MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#73576 Re: Paní Clintová má snad něco společného s diktátory?

2016-02-10 06:50

#73575: -  

 Např. se suudruhem Putinem? Tak to neváhejte a napište takovou podobnost. 


Nepřihlášený uživatel

#73577 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2016-02-10 10:38

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#73578 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2016-02-10 10:39


Nepřihlášený uživatel

#73579 Je nutné připomínat, že je Miloše Zeman lhářem a ptát se proč lže.

2016-02-10 10:41

Miloše Zeman řekl, že privatizaci dělala Tošovského vláda. Nic takového není pravda a dokonce i kdyby to bylo tak, jak někteří jeho slova vykládají, tedy že privatizaci "připravovala" Tošovského vláda, nic a nikdo Zemanovi nemohl zabrátnít v tom, aby tuto zlodějinu nedokončil, tedy privatizaci nezrealizoval - na usnesení vlády dokonce nepotřebuje ani souhlas parlamentu. Tošovského vláda vládla od 2 ledna do 17.července 1998 a na rozdíl od Rusnokovy bandy komunistů měla důvěru Sněmovny, privatizaci Zeman podepsal v srpnu 1999!!!!!!!!, tedy rok potom, co Tošovský odešel. To je Zeman snad idiot, že neví co podepisuje? 

Doslova říká, "měl byste vědět, že Mosteckou uhelnou privatizovala vláda Josefa Tošovského", jak lze snadno dohledat ze záznamu diskuse prezidentských kandidátů. 

 

Miloš Zeman dále masivně porušoval zákon o volbách - zákon o volbě prezidenta republiky ve všech jeho třech limitách:

1. nelhat o sobě a explicitně o konkurentech, za lži se dokonce omluvil, neboť mu horizilo vyřazení z voleb

2. vše finacovat z volebního účtu - cca 3 mil. korun z jeho kamapně bylo zaplaceno plně mimo volební účet

3. volební účet musí existovat se započtením kampaně - řekl bych, že Zeman vedl daleko déle, než existoval volební účet a co více, není žřejmé, odkud se vzali zdroje na toto kampaň. 

Volební zákon, jeden z nejzákladnějších zákonů demokracie vždy porušují lidé s totalitním myšlením a tím zneužívají "benevolenci" demokracie. Typicky se touto cestou k moci dostávali nacisté a komunisté, proto je obtížné se rozhodnout, jestli člen KSČ Miloš Zeman je více komunistou nebo náckem. 


Nepřihlášený uživatel

#73580 Vyznamenaný maštálka se v rozhovoru projevil, jako člověk bez názoru, ale zato jako řádný....

2016-02-10 10:44

....komunista. Velmi pochybuji, kdy v životě přečetl jediného ruského autora, natož Bulgakova či Solženicina. 


Putin mě vyznamenal za podporu přátelství s Ruskem, mám Rusko rád, tvrdí komunista Maštálka


Nepřihlášený uživatel

#73581 Jak se vlastně Miloš Zeman s Ovčáčkem přesvědčili o důvěryhodnosti rusko trollích

2016-02-10 10:47

....Parlamentních listů či obecně rusko trollích serverů, z kterých čerpají lži? 

 

Zdroje informací jsou vskutku různé - standardní zdroje informací dopředu sdělují, jak informace získávají, jaký mají proces jejich ověřování, jaký je proces jejich uvěřejňování. V těchto zdrojích informací pracují skuteční lidé, kteří se pod své texty podepisují. Tyto zdroje jsou ochotny podstupovat riziko právního postihu, pokud zveřejní nepravdivou informaci. 

Na druhé straně existují tzv. "názorové servery", které nejsou ochotny podstoupit riziko právního postihu v případě zveřejnění nepravdivé informace, nezveřejňují kdo je vlastní, nemají redakční radu, nelze zjistit, kdo texty píše, automatem jsou texty šířeny na velké množství serverů tohoto typu viz. zadání nadpisu v podstatě libovolného článku z takového serveru (parlamentní listy, zvedavec, blisty, pravidvě, atd. atd. atd. ) do googlu, který dohledá minimálně 30 - 50 takových serverů praktiky okamžitě potom, co je to "zveřejněno" na jednom z nich. 

Toto měla učitelka vysvětlit žákům, toto má vědět a toto je její povinnost to vysvětlit. Pokud to neví, nerozumí tomu,nesmí v takovém případě učit předmět, který učila. Zdrojů pro to, se ve věci zorientovat je mnoho, v nejhorším případě se měla dotázat na ministerstvu školství a požádat o školení v této věci. 

