MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68576 Re: Re: Re: Re: Re: Tupost Rusů je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte?

2015-12-18 19:40

#68538: - Re: Re: Re: Re: Tupost Rusů je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte? 

 Tak proč tedy rusákové ještě nezaložili něco "pořádného" a proč se tedy zasedání účatní i totalitní státy? 


Nepřihlášený uživatel

#68577 Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný...

2015-12-18 19:49

#68549: - Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný... 

 EET jsou vyhozené peníze a velmi nebezpečná věc, neboť nelze zajistit zneužití či zkopírování dat, to je věc, která skutečně zajistit nejde absolutně. 

EET by mělo smyl politický - pokud by bylo zavedeno pro všechny jednorázově, tedy občané by věděli, že vždy doklad musí dostat a všude. Data by ale musela být pouze souhrná za daný účet a nesměla by obsahovat, za co se platilo. Kontrola je možná, párování dokladů také. 

EET ale nemůže nikdy zajistit větší výběr DPH, to je naprostá hloupost, neboť únik DPH probíhá tam, kde dodavatel je dohodnut s odběratelem, že doklad vystaven nebude a to EET vyřešit nemůže a nikdy nevyřeší.

Babiš je idiot, pokud si myslí, že mu EET přinese výběr DPH. Odpor z pravice je pochopitelný, neboť je naprosto zřejmé, že Babiš chce data zneužívat. 

Párování dokladů - tedy ona kontrola prostřednictvím EET je děsivě komplikovaná věc, neboť každý podnik, který vydává více faktur vám řekne, že každý řeší párování plateb a vydaných dokladů, přestože by mu to mělo jít "automacky" např. pře číslo fakturu tedy variabilní symbol, ale prostě chyby vznikají  a pokud budete chtít takto párovat miliony faktur měsíčně, je to čiré šílenství.  Babiš se opravdu evidentně musel zbláznit. Cesta jakás takás existuje v definování formátu elektronické faktury, ale řeší se to 10 let a formát dodnes znormován nebyl. 

Tedy Babiše považuji za idiota, neboť systém spotřebuje na zavední miliardy, na provoz ročně další stovky milionů ne-li opět miliardy a co je horší, zvýšeným výběrem se to rozhodně nezaplatí. Je to totální hovadina. Dokonce mnoho Čechů ví velmi dobře proč i ze zkušenosti z Chorvatska, zdaleka nedostali všude doklad na poskytnuté služby a platí to dokonce i v obchodech. Na část zboží doklad je a na část není, např. na zeleninu, ryby a to přesto, že obchod má "elektronickou" pokladnu. 


Nepřihlášený uživatel

#68578 Re: Zemanovec Pecina? Toho berete vážně? Jste snad idiot nebo zemanot?

2015-12-18 19:55

#68537: -  

 ......ještě navíc v rozhovoru pro neonacisticko-komunistické parlamentní listy, z kterých čerpal lži i Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#68579 EXCELLENT, DEAR AMERICAN FRIENDS ! ! !

2015-12-18 20:11


Nepřihlášený uživatel

#68580 Re: Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný...

2015-12-18 20:22

#68577: - Re: Re: StBák Bureš alias Babiš je směšný... 

 Zajímavá je také "finta" Bureše alias Babiše, jak to zavést, tedy jen v některém sektoru, což má tedy vypadat, že vlastně data na počátku nebudou nebezpečná a nebudou monitorovat kompletně obchod v ČR, ale ve své podstatě to Babišovi rozkryje velkou část obchodu s potravinami v rámci ČR. Navíc vzniká obrovský problém s párováním dokladů, neboť odběratelé budou muset data poskytovat (pohostinství) ale dodavatelé nikoliv. Jak takovou věc vlastně bude stát řešit? Fakturu na základě ič dodavatele prostě "nespáruje" :-). 

