MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#74926 Re: 1/100 národa nemá rozum

2016-02-29 07:19

#74881: - 1/100 národa nemá rozum  

 

Pouze 19 % občanů jsou schopni lži Miloše Zemana označit za pravdu, není to malé číslo, ale také to ještě není taková hrůza. Ostatní obyvatelé této země velmi váhají co si tom debilovi a jeho odporném lhaní mají myslet. 

Je tu aktuálně opravdu zmatená část, která sice slyší ty jeho lži, ale někteří si myslí, to tyto lži jsou k něčemu prospěšné, byť mám zkušenost, že neví k čemu. 

Velká část mu také spíše nedůvěřuje a pak je tu 13 % lidí, kteří jeho lži přesně označují lhaním a na základě toho lhaní mu tedy opravněně nedůvěřují vůbec. Není to mnoho lidí, ale při pomyšlení, že tato země byla komunistickou pakáží devastována 40 let a drtivá většina lidí ani neví k čemu je Ústava, natož aby jí četli, je to ještě vlastně velmi dobrý výsledek. 

Tedy zkrátka, 81 % procent populace o tom debilovi velmi vážně pochybuje a 13 % dokonce ani nepochybuje, ale prostě Zemana charakterizují jako prolhaného debila. 


Nepřihlášený uživatel

#74927 Oposmluvní kupčení vygenerovalo "kraje" jako gubernie k rozkradení....

2016-02-29 07:20

Kušnierz promluvil o korupci a jde mu o život, policie teď půjde po politicích, tvrdí Slonková

....krajiští politici a rozpočty krajů byly navrženy a schváleny KGBáky Zemanem a Klausem bez jakékoliv kontroly, bez jakékokoliv možnosti získat informace, bez jakékoliv povinnosti se občanům zodpovídat. 


Nepřihlášený uživatel

#74928 Na tomto má Miloš Zeman a jeho ruské trollování obrovský podíl....

2016-02-29 07:21

 Učitelka odsoudila komunismus a Putina. Vyhrožují jí a petice žádá postih


Nepřihlášený uživatel

#74929 Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-29 07:22

#74878: vrat se do islámské země - islám a muslimy v česku nechceme  

 

 Zdaleka nemluvíte pravdu, tedy děláte propagandu a vyvoláváte nenávist. 

To, že Euro-atlantická civilizace umí velmi dobře rozpoznávat nebezpečnost sekt křesťanských je sice dobré, ale už horší je to s rozpoznáváním sekt ostatních náboženství, kdy dnes je naprosto jasně prokázáno, že terorismus není navázán na islám, ale existuje určitá část terorismu jako sekta islámu.

Právě v oblasti našeho státu s tímto existuje velmi špatná zkušenost v podobě vražedné sekty křesťanské a na ní "napojené" či možná "parazitující" armády zločinců Jana Žižky z Trocnova.

 Je také symptomatické pro komunistickou minulost tohoto státu, že právě středověkou teroristickou organizaci velmi podobnou dnešnímu IS komunisté vyzdvihovali jako vrchol naší minulosti a v podstatě ze středověkého zločince Jana Žižky z Trocnova dělali středověkého komunistického supermana a to vše za situace, kdy masivně školili teroristy z celého světa a to dokonce i ty islámské v měřítku, které dodnes není jistě plně zmapované. 

Mimochodem jste velmi nekokrétní především ve vašem napadení standardních zdrojů informací, že lžou. Dosud jste žádnou lež takového media neuvedl natož abyste prokázal, že se o lež jedná.

Pokud podléháte ruské propagandě např. v parlamentních listech, je to velmi smuté, tím spíše, pokud si např. o tomto zdroji pomluv a nesmyslů, naprostých blábol a tendenčního míchání reality s nějakou podivnou ruskou fikcí myslíte, že se jedná o reálný obraz světa, je to velmi smutá skutečnost a patologie vašeho myšlení,  mimo jiné proto, že právě v tomto mediu nejste schopen u drtivé většiny textů tam uveřejněných ani zjistit, kdo je napsal a odkud informace čerpal, což by vás mělo velmi varovat od toho, takové věci podléhat. 

