MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#71426 A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora Asada?

2016-01-21 17:47

Britské komando udeřilo na bunkr
Islámského státu - maskované v burkách

 
 

 


Nepřihlášený uživatel

#71427 Zeman je zločinec, opět odporně manipuluje s veřejným míněním. Zeman je ruský troll.

2016-01-21 17:50

Státy EU dosud nerozhodly o financování vznikající pohraniční stráže. EK (tedy uředníci EU) tedy pracuje v mantinelech, které má k dispozici.  Toto ale Zeman neříká, jen tupě manipuluje s veřejným míněním, proto je bohužel naprosto oprávněné jen považovat za ruského trolla, minimálně proto, že je jeho povinností principy (pravidla) EU znát a pravdivě je tlumočit občanům. 

Co je navíc za absurditu, že Zeman bude mluvit Cameronem? Proč? Zeman nemá ani tu nejmenší možnost zahraniční politiku jakkoliv odvlivňovat. Za vše, co Zeman provádí je odpovědná vláda a vláda rozhoduje. Zeman si hraje na Putina? 

 

Zeman: Navrhovanou podobu pohraniční
stráže považuji za karikaturu


Nepřihlášený uživatel

#71428 Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora Asada?

2016-01-21 17:50


Nepřihlášený uživatel

#71429 Re: Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora Asa

2016-01-21 17:52

#71428: - Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora Asada?  

 Propaganda? Kde v tom vidíte propagandu? Ono se to nestalo? Rusákové nedovezli do Sýrie termobarické zbraně velké ničivé síly? Opozice Asada snad není registrována u OSN a Rusko snad nebombarduje území, kde se tato opozice nachází? 


Nepřihlášený uživatel

#71430 Re: Re:

2016-01-21 19:47

#71414: - Re:  

 Tobě bude brzy také tak dobře, šmejde.


Nepřihlášený uživatel

#71431

2016-01-21 19:49

O ŽILKOVÉ SNĚHURCE

Bylo nebylo, narodila se jednoho dne malá, nedonošená holčička, bílá jako mléko. Již od narození trpěla strašlivým nedostatkem pigmentu na tváři i na těle, jakož i sníženým intelektem. Od malička tudíž nemohla na sluníčko a proto si v dospělosti nemohla najít poctivé zaměstnání.

 

 

Cožpak by mohla vyvážet popelnice s paraplíčkem nad hlavou? Cožpak by mohla zametat chodníky na slunečním žáru? Jistě uznáte, že poctivou prací se živit skutečně nemohla, i kdyby snad teoreticky chtěla. A tak se stala ze zoufalství normalizační herečkou. Práce to nebyla náročná, noční směny zaručovaly zdravotní nezávadnost a nic nenasvědčovalo tomu, že naší Sněhurce v životě něco schází. 

Silný pud přírody ovšem naší Sněhurce zamotal hlavu. Pochopitelně hledala nové samce, ale v době normalizace se to tady hemžilo jen samými bílými, nevyvinutými trpaslíky. Zcela nešťastná Sněhurka jich nemálo vyzkoušela, ba i nějaká ta dítka trpaslíkům porodila, ale nebylo to prostě ono, byli to jen trpaslíci se vším, co s tím souvisí, alespoň ty blesky, že uměli těžit, zejména ten poslední byl těžař od Boha a v lomu Agrohora naplnil nejednu vlečku žlutým materiálem. 

 

Ovšem čas oponou trhnul a v blízkém okolí Sněhurky se vyskytli vysnění černočerní svalnatí nadsamci někde z pohádkového světa, kteří přijížděli na lodích v množstvích větším než malém. Ne již nejmladší, žilkami výrazná Sněhurka se rozhodla rychle dohnat a možná i předehnat vše, co jí bylo po léta odpíráno, zvláště, když četla v Mladé agrofrontě o velkém silvestrovském veselí, které se konalo jen kousek za hranicemi jejího státečku. Trpělivá Sněhurka se nakonec dočkala a sedmdesát nad samců…. ale o tom až příště, milé děti. 

