MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#68501 Re: Z Nemecka bez problémů odjel československý komunistický terorista a StBák....

2015-12-18 06:51

#68498: -  

 .....Minařík, původně emigrant pracující v Radiu Free Europe, potom co připravil teroristický čin.  V ČSSR byl oslavován jako hrdina v tamní komunistické televizi. 

P.S. A dnes je Mynář člověk bez bezpečnostní prověrky státu hlavním úředníkem komunistického alkoholika Miloše Zeman :-/. 


Nepřihlášený uživatel

#68502 Re: Je ubohé nazývat zděšení z porušování Ústavy ruským trollem Milošem Zemanem....

2015-12-18 06:55

#68490: -  

 .....hysterií. 


Nepřihlášený uživatel

#68503 Rusákové jsou legrační.....

2015-12-18 07:02

....IS má ruské zbraně, ale nakupuje je podle Rusáků ve východní Evropě.  Rusko to je opravdu země idiotů.  Dnes je také zřejmé, jak důležité je, že jsou země východní Evropy v NATO a používají zbraně kompatibliní s NATO a ne s Rusákovem. 

Islámský stát nakupuje zbraně ve východní Evropě, tvrdí Rusko


Nepřihlášený uživatel

#68504 Ruské bony se usadily na nové "pěkné" úrovni 70 ruských bonů za jediný americký dolar.....

2015-12-18 07:11


Nepřihlášený uživatel

#68505 Líbí se mi Ústava ČR a velmi se mi nelíbí extrémista Miloš Zeman v pozici správce úřadu prezidenta

2015-12-18 07:13

Libí se mi současná Ústava ČR, která deklaruje, že jsme zemí demokratickou a jsme součásti rodiny demokratických zemí. Líbí se mi, že ústava je postavena na Všeobecné deklaraci lidských práva a tato práva zaručuje. 

Velmi se mi líbí, že máme Ústavní soud, že konečně po 25 letech od revoluce máme základní zákon demokracie - zákon o státní službě. Libí semi, že politici alespoň jezdí na jednání Evropské rady a na Rady ministrů, líbí se mi, že máme komisaře v EK, byť paní Jourovou za přiliš chytrou nepovažuji, jeji poslední vyjádření o jednání Zemana bylo správné. Libí se mi že přímo volíme EP a že je ustaven a funguje. 

Jsem skutečně velmi rád, že jsme členy NATO a EU, neboť kdyby tomu tak nebylo, je docela dobře možné, že by komunista (obecně extrémista) Miloš Zeman již skutečně zvací dopis do Ruska zeleným mužíčkům na "dovolené" napsal.

Velmi se mi nelíbí současná sestava na Hradě to především proto, že diky absenci prověrek nemá stát žádnou možnost na Nejedlého, Augustina, Mynáře, Ovčáčka, Buriánovou dohlížet. Že nemají žádnou povinnost o sobě nic zveřejňovat a že Nejedlému vystavil diplomatický pas bývalý komunista Kohout, aniž by měl jako člen vlády důvěru Sněmonvy, neboť celá Rusnokova vláda neměla důvěru Sněmovny. 

Velmi se mi nelibí, že se Zeman dostal k moci na základě toho, že masivně porušoval všecha tři základní pravidla zákona o volbě prezidenta republiky, neboť v tom spatřuji komunisticko - nacistický způsob získávání moci v demokracii. Tedy se logicky obávám, že selhaly demokratické instituce, které měly takovou osobu vyřadit z voleb. Velmi se mi nelíbí, že Miloš Zeman svůj komunistický náhled na demokracii a obecně život aplikuje pri správě úřadu prezidenta republiky, přestože mu to ústava zapovídá a on podpisem ustavního slibu slibil, že tak činit nebude.

Co se líbí vám zemanoti a co se vám nelíbí? Neváhejte napište to. Je možné, že extrémista a ruský troll Miloš Zeman se pokusí o komunisticko - nacistický převrat a okupaci ČR Rusy, pak už nebudete moci psát nic. 


Nepřihlášený uživatel

#68506 A kdy se rozpustí "hnutí" ANO StB celé?

2015-12-18 07:30

Hnutí ANO rozpustilo kvůli sporům svou hodonínskou organizaci


Nepřihlášený uživatel

#68507 A v Rusákově se dosud ani nevyrábí trochu slušné auto natož ruské. Na co si vlastně hrají?

2015-12-18 07:36

Kalifornie už připravuje pravidla pro používání autonomních automobilů. Volant v nich zůstane


Nepřihlášený uživatel

#68508 Re: Ruské bony se usadily na nové "pěkné" úrovni 70 ruských bonů za jediný americký dolar.....

