MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
pokrytečtí soudruzi, dopis pro vás :-))))))))))))))
Re:
A vy jste nějakou podepisoval? Podle Vás, když se mlčelo předtím, bude se mlčet navždy?
Kyblík se prostě bohužel naplnil až teď, mělo to už být dávno. Doufám, že to zvedne vlnu nevole a lidi začnou opravdu řešit, co se děje v našem chlévě. A potom tu můžeme denně řešit tuny průsrů našich zákonodárců a dát tak najevo náš nesouhlas.
Stále nevíme, jak nákladát s demokracií, stále si od někoho necháváme srát na hlavy.
Děkuji panu Němcovi za tuto manifestační petici, která doufám alespoň zažehne občany k dalším krokům.

:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
pryč s "lumpenkavárnou" končíme, zlodějíčci ....

zaprodanec .......
Trapáci. Koho byste jako na tom hradě chtěli? Spícího huhlu s Kalouskem za pr*elí? Dejte si facku. Všichni, vy zběsilá pražská kavárno.

:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
Re:
Žasnu, jak si mohl dovolit o " Pasej Rájot" říct prezident to slovo, co řekl..
jasně je vidět, že jsou to mazlivé jemně předoucí kočičky..
PREZIDENTEM NEBUDE
LIDEM TO NEVADÍ
Re:
MŮŽETE MI ŘÍCI, KDE BYLA TA NOBLESA SKRYTÁ???
jÁ JÍ NĚJAK NEVIDĚLA. A TO JSEM I BRÝLE NASADILA...
najdete rozdíl???
Re:
celý národ už ví že jsi komoušský zločinec soudruh kokott
Když sám neodstoupí, tak udělejme defenestraci..takový hulvát nepatří na post hlavy státu
Re: Re:
bandička pokryteckých povalečů, kteří nerespektují výsledek voleb...a kvičí a kvičí
ROZHODNĚ STOJÍM PŘI PREZIDENTOVI
Re:
Jestli se takto projevuje "selsky rozum", bych bl rad, kdyby me lide povazovali za kevarenskeho povalece. Prispevek hodnotim dvema slovy "lez, hloupost".
| This discussion has been closed. |
:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))