MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#74076

2016-02-18 14:54

Sobotka a jeho tým jedou na anální expedici do Bruselu. Jak za protektorátu


Nepřihlášený uživatel

#74077 Re: Havel byl také komunistický donašeč. Tento režim je zločinný!

2016-02-18 14:56

#74044: Kdy to praskne na Havla? - Havel byl také komunistický donašeč. Tento režim je zločinný! 

 

.... jest-li si někdo myslí, že u nás to bylo s těmi "pravdoláskařskými" kazateli jinak, tak je vysoce naivní ...

 


Nepřihlášený uživatel

#74078 Re: Havel byl také komunistický donašeč. Tento režim je zločinný!

2016-02-18 15:01


Nepřihlášený uživatel

#74079 Re: Sobotka má stejný hlas jako kterýkoliv premiér v Evropské radě....

2016-02-18 15:29

#74076: -  

 ....a i na jeho hlasu záleží a především on může svým jednáním ovlivnit ostatní premiéry a vznášet libovolné návrhy. Nikdo a nic nemůže Sobotkovi zabránit, pokud by kdokoliv chtěl jednat prosti stávajícím smlouvám či v neprospěch České republiky, aby takovou věc v Evropské radě řekl, ta takovou věc také řešila. 

Západní demokracie jsou postaveny na dodržování a rozšiřování smluv po vzájemných dohodách. Je to normální, není na tom nic divného. 

Proto je pro EU obtížně pochopitlné porušení trojstranné dohody Ruskem a okupace Krymu, neboť v trojstranné dohodě, jak jistě velmi dobře víte, se dokonce Rusko zavázalo k ochraně neměnnosti hranic Ukrajiny a dokonce se zavázalo i k tomu, že dodávky plynu a ropy se nestanou nástrojem k vydírání Ukrajiny. 


Nepřihlášený uživatel

#74080 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-18 15:31

#73799: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 

Moje reakce je na toto:  "Ty zasraný tzv. limity si strč do prdele, euro hulibrku! " kdyby snad přispěvatel dodatečně změnil příspěvek :-), jak se ruským trollům hojně stává.  

Tedy se s vámi neshodnu na tom, že porušování volebního zákona je věc hanebná a takový člověk by v žádném případě neměl požívat privilegia absolutní beztrestnosti a absolutní neodpovědnosti svého konání - pokud se přikloním k Zemanovu pohledu na Ústavu, který ovšem samozřejmě nesdílím? Onu neodpovědnost ústavní pozice totiž přebírá vláda, neboť vláda drtivou většinu konání musí pozici prezident schválit a zbytek má ve své moci Sněmovna. Odpovědnost za to, co Zeman tedy činí nese vláda s Sněmovna a bohužel tedy nesou odpovědnost i za lidi jako je Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Buríánová......

Volební zákon typicky porušují komunisté a náckové, když se chtějí "mírnější cestou" dostat k moci. Na tom se doufám shodneme?


Nepřihlášený uživatel

#74081 Re: Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě

2016-02-18 15:32

#74029: agent kremlu a kgb - Re: usa manipuluje veřejným míněním po celém světě  

 

 Propaganda je tam, kde se lže, pokud znáte lež, kterou publikovala ČT, ČRo neváhejte a podejte žalobu. 

Parlamentní listy - výkladní skříň ruské propagandy v češtině lžou nepřetržitě, přesto nemá žádný smysl podávat žalobu, server totiž nejsou "noviny" jak se tváří ale tzv. "názorový server", tedy to co je tam uvěřejněno, není informace, ale názor, přestože se velmi snaží vypad jako informace, dokonce neotřesitelně pravdivá informace. 

Měl jste se ale naučit už na druhém stupni základní školy, jak rozlišovat důvěryhodné zdroje informací od nedůvěryhodných. Řekl bych ovšem, že se jen tváříte, že to neumíte. 


