MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#69926 Re:

2016-01-03 08:40

#69856: právník -  

 Snaha o zavedení Havlizmu, jako vedoucího impulzu společnosti, při čemž vzniká rozvrat společnosti a v konečném důsledku nerovnoprávnost, protože následky viny zbohatlíků jsou dobře placenými právníky tlumeny, to je náběh na odporný druh totality. Tyto snahy lze rovněž interpretovat jako vlastizradu.¨Havlizmus sem byl implementován s výraznou podporou cizí mocnosti.

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#69927 Re: Re: Vam se nelibi soucasna Ustava?

2016-01-03 08:58

#69926: - Re:  

 Touzite snad po Ústavě s vůdci ulouhou KSCM a vyrazeni vseobecne deklarace lidských práv z Ústavy?

K čemu by to bylo dobre?

Nevyhovuje vám existence Ustavniho soudu a ostatních demokratických instituci? Volbou totalitne smyslejiciho a jednajiciho Miloše Zemana jste skutečně chtel zvrati vývoj demokracie v teto zemi?

Velezradou je jednání za hranou Ústavy, rekl bych, ze prave takového jednání se dopouští Miloš Zeman a to nejen tymem, který se pohybuje mimo zakonnne normy tohoto státu, ale hned na počátku jednáním, které vedlo k rozpuštění Sněmovny a které on sám označil jako "dárek jeho volicum", nic takového mu Ústava samozřejmě neumožňuje, neni v pozici správce uradu prezidenta republiky aby dával dárky svým volicum natož v takové, které vedou k destrukci Snemovny, která v žádném případě neporusovala Ústavu.


Nepřihlášený uživatel

#69928 Re: Re:

2016-01-03 09:08

#69926: - Re:  

 V. Putin toto má přece jen ošetřeno lépe. Rovoprávnost je hlavní úkol a role existence státu. V Rusku byla nedávno rozehnána demonstrace proti homosexuálům, kteří pořádali svoji párty. I práva homosexuálů jsou nakonec v Rusku ctěna. Pan Schapiro tudíž křepčil na akci Pride party s počmáraným obličejem poněkud zbytečně, ale ne úplně zbytečně, protože zpolitizování zájmů minorit, je nejspíš hlavní rozvracecí údernou pákou cizí mocnosti. K tomu se hodí intelektuálové, jako byl Havel nebo Peroutka naprosto výtečně. Otázka zní ovšem následovně: Není už naše společnost rozbita dostatečně? Je nutné tleskat Maidanu? Je třeba schvalovat Kličkův záměr, pojmenovat v Kyjevě po Havlovi ulici? Nebylo toho desturuktivního havlování u nás už dost?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#69929 Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 09:13

#69928: - Re: Re:  

 ....v Rusku? Muze vůbec bez opozice existovat demokracie? Jak si predstavujete okupaci Krymu v souladu s rovnopravnosti, když se Rusko zavazalo k nemennosti hranic Ukrajiny smluvne? Jak si vlastně predstavujete demokracii? Demokrata si predstavujete jako komunistu a KGBaka? Totalitu povazujete prospesnou pro stát? Cim? Okupaci teto země Rusy počtem 500 000 ozbrojených vojáků povazujete snad za vrcholny čin demokracie nebo snad za to povazujete nepretrzitou okupaci Polska Rudou armádou az do roku 1990?


Nepřihlášený uživatel

#69930

2016-01-03 09:38

Myslíte, že měl včera Marin C. Putna anální sex s mužem? Zkuste si představit, jak strká svého čúráka do chlupaté mužské prdele. Humus, co?  A tohle dělá profesora na VŠ, tento úchyl bojuje proti Rusku, protože je tam zakázána propagace homosexuality mezi mládeží, takže ji sám jistě mezi mládeží propaguje a rozšiřuje.


Nepřihlášený uživatel

#69931 Re: Re: Nikdy bych nevěřil, že v této zemí se nachází tolik hovad, ochotných toto svinstvo podepsat

2016-01-03 09:39


Nepřihlášený uživatel

#69932 Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane....

