a je tedy potřeba, aby byla ustavena parlamentní vyšetřovací komise pro obě události. 


Nepřihlášený uživatel

#79740 Re: Re: Problémem rusákova jsou 50 let stará hesla, to máte naprostou pravdu :-)

2016-04-13 19:10

#79642: - Re:  

 

  "Amerika má jen auta, Sovětský svaz kosmonauta!"

Je zajímavé, že dnes je stav, že rusákov dodnes nemá ani auta, ani dálnice, po kterých by jezdila a dokonce už ani aktuální smysluplné rakety, když jim nedokáží přistávat první stupně.Tp je výsledek více jak 12 let KGBáků v Kremlu. Co více, dnes už dokonce ani nemají přístup k technologiím nutným pro těžbu plynu a ropy. 

Také je velmi zajímavé, že bez masivních dodávak amerických aut do CCCP hned od "napadení" (Rusko bylo Německu partnerem při rozpoutání II. světové války, jak jistě dobře víte) CCCP Německém, by se vlastně ruští komunisté nikdy nemohli povraždit na bojištích miliony svých vlastních vojáků a to z prostého důvodu, nikdy by je na bojiště nedopravili :-) neměli na to ona auta a co více dokonce do nich neměli ani palivo :-) a to se pyšně honosí rusákov titulem "benzinová stanice světa" :-). 


Nepřihlášený uživatel

#79741 Re: Babiše na vás!

2016-04-13 19:12

#79641: EET na vás, holoto zlodějská! - Babiše na vás! 

 

 EET směšná hloupost. Předně soudruh Babiš přece neušije bič na jeden z největších karuselů vůbec Agrofert., to by mu nejspíš skuteční vlastníci tohoto karuselu asi zakroutili krkem. Druhou věci je, že největší únik v DPH je tam, kde nejsou žádné doklady o prodeji a ty nebudou dál, tedy se ani nemohou dostat do EET, kontrolních hlášení atd.  

Je to prostě naprostá hovadina, tedy se utratí miliardy našich daní, aby se zjistilo, to co jsem výše napsal :-), doklady k DPH budou přesně souhlasit s výběrem a vyplácením DPH :-), takový je život, tak to je. 

Mimochodem podobně jsem kritizoval špatně zavedný systém zdrvotních poplatků, které díky způsobu kde vybrané peníze zůstávaly byly spíše kladnou zpětnou vazbou systému než zápornou. Vlastní regulační poplatky sami o sobě nejsou ničím v principu špatným, ale velmi špatně byly Julínkem zvedeny. Socani ovšem toto nikdy jako argument nepoužili, nikdy jej nepochopili, asi se na střední škole zrovna chyběli, když se vykládal rozdíl mezi zápornou zpětnou vazbou a kladnou zpětnou vazbou. 


Nepřihlášený uživatel

#79742 Vítej nový zlatý standarde v další komunistické zemi.....

2016-04-13 19:19

Venezuela míří k inflaci přes tisíc procent. V zemi už teď chybí základní potřeby


Nepřihlášený uživatel

#79743 Re: Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní....

2016-04-13 20:11

#79739: - Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní.... 

 Čínští milicionáři spáchali v Praze i sexuální delikt za bílého dne, kdy se pokusili Češku zabalit do toho jejich rudého odporného hadru a bez nejmenších pochybností přitom muselo dojít ke kontaktu. Je naprosto jasné, že je to delikt se sexuálním podtextem. Policie i o tomto deliktu mlčí, přestože čínské komunistické milicionáře policisté nějak "pacifikovali", výsledek není žádný. Není jasné, kdo to byl, zdali byl vyhoštěn nebo to byl člověk, který odletěl společně s Xi Jinpingem, není známo vůbec nic, přitom to byl vůbec nejodpornější z viditelných deliktů čínských komunistických milicionářů. 


Nepřihlášený uživatel

#79744 Re: Re: Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní....

2016-04-13 20:12

Ali

#79746 Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věřit.....

2016-04-13 23:08

Jak je psáno v Koránu nejlepší je to po ránu

#79714: - Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věřit..... 

 


Nepřihlášený uživatel

#79747 Re: Re: Re: Problémem je, že se hodnocení policie Arabkou dá věřit.....

2016-04-14 04:07


Nepřihlášený uživatel

#79748 Re: Re: Re: Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní....

2016-04-14 05:29

#79744: - Re: Re: Soudruh Zeman se nevyjádřil, za který konkrétní "zásah" děkoval? Je to zvláštní.... 

 Já jsme mladou Češku nebalil do komunisté čínské vlajky, byli to čínští komunističtí milicionáři v Praze a není pochyb, že přitom tomto jejich ultra odporném činu ženu osahávali. Je to vrchol hnusu, co spáchali. 

pravda o zrudě

#79749 sametoví podvod

2016-04-14 06:03

václav havel byl kretén pěstovanej stbákama 

 václav havel byl humanitární vrah lhář a zloděj opilec a homosexual 


Nepřihlášený uživatel

#79750 Re: Rusáci provokují....

2016-04-14 06:38

#79738: - Rusáci provokují.... 

 Potopit ty nacistický svině.