Mohla použít např. důvěryhodný zdroj informace - Jeden svět ve školách - současná ruská propaganda. 

Pokud se prokáže nekompetentnost pedagoga, je logicky také nekompetentní ředitelka, která nekompetentního pedagoga nechala učit. 

Pošlete tento text na ministerstvo školství, ať na školu pošle Českou školskou inspekci a věc vyšetří, je to velmi závažná věc. 

Ten co mluvi pravdu

#73582 Re:

2016-02-10 12:28

#1: -  

 Se proberte vy tupcii..Prezident je jediny kdo nas brani proti uprchlikum..Vy by jste radeji kourily curaka Sobotkovi ne? Fakt jste dementni narod Cesi..totalne..lituju vase deti ze maji doma takove deti co se divaji na novu ale na fakta na netu uz koukat nechcete..kdyz tu tak nechcete Zemana tak koho? Veprove a pivo nedela dobre tomuto statu :)


Nepřihlášený uživatel

#73583 Re: Re:

2016-02-10 12:42

#73582: Ten co mluvi pravdu - Re:  

 My litujeme vaše děti, podle pravopisu nemáte ani dokončenou základní školu ...


Nepřihlášený uživatel

#73584 Re: Re: Re:

2016-02-10 12:56

#73583: - Re: Re:  

 Tahle hovada bolsevicka by si zaslouzila politovat davkou z Zemanisnikova.


Nepřihlášený uživatel

#73585 Kdo nechce platit daně?

2016-02-10 13:03

Výhra Babiše: evidence tržeb prošla. Kalousek mluví o znásilnění

Znásilnili Kalouska a vůbec všechny zloděje. :-)


Nepřihlášený uživatel

#73586

2016-02-10 13:04

Komunisti, ODS, TOP 09, dobrá parta, která se drží pohromadě.

 


Nepřihlášený uživatel

#73587

2016-02-10 13:13

Havloidi, euromarxisti, anarchobolševici, sluníčkáři, multikulti, zelení - všechno jedna teroristická komunistická banda!!!


Nepřihlášený uživatel

#73588 Re: Každý rok bude stát provoz 500 mil. - 1 mld. korun, pořízení stojí 2 mld. korun....

2016-02-10 13:13

#73585: -  

 Bezpečně největší úniky jsou tam, kde se dodavatel a odběratel dohodnou na tom, že žádný doklad nevydají, tedy se logicky doklad vydaný ani přijatý (faktura vydaná a přijatá) nemohou v systému objevit. Toto platí v situaci občana a dodavatele např. opravy domu, ale platí to samozřejmě i ve větších měřítcích. Obtížně se prokazuje odběr i dodání takového zboží, resp. je to prakticky nemožné, protot EET nevyřeší vůbec nic, pouze vznikne obrovská státní administraviva, která bude stát stovky milionů korun ročně. 

Velmi pochybuji, že se celou touto šaškárná zaplatí jen provoz výběru DPH. Babiš je navíc naprostý šílenec, v příštím roce dojde p poklesu růstu HDP a tedy celkový výsledek bude tristní. 

Babiš je pravděpodobně  blázen, nevyřešil vůbec nic a to ani kontrolním hlášením a ani pomocí EET, vůbec ten idiot totiž netuší s čím zachází a řekl bych, že má kolem sebe hlupáky jako Wagenknecht, kteří jej nedokáží dobře informovat o úskalích jeho počínání. Vlastně je to ale velmi dobře, dojede na svou hloupost. 


Nepřihlášený uživatel

#73589 Re:

2016-02-10 13:15

#73587: -  

 Komunista a nacionální socialista sedí na Hradě a jak velmi dobře víte, takoví lidé nejsou v administrativě EU a naštěstí jsou jen v EP a to v podstatě jen za ČR, viz. vyznamenaný komunistický idiot soudruhem Putinem a naštěstí v naprosté menšině či přímo jako extrémistická minorita. 


Nepřihlášený uživatel

#73590 Re:

2016-02-10 13:17

#73586: -  

 ODS byla skutečně post komunistická zlodějská banda, také voliči této strany přešli k StBákovi Babišovi, protože jim namluvil, že nejsou spolupachateli ODS, ale že jsou oběti ODS. Vystřízliví poměrně brzo, přestože preference ANO StB zatím tomu nenapovídají, pád bude velmi rychlý a že přijde je jednoznačné. 


Nepřihlášený uživatel

#73591 Nejedná se o teror menšiny......

2016-02-10 13:27

"A bude jen dobře, když věc posoudí Ústavní soud, protože tu na sebe zajímavě narazily dva legitimní demokratické principy: není možné měnit pravidla během hry, ale také není možné, aby teror menšiny dlouhodobě popíral výsledek voleb. Který z těchto principů má vyšší ústavní sílu?"