A zde končí pohádka o Sněhurce a začíná se prolínat s příběhem o Sněhurvě, ale o tom až příště, dobrou noc.

AŤ ŽIJE ZEMAN!

#71432

2016-01-21 19:51

Máme výborného prezidenta a prezident má výborného mluvčího.

 


Nepřihlášený uživatel

#71433 Re:

2016-01-21 20:43

#71432: AŤ ŽIJE ZEMAN! -  

O MY SE MAME. MY MAME OVARA, OVAR SERE LIDI , LIDI VOLAJI, ZA DOLY ZA HORY MY MAME OVARA.KDE SE  ZASE  PASE TO PRASE A KDO HO PASE? OVCACEK HO PASE ,


Nepřihlášený uživatel

#71434

2016-01-21 20:47

Až tu nebude, bude zase dobře.


Nepřihlášený uživatel

#71435 Re: Zeman je zločinec, opět odporně manipuluje s veřejným míněním. Zeman je ruský troll.

2016-01-21 20:51

#71427: - Zeman je zločinec, opět odporně manipuluje s veřejným míněním. Zeman je ruský troll.  

 Možná to myslel takhle:"Navhovanou podobu prohibiční stráže považuji za karikaturu"


Nepřihlášený uživatel

#71436 Re: Re: Re:

2016-01-21 20:57

#71430: - Re: Re:  

 Jak se mas blbecku,jeste se dloubas v nose (...a jeste nekde) kdyz sedis ve skolni lavici. Az vyrostes,pozadas o clenstvi v komunisticke strane a dokonce se muzes stat i prezidentem. Podivej se na Zemanaka  kam to dotahl.

A potom ti bude dobre.


Nepřihlášený uživatel

#71437 Re: Re: Zeman je zločinec, opět odporně manipuluje s veřejným míněním. Zeman je ruský troll.

2016-01-21 21:11


Nepřihlášený uživatel

#71438 I 1,4 % na propadu ruských bonů je hezký zisk za den....

2016-01-21 21:13

http://www.bloomberg.com/quote/EURRUB:CUR

Přijde ale doba, kdy už propad ruských bonů nikdo nabízet nebude. 


Nepřihlášený uživatel

#71439

2016-01-21 21:21

O co více je premiér Sobotka ve střední Evropě osamocen, o to více se činí naši propagandisté, aby národu vysvětlili, kdo za celou tuhle migrační zkázu nese odpovědnost. Úlohy „osvětáře“, který má vysvětlit nevysvětlitelné, se ujal velmi kreativně „analytik“ Jan Šír z Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy - hlavní továrny na výrobu "ideově pevných" novinářů.

Česká televize tohoto odborníka na slovo vzatého dosud zvala vždy, když bylo třeba národu vysvětlit ruské nebezpečí kontrastující s báječným působením Spojených států a EU v ukrajinské občanské válce. V Lidových novinách se tento prověřený expert nyní vyjádřil stejně originálně i k migrační krizi. Prý za ní nestojí Spojené státy, které rozvrátily celý Blízký východ organizací státních převratů (tzv. barevné revoluce) a občanských válek. Ani americké neziskovky, které milióny běženců uvedly do pohybu. Ani sociální inženýři z Bruselu, plánující proměnu obyvatelstva evropských států podle Kalergiho plánu na novou euro-negroidní rasu, z níž se konečně zrodí neexistující „evropský lid“.