2016-01-03 09:46

Rusko dá miliardy na vlasteneckou výchovu. V mládeži má vzbudit úctu ke státním symbolům i ozbrojeným silám

.....na co tedy mají byt Rusové hrdi? Na to, ze již skoro 100 let žijí v komunistické totalite?

Svoji "hrdost" na tento stav vyjadřují již mnoho let nepretrzitou emigraci elit. Jen v roce 2015 uteklo do USA a jen legálně a jen za prvních 10 měsíců vice jak 240 000 lidi, tady cca. 800 lidi každý den. Obrovské množství Rusů utíká do EU, Austrálie, jižní Ameriky, to chce KGBak Putin miliardami zastavit, ale podarit se mu to nemůže, neboť utíkají lide kterým je zrejme, ze je KGBaci z Kremlu okradaji dnem i nocí nejen o peníze ale predevdim o svobodu.


Nepřihlášený uživatel

#69933 Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane....

2016-01-03 09:53

Rusko dá miliardy na vlasteneckou výchovu. V mládeži má vzbudit úctu ke státním symbolům i ozbrojeným silám

.....na co tedy mají byt Rusové hrdi? Na to, ze již skoro 100 let žijí v komunistické totalite?

Svoji "hrdost" na tento stav vyjadřují již mnoho let nepretrzitou emigraci elit. Jen v roce 2015 uteklo do USA a jen legálně a jen za prvních 10 měsíců vice jak 240 000 lidi, tady cca. 800 lidi každý den. Obrovské množství Rusů utíká do EU, Austrálie, jižní Ameriky, to chce KGBak Putin miliardami zastavit, ale podarit se mu to nemůže, neboť utíkají lide kterým je zrejme, ze je KGBaci z Kremlu okradaji dnem i nocí nejen o peníze ale predevsim o svobodu.


Nepřihlášený uživatel

#69934 Re: Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane....

2016-01-03 09:57

#69933: - Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane.... 

 Smrt multikulti! Ať žije Rusko a Putin!


Nepřihlášený uživatel

#69935 Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace....

2016-01-03 10:03

#69930: -  

 ....je horší, než zavraždění např. pani Horakove za pomoci vysokoskolsky "vzdělaných" právníků komunistu nebo vraždění mikinu v gulagu za pomoci inzenyru projrktujicich toto vazdeni?

Z jakého duvodu si vlastně vy udajny heterosexual predstavujete homosexuální styk? A proc podsouvate panu Putnovi nejake znasilnovani? Je snad důvodem vaše zvracennnos nebo snad tak typické zneužívání moci vami komunisty i na vynucovani si pohlavního styku? Je to snad důvodem proc Ruda armáda komunistu masivně znasilnovala na našem území? Je to snad důvod proc ruda armáda po okupaci CSSR melana území lagru nevestince?


Nepřihlášený uživatel

#69936 Re: Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace....

2016-01-03 10:08

#69935: - Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace.... 

 Proč lžeš, rusofobní buzerante? To máš z Mein Kampfu? Také propaguješ homosexualitu mezi mládeží, jako Putna?


Nepřihlášený uživatel

#69937 Re: Re: Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane....

2016-01-03 10:10

#69934: - Re: Rusko vyvazi ropu, plyn a zbrane.... 

 Co si tedy predstavujete pod internacionalnim socialismem ci komunismem, který Putin jako důstojník KGB zavadel se zbraní v ruce nejn v Německu. Komunisticks totalita je přece bez pohlani a multinacionalni, tedy bez nacionální stejne jako fasismus a jiné totality.

Demokracie naproti tomu nikdy nepopira národnost, jazyk, kulturu a občané demokracii cestuji prave proto aby kulturu, jazky, zvyklosti vizich zemi poznali a mohli např. rici, ze je alespon částečně pochopili. Dokonce se občané naprosto dobrovolne uci cizí jazyky prave proto aby rozuměli obyvatelům země, kteri ten který konkrétní jazyk také užívají.


Nepřihlášený uživatel

#69938 Re: Re: Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace....

2016-01-03 10:15

#69936: - Re: Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace.... 