Nepřihlášený uživatel

#74082 Re: StB, KGB a jim podobné zločinecké organizace, také vytvářeli jakési fiktivní skupiny.....

2016-02-18 15:33

#74028: -  

 

 .....kterým sice nebyli schopni dát skutečný obsah, ale na základě těchto pojmů stejně prováděli represi. 

Vzhledem k otmu, že tak jedná i Miloš Zeman je bohužel jistě možné spekulovat o tom, jestli to není školený agent StB či dokonce KGB, dnes GRU či FSB


Nepřihlášený uživatel

#74083 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?

2016-02-18 15:41

#74013: KSČM - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Za koho soudruhu mluvíte?  

 

"KSČM -  Naser si hajzle!"

Tedy se shodnu i s komunisty, že záměrně porušují volební zákony, aby se dostali k moci v situaci, kdy nevolí ozbrojený způsob v podobě LM. To je naprosto skvělé, že všichni i vy komunisté víme o čem se bavíme, hned se věci vyjasňují a můžeme se posunout kupředu. 

Takové jednání je zločinné a ten kdo tak činí je zločinec. Tedy Miloš Zeman je zločinec resp.  komunistický či chcete-li vy komunisté nacionálně socialistický zločinec.   


Nepřihlášený uživatel

#74084 Re: Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky....

2016-02-18 16:19

#74037: - Re: Miloš Zeman je ruský troll, záměrně ničí hodnoty demokracie a úřadu prezidenta republiky.... 

 I toto bohužel potvrzuje, že Zeman chtěl milostí dále relativizovat ústavní funkci a tím vytvářet dojem, že on je ještě přijatelný. 

Muž, jemuž dal Zeman milost: Nevím, proč si prezident vybral zrovna mě

Zeman s největší pravděpodobností opě lže. Proč by se měl léčit s roztroušenou sklerozou nomocničně? Nezní taková informace nijak pravděpodobně. 

Vypadá to, že to Zemanovi celé pomíchalo, spíše lze věřit, že žena s rakovinou, je nemocničně ošetrována, než pacient s roztroušenou sklerozou, který navíc ještě nedávno seděl ve vězení, tedy evidentně bez velkých příznaků nemoci. Je to celé tedy jako vždy se Zemanem velmi podivné. 

 


Nepřihlášený uživatel

#74085 Ruská trollí propaganda na internetu v Německu nese své odporné "ovoce".....

2016-02-18 17:00

V Německu se množí útoky na novináře.
Ti najímají ochranky a omezují práci

....přitom je naprosto zřejmé, že to co prudukuje ruská trollí propaganda, jsou jen a jen lži, zdá se ovšem, že existují hloupí lidé, kteří jí věří nechají se tím provokovat k agresi. I to je důkaz, že tato odporná propaganda podněcuje ty nejodpornější lidské vlastnosti.

Přitom je zvláštní, že to co ruská propaganda produkuje nikdo nepodepíše, čtenář neví, kdo to napsal, ale zdá se, že těm blábolům bezmezně věří a ještě navíc se nechává clouvat emocemi. I to je důkaz ubohosti ruské propagandy.  Zdá se, že poválečná generace prošlá denacifikací nedostatečně předala zkušenost s nacismem určité (hloupé) části populace. Není to jistě snadné, komunikovat s hlupáky a sdělit jim věci zásadní, ale je nutné se o to pokoušet, proto chodí do školy. 