Za vším hledej Putina

Hlavním viníkem - tu máš, čerte, kropáč - je prý Putinovo Rusko. A nemyslí to jako vtip. Protože je to však akademik, rozvedl o tom úchvatnou teorii, která se nyní jistě stane předmětem diplomových prací budoucích žurnalistů:

„Zatímco Evropa se zoufale snaží vymyslet, jak efektivně přijmout statisíce uprchlíků ze Sýrie a dalších válečných zón, Rusko migrační toky zcela záměrně podporuje svými vojenskými akcemi v Sýrii,“ odhaluje  v LN analytik Šír. Může tím podle něho údajně získat dvojí výhodu: Jednak zlikviduje své nepřátele, jednak zoufalí migranti pak politicky destabilizují Evropskou unii. Rusko podle něho právě realizuje velký plán na rozložení EU, kterého by následně mohlo využít pro vlastní expanzi do Evropy. No nekupte to!

A následuje další dramatické Šírovo odhalení: Rusko prý nebombarduje pozice Islámského státu, neboť jej s ním pojí „delikátní vazby“. (což je vidět zejména při útocích islamistů proti ruské vládě na Kavkaze poz. aut.). Útočí pouze na politickou opozici (to jsou ti známí "umírnění zabijáci", pozn. aut) proti Asadovi, a také na území etnických menšin, a tím prý přiživuje uprchlickou vlnu, která pak míří do Evropy. A jaký má důvod k této ďábelské strategii? „Vzniká tak podhoubí pro rozmach nejrůznějších antisystémových, antievropských, populistických, zpravidla krajně pravicových stran a hnutí financovaných a inspirovaných Kremlem.“ 

 

 

Kavárna je v depresi a blouzní

Je to vynikající teorie, k níž nezbývá než učiteli novinářů pogratulovat. Jeho svěřenci teď alespoň už vědí, až přijdou do praxe, jak v takových případech na to. Je to vcelku jednoduché:

Nemusejí se především vůbec zabývat prokazatelnými fakty: V tomto případě tím, že jsou to Spojené státy, které fakticky vytvořily (a materiálně a finančně dosud udržují při životě) islamistická seskupení, která za ně měla svrhnout Asada. Nemusejí vědět, že to byly Spojené státy, které rozvrátily Irák - a tím umožnily vznik ISIL. Nemusejí se ptát, proč údajné "spojenecké" bombardování pozic ISIL nepřineslo ani po roce žádné výsledky - až do okamžiku, než se do bombardování zapojilo Rusko. A už vůbec se nemusejí zaobírat nezvratným faktem,  že po dva roky trvající migrační vlna jako mávnutím kouzelného proutku zesílila letos na jaře a kulminovala v létě - tedy dříve než v říjnu vzlétlo v Sýrii první ruské letadlo. Musejí jediné: Za každým rohem vidět Putina, nebo jeho špióna.

Ale budiž. Dalo by se to nakonec pochopit. Multi-kulti koncepce je migrantskou apokalypsou v troskách, stejně jako americká politika na Blízkém východě či v Afghánistánu, Rusko (nejen) na diplomatické frontě nové studené války pokračuje ve vítězné ofenzívě - a pražská kavárna v depresi blouzní.

Jenže do debaty se zapojil také potenciální kandidát havlistické Národní fronty na prezidenta, toho času druhý nejvyšší muž v hierarchii NATO, český generál Petr Pavel. Příliv migrantů podle něho není organizovaná invaze, jak nedávno prohlásil prezident republiky Miloš Zeman. "Obávám se, že tvrzení, že uprchlická krize je někým jednotně koordinovaná, nemá žádnou oporu ve zpravodajských analýzách dostupných všem členským státům NATO. Já bych těžko mohl takovou spekulaci podpořit," řekl Pavel v rozhovoru pro slovenský Denník N.

 

 

Zrádný Twitter vypovídá

Náš vysoce postavený zelený NATOmozek se zřejmě domnívá, že milióny lidí valící se do Evropy, měly ve stejnou chvíli stejný kongeniální nápad, zatímco takzvané neziskové organizace a západní tajné služby jednají jen ze svého příslovečného humanitního "světového názoru". Je na tom v takovém případě úplně stejně jako zmíněný pan Šír. Rozhodl se ignorovat fakta - a šířit tupou propagandu.

