MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
Nemá co bych měnil, jste bez nejmenších pochyb nemocný, mimo jiné proto, že nic z toho, co mi podsouváte nemůžete z žádného mého přispěvku vyčíst.
Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
#74402: - Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
takže česky narod ktery z většiny vic než 90 procent obyvatel nechce imigranty ani islám jsou podle tebe nemocni radši se nad sebou zamisly jestly s tebou neni něco v nepořadku nebo snad tvrdiš že většina čechu jsou idioti ten kdo řika lidem že jsou idioti většinou maskuje tim že idiotem je on sam
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i IS.....
#74395: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i IS.....
To smrdí ta havloidní žumpa v podhradí. Jsou to pouhá hovna (100).
Re: Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
Vy jste nemocný, o nikom jiném jsem nemluvil.
Vaše představy jsou evidentně ovlivněny nejen patologickým strachem - tedy nemocí, ale také ruskou propagandou provozovanou Milošem Zemanem.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i IS.....
Na rozdíl od vás, já jsem schopen onen smrad velmi dobře personifikovat. Smrdí Miloš Zeman, Nejedlý, Mynář a to ruskou propagadou, které dle mého názoru provozují.
Vy jen tupě žvaníte o nějakém podhradí, buďte konkrétní a to i včetně projevu lidí, které do "podhradí" zařazujete.
Já vám na oplatku pak pošlu dva projevy Miloše Zemana, které jsou plné lží a to dokonce i v případě, kdy mluví o svém vlastním projevu.
Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
Pana prezidenta Vaclava Havla si stale vazim. Mel jsem vzdycky rad slusne lidi.
Zeman funguje lepe nez polednice.
Kdyz me vnoucata zlobi tak je okriknu NEZBEDNICI, NEDATELI POKOJE TAK VAM PUSTIM V TELEVIZI ZEMANA.
Je neuveritelne jak to funguje,to pak deti jsou potichu ze uslysite spendlik spadnout na zem.
Příběhy bezpráví!
Po pádu Saddáma začalo peklo. Občané Iráku, které hostíme, nám popsali, jak jim ubližovali muslimové
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i IS.....
Tak to personifikuji lépe, smrdíš ty, hovne.
Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
#74407: Dobry den. - Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
Vrah, zloděj a lhář je pro havloida slušný člověk?
Re: Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
#74411: - Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
Byl by jste tak laskav a vysvetlil by jste me,co jste myslel svou odpovedi. Na tuto Petici jsem se dostal nahodou a tak nevim jak to zde chodi ze se vubec najde nekdo kdo muze urazet pana prezidenta Vaclava Havla.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i IS..
My se známe? Lhal jsem snad někdy v libovolném svém příspěvku? Co vám na mne tedy smrdí, když nelžu? Smrdí vám snad pravdomluvnost, když vám nesmrdí lži a ruské trolování Miloše Zemana a jeho bandy s největší pravděpodobností KGBáků?
Re: Re: Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
#74412: - Re: Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
|
To rád vysvětlím. Zoufalé výkřiky pomatených havlistů tady nikoho nezajímají, s tím si běžte do autonomního feťáckého centra "Klinika". |
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodával i
Už mi sem zase ten smrad leze přes monitor.
Re: Re: Re: Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
#74414: - Re: Re: Re: Musim to napsat,sprostoty je zde dost.
V diskusi o ubohosti Miloše Zemana nutnosti jeho abdikaci si dovolujete napsat co jste napsal? Máte mozek v hlavě?