 

sluničkařsky fašismus

#74086 sluničkaři novy fašismus v 21 století sieg heil

2016-02-18 17:53

sluničkaři nepodporujte islámskou agresi to se vam nevyplati 

 fašiste sice válku prohraly ale mnoho fašistu přežilo a imigrovaly do usa po několika letech šli do politiky a řekly si když jsme prohraly válku tak aspon zničime evropu dnes korporatni fašismus ovlada usa a maji sve nochschledy v evropě  dnešni islámskou imigraci vnimam jako gestapo nebo ss když vedly válku a vyhlazovaly lidi  a sluničkaři je podporujou tak co sluničkaři už jste si dneska za hajlovaly v německu mate sveho noveho vudce neni to adolf hitler vudce 3 řiše ale angela merkelova vudce 4 řiše  evropska unie je jako 3 řiše a konglomerat negru nezapomente že nadrženy negr muže znasilnit každeho i vas tak nezapomente zvednout ruku a pozdravit sveho vudce angelu merkelovou ještě nam sluničkaři musi připravit koncentraky neš nas začnou davat do plynu se svimy islámskými nochshledy nas budou střilet 


Nepřihlášený uživatel

#74087 Re: sluničkaři novy fašismus v 21 století sieg heil

2016-02-18 18:31

#74086: sluničkařsky fašismus - sluničkaři novy fašismus v 21 století sieg heil 

 Běžte se raději léčit, GRU vás zneužívá, jste duševně nemocen. 


Nepřihlášený uživatel

#74088 Vše, co Zeman říká je rusko trollí propaganda.....

2016-02-18 18:35

Sociální témata má převzít ANO? Nápad Hradu ČSSD naštval

....a tak je také potřeba k věcem přistupovat. Babiš je s největší pravděpodobností "nástupce" KGBáka Klause, tedy je jen logické, že mu Zeman pomáhá a snaží se jeho ANO StB protěžovat. 


Nepřihlášený uživatel

#74089 Pokud by oposmlouva II. v Praze přišla, byl by to důkaz, že KGBák Klaus má stále v ODS vliv....

2016-02-18 18:40

Opoziční smlouva č. 2: ODS může pomoci ANO s vytvořením vlády na magistrátu. Riskuje "pakt s ďáblem"

.....a dokonce by to velmi pravděpodobně mohlo znamenat počátek jeho další prezidentské kadidatury.  ANO StB potom co předvedl asi už také šílený Stropnický kandidáta na prezidenta nemá a Klaus by se hodil nejen jim, ale především Kremlu. 


Nepřihlášený uživatel

#74090 Na to, že ropa prudce zdražuje, to ruským bonům zase tak moc nejde....

2016-02-18 18:43

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

 

asi se soudruhům v rusákově zase cosi nepovedlo. 


Nepřihlášený uživatel

#74091 Re: Na to, že ropa prudce zdražuje, to ruským bonům zase tak moc nejde....

2016-02-18 20:50

#74090: - Na to, že ropa prudce zdražuje, to ruským bonům zase tak moc nejde.... 

 To neno pravda, protoze Ti Kremelsti sraci jsu pekne povedeni.


Nepřihlášený uživatel

#74092

2016-02-18 21:54

BRATRANEC KADDÁFÍHO UVEDL NA PRAVOU MÍRU: ZEMĚ NATO PŘIŠLY DO LIBYE, ABY JI ZNIČILY

Bratranec vůdce libyjské revoluce a mnohaletého prezidenta Muammara Kaddáfího, bývalý generál Achmet Kaddaf ad-Dam, vyprávěl v exkluzívním interview televiznímu kanálu RT o osudu země po vraždě vůdce a násilné změně režimu, provedené za podpory NATO.

Podle slov bývalého generála libyjské armády, po převratu se Libye změnila ze stabilní a bezpečné země v ruiny a její obyvatelé museli opustit domov.

 

„Libye — země, která dříve stála v čele celého kontinentu a měla autoritu ve světě, se stala podřízenou a poníženou. Teď její osud určují jiné země. Došli jsme k tomu dni přes bolest, slzy, oběti, materiální a duchovní ztráty. Proto to, co vidíme dnes, po pěti těžkých letech, se stalo následkem činnosti zemí NATO, které přišly proto, aby rozbořily naši zemi", řekl Achmed Kaddaf ad-Dam.