 A ja lzu? Jak si predstavujete onu propagaci menšinové sexuální orientace u mládeže panem Putnou? Vas snad jako teenagera najak lákala mensinova sexuální orientace? Zijete v představě ze znalost existence menšinové sexuální orientace vede k tomu ze se heterosexulne orintovana mládež stane homosexuální? Mate mozek v hlavě člověče?


Nepřihlášený uživatel

#69939 Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 10:19

#69929: - Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Protože se ovšem Rusové cítí přesto být právě občany rovnoprávnými, proto snesou klidně i vámi vysmívaný poměr bonů vůdči dolaru. Snad snesou i 200 bonů za dolar, když budou mít zajištěn pocit rovnoprávnosti.

Něco podobného si utilitární finanční slepenec, zvaný Evropská unie, dokonce ani USA nikdy nemůže dovolit, protože jsou to uskupení natolik morálně vyhnilá, že by se okamžitě rozsypala. Není ani tohle pro vás alespoň trochu k zamyšlení? Problematika Krymu a jiných zástupných pseudobroblémů jež Rusku západ vyčítá pak upadá v tomto kontextu do roviny titěrnosti, právě v problematice rovnoprávnosti:

 

KV

#69940 Rusko dá stamilióny na výchovu mladých vlastenců...

2016-01-03 10:30

...Zatímco tady se  dávají stamilióny na podporu neziskovek, gayů a utečenců! Přitom i unás je nedostatek vlastenců, furt samí prozápadní hovada!!!


Nepřihlášený uživatel

#69941 Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 10:37

#69939: - Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Z vašeho prispevku vůbec neni zrejme, jak si predstavujete onu rovnoprávnost a jak si predtavuje ono snaseni "čehosi" co nejste schopen definovat výměnou za "pocit rovnopravnosti" který take nedefinujete. S kým chteji mít pocit rovnopravnosti s Cechy, Polaky, Ukrajinci, Francouzi, Brity, Brazilci, Indy, Cinany, Američany? Rusové mají nejaky "pocit nerovnopravnosti"? Z čeho jejich "pocit" prameni? Pokud pocit mají, neni to spíše proto, ze je to pocit a ne realita a ze tedy tento "pocit" v nich vzbuzuje např. souduh Putin, aby naopak nevznikl oprávněný pocit, ze za ekonomickou mizerii Ruska muze nove zavadena totalita a masivní vykradani státu nomenklaturou teto totality?

Občan EU se cítí nerovnopravny, např. v situaci, kdy musí zadat o Zelenou kartu v USA když tam nalezne práci?

Z vašeho prispevku mi připadá, ze Rusum podsouvate nejake velmi podivne představy o Světě. Případně si vy cosi o Rusech predstavujete.

Rusové zjevne namaji ani ten nejmenší pocit nerovnopravnosti když jejich elita ma odvahu se utkat o práci prakticky po celém světě a v počtech statisicu rocne opouští Rusko. Spíše to vypadá tak, ze nechtějí snášet vaše představy o nich než to, ze by se skutečně cítili "nerovnopravnymi".

200 ruských bonu za us dolar platit nikdy nebudou, v takové situci by Rusko zkrachovalo.


Nepřihlášený uživatel

#69942 Re: Rusko dá stamilióny na výchovu mladých vlastenců...

2016-01-03 10:39

#69940: KV - Rusko dá stamilióny na výchovu mladých vlastenců... 

 Vastenectvi si predstavujete jako pronaseni neonacistickych hesel Milošem Zemanem u adventniho vemce obtoceneho trikolorou vzhůru nohama? Je potřeba, abyste definoval ono vlastenectví a také to, jakou podporu vlastenectví byste si přál.