Je to celé šaškárna a navíc kdyby se to Babišovi podařilo spustit i jen na půl roku, dostane k dispozici data, která v jeho vlastním podnikání může zneužívat ještě dalších deset let i když bude od přístupu k datům odstřihnut. 


Nepřihlášený uživatel

#68581 Rozvrh povoleni mluvit,tlumocit nazory JEHO VELICENSTVA na Prazskem Hrade...

2015-12-18 20:59

Pondeli....OVCACEK..     Utery.....MLYNAR   Streda.......FOREJT  Ctvrtek....ZEMAN   Patek....PUTIN..

Sobota..... Pani uklizecka V. Novakova       V  Nedeli se neveli.

 

 

Připomeňme si lži Václava Havla při radostném výročí jeho úmrtí

#68582

2015-12-18 21:17

Komunisté vás budou strašit nezaměstnaností, není to pravda, ničeho se nebojte. Dvacet let tvrdila oficiální propaganda, ze jsem nepřítelem socialismu, že chci v naší zemi obnovit kapitalismus, že jsem ve službách imperialismu, od něhož přijímám tučné výslužky, že chci být majitelem různých podniků... Byly to všechno lži, jak se záhy přesvědčíte, protože tu brzy začnou vycházet knihy, z nichž bude zřejmé, kdo jsem a co si myslím. Slibuji vám, že funkci prezidenta vezmu na jedno volební období, ale pak bych se chtěl věnovat práci dramatika. Také vám slibuji na svou čest, pokud se za mého volebního období nezlepši životní úroveň v ČSFR, sám odstoupím z funkce.

V budoucnu se podle mého mínění musí prezidentský úřad vymezit. Prezident nemůže mít tak velké pravomoci‚ jaké má dnes. Pro mě není rozhodující, s jakým slovem jsou sociální jistoty spojovány, ale to, jaké jsou. Já si představuji, že by měly být daleko větší, než jaké poskytovalo to, co mnozí nazývají socialismem. Možná se ptáte, o jaké republice sním. Odpovím vám: O republice lidské, která slouží člověku, a proto má naději, že i člověk poslouží jí.

Za svůj třetí úkol považuji podporu všeho, co povede k lepšímu postavení dětí, starých lidi, žen, nemocných. těžce pracujících, příslušníků národních menšin a vůbec všech občanů. kteří jsou na tom z jakýchkoliv důvodů hůře než ostatní. Žádné lepší potraviny či nemocnice nesmí být výsadou mocných, ale musí být nabídnuty těm, kteří je nejvíce potřebují

Připravujeme koncept důkladné ekonomické reformy, která nepřinese sociální stresy, nezaměstnanost, inflaci a jiné problémy, jak se někteří z vás obávají. Svádět všechno na předchozí vládce nemůžeme nejen proto, že by to neodpovídalo pravdě, ale i proto, že by to mohlo oslabit naši povinnost samostatně, svobodně, rozumně a rychle jednat. Všichni chceme republiku, která bude starostlivě pečovat o to, aby zmizely všechny ponižující přehrady mezi různými společenskými vrstvami, republiku, v niž se nebudeme dělit na otroky a pány. Toužím po takové republice víc než kdo jiný. Náš stát by už nikdy neměl být přívažkem či chudým příbuzným kohokoliv jiného. Musíme sice od jiných mnoho brát a mnohému se učit, ale musíme to po dlouhé době dělat zase jako jejich rovnoprávní partneři, kteří mají také co nabídnout. Jsou lidé, kteří kalí vodu a panikaří, že se bude zdražovat. Dávejte si na ně pozor! Ptáte se s údivem, jestli bude inflace, jestli bude zdražování? Mnohokrát a jasně tato vláda řekla ve svém programovém prohlášení, včetně dalších dokumentů a ministři na svých tiskových konferencích, že jejich úsilím je, aby přechod od neekonomiky k ekonomice byl pokojný, bez sociálních aspektů, bez návaznosti nezaměstnanosti, bez jakýchkoliv sociálních krizí nebo podobně. Jestli se sem tam pohne cena cigaret nebo něčeho, to v téhle chvíli nevím, zatím je snaha, aby se nehýbalo nic, alespoň v nejbližších měsících. Žádné gigantické zdražování nebo dokonce nezaměstnanost, jak to panikáři systematicky šíří, nic takového nepřipravujeme.