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně dodáva
Tak si před těmi bláboly idiota Zemana zacpěte nos, dělám to také tak. Další možností je lži Miloše Zemana přesně popsat, pak je smrad jasně ohraničen a dá se mu v klidu vyhnout.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobně do
Podle IP adresy ten smrad pochází od tebe. A opět to pěkně zavanulo. Budu si muset nainstalovat antismradové rozšíření pro firewall proti 100 hovnům.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
#74405: - Re: Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
jediny kdo tady ma strach seš ty ubožaku sice si o nikom jinem nemluvil ale myslel si to tak zatim co tady šiřiš americkou propagandu pokud u nas dojde na konfrontaci mezi muslimy a českymi lidmy bude to jen vaše vina rozhodně se těšim až budu střilet do muslimu a sluničkovich hipiku nejste nic než zhulenci a kavarenšti povaleči kteři maji nenavist k českemu narodu a evropě vaclav havel je ten největši zmrd kterej mohl v česku byt jen diky němu jsme chudy narod kde vladne oligarchie exekučni mafie a špatne zakony a takoveho zmrda podporujete jsem na straně miloše zemana protože je to rozumny člověk a nejlepši prezident vy už vidite ruskou propagandu všude jste to vy kdo ma patologicky strach mate strach z rusu a našich lidi zřejmě se ti libi multikulti islám a imigraci hordy nadrženych negru doopravdy si myslite že tady imigranti budou počkej na tu vlnu odporu k imigrantum všechny tihle demonstrace to je jenom začatek ale v česku nezustanou i když je tu chcete bohužel to je jen vaše smula nepotřebujem žadne imigranty česko je už dost multikulturni mame vietnamce rusaky ukrajince slovaky a dalši asi přes 500 tisic lidi v česku jsou imigranti a konflikty žadne nejsou a to je s toho duvodu protože nepraktikuji agresivni radikalni islám
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
Žijete v představě, že lidé, kteří ctí Ústavu, Listinu základních práv a svobod a Všeobecnou deklaraci lidských práv jsou snad nenávistní vůči jakémukoliv národu, natož k tomu, jehož jazykem mluví?
Není to spíš tak, že právě ti, kdož porušují Ústavu, zpochybňují Všeobecnou deklaraci lidských práv jsou zločinci, kteří nenávidí vše a všechny a právě proto, že takoví lidé existují, byla v OSN vytvořena a přijata Všeobecná deklarace lidských práv už v roce 1948?
Deklarace byla přijata již v roce 1948, je smutné, že jste se s ní dosud neseznámil a ještě daleko smutnější je, že neznáte ani současnou ústavu.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpodobn
Vy jste takový vtipálek, pořád ale nejste schopen definovat, co by vám vlastně mělo na komkoliv, kdo dodržuje Ústavu a Všeobecnou deklaraci lidských práv a nelzže smrdět.
Nabízí se, že vám voní lhaní a ruské trollování Miloše Zemana a pak se logicky nabízí, že v této "vůni" žijete a že jste tedy také ruský troll, jako Miloš Zeman.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: xenofobie proti českému národu za podpory havloidu a americké ambasady
Neváhejte a vaše zvýrazněné nesmysly podložte argumenty. Zatím vždy vykřiknete nějaké komunistické heslo, ale stejně jako komunisté či náckové (je to jedno a totéž) své heslo nejste schopen ničím doložit.
Když jste takový příznivec Miloše Zemana, doložte alespoň ten blábol o něm - že je "rozumný člověk a nejlepší prezident" to vám přece nemůže činit ani ten nejmeší problém, když takovou věc píšete do diskuse, plné reálných argumentů proč je to přesně obráceně.
naserte si sluníčkáři! Pana prezidenta zvolila většina, 55% voličů, a odstupovat rozhodně nebude!!!
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak to Fajád tedy velmi pravděpo
Pan prezident mluví za nás, za všechny Čechy!
| This discussion has been closed. |
Šiška postavil a rok provozoval nový systém na MPSV za 220 mil. korun.....
.....OK system si fakturoval 500 mil. s DPH za údržbu existujícího systému, který navíc žadoval administraci obrovského množství interních IT zaměstnanců, neboť se jedná o distribuovanou databázi a v lokalitách jsou tedy lokální servery - dávno zastaralé s cenou dnešních komunikačních síti.
OK systém ovšem stovky milionů, policii, a kdo ví co ještě použil na kriminalizování Šišky a ministra Drábka, výsledek je, že dnes MSPV opět platí 500 mil. ročně za údržbu morálně zastaralého systému.
Soud osvobodil bývalého náměstka Šišku obviněného z manipulace se zakázkami