Libye by se nedostala do takové zoufalé situace, kdyby do ní nevtrhla vojska aliance, jejíž jediným cílem byla vražda Muammara Kaddáfího. Přitom vůdce revoluce neměl moc — Libye se opírala o moc lidu, o moc národních kongresů a výborů, zdůraznil bývalý voják.

„V zemi nebyl vládce-tyran. Neexistovala situace, kterou by nemohl změnit lid, vládnoucí zemi, mající ve svých rukách moc, bohatství a zbraně", řekl bratranec Kaddáfího. 

Ad-Dam dodal, že Libye se změnila v „centrum banditismu, krádeží a loupeží, světové mafie" a řekl, že teď v zemi existují skupiny banditů, „loutky, které byly přivezeny ze Západu, aby řídily Libyi".

„Teroristé byli dopravováni do Libye letadly na očích Západu, který jim zajišťoval vzdušný „deštník". Západ pomocí svých raket a vojenských lodí chránil tyto bandity, když vešli do Libye v roce 2011, skrývající se za vlajky islámu", uvádí televizní kanál slova Achmeda Kaddáfa ad-Dama.


Nepřihlášený uživatel

#74093

2016-02-18 22:08

• Opravdu je třeba změnit osnovy pro vyučování o další témata která jsou potřebná pro život mládeže. Témata: *Migranti *Hromadné znásilňování *Terorismus *Bezdomovectví *Žebrání *Insolventnost *Dlužníci a oddlužení...


Nepřihlášený uživatel

#74094 Re: Máte snad pocit, že to jsou věci, které komunistická totalita dokázala vyřešit?

2016-02-18 22:15

#74093: -  

 Kriminalizací emigrace? Zdánlivou asexualitou na zámkuv v Lánech plném podivných kopelen a koupelniček? Školením teroristů? Kriminalizací bezdomovectví? Kriminalizací žebráním? Rozdáváním sociálních dávek a ukradením veškerého soukromého majetku? 

Povedlo se jim jediné, propaganda, že to neexistuje, ale jak velmi dobře víte, propaganda je lhaní a to přesto, že si Zeman myslí, že je to "ušlechtilé" lhaní :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#74095 Re: Když to byl rozhovor pro televizi Vladimír Iljič Putin, pak to je zaručeně pravda :-).

2016-02-18 22:16

#74092: -  

 .....


Nepřihlášený uživatel

#74096

2016-02-18 22:19


Nepřihlášený uživatel

#74097

2016-02-18 23:19

V USA v hospodě koukají dva chlápci na televizi, kde běží zprávy z Evropy, jak tam proudí davy migrantů do Německa a dalších zemí. Říkají si, co se to tam děje a jak to asi dopadne. Vedle stojí indián, lupne do sebe paňáka a řekne : "Jo, my jsme to taky tenkrát podcenili..."


Nepřihlášený uživatel

#74098

2016-02-18 23:29

Přijde cikán k doktorovi a stěžuje si:

\”Jejda, pane doktor, já jsem celý bolavý, všecko mě bolí, nemůžu vůbec pracovat!\”

\”A kde pracujete?\”

\”V kamenolomu, to je strašně těžká práce, pane doktore.\”

\”A odkdy tam pracujete?\”

\”Od zítřka!\”

Marek.

#74099 Re:

2016-02-19 00:13

#74098: -  

 A kde pracujes ty, VTIPALKU?


Nepřihlášený uživatel

#74100

2016-02-19 00:20

Já jsem se o Rusko moc nezajímal, ale nyní v době té nenávistné propagandy proti Rusku jsem si přečetl všechny projevy prezidenta Putina, sleduji jeho politiku a musím konstatovat, že to je světový politik č.1. Rusku fandím čím dál víc, jednak že se postavilo agresorům z USA, že chrání svojí zem před rozkradením západními korporacemi (což se za Jelcina málem povedlo) a taky proto, že zasáhlo účinně v Sýrii a konečně je IS a různí místní "umírnění" teroristé podporování USA, Tureckem a Saudy na ústupu.