Již nikdy do žádného paktu nepůjdeme. Podle mého mínění nesmí náš stát šetřit na investicích do školství a kultury... Také náš mnohokrát deklarovaný úmysl provést reformu tak, aby nevedla k velkým otřesům, velké inflaci, nebo dokonce ke ztrátě základních sociálních jistot, musí naši ekonomové přijmout prostě jako úkol, který jim byl zadán. Zde neplatí žádné NEJDE TO.


Nepřihlášený uživatel

#68583 Re:

2015-12-18 21:28

#68564: -  

 

Tenhlete iluminátskej .......syn a nohsled amíků se svými kamarády vožralci z disidentu zapříčinil rozkradnutí republiky a stejně tak její rozpad. Smaž se v pekle ty zmrde i svoují lásko a pravdou!!
 

Nepřihlášený uživatel

#68584 Re: Re:

2015-12-18 21:32

#68583: - Re:  

  Nesmíme taky zapomenout na jeho US-anální turistiku a na jeho schvalování bombardování Jugoslávie. Jako poradce měl z80% vysoké důstojníky StB a v tom "kriminále" napsal i většinu těch svých škvárů. Kaviárek, gruziňáček, francouzáček a jiný vybraný pamlsky a drinky byly u Havla v tom apartmánu co tam měl samozřejmostí. Havel u mě byl a je podrazák, grázl a vlastizrádce. Kdyby měl kouska cti v těle tak někam už konečně zaleze a přestane se ukazovat v médiích.


Nepřihlášený uživatel

#68585 Karel Schwarzenberg vyslovil radost nad budoucím zánikem Čechů a zničením českého národa

2015-12-18 21:37

To už je vrchol. Švarcenberk chce vyhladit Čechy. Musíme se tomuto nacistickému zlu postavit a nespoléhat se na západ, který nás vždy zradil.

 

 

Karel Schwarzenberg doslovně řekl, že „Češi a Němci tu spolubojují za demokracii a pomalu vzniká to, co různí politici u nás popírali. Pomalu vzniká evropský lid, kde není tak zajímavé, kdo je Čech a kdo Němec, ale jaká máme stanoviska“. Tento projev pronesl na demonstraci podporovatelů masové imigrace a přílivu muslimských uprchlíku/imigrantů do Evropy u německo-české hranice v německém městečku Schirnding (více o akci zde).

Tito podporovatelé masové imigrace a islamizace se sešli na demonstraci namířené proti odpůrcům islamizace a masové imigrace, kteří pokojně demonstrovali nedaleko. Byť mohou samozřejmě čeští obhájci Karla Schwarzenberga tvrdit cokoliv, aby ho obhájili, tak jeho vize likvidace našeho národa je děsivá. Pokud někdo organizuje demonstraci proti odpůrcům islamizace a masové imigrace, tak tím dává najevo jediné, že tuto islamizaci a masovou imigraci podporuje. A tak lze jednoznačně chápat, že i Karel Schwarzenberg podporuje tento postoj.


#68586 Re: Re:

2015-12-18 23:13

Fáclaf CHafel - humanitární vraždy slovanských dětí a těhotných žen
Nepřihlášený uživatel

#68587

2015-12-19 01:36

třeba ti tam v té jugošce nepochopili vývoj, progres.. že je nejdřív třeba podpory gayů, pak muslimů, pak šárií.. Svou podporou humanitární nadílky jižním Slovanům Havel ukázal cestu...

 

PutIN je IN!

#68588

2015-12-19 01:42

Je suis Putin!


Nepřihlášený uživatel

#68589 Re: Re: Odkud víte, že je Zeman Čech, když ani nezná svého otce....