Podle IT odborníků, kteří se celou záležitostí podrobně zabývali, došlo od března minulého roku k dramatickému nárůstu zpráv pro Twitter, které kulminovaly v době největší vlny v srpnu. Ve zprávách se psalo o otevřených bránách Evropy pod heslem "Vítejte, uprchlíci". Nejvíce tweetů tohoto typu se týkalo Německa, více než 10% Maďarska. Všechny ostatní země jsou zastoupeny podstatně méně.

Zajímavé je, že ze samotného Německa bylo jen o něco více než 5% z celkového počtu těchto tweetů. Jinými slovy, migranti byli navigováni do Německa zvenku. Analýza ukazuje, že vetřelci jsou velmi dobře informováni o tom, jak se dostat do Merkelové země zaslíbené. Navíc dokonce vědí, jak se chovat k policii a co říkat novinářům. Ani to podle pana generála není známka jisté organizovanosti celého projektu?

"Zpravodajské analýzy" NATO panu generálovi prostě zrádně zatajily, že sociální sítě jsou široce používány při "barevných revolucích". Revoluce v Tunisu, která zahájila "arabské jaro", je dokonce nazývána "twitterová". Měli by si v tom generálové udělat "doma" pořádek, jedno jestli Petr, nebo Pavel.

Nikdo nic neví?

Většina "nezelených" analýz totiž zcela jasně dokazuje, že imigrantská operace je primárně podporovaná ze Spojených států a Velké Británie. Ostatně největší počet tweetů se sloganem "Vítejte uprchlíci" (do Německa) přišlo právě z USA a Velké Británie - stejně jako na začátku ukrajinského státního převratu.

Ruská analytička Jelena Larina konstatuje: „Pokud se budete dívat na profily těch, kteří umístili nejpopulárnější tweety, jsou to velmi dobře známé osoby, přímo a nepřímo navázané na různé druhy západních nevládních organizací. Všechny tyto organizace jsou ve světě dobře známé. Tyto organizace jsou sponzorovány přes důvěrníky, západní tajné služby, významné finančníky, a tak dále. Málo se ví o tom, že mnoho z těchto "humanitárních" organizací bylo zapojeno do skandálů souvisejících s obchodováním s drogami, či praním špinavých peněz. V posledních desetiletích se ve světě vyvinula silná aliance mezi zločineckými skupinami a legálními zpravodajskými službami a organizacemi spojenými se zpravodajskou komunitou, finančníky - a také hlavními médii…“ 

O tom však pan generál z bruselského NATO ani pan Šír z pražské kavárny už vůbec nesmějí nic vědět. Vždyť to říká ruská analytička, kam by to měli okna! Oni dobře vědí, jak to je: Migranty sem přece žene ďábel Putin! Tím je současně přesvědčivě zdůvodněno i pokračující obkličování Ruska a rozmisťování stále silnějších vojenských kontingentů NATO blízko jeho hranic.

O tom ale pan generál také určitě nic neví. NA TO má své Šíry.


Nepřihlášený uživatel

#71440 Re: Re: Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora

2016-01-21 21:28

#71429: - Re: Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora Asa 

 

Uverim az to potvrdi: Stetina z SS Azov, segra VRAHU Masinu, Putna a Filipovska.
Tatíček Plevel, pardon, Havel

#71441

2016-01-21 21:45

!!!!!!!!DEMOGRACIE JE PŘÍLIŠ KRÁTKÁ NA UPRCHLÍKY!!! SLÁVA TOTALYTĚ!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#71442

2016-01-21 22:13

Syrský vyslanec: Vznik Islámského státu podpořily Británie a Francie. Izrael podporuje islámské teroristy z Al-Káidy. Turecko podporuje příliv uprchlíků do Evropy a chce obnovit Osmanskou říši. A USA...