2015-12-18 09:21

#68504: - Ruské bony se usadily na nové "pěkné" úrovni 70 ruských bonů za jediný americký dolar..... 

 Nová hladina jim dlouho nevydržela, novou hladinou je 71 ruských bonů za jediný skutečný americký dolar.  Putin veřejně promluví a výsledek se dostaví prakticky okamžitě a rusko zchudne o dalších 1,2 %. 

Slunce v duši

#68509

2015-12-18 10:16

Věnujme tichou vzpomínku našemu prvnímu polistopadovému prezidentovi naší země, Václavu Havlovi.


Nepřihlášený uživatel

#68510 Re: Re: Putin vraždí v Abcházii, Osetii, Gruzii, krade dokonce území Ukrajině....

2015-12-18 11:04

#68488: - Re: Putin vraždí v Abcházii, Osetii, Gruzii, krade dokonce území Ukrajině.... 

 Američtí prezidenti kradou území cizích států a předávají je teroristům. Viz. Ukrajina, Lýbie, Sýrie, Irák atd. atd.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-18 11:33



Nepřihlášený uživatel

#68512

2015-12-18 11:38

Ahoj kucííí. Tahle petice je tak na 50 Laudátů.


Nepřihlášený uživatel

#68513

2015-12-18 11:52

"15 let od krize ČT, se situace vyostřila tak, že z Kavčích hor Mordoru, dnes vidíme a slyšíme jen lež, pomluvy, a bezbřehý zmar"...

Již 15 let trvá nezákonná "privatizace" veřejnoprávní České televize.

A kým, že je privatizována? 
Především jejími zaměstnanci - skřety, jde vlastně o socialistický korporátní systém, kde zaměstnanec je zároveň "akcionář", ovšem bez rizika krachu, neboť finance mu přiděluje zákonem stát, tím, že vybírá "výpalné" v podobě koncesionářských poplatků.

"Jak to tenkrát všechno začalo"?
Rada ČT tehdy zvolila Petra Hodače, generálním ředitelem ČT, člověka, který žil v anglii a pracoval v BBC, měl tedy velké zkušenosti, jak se vede státní - veřejnoprávní televize a zároveň nebyl navázán na zdejší klientelistickou kavčí rodinu skřetů, a to byl právě kámen úrazu. Tomuto jednolitému molochu, kde se ti lidé znali tehdy mnohdy 40 let a pravdoláska se tomu okamžitě v rámci kšeftu přizbůsobila došlo, že tento nový šéf není z jejich stáje a tudíž na něj a jeho rozhodování nebudou mít žádný vliv. Lámat hlavu s tím, jak na to zareagují komedianti - herci, režiséři, dramaturgové a spol. si nemuseli, těm šlo také o jejich kšefty v rámci balíku miliard, které ČT každoročně svým vyvoleným rozděluje. Jak to, ale udělat, aby se na jejich podporu přidala veřejnost? Je potřeba vymyslet příběh o zlých politicích, kteří chtějí z ČT udělat jejich hlásnou troubu (z dnešního pohledu to zní přímo komicky). A tak vznikla televizní krize a spacáková revoluce...

"Kdo tehdy porušil zákon"?
Zaměstnanci ČT začali dostávat vypovědi od nového vedení, namísto, aby se , tak jak to normálně chodí sbalili a vypadnuli, začali si nosit do práce spacáky, konzervy s jídlem a hrát si na revolucionáře. Vzniká sdružení Televize - věc veřejná a nastupují naši herci! Jakmile je totiž někde revoluce, kde se nestřílí, nezavírá a nehrozí nic jiného, než, že budeš o něco nepozornější než kolega a nevyděláš na ní nějákým státním flekem nebo kšeftíkem, pak je český herec v přední linii a okázale přehrává role, které má naučené z divadla, jednou z Hamleta, podruhé z Lady Macbeth potřetí z Romea a Julie a dál a dál, repertoár je pestrý. Je však potřeba, aby přišla nějáká domělá autorita, povětšinou někdo, kdo podepsal Chartu 77 a také Antichartu 77 a můžou se začít šířit informace o tom, že svoboda slova a nezávislost tvojí televize je ohrožena: "Občane přijď nám pomoci, tak jako jsi nenechal ve štychu Václava Havla a sametovou revoluci v roce 1989, tak nesmíš nechat padnout její elitu, která jediná ví, co je pro tebe dobré"!