Dokonce pokud tedy by podle vašeho tvrzení byl islám (tedy nikoliv sektářstí terorist či i sektářstí teroristé - není to poznat) nenávistní (kdy sektářští teroristé jsou skutečně nenávistní k jiným náboženstvím, je to jedním z projevů sekt) k jiným náboženství, tak by logicky do Evropy utíkali předvším příslušníci těchto nábožeství či bohužel také sekt (možá také problematických), ale vy zároveń tvrdíte, že přicházejí muslimové. Tedy i v této věci je poměrně značný rozpor už ve vašem textu. 


Nepřihlášený uživatel

#74930 Re: Výčet debilit Miloš Zemane je skutečně nekonečný, to máte naprostou pravdu.....

2016-02-29 07:24

#74792: Tatíček Zeman! -  

 

 ...byť jedním z vrcholů je jistě popis deviace a trestné činnosti jeho matky, chystající si do školy doma vařečku, aby měla čím ve škole mlátit děti. 

"Rád bych konstatoval, že při návštěvě Plzeňského kraje jsem obdržel chodský čakan, nyní jsem obdržel samopal, předpokládám, že v Karlovarském kraji, kam pojedu příště, dostanu tank," odhadoval další dar při připravované návštěvě v dalším kraji prezident Miloš Zeman.

 

Ve výčtu možných darů prezident pokračoval ... "takže zbývá bombardér B-52 a v dalším kraji atomová ponorka. No a v takovém případě se budu cítit dostatečně vyzbrojen pro svoji další politickou dráhu," řekl s úsměvem  prezident.
 
Jestli je na někom ve veřejném prostoru naprosto jasně viditelné, že podléhá ruské propagandě, jestli o někom možné to dokonce prokázat, když např. prezentoval lži z této propagandy uveřejněné v parlamentních listech ve volební kampani a dokonce se za ně pod tlakem vyřazení z voleb musel omluvit, tak je to Miloš Zeman. 
 
Vzhledem k tomu, že se v dospělosti budou všechny postižené děti, které budou svéprávné, pohybovat mezi "většinovou" populací a vzhledem k tomu, že škola je příprava na takový život, tak je váš názor na inkluzi, která se speciálně nezabývá je dětmi s lehkou mentální retardací, ale týká se všech postižených a všech postižení, vskutku absurdně ubohý a svědčí o skutečnosti, že jste dokonce vůbec nepochopil smysl vzdělávání, přestože jste se naučil, nejspíš ve škole, psát. 
 
Miloš Zeman je komunisticko nacionálně socialistický idiot a to je potřeba si bohužel přiznat a z této bohužel naprosto fatální skutečnosti se poučit. 

Nepřihlášený uživatel

#74931 Proč komunista a nacionální socialista Zeman nevyznal takového člověka?

2016-02-29 07:25

Ve 100 letech zemřel česko-americký vědec Walter Ehrlich. Život zasvětil výzkumu krevního tlaku

Protože ho jím vybraná administrativa o existenci takového člověka neinformovala? Co tedy dělají? Co ten debil tedy dělal v USA? Ožíral se v ruské hospodě s Rusákama? 


Nepřihlášený uživatel

#74932 Re: Máte snad důvodné podezření na....

2016-02-29 07:27

#74783: Právník -  

 

 ....Nejedlého, Mynáře, Ovčáčka, Augustina, či snad dokonce Zemana, když ten si na inauguraci uvázal kravatu s ruskou trikolorou, v Kremlu si nechal připnout symbol ruské agrese oranžovo-černou stuhu, na jednání s Putinem přivezl právě Nejedlého, který má na telefonu podobiznu právě Putina a na velvyslanectví poslal člena strany, která se hrdě hlásí ke komunistickému převratu v roce 1948? Máte snad důvodné podezření, na senátora a předsedu strany , které je Zeman čestným předsedou, který má v kanceláři krávu natřenou opět ruskou trikolorou, tedy na senátora Velebu? Máte snad takové důvodné podezření např. u pořadatelky demonstrace, na které vlastně byli jen extrémisté Jelenu Vičanovou? Máte snad důvodné podezření na další osoby z okruhu Miloše Zemana, např. na ty, které přivedly občana Čínské lidové republiky a "vlastníka" (je nemožné vlastně zjistit vlastnictví, Čína je stále komunistická totalita a vlastní vlastně vše) vlivové organizace na Hrad a přesvědčily Zemana, aby si z něj udělal "poradce"? Máte snad podezření na jeho spolupracníky, že jej udržují v představě, že ruská propaganda na našem území v češtině je realita? Máte snad podezření na vlastníky či provozovatele podivných propagandistický serverů, které Miloš Zeman svým jednání ale legitimizuje do role skutečných zdrojů pravdivých informací např. parlamentní listy? 