Syrský chargé d'affaires v Praze Bašár Akbik říká, že důkazy ukázaly, že ruské letadlo nad územím Turecka nebylo. Turecko dováží ropu od Islámského státu. Akbik odsoudil útoky v Kolíně. Řekl, že nejlepší je zajistit podmínky, aby uprchlíci nemuseli opouštět svou vlast. Za vznikem Daeše prý stály britské a francouzské tajné služby a Saudská Arábie. USA se snaží šířit chaos, aby mohly lépe ovládat zdroje Blízkého východu. Turecko podporuje příliv uprchlíků do Evropy a chce obnovit Osmanskou říši. Izrael prý pomáhá teroristům Fronty al-Nusrá, což je odnož al-Káidy.

 

Jak se nyní vyvíjí otázka kolem sestřeleného ruského letadla? Jaké jsou vlastně k dispozici důkazy a o čem svědčí?

Ruské orgány s účastí evropských expertů zkoumaly černou skřínku ruského letadla. Bylo zjištěno, že dva ruští piloti nedostali žádné varování z turecké strany ohledně vstoupení do tureckého vzdušného prostoru. Letadlo bylo sestřeleno určitě nad syrským územím. Celá záležitost byla předem připravena jako past a byla zoufalou reakcí vládní strany Spravedlnost a rozvoj v Turecku na přímou intervenci Ruska v Sýrii a pomoc v její válce proti terorismu, která podle mého názoru úplně ukončila sen Erdogana ohledně založení bezletové zóny v severní Sýrii jako přípravy na připojení této oblasti k Turecku v následující etapě.

Ruské bombardování způsobilo rozsáhlé škody v řadách hnutí „Daeš“, které je spojenec Turecka, jež ho podporuje a využívá za účelem bojů proti syrské legitimní vládě a syrským Kurdům. Toto bombardování zničilo stovky cisteren, které přivážely syrskou naftu ukradenou hnutím „Daeš“ do Turecka. Tato krádež nafty umožnila Erdoganově rodině a jejich partnerům astronomické zisky.

V Německu se nyní odehrála vlna sexuálních útoků na ženy. Mezi útočníky měli být i uprchlíci ze Sýrie. Jak komentujete tento incident? Není lépe, pokud jsou uprchlíci spíše v muslimských zemích, kde není mezi nimi a místními obyvateli takový civilizační, kulturní a hodnotový rozdíl?

Zpráva policie v Kolíně nad Rýnem ukazovala, že tyto útoky byly spáchány osobami různých národností. Nejnižší procento z nich tvořili syrští uprchlíci, ale toto není podstatné. Všichni musí respektovat zákony a pravidla slušného chování. My vidíme, že dobrý občan ve své vlasti je také dobrý občan v zemi, kterou si vybral jako druhou vlast. A to platí i v opačném případě. Ale k vaší otázce, kde je lepší místo pro uprchlíky... Vidíme, že by bylo ideální, zajistit podmínky v zemích, odkud uprchlíci vycházejí, aby velké skupiny obyvatel nemusely opouštět svou vlast.

Co říkáte konfliktu mezi Saúdskou Arábií a Íránem? Co říkáte popravám „teroristů“ v Saúdské Arábii a jaký očekáváte další vývoj? Jakou pozici k tomu má syrská vláda?

V době, kdy svět směřoval k dohodě s Íránem ohledně jeho jaderného programu, což znamenalo uklidnění napětí a oddálení hrozby války a posílení naděje národů v oblasti na život v bezpečí a v míru, začala Saúdská Arábie stupňovat sektářské napětí. Celému světu je známo, že většina teroristických hnutí v naší oblasti čerpá ideologii ze saúdského wahhábistického radikálního pojetí islámského náboženství. Což poškozuje islám.

Stupňování sektářského napětí v těchto podmínkách je součástí zoufalých pokusů, o které se snaží Saúdská Arábie, aby zmařila jadernou íránskou dohodu s ostatními velmocemi a zapletla ostatní země do konfrontace s Íránem, s cílem rozšířit svůj vliv v oblasti. Saúdská Arábie opakuje chyby – svou invazi v Jemenu nebo svou podporou teroristických skupin v Sýrii nebo v jiných státech v oblasti.