2015-12-19 01:46

#68575: - Re: Odkud víte, že je Zeman Čech, když ani nezná svého otce.... 

 Komunistickým alkoholikem a velezrádcem jistě myslíte Havla.


Nepřihlášený uživatel

#68590 Re: Re: Re: Re: Tupost Rusů je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte?

2015-12-19 01:48


Nepřihlášený uživatel

#68591

2015-12-19 01:49

Prasárny z Kavek. Skřeti si zprivatizovali ČT a vybírají výpalné. Pojednání o „televizní krizi“ a co bylo dále

18. 12. 2015 12:12

Patnáct let od krize České televize zhodnotil na svém facebookovém profilu publicista a producent Tomáš Měšťan, který na sociální síti vystupuje pod jménem Walter Edward Kurtz.

„Již 15 let trvá nezákonná ‚privatizace‘ veřejnoprávní České televize.“ Privatizována je prý především svými zaměstnanci – skřety. „Jde vlastně o socialistický korporátní systém, kde zaměstnanec je zároveň ‚akcionář‘, ovšem bez rizika krachu, neboť finance mu přiděluje zákonem stát tím, že vybírá ‚výpalné‘ v podobě koncesionářských poplatků,“ konstatuje Měšťan. Z Kavčích hor Mordoru dnes vidíme a slyšíme jen lež, pomluvy a bezbřehý zmar. 

Měšťan zároveň připomíná, jak tehdejší krize začala. Generálním ředitelem ČT byl zvolen Jiří Hodač, který nebyl navázán na zdejší klientelistickou kavčí rodinu skřetů. „A to byl právě kámen úrazu,“ říká. Bylo tak podle něj potřeba vymyslet příběh o zlých politicích, kteří chtějí z České televize udělat svou hlásnou troubu. „A tak vznikla televizní krize a spacáková revoluce,“ dodává.

Podle něj následuje kádrování; kdo se nepřidává ke spacákovníkům, je vyobcován a je mu znemožněno, aby v televizi dál pracoval. Do situace se zapojují herci, přichází petice 130 umělců, vědců a osobností veřejného života. „Jana Bobošíková se stává hlavním mediálním terčem. Je až neuvěřitelné, co všechno je schopná vydržet,“ píše Měšťan k tehdejší šéfce zpravodajství a publicistiky.

„Ke spacákovníkům se přidávají politici pravdolásky... A je to tady – Ruml, Žantovský, Buzková, Pilip, Fischerová, Svoboda, Marvanová a kýho čerta ještě...“ Síla pravdolásky s Václavem Havlem na Hradě a Unií svobody v Parlamentu tak podle Měšťana nakonec zvrátila vše.

„Hodač končí v nemocnici, doteď se mu nikdo neomluvil. Bobošíková přechází do TV Nova a následně se stává europoslankyní. Titíž lidé ovládají Kavčí hory dodnes, jejich šílenství se mezitím zmnohonásobilo a podle toho vysílání vypadá...“ Čas kavkařských prasáren se dnes krátí a skřeti z Kavčích hor se děsí svého konce, Měšťan uzavírá.

Celý příspěvek Tomáše Měšťana na Facebooku:

"15 let od krize ČT, se situace vyostřila tak, že z Kavčích hor Mordoru, dnes vidíme a slyšíme jen lež, pomluvy, a bezbřehý zmar"...

Již 15 let trvá nezákonná "privatizace" veřejnoprávní České televize.

A kým, že je privatizována? 
Především jejími zaměstnanci - skřety, jde vlastně o socialistický korporátní systém, kde zaměstnanec je zároveň "akcionář", ovšem bez rizika krachu, neboť finance mu přiděluje zákonem stát, tím, že vybírá "výpalné" v podobě koncesionářských poplatků.

