MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#67876

2015-12-11 15:23

Další teror na Mikuláše v Londýně v rušné stanici metra - třeba jako naše Hradčanská. Černoch, 29 let, podříznul hrdlo bělochovi, 56 let. Přitom řval: This is what happens when you f*** with mother Syria. All of your blood will be spilled.
(Tohle se vám stane, když se budete srát do matky Sýrie. Všechna vaše krev bude prolita.)  http://www.dailymail.co.uk/

Další důvod k urychlenému odchodu z EU. Nechci skončit v metru s podříznutým krkem v kaluži krve.


Nepřihlášený uživatel

#67877 Re: Re: Re: Re: Re: A na co Putin má?

2015-12-11 15:26

#67875: - Re: Re: Re: Re: A na co Putin má?  

 Vlastní systémy vyvíjejí na Linuxu a komerčního nemají nic. Pokud si vyvíjí procesory a nejsou schopni je uplatnit na trhu, proč to dělají, stojí je to obrovské peníze a k ničemu to není. 

S ruskými programátory se nedá spolupracovat, nejsou schopni pracovat týmově a proto mají také obrovské obtížě vyvinout větší informační systémy. 

Kaspersky se obávám, že je to již vlastně nezajímavé.  Pokud něco dalají pro zajištění armádní bezpečnosti, možné to je, ale opět to nejsou schopni uplatnit komerčně. I Microsoft má pravděpodpbně sám o sobě stejnou úroveň bezpečnosti vlastních systémů na vlastních produktech jako Kasperski na jejich - které ale nikdo nikdy neviděl na rozdíl od produktů MS, ke kterým existují komerční produkty. 

Obávám se toho co jsem napsal, Rusko na trhu uplatňovalo ropu a plyn a to ještě poměrně draho a jen díky produktovodům byl cena relativně "levná". 

Západ má tu výhodu, že se nezastavuje, pracuje stále, lidé tam nečekají, až jim někdo rozkáže, dělejte tohle nebo tamto, jdou a dělají. Čína toto min. z části pochopila a za dvacet let jezdí rychlovlaky a jejich vlaky objíždí Rusko obrovským obloukem a přesto dojedou do Evropy rychleji, než kdyby jeli přes Rusko. 


Nepřihlášený uživatel

#67878 Re: Psát jim na facebook evidentně můžete co chcete....

2015-12-11 15:28

#67864: -  

 .....


Nepřihlášený uživatel

#67879 Sluníčkáři poraďte, vy to budete z Prague pride, nebo ambasády hnUSA vědět

2015-12-11 15:29

Jak často má Martin C. Putna anální styk s mužem a jak často kouří penisy? Neříkejte, že s ním nemáte fotečku, sluníčkáři?


Nepřihlášený uživatel

#67880 Re: Havloid poraďte, vy to budete z Prague pride vědět

2015-12-11 15:31

#67879: - Havloid poraďte, vy to budete z Prague pride vědět 

 Jak jistě velmi dobře víte, právě totality všeho druhu zneužívají sexuální orientaci minorit k dehonestaci. 


Nepřihlášený uživatel

#67881 Re: Re: Havloid poraďte, vy to budete z Prague pride vědět

2015-12-11 15:31

#67880: - Re: Havloid poraďte, vy to budete z Prague pride vědět 

 Na tom odporném buzerantovi není už co dehonestovat!


Nepřihlášený uživatel

#67882

2015-12-11 15:32

Plukovník Skácel: Zeman je nadčasový a vysoce převyšuje „intoše z kavárny“. A ta kavárna se už přetransformovala na žumpu

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-12-11 15:39



Nepřihlášený uživatel

#67884 Re: Lež je skutečně věc opravdu nadčasová, ale vlastní obsah lži je odhalen velmi brzy....

2015-12-11 15:42

#67882: -  

 ......tedy lhář typu Miloše Zemana může převyšovat jen jiná lháře a to ve lhaní. V tom je Miloš Zeman bohužel skutečně přeborníkem, ač by si drtivá většina občanů přála, aby mluvil pravdu. Smutné je, že nejspíše existuje čast obyvatel České republiky, kteří si u lží Miloše Zemana myslí, že se jedná o pravdu. 


Nepřihlášený uživatel

#67885 Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme....

2015-12-11 15:43

#67883: -  

 ....obecně lidi pravdomluvné lež pobuřuje, není na tom nic nepochopitelného. Nemáme za přátele lháře, proč bychom se s nimi přátelili, jaký by to mělo smysl? 


Nepřihlášený uživatel

#67886 Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme....

2015-12-11 15:46

#67885: - Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme.... 

 zda se mi to, nebo zamerne vkladate znovu a znovu ty stejne komentare...jste snad dusevne nemocny?