Ústavní soud nebude rozhodovat o "teroru menšiny" či "popírání výsledků voleb", bude rozhodovat věc velmi zásadní a tedy, jestli je možné provádět systémové změny na hranici základních demokratických principů bez souhlasu opozice. 

První otázky tedy bude, zdali se jedná o systémovou změnu na hranici ústavnosti. Zdali zaváděný systém, tak jak je navržen, může rozvrátit či i jen narušit základní demokratické principy, svobodný trh, svobodu podnikání, svobodu občanů. 

Pokud Ús shledá, že skutečně EET je na hraně demokracie a základních demokratických principů (nedej Bože pro Babiše, že by shledal, že je dokonce neústavní) pak bude rozhodovat naprosto zásadní věc, jestli je možné takové změny provádět proti vůli opozice. Toto bude rozhodovat mimo jiné proto, že se by velmi lehce mohlo stát, to co už se zde stalo, že si tu jiný druh komunistů např. změní volební systém tak, že vlastně žádné volby již nebudou a následně díky Ústavní většině si např. dá do Ústavy vůdčí úlohu ANO StB. 

Tomuto se obstrukce snažily předejít a toto obstrukce ve své podstatě řešily. To, že se ANO StB ztrapnilo je naprosto evidentní již dnes. 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#73592 Je zvláštní, že ztráta této banky vznikla právě v Rusákově, s kterým by tak rád "obchodoval" ....

2016-02-10 13:34

Česká exportní banka dostane od státu miliardu. Navýšení kapitálu však všechny ztráty nepokryje

 

.....soudruh Zeman. Kde je navíc oněch pět miliard o kterých jednali soudruzi KGBáci Zeman, Mynář, Nejedlý s KGBákem Putinem, který slibil, "že to zařídí". Asi jako ANO StB "to zařídí" :-). 

Lze to tedy chápat jako další miliardovou Zemanovu zlodějinu? 

  • Státem vlastněná exportní banka má problémy způsobené hlavně nesplácenými ruskými pohledávkami. Kvůli tomu potřebuje navýšit kapitál o několik miliard.
  • Zástupci státu schválili ČEB jednu miliardu. Její základní kapitál stoupne na pět miliard korun.
  • Vedení ČEB kapitálovou injekci vysvětluje záměrem podporovat exportéry v perspektivních oborech, jako je například letectví.

Proč mají "pokusy" "obchodovat" ze zločinci v Rusákově platit občané? Jaký to má smysl? Idiot Babiš nepřišel s jediným zásahem, jak zefektivnit státní správu a občanů tu platí miliardy ztráty v "obchodech" s Rusákovem.

Je dobré dát nějaký poměr - na poplatcích ve zdravotnictví se ročně vybríalo právě 5 mld. které Rusákové ukradli jen na jediném projektu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#73593 Re:

2016-02-10 13:46

#73587: -  

" Vrchní komunista" je na Hradě.

Apache

#73594 Howg

2016-02-10 13:48

"Ovarova ústa jsou "děravá" jako ústa staré indiánské ženy.


Nepřihlášený uživatel

#73595 Re:

2016-02-10 13:49

#73587: -  

 Ty jsi bolševik jako vymalovaný, hńupe.

Judge Roy Bean Law West of the Río Pecos

#73596 ústavní žaloba pro velezradu

2016-02-10 14:13

TOP 09 vyzvala Zemana k demisi, sbírá podpisy pod ústavní žalobu. První místopředseda Marek Ženíšek už proto začal sbírat podpisy. No konečně!Pánbůh vám to zaplať! I tato petice má velký smysl.


Nepřihlášený uživatel

#73597 Re: Re:

2016-02-10 14:23

#73582: Ten co mluvi pravdu - Re:  

 Hm, nechceme s dětmi koukat v TV na tu "vepřovou hlavu".

Demkokrat

#73598 Re: ústavní žaloba pro velezradu

2016-02-10 14:39

#73596: Judge Roy Bean Law West of the Río Pecos - ústavní žaloba pro velezradu 

 Někteří se prohrou Kcharla von Šláfenberka stále nesmířili...

Jedeme dál

#73599

2016-02-10 14:45

Počet uprchlíků připlouvajících do Evropy prudce vzrostl

Tatíček Zeman!
Nepřihlášený uživatel

#73600 Pan prezident říká občanům pravdu.

2016-02-10 14:46

Hezký den s Milošem Zemanem, naším oblíbeným panem prezidentem!