Neváhejte, konejte. 


Nepřihlášený uživatel

#74933 Re: Oposmluvní kupčení vygenerovalo "kraje" jako gubernie k rozkradení....

2016-02-29 07:31

#74927: - Oposmluvní kupčení vygenerovalo "kraje" jako gubernie k rozkradení.... 

 Domnívám se, že Slonková nezmínila velmi zásadní věc a to Zákon o státní službě. Bez existence tohoto zákona a v podstatě jakémkoliv (i sebehloupějším) vymezení vztahu mezi politikem a úředníkem by se také asi nikam neposouvalo. Důležité je, že při konfliktu mezi politikem a úředníkem dnes již stojí soud a proto také Kušnierz začal mluvit, neboť dnes jsou úředníci chráněni zákonem a mohou mluvit. Dokonce budou muset mluvit, jsou pod slibem úředníka, situace se opravdu radikálně změnila a to, že úředníci v pudu sebezáchovy promluví, to že informační systém o ROPu obsahuje dostatek důkazů, je naprosto jasné a skutečně to vypadá, že policie důkazy vidět nechtěla či nechce.  


Nepřihlášený uživatel

#74934 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2016-02-29 07:49

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo odkud ten "kapitál akumulovat". Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je, obdobně jako KSČ ktré byli ve velkém členy nebo kandidáty, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obětí, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířili  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče, ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šátky". 

vykuř obamovi

#74935 Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-29 07:59

#74929: - Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 pokud skutečně věřiš o mirumilovnych muslimech a islámu tak s tebou je něco v nepořadku kolik ti plati americka propaganda abys šiřil lži  pokud uvidim nějakeho muslima v mem městě dostane brutalni nakladačku šiřit učeni s koránu v mem městě nikdo nebude a tvuj nazor mě nezajma neznaš historii islámu  ad to jsou křižove vypravy nebo osmanska řiše když bila 2 světová válka muslimové pomahali hitlerovi na to jsou dukazi  vždyt zakladatel islámu prorok mohamed bil falešny prorok ktery trpěl halucinacemi a schizofrenii  bil to pedofil lupič nasilnik masovi vrah a valečny dobyvatel  islám vznikl v 7 stoleti v saudske arabii před tim to bila křestanska země to same pakistan bila hinduisticka země afghanistan bil budhisticky  cela severni afrika bila křestanska to same turecko  šiřiš lži zmrde přečti si historii evropy a islámu to same o severni africe blyzky vychod nebil vždy islámsky žili tam lide ruzne víry a kultury a dnes vladne v islámskych zemi tyranie kolaborante 

Králík

#74936 Re:

2016-02-29 08:09


Nepřihlášený uživatel

#74937 Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-29 08:15

#74935: vykuř obamovi - Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 Mluvíte o historii staré 1 300 let, přičemž křižácké války jsou z roku 1050 - 1099 našeho letopočtu a řekl bych, že vaše představa o této historii a realita, budou velmi rozdílné věci, nakonec není na tom nic divného, vaše představa velmi koreluje s výkladem historie komunisty. 

Tedy se obávám, že šířite opravdu nenávistnou propagandu a těžko říci proč tak činíte. Některá vaše vyjádřeníj jsou jednoznačně patologická a měl byste se léčit. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74938 Byl by dnes v Moskvě ?