Nepřihlášený uživatel

#67887 Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme....

2015-12-11 15:50

#67885: - Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme.... 

Jistě jste přítel Saudské arábie a jste pro kamenování a sekání rukou. Co ale všechno useknou Kalouskovi?


Nepřihlášený uživatel

#67888 Jirmanová evidentně zešílela...

2015-12-11 15:59

Koalice uťala opozici. Evidence tržeb může skončit u Ústavního soudu

Co se týče EEP i já si myslím, že je to nesmysl. Pokud by chtěl zavést Babiš párovací systém, tak by to teoreticky šlo, musel by ale párovat pouze a jen sumární součty bez toho, o jaké zboží se jedná. To je teoreticky přípustná varianta a nic z toho ,co si od toho Babiš slibuje, by se nijak neztratilo. 

Problémy jsou ale obrovské právě v párování, kdy v milionech faktura se automaticky nespáruje obrovské množství, které musí "nějak" dořešit. Každá firma toto řeší prakticky nepřetržitě, že klient sice zaplatí, ale neuvede správnou číslo faktury - které se používá jako variabilní symbol, který páruje fakturu s platbou. Toto v počtu statisíců měsíčmě je ale obrovský problém. 

Obrovským problémem je i vlastní zavádění, některý sektor ano jiný ne. Velká podivnost a celkově tedy naprostá nesmyslnost, neboť přijatá faktura se v systému objeví a odchozí nikoliv, neboť daný sektor nemá povinnost do systému vkládat. Co s takovou fakturou? Jak pozná, že je to fakturu ze sektoru, který vkládat nemusí? 

Obrovským nedostatkem celého cirkusu je, že hlavní úniky v DPH jsou spíše v "optimalizaci" a tedy se nejedná o úniky, tedy spotřeba firem je mnohdy spoutřebou soukromou - ale bez DPH. Tomu se dá zabránit velmi obtížně, resp. to nikdy nepůjde. 

Další únik DPH je u zboží, které se prostě nefakturuje, nic na tom není, v potravinách se vyhodí obrovské objemy, jestli byly prodány bez dokladů nebo byly skutečně zlikvidovány systém nikdy neodhalí. Pak je tu dokonce zboží které se vyrobí bez dokladu a také se bez dokladu prodá. 

Celkově si také myslím, že je to dokonce k ničemu. Pokud ano tak jedině v sumární podobě a jedině pro všechny najednou. Stejně se ale stát v takovém systému nejspíše utopí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#67889 Re: Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme....

2015-12-11 16:03

#67887: - Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme.... 

 Nejsem příznivcem žádné totalitní ideologie a žádné totality a to ani té, která nevede válku proti občanům, kteří s tolitou nesouhlasí, jako je Saudská Arábie, které jim umožní nejen vycestovat ale dokonce i vyvést majetek. 

 


Nepřihlášený uživatel

#67890 Re: Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme....

2015-12-11 16:04

#67886: - Re: Re: Zeman je lhář, na tom se jistě v klidu shodneme.... 

 Pokud nejste schopen s mým názorem oponovat, proč mi podsouváte duševní nemoc? 


Nepřihlášený uživatel

#67891 Re: Tady je BRICS

2015-12-11 16:06

#67874: - Re: Re: Re: 

 

V Rusku se schází země BRICS, Putin chce zesílit jejich pozici

 
Ufa (Rusko) - V ruském průmyslovém městě Ufa se scházejí představitelé zemí skupiny BRICS (Brazílie, Rusko, Indie, Čína a Jihoafrická republika). Podle ruského prezidenta Vladimira Putina má summit sloužit k přerodu skupiny z pouhého fóra pro dialog na „použitelný nástroj světové politiky“. Posléze se v Rusku sejdou i státy sdružené v Šanghajské organizaci pro spolupráci (SCO). Pro Putina jde podle agentury DPA o dvě vrcholné politické akce letošního roku.
 

Pro šéfa Kremlu jsou nadcházející dny příležitostí, aby prosazoval svoji vizi multipolárního světa, ve kterém nemají hlavní slovo Spojené státy. Do skupiny BRICS, která zahrnuje 40 procent světové populace a pětinu výkonu globální ekonomiky, vkládá Moskva naděje už léta.

Dvoudenní summit dynamicky rostoucích zemí BRICS má podle Putina zahájit činnost nově vznikající rozvojové banky a rezervního fondu.Instituce mají být protiváhou Světové banky a Mezinárodního měnového fondu, kterým už dlouho dominují Spojené státy a Evropa. Počáteční vklad každého z pěti členských států BRICS má činit deset miliard dolarů. Postupně má být v nové bance až 100 miliard dolarů (přes dva biliony korun), stejně jako v novém nouzovém rezervním fondu. Penězi z rozvojové banky se mají v příštích letech financovat infrastrukturní programy.

