MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Tohle je petice muslimských teroristů a nacistů z Pražského majdanu.
Re: Re: Re: Re: Re:
Je vidět že máš praktické zkušenosti zemanofilní hulibrku.
Mimořádně souhlasím s prezidentem Zemanem, že je opravdu důvod k obavám z přílivu uprchlíků, kolik z nich je potenciálních teroristů? Kolik mladých a zdravých mladých mužů napochodovalo do Evropy??
Očekávají, že je v Evropě přijmeme, dáme jim bydlení a sociální dávky, přitom nejsou schopni se integrovat mezi obyvatelstvo té které země, mají jinou kulturu, jiné náboženství, nepřijatelné s kulturou evropských zemí. Až budou frustrovaní z toho, že Evropa již nemá peníze na dávky, co budou dělat? Budou se bouřit, terorizovat původní obyvatelstvo-prostě si "to" vezmou sami!!!!!
Evropa by měla chránit především sama sebe, své obyvatelstvo před islamizací, cožpak budou politici pořád jenom žvanit, ohánět se demokracií a než se nadějeme, budeme v područí IS, cožpak se vrcholní politici nejsou schopni poučit z historie???
Re:
Aha ty jsi nám tím chtěl naznačit, že jsi byl na Ovarově "MEJDANU" na Albertově?
Re:
Re:
Ale za tvé ubohé živoření určitě, rusácký sukin synu!
Re: Re:
#64592: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re:
:))))))))))))))))
Re: Re:
#64592: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re:
Skvělá pohádka rusácký zemanofilní impotentní hulibrku.
Tento národ si zaslouží, aby mu nikdo zvnějšku nediktoval, řekl Zeman
Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
#64766: - Re: Re: adepti na slušného prezidenta
Bojim se, ze by Jarda tento kseft nevzal
Do Evropy prý směřuje cca 12 mil.uprchlíků, kdo není blbý, tak musí pochopit, že tolik peněz EU nemá, aby všechny ubytovala a živila.
Francie zanedbala bezpečnostní rizika v minulých letech a teď si drbe hlavu,co s tím asi udělá? Vždyť díky bezcelní zóně v Evropě ani nikdo neví, kde všude mají teroristé své buňky,ani kolik jich je.
Historie dává za pravdu těm, kdo mají z Islámu strach.
Re: Takhle se veci ve skutecnosti maji.
#64595: - Takhle se veci ve skutecnosti maji.
Ano, velmi mírně řečeno.
Mám útulnou garsonku
Soudruzi, který z vás má dneska večer čas ?
Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
#64766: - Re: Re: adepti na slušného prezidenta
Nebo ten cyklokrosař Šimůnek, který ožralý v autě zavraždil tři lidi a Havel ho omilostnil. Ale už je bohužel s Havlem v pekle.
Nebeská smršť vynesla vesničanům jmění
Re: Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
#64846: - Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
A ty tam máš, evidentně, namířeno též.
Re: Mám útulnou garsonku
#64842: Jelena Vičanová - Mám útulnou garsonku
Já, ale dneska chlastám a potom musím řídit. Už mě za to dvakrát odsoudili, tak to snad dneska projde, třeba ani nikoho nezabiju.
Re: Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
#64846: - Re: Re: Re: adepti na slušného prezidenta
A kolik tunelaru, zlodeju a gauneru vypustil Dedek Tunel Klaus ?
| This discussion has been closed. |
This comment has been removed by the person who wrote it.