 

Pojďme se nyní podívat na spletitosti války v Sýrii a Blízkovýchodního konfliktu. Hovoří se o tom, že Islámský stát a jeho vznik byl podporován ze strany USA, Saúdské Arábie a Turecka a je vládami těchto států nadále podporován. Je tomu tak doopravdy? A jaké jsou na to důkazy? Existují nějaké přímé důkazy?

Vznik hnutí takzvaného Islámského státu v Iráku proběhl po americké invazi, která neměla žádné odůvodnění, a činitelé tohoto hnutí, mezi nimi Abú Bakr Al Bagdádí, byly osoby, které byly uvězněny v americkém táboře Boka v jižním Iráku. Bojovníci tohoto teroristického hnutí pocházející z desítek států světa přijeli do Sýrie a Iráku přes Turecko, a to za pomoci a podpory bezpečnostních služeb několika evropských států – například Francie a Velké Británie.

Účelem tohoto konání je zničení syrského státu. Tito bojovníci čerpají svou ideologii z wahhábistického myšlení, které vyváží Saúdská Arábie spolu s velkou finanční podporou.

Ve své předchozí odpovědi jsem poukazoval na prodej kradené nafty a historických památek, bavlny, zemědělských produktů do Turecka za účelem sponzorování teroru. A tyto důkazy jsou dostačující, abychom ukázali na zapletení vlád těchto států do podpory tohoto teroristického hnutí a zajištění jeho politického krytí.

Projděme si nyní motivace jednotlivých mocností regionu zainteresovaných v konfliktu. O co jde USA?

Blízký východ je díky svému nerostnému bohatství a jeho geopolitické pozici důležitou oblastí pro vitální zájmy USA. Tyto zájmy neberou většinou ohledy na zájmy národů této oblasti. USA vpadly do Iráku a způsobily rozpad infrastruktury iráckého státu a rozšíření chaosu a radikalismu do zemí oblasti. USA se snaží, aby jejich nadvláda nad touto důležitou oblastí trvala i nadále i přes zmařené projekty, které se snažily realizovat, jako například projekt nový Blízký východ a teorie tvořivého chaosu, které mají za cíl znovu zopakovat rozdělení oblasti na několik malých, etnických, sektářských, slabých a navzájem spolu bojujících států. To vše zajistí nadvládu USA nad ekonomickými zdroji a stálý odbyt zbraní do této oblasti.

A o co podle vás hrají Turci?

Strana Spravedlnost a rozvoj je pokračováním hnutí Muslimského bratrstva. Vláda této strany má za svou novou osmanskou ideologii – snaží se znovu oživit Osmanskou říši v oblasti. Jejich plán nebyl úspěšný důsledkem odolání Sýrie a také byla odhalena role Turecka v podpoře teroristických organizací a všem byla jasná turecká role ve snaze o destabilizaci Evropy, když otevřelo prostor a podporovalo velkou vlnu emigrantů na cestě do Evropy. Toto provází turecké vydírání Evropy. Když se dostala k moci strana Spravedlnost a rozvoj hlásila, že bude praktikovat politiku nulových problémů. Realita nyní ukazuje, že Turecko je v nepřátelském vztahu se všemi sousedícími státy.

 

O co jde Izraeli? A je pravda, že i on podporuje Islámský stát?

Izrael těží nejvíce ze všech tragédií, které se dějí v naší oblasti. Rozpad národního sekulárního státu a vznik sektářských států je izraelské přání, aby mohl realizovat myšlenku o založení židovského státu a vyhnání palestinského lidu ze své země definitivně. Izrael pomáhá v několika případech teroristům Fronty al-Nusrá, což je odnož al-Káidy. Tito teroristé jsou aktivní v hraniční oblasti v jižní Sýrii. Izrael jim mnohokrát pomohl vojenskou intervencí. Zranění této organizace se léčí v izraelských nemocnicích. Izrael využívá situaci, že celý svět je upoután problémy z této oblasti, aby rozšířil osady a realizoval judaizaci Jeruzaléma a demografickou změnu v palestinských městech a vesnicích.