2016-02-29 08:35

#74913: - Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta 

 Kdo ví, kde by dnes MZ byl  ?! Možná, že by tehdy "emigroval " do Sojuzu ( Сою́з Сове́тских Социалисти́ческих Респу́блик ).

islámská hovna tobě do huby

#74939 Re: Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-29 08:50

#74937: - Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 promluv si s nějakym ex muslimem nebo křestanem kteři žily s muslimy a poznaš jak se jim žilo s muslimy dojde čas aji na tebe zmrde prošel si vymivanim mozku protože poslouchaš propagandu usa  bež z amerikou a islámem do hajzlu 


Nepřihlášený uživatel

#74940 Re: Re: Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme

2016-02-29 08:57

#74939: islámská hovna tobě do huby - Re: Re: Re: Re: islám a muslimy v česku nechceme  

 Propaganda je tam, kde se lže. Vypadá to, že jste nikdy v živottě nebyl v muslimském světě a to nikde dokonce ani v Indii. 

Obávám se, že to nejsem já, kdo podléhá propagandě a vytváření strachu a nenávisti, což je logicky cílem každé propagandy. Vy zde prezentujete nenávist, píšeten neuvěřitelné vulgárnosti a tváříte se, že jste tím pádem milovník českého národa, co do počtu lidí mluvící stejným jazykem navíc jednoho z mnoha národů velmi malých. 

 

židovská prasata v žitě

#74941 židé ovládají svět

2016-02-29 09:15

protokoly sionských mudrcu

 rothschildové jsou rodina která manipuluji s celým světem a financovali  2 světové války  roschildové jsou sionisté a chtěji nový světový řád 


Nepřihlášený uživatel

#74942 Re: židé ovládají svět

2016-02-29 09:24

#74941: židovská prasata v žitě - židé ovládají svět  

 Běžte se léčit člověče.

Již před časem jsem psal, ruská propaganda připravuje své čtenáře na nové protokoly sionských mudrců a jak je vidno, vy jste připraven přímo dokonale. 


Nepřihlášený uživatel

#74943 Psychiatr pro Asenada

2016-02-29 09:28

#74936: Králík - Re:  

 De*ente, opět SÁM SOBĚ SOUHLASÍŠ. Po kolikáte už.?To je na Chocholouškovu diagnozu, idiote.


Nepřihlášený uživatel

#74944

2016-02-29 09:52

Je ostudou národa
Králík

#74945 Re: Psychiatr pro Asenada

2016-02-29 10:36

#74943: - Psychiatr pro Asenada 

 Co to na mě zkoušíš ty EXOTE havlistický?!


Nepřihlášený uživatel

#74946

2016-02-29 10:44

CHCI SLUSNEHO A MOUDREHO PREZIDENTA.

islámské imigranty nechci

#74947 slimaci do zahrady nepatři dokonce ani do evropy

2016-02-29 11:09

#74946: -  ten je v pražskem hradě 

 miloš zeman je nejlepši prezident v česku  narozdil od skurveneho havla 


Nepřihlášený uživatel

#74948 Zeman je tragédie České republiky

2016-02-29 11:18

#74947: islámské imigranty nechci - slimaci do zahrady nepatři dokonce ani do evropy 

 Vy snad vidíte do mého myšlení ? Z čeho automaticky usuzujete to, že když nechci Zemana, tak chci migranty ? Člověče, nezbláznil jste se náhodou ?  

takže : 

1 ) NECHCI ZEMANA,

2 ) NECHCI MIGRANTY .

 


Nepřihlášený uživatel

#74949 Aneb co by bec komunistů bylo a co nebylo....

2016-02-29 11:24

Expert: Dálnici jsme měli jako druzí na světě. Nová se staví 13 let

 

pro blbečka

#74950 Re: Zeman je tragédie České republiky

2016-02-29 11:28

#74948: - Zeman je tragédie České republiky 

 uvědom si že kdybichom  měly na hradě třeba švancenberka tak už tady mame přes 100 tisic muslimu  zeman je jediny kdo muže česko zachranit před islámizaci narozdil od naši vlady  chceš odstoupeni miloše zemana ale on jediny nas chrani před islámem  jinak je tady už davno mame a budeme to tady myt stejne jako v německu  takže pokud chceš odstoupeni miloše zemana tak chceš islámské imigranty kokote