"Ovzduší strachu, vyhrožování, sprostoty a hulvátství na Kavkách se zvyšuje rychlostí světla"
Začíná kádrování na kavkách, kdo se nepřidává ke spacákovníkům je vyobcován a je mu znemožněno, aby v TV dál pracoval. Paradoxně těmi, kteří jsou už ve výpovědích, které, ale ignorují. Herci vyhrocují situaci, a veřejně útočí na každého, kdo situaci v ČT vidí jinak...

"Bobošíková jako terč těch, kteří nechtějí přijít o svoje kšefty"...
Jana Bobošíková jako nová šéfka zpravodajství a publicistiky, se stává hlavním mediálním terčem. Je až neuvěřitelné, co všechno je schopná vydržet, a zároveň jako jedna z mála dodržuje zákon...

"130 umělců, vědců a osobností veřejného života podle ČT"...
Jako vždy rezoluce, prohlášení, petice...Vyzývají Radu ČT, aby rezignovala stejně jako nové vedení televize v čele s Hodačem...

"Politici a situace na Kavkách"...
Miloš Zeman se zastává nového vedení ČT...
Vladimír Mlynář vyzývá nové vedení ČT, aby odstoupilo...
Ivan Langer je proto, aby se Rada ČT vyjádřila v řádném termínu, tak jak je stanoveno zákonem...

"Zdeněk Drahoš a ČT Brno"...
Jeden z největších porevolučních TV profesionálů, šéf studia ČT Brno, je napadán brněnskou klakou spacákovníků...

"Odboráři ČT jako další křídlo, které porušuje zákon a útočí na nové vedení"...
Śéf odborářů ČT Adam Komers, veřejně atakuje nového generálního ředitele a říká mu, že neuznávají jeho osobu, jako nového šéfa...

"Ke spacákovníkům se přidávají politici pravdolásky"...
A je to tady Ruml, Žantovský, Buzková, Pilip, Fischerová, Svoboda, Marvanová a kýho čerta ještě...

"Legitimní vedení ČT, vysílá ze studia Prima TV"...
Vzhledem k tomu, že nové vedení nemá šanci vysílat z kavek, pronajímá si studio Prima TV, zaměstnanci Prima TV se jako zaměstnanci ČT začínají cítit majiteli soukromého podniku a mají potřebu se veřejně k situaci vyjadřovat...

"Pirátské vysílání spacákovníků"...
I přez opakované výzvy k vyklizení kavek, vysílají spacákovníci svoje pirátské vysílání a porušují tím zákon...

atd atd atd...Síla pravdolásky, s VH na hradě a Unie svobody v parlamentě tak nakonec zvrátila vše. Hodač končí v nemocnici, doteď se mu nikdo neomluvil. Bobošíková přechází do TV Nova a následně se stává europoslankyní. Titíž lidé ovládají kavčí hory dodnes, jejich šílenství se mezitím zmnohonásobilo a podle toho vysílání vypadá...Paradoxem je, že generální ředitel Dvořák, při svém nástupu v roce 2011, přirovnal svůj projekt, jak změnit ČT, k vysílání BBC...Té BBC ze které v roce 2000 přišel Jiří Hodač...

P.S. Dnes je i 5 letému dítěti jasné, že je mu nucen jeden jediný názor vysílaný ČT, a ví, že je to televize "bakaná". VH na hradě ani naživu už není a US (TOP09) dochází dech, komedianti jsou zestrárlý a nová generace už nemá jejich potenciál, ani v herectví natož v aktivismu pro peníze, mediální sféře určuje trend internet. Čas kavkařských prasáren se krátí a na kavkách to opět vře, jako v Mordoru, Bilbo Pytlík s prstenem moci, je již pod horou osudu...Skřeti z kavčích hor se děsí svého konce...vědí, že dnes již situaci nezvrátí...nezbyde po nich nic...


Nepřihlášený uživatel

#68514

2015-12-18 12:17

Alexandr Solženicyn v roce 1998 vydal knihu Rusko v troskách, kde píše o tom, aby Bůh chránil Ukrajinu, ale že jejím největším zločinem bylo, když Rusku sebrala Malorusko a Krym. Tedy celou východní a jihovýchodní oblast Ukrajiny, protože ta vždy byla ruská. 

Jaroslav Kovanda a manzelka Jana.

#68515 Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel.....

2015-12-18 13:16

Zil jste slusny zivot slusneho cloveka milovany pane prezidente. VACLAVE HAVLE.


Nepřihlášený uživatel

#68516 Re: Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel.....

2015-12-18 13:25

#68515: Jaroslav Kovanda a manzelka Jana. - Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel..... 