Ruské ohlasy na summit v Ufě:

  • „Pro Putina je to příležitost předvést, že navzdory západním sankcím za ukrajinskou krizi si Moskva dokáže najít nové, mocnější spojence mezi budoucími pány světové ekonomiky,“ napsal list The Moscow Times v narážce na to, že byl Putin vyloučen ze schůzek skupiny nejvýznamnějších ekonomik světa - původně G8, nyní G7.
  • „Summit ukazuje, že izolace Ruska je jen mýtus, přes opačná tvrzení některých amerických a evropských politiků,“ řekl stanici Kommersant FM analytik Alexej Muchin z prokremelského Střediska politických informací.
  • „BRICS předznamenává nový svět, ve kterém Západ nebude dominovat,“ napsal expert Fjodor Lukjanov v listu Rossijskaja gazeta.

Nepřihlášený uživatel

#67892 Re: Re: Tady je BRICS

2015-12-11 16:15

#67891: - Re: Tady je BRICS 

 Ano, to je obrovský problém, že do toho Rusko vkládá naději už léta, ale žádnou alternativu nenabízí, není to ale poprvé, je to tak s Ruskem co historii Ruska lze vůbec sledovat, velmi se obávám.

Tedy proč by se to najednou mělo změnit a proč by to měl změnit např. výprodej Ruska do Číny? 

Největší legrace je, že chtějí být protiváhou a počítají v US dolarech. Proč to nepočítají v rublech nebo juanech? Tedy spíše v rublech, když má být rusko "vůdčí zemí". 

Novou velkou investiční banku založila Čína ne Rusko a členem může být prakticky kdokoliv, přestože Amerika byla proti, aby státy EU vstupovaly, tak členy jsou. 

Alternativou Ruska je totiž rozdělovat svět, což se jeví logicky absurdní. Proč by něco takového mělo být. K čemu by to bylo dobré? 

Amerika nikomu dolar nevnucuje. Evropa měla měn a stále má mnoho a navíc má Euro, kterému předcházelo mnoho desetileti používání ECU - které bylo nahrazeno eurem a tedy výhodu stabilního ecu v rámci firemního obchodování v Evropě umožnilo i občanům. Euro není něco, co přišlo po třech letech diskusí, je to vývoj, kterým Evropa v klidu přes ECU prošla. 

Rusko se pořád snaží něco zakládat jen proto, aby mělo na instituce vliv a mohlo s nimi manipulovat. Není pochyb, že Amerika je na tom do jisté míry stejně, přesto instituce podléhají schváleným pravidlům členů a ne Americe, což se např. RVHP rozhodně říci nedalo natož Varšavské smlouvě. 

Rusko je špatný hospodář doma a velmi špatný organizátor. Válčit a ničit, to jim jde "dokonale". 


Nepřihlášený uživatel

#67893

2015-12-11 17:27

Koukám,že sloh a slovník pár blbců zde příspívajících se nemění,jsou to asi hodně zakomplexovaní jedinci, nebudou to bývalí komouši, nebo estébáci, kteří v listopadu 89 přišli o své papalášské výhody??? Tím, jak pořád dokola omílají víru ve svého dementního guru Zemana, jak oslavují Putina a pořád dokola omílají své křivdičky, které na nich napáchala "lumpenkavárna", tak to tak asi bude :)))


Nepřihlášený uživatel

#67894

2015-12-11 17:32

Báťuška Putin, bývalý člen KGB, zločinec, který se podílel na vraždách nepohodlných lidí komunistickému režimu, prcek, který se snaží prezentovat jako hrdina, který jezdí na koni, potápí se, skáče padákem, umí jezdit na rychlých motorkách, skolí tygra i medvěda, není to náhodou také cvok???


Nepřihlášený uživatel

#67895 Re:

2015-12-11 18:06

#67882: -  

 Zemandrtálci jděte do "karusele"!


Nepřihlášený uživatel

#67896 Re:

2015-12-11 18:07

#67883: -  

 Ne, ale vy zemandrtálci jste rudí píči.


Nepřihlášený uživatel

#67897 Re:

2015-12-11 18:09

#67870: Souhlas! -  

 Ruce pryč od Turecka rudí buzíci!

Judge Roy Bean

#67898

2015-12-11 18:17

Freedom from Alena Vitásková!


Nepřihlášený uživatel

#67899

2015-12-11 18:31

"My Ovara nechceme! Občané."


Nepřihlášený uživatel

#67900 Re: Re: Havloid poraďte, vy to budete z Prague pride vědět

2015-12-11 18:39