"Jak to tenkrát všechno začalo"?
Rada ČT tehdy zvolila Petra Hodače, generálním ředitelem ČT, člověka, který žil v anglii a pracoval v BBC, měl tedy velké zkušenosti, jak se vede státní - veřejnoprávní televize a zároveň nebyl navázán na zdejší klientelistickou kavčí rodinu skřetů, a to byl právě kámen úrazu. Tomuto jednolitému molochu, kde se ti lidé znali tehdy mnohdy 40 let a pravdoláska se tomu okamžitě v rámci kšeftu přizbůsobila došlo, že tento nový šéf není z jejich stáje a tudíž na něj a jeho rozhodování nebudou mít žádný vliv. Lámat hlavu s tím, jak na to zareagují komedianti - herci, režiséři, dramaturgové a spol. si nemuseli, těm šlo také o jejich kšefty v rámci balíku miliard, které ČT každoročně svým vyvoleným rozděluje. Jak to, ale udělat, aby se na jejich podporu přidala veřejnost? Je potřeba vymyslet příběh o zlých politicích, kteří chtějí z ČT udělat jejich hlásnou troubu (z dnešního pohledu to zní přímo komicky). A tak vznikla televizní krize a spacáková revoluce...

"Kdo tehdy porušil zákon"?
Zaměstnanci ČT začali dostávat vypovědi od nového vedení, namísto, aby se , tak jak to normálně chodí sbalili a vypadnuli, začali si nosit do práce spacáky, konzervy s jídlem a hrát si na revolucionáře. Vzniká sdružení Televize - věc veřejná a nastupují naši herci! Jakmile je totiž někde revoluce, kde se nestřílí, nezavírá a nehrozí nic jiného, než, že budeš o něco nepozornější než kolega a nevyděláš na ní nějákým státním flekem nebo kšeftíkem, pak je český herec v přední linii a okázale přehrává role, které má naučené z divadla, jednou z Hamleta, podruhé z Lady Macbeth potřetí z Romea a Julie a dál a dál, repertoár je pestrý. Je však potřeba, aby přišla nějáká domělá autorita, povětšinou někdo, kdo podepsal Chartu 77 a také Antichartu 77 a můžou se začít šířit informace o tom, že svoboda slova a nezávislost tvojí televize je ohrožena: "Občane přijď nám pomoci, tak jako jsi nenechal ve štychu Václava Havla a sametovou revoluci v roce 1989, tak nesmíš nechat padnout její elitu, která jediná ví, co je pro tebe dobré"!

"Ovzduší strachu, vyhrožování, sprostoty a hulvátství na Kavkách se zvyšuje rychlostí světla"
Začíná kádrování na kavkách, kdo se nepřidává ke spacákovníkům je vyobcován a je mu znemožněno, aby v TV dál pracoval. Paradoxně těmi, kteří jsou už ve výpovědích, které, ale ignorují. Herci vyhrocují situaci, a veřejně útočí na každého, kdo situaci v ČT vidí jinak...

"Bobošíková jako terč těch, kteří nechtějí přijít o svoje kšefty"...
Jana Bobošíková jako nová šéfka zpravodajství a publicistiky, se stává hlavním mediálním terčem. Je až neuvěřitelné, co všechno je schopná vydržet, a zároveň jako jedna z mála dodržuje zákon...

"130 umělců, vědců a osobností veřejného života podle ČT"...
Jako vždy rezoluce, prohlášení, petice...Vyzývají Radu ČT, aby rezignovala stejně jako nové vedení televize v čele s Hodačem...

"Politici a situace na Kavkách"...
Miloš Zeman se zastává nového vedení ČT...
Vladimír Mlynář vyzývá nové vedení ČT, aby odstoupilo...
Ivan Langer je proto, aby se Rada ČT vyjádřila v řádném termínu, tak jak je stanoveno zákonem...

"Zdeněk Drahoš a ČT Brno"...
Jeden z největších porevolučních TV profesionálů, šéf studia ČT Brno, je napadán brněnskou klakou spacákovníků...