Nepřihlášený uživatel

#69943 Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 10:55

#69941: - Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Intelektuální elity jsou vždy náchylné být strženy hlavně finanční korupcí. To se projevuje na intelektuálech podporující u nás Schwarzenberga, ačkoli ten, jako hajný, absolvoval akorát tak "Školku v přírodě". Na rovnoprávnosti je důležitá jedna zásadní věc. Právo na sebeurčení by neměli mít národy (podle Wlisona), ani minority (podle Havla nebo Peroutky) ale výhradně jednotlivci, a ti by měli být právně odpovědní. Jakákoli pozitivní diskriminace totiž uvádí účastníky zbytku společnosti do nerovnoprávného postavení vůdči oněm minoritám, ať už jsou tyto minority jakékoli. To by měl mít každý zodpovědný právník, který bere svoji profesi jako profesi čestnou, vždy na paměti. V Rusku je názorová plurarita do značné míry zaručena. Funguje tam například bez problémů Islám. Sám Putin byl sluníčkáři nedávno i vysmíván, že otevřel v Moskvě mešitu. Něco jiného by ovšem například bylo, když začnou v Rusku kterékoli minority politikařit, či se dokonce vyzbrojovat za podpory západních mocností. 

 


Nepřihlášený uživatel

#69944

2016-01-03 11:29

A jak říká pranostika: "do jara bez Ovara"!


Nepřihlášený uživatel

#69945 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 11:30


Nepřihlášený uživatel

#69946 Re: Re: Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace....

2016-01-03 11:32

#69936: - Re: Re: Myslite si, ze jina sexualni orientace.... 

 Sám jsi buzík, rudý buzíku...jako moskal lezeš rusákům do zadku neustále.


Nepřihlášený uživatel

#69948 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 11:35

#69943: - Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 Miloš Zeman nejen vyrostl v totalite, kdy se nic nelze dozvedet o politických názorech jeho neúplné rodiny, ale také studoval něco tak naprosto zbytečného jako komunistickou ekonomii, která jak se v klidu shodneme nemá nic společného s ekonomii reálnou, stejne jako totalita nemá nic společného s reálnou správou veřejného prostoru. Miloš Zeman nikdy v jeho životě nepracoval v sektoru, kde by dane vytvářel, ale vždy jen tam, kde se dane spotrebovavaji. Mils Zeman tedy není obeti komunistické totality, ale jejím dobrovolným a aktivním prisluhovacem.

Účelové jste pominul, ze clovek "neni ostrov" a rekl bych také, ze účelové pomijite i to, prochazi vývojem. Pozitivně totiž naprosto prirozene diskriminujeme naše staré lidi, nás deti, min částečně nemocné, postižené, doma pozitivně diskriminujeme deti i zenu na úkor nás muzu, pokud máme trochu cti v těle atd.

Nejsem zastáncem pozitivní diskriminace, presto jsem proto, aby společnost mela moznost se seznamovat s životem v jeho cele siri. Demokracie tomuto nijak nebrání na rozdíl od totality, která dokonce brani i tak banální veci jako je četba literatury, tvorba umění a dokonce z velké casti i možnost vzdělávat se v jazycích.

Představa ze západ kohokoliv v rusku vyzbrojuje, mi připadá naprosto absurdní a to především proto, ze k tomu nemáme žádný důvod. Nedělo se tak v době železné opony, kdy k tomu skutečně důvod byl, tedy neděje se tak ani nyni, kdy Rusové mohou nastest relativně svobodne emigrovat, kam chteji, tedy existuje možnost úniku před současnou ruskou "polo-totalitou".

Tedy si myslím, ze účelové michate veci dohromady, přitom se snažíte vytvářet dojem, ze totalita ci "polo-totalita" je schopna řešit správu veřejného prostoru lépe než demokracie. Neni to nic nového, od Lenina se to objevuje stále dokola v různých mutacich, od komunismu k fašismu, maoismu, pol potismu ci soucasne severní Koreii ci Kube nebo IS v té nejextremnejsi vražedné podobe. Jak prave IS jako extrémní totalita dokládá, problémy správy veřejného prostoru totalita ani pplototalita neresi, prestoze se tak navenek tvari.


Nepřihlášený uživatel

#69949 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku....

2016-01-03 11:37

#69945: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Jak s rovnopravnosti souvisi vrazdy novinaru a opozicnich poliku.... 

 To, co obsahuje můj příspěvek nebylo na žádném z těchto serverů nijak zmíněno. Tam se řeší většinou spíš čerstvé události. Moje příspěvky jsou všeobecnější.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#69950 Re:

2016-01-03 11:39

#69947: -  

 Nelži, to jsou posraný humanitární bombarďáky ožraly Václava Havla.