Jaký je vztah Sýrie k Egyptu a Iráku?

Sýrie odolává již pět let organizovanému terorismu podporovanému ze strany světových a regionálních států. Tento terorismus již ohrožuje několik států. A proto bylo v zájmu těchto států, aby spolupracovaly a koordinovaly své úsilí se Sýrií, aby čelily tomuto společnému nebezpečí. Egypt a Irák patří ke státům, které jsou ohroženy tímto nebezpečím.


Nepřihlášený uživatel

#71443

2016-01-21 22:17

Libyjský vůdce Muammar Kaddáfí před pěti lety varoval lídry evropských zemí, že pokud nezabrání teroristické vlně zvané Arabské jaro (nebo ji alespoň nepřestanou podporovat), čeká Evropu invaze radikálních islamistů, kteří starý kontinent násilně ovládnou.

 


Nepřihlášený uživatel

#71444

2016-01-21 22:33

Když vidím ty vlastizrádce havloidy, tak už se těm Gulagům ani nedivím. 


Nepřihlášený uživatel

#71445 Re: A Putin tedy jako starý komunista a KGBák tedy dělá co?

2016-01-21 23:29

#71439: -  

 ......Nebo už snad není komunista a KGBák? Co tedy Putin je? Proč okupuje Krym a stále bojuje o suchou cestu na Krym z Ruska za pomoci zbraní a ukradení území Ukrajiny? Proč v Sýrii bombarduje opozici diktátora Asada, která se registrovala v OSN a je OSN uznána jako opozice? 


Nepřihlášený uživatel

#71446 Re: Vlastizradou je uvázat si kravatu s ruskou trikolorou na inauguraci....

2016-01-21 23:33

#71444: -  

 ....do úřadu správce úřadu prezidenta české republiky. To je vlastizrada. Nechat si připnout symbol ruské agrese na Ukrajině, oranžovo černou stuhu v Kremlu, to je vlastizrada, poslat člena KSČM na post velvyslance do Ruska, to je vlastizrada. Pronášet "vánoční" projev vedle "adventního věnce" s trikolorou vzhůru nohama, to je vlastizrada.  Rozbít řádně ustavenou Sněmovnu a komentovat to slovy, že to byl "dárek voličům" to je vlastizrada. Pokoušet se o puč u socanů, to je vlastizrada. 

Všechno výše uvedené spáchal Miloše Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#71447 Re: Re: Re: Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktá

2016-01-21 23:36

#71440: - Re: Re: Re: A co Rusákové, střílejí termobarickými zbraněmi na u OSN registrovanou opozici diktátora 

 A co tedy Rusákové podle vás v Sýrií dělají? Honí kamiony po poušti? Kdy je navíc i z jejich záběrů vlastně zřejmé, že cisterny tam nebyly žádné a s největší pravděpodobností se jednalo o kamiony s jídlem? 

Jo jasně, ony ty cisterny byly maskované pod plachtou, jako "humanitární" "pomoc" z Rusákova na východní Ukrajinu. 


Nepřihlášený uživatel

#71448

2016-01-22 00:36

Němečtí politici vědí o zločinech páchaných uprchlíky, prozrazuje novinářka. A tají je...


 

Nepřihlášený uživatel

#71449 Re: Re: Vlastizradou je uvázat si kravatu s ruskou trikolorou na inauguraci....

2016-01-22 01:39


Nepřihlášený uživatel

#71450 Re: Re: Re: Vlastizradou je uvázat si kravatu s ruskou trikolorou na inauguraci....

2016-01-22 06:00

#71449: - Re: Re: Vlastizradou je uvázat si kravatu s ruskou trikolorou na inauguraci.... 

 Něčeho z toho co jsem napsal, se Miloš Zeman nedopustil? Něco z toho se nestalo?