 Až na ty jeho zlodějny a podporování vražd civilistů a zaprodání státu a....


Nepřihlášený uživatel

#68517 Re: Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel.....

2015-12-18 13:29


Nepřihlášený uživatel

#68518 Re: Na vás je nejskvělejší, že velmi dobře víte, jakým děsivým ubožákem jste a to vás ničí...

2015-12-18 13:40

#68511: Je Havel zombie, nebo v pekle? -  

 ....přestože takovou věc nikomu nepřeji, na vás je ve své podstatě jediný klad. 


Nepřihlášený uživatel

#68519 Re: Re: Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel.....

2015-12-18 13:42

#68516: - Re: Muz o kterem se stale mluvi nikdy nezemrel..... 

 To jste si velmi popletl prezidenta Václava Havla s Milošem Zemanem, kterému na Hradě dělá poradce s největší pravděpodobností agent KGB (FSB či GRU) a agent čínské zpravodajské služby. 


Nepřihlášený uživatel

#68520 Re: Tupost Rusů je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte?

2015-12-18 13:45

#68514: -  

 Od kdy lze vůbec mluvit o Rusech?  Navíc Krym bez pevninské Ukrajiny je neobyvatelný, dnes potřebuje nejen dodávat vodu, ale také elektřinu, plyn a ostatní komodity. Rusko nikdy nebylo schopno se o Krym postarat. 

Velmi pochybuji o tom, že to Solženicin kdy napsal, spíše bych řekl, že jste si to zase celé vymyslel. 


Nepřihlášený uživatel

#68521 Re: Vy jste skoro tak oplzlý jako komunistický alkoholik Miloš Zeman.

2015-12-18 13:47

#68512: Hnědej nedolízanej šváb Putna -  

 Raději kopíruji vaši oplzlost, abyste dodatečně neměnil text - 

"Nazdar havloidní buzeranti. Kdo z vás už měl nechutný anální sex s nechutným havloidním buzerantem Martinem C. Putnou? Lížete si u toho prdel, jako se líže píča? Připadá vám normální olizovat buzerantova hovna?"

Vaše oplzlost je jakousí kombinací ubohostí a oplzlostí Zemana s Ovčáčkem. Vy vskutku příznivce Miloše Zemana nezapřete ani náhodou. 


Nepřihlášený uživatel

#68522 Re: Re: Re: Putin vraždí v Abcházii, Osetii, Gruzii, krade dokonce území Ukrajině....

2015-12-18 13:51

#68510: - Re: Re: Putin vraždí v Abcházii, Osetii, Gruzii, krade dokonce území Ukrajině.... 

 O Husákovi byste v životě nenapsal, že byl demokraticky zvolen, přesto Asada a jemu podobné diktátory najednou považujete za "legitimní" politiky či dokonce "demokraticky zvolené".  Jste snad idiot nebo zemanot, že nadokáže zvážit vaše příspěvky? 

Žádný z prezidentů USA nikdy nepředal území žádnému teroristovi, američtí prezidenti se ovšem vždy terorismu z diktátorských režimů museli bránit a to platí dokonce i o ČSSR, která teroristy masivně školila a dokonce tehdější školenci v ČSSR jsou dnes na špici terorismu. 


Nepřihlášený uživatel

#68523 Re: Re: Tupost Ukrajinců je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte?

2015-12-18 14:00

#68520: - Re: Tupost Ukrajinců je nekonečná. Co je to "vždy"? Od kdy ono "vždy" počítáte? 

 Otázka je, co je to Ukrajina? Umělý splácanec, který nikdy v historii neexistoval.


Nepřihlášený uživatel

#68524 Dva měsíce předtím než Janukovič utekl z Ukrajiny zadlužil Ukrajinu 3 mld. dolarů v Rusku!!!!!

2015-12-18 14:01

Nevidím se ani náhodou, že současná vláda nemá ani tu nejmenší chuť za takovou půjčku ručit, neboť vůbec není nejspíše zřejmé, jestli vůbec kdy Rusko nějaké dolary Ukrajině skutečně poskytlo.  Daleko pravděpodbněšjí je, že je to prostě zlodějina lidí kolem Janukoviče.

Ukrajina nesplatí Rusku dluh tři miliardy dolarů. Jsme připraveni na ruské právní kroky, řekl premiér

  • Dluhopisy vydala vláda prezidenta Viktora Janukovyče necelé dva měsíce předtím, než byla svržena.

Nepřihlášený uživatel

#68525 Re: Re: Vy jste skoro tak oplzlý komunistický alkoholik Miloš Zeman.

2015-12-18 14:02