"Odboráři ČT jako další křídlo, které porušuje zákon a útočí na nové vedení"...
Śéf odborářů ČT Adam Komers, veřejně atakuje nového generálního ředitele a říká mu, že neuznávají jeho osobu, jako nového šéfa...

"Ke spacákovníkům se přidávají politici pravdolásky"...
A je to tady Ruml, Žantovský, Buzková, Pilip, Fischerová, Svoboda, Marvanová a kýho čerta ještě...

"Legitimní vedení ČT, vysílá ze studia Prima TV"...
Vzhledem k tomu, že nové vedení nemá šanci vysílat z kavek, pronajímá si studio Prima TV, zaměstnanci Prima TV se jako zaměstnanci ČT začínají cítit majiteli soukromého podniku a mají potřebu se veřejně k situaci vyjadřovat...

"Pirátské vysílání spacákovníků"...
I přez opakované výzvy k vyklizení kavek, vysílají spacákovníci svoje pirátské vysílání a porušují tím zákon...

atd atd atd...Síla pravdolásky, s VH na hradě a Unie svobody v parlamentě tak nakonec zvrátila vše. Hodač končí v nemocnici, doteď se mu nikdo neomluvil. Bobošíková přechází do TV Nova a následně se stává europoslankyní. Titíž lidé ovládají kavčí hory dodnes, jejich šílenství se mezitím zmnohonásobilo a podle toho vysílání vypadá...Paradoxem je, že generální ředitel Dvořák, při svém nástupu v roce 2011, přirovnal svůj projekt, jak změnit ČT, k vysílání BBC...Té BBC ze které v roce 2000 přišel Jiří Hodač...

P.S. Dnes je i 5 letému dítěti jasné, že je mu nucen jeden jediný názor vysílaný ČT, a ví, že je to televize "bakaná". VH na hradě ani naživu už není a US (TOP09) dochází dech, komedianti jsou zestrárlý a nová generace už nemá jejich potenciál, ani v herectví natož v aktivismu pro peníze, mediální sféře určuje trend internet. Čas kavkařských prasáren se krátí a na kavkách to opět vře, jako v Mordoru, Bilbo Pytlík s prstenem moci, je již pod horou osudu...Skřeti z kavčích hor se děsí svého konce...vědí, že dnes již situaci nezvrátí...nezbyde po nich nic...


Nepřihlášený uživatel

#68592

2015-12-19 01:50

            


Nepřihlášený uživatel

#68593

2015-12-19 01:51

           


Nepřihlášený uživatel

#68594 Re: Re:

2015-12-19 01:52

#68407: - Re:  

          

Ing. Ekonomie

#68595 Re: Re:

2015-12-19 01:54

#68549: - Re: 

 Souhlas!


Nepřihlášený uživatel

#68596 Re:

2015-12-19 01:56

#68564: -  

  Propagovat toho vožralýho darmošlapa co už rok před plánovaným převratem věděl že bude dělat prezidenta bo to byl největší bolševický šmejd co za hlt chlastu a startku udělal cokoliv není dobrý. Havel pro mě nikdy nebyl prezident, ale jen vožralý netáhlo a nastrčená figurka.


Nepřihlášený uživatel

#68597

2015-12-19 02:41

Havel? To mi vyliž prdel.


Nepřihlášený uživatel

#68598 Re: Re:

2015-12-19 03:19

#6778: - Re:  

 :))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#68599

2015-12-19 03:26

 Havel byl špatným člověkem, ovšem po jeho smrti mohlo by být vše zapomenuto a odpuštěno. To ovšem není možné, jelikož po planetě chodí devianti, kteří se z něj snaží vytvořit boha, či modlu, s tím, že Havel je věčný. Těmto duševně chorým jedincům, kteří schvalují lži, nenávist, zlodějiny a schvalované vraždy Havla se již více jak dva roky říká havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#68600 Re:

2015-12-19 06:31

#68573: -  

 No tím bych se moc "nechlubil"