MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#64276 Re: Volby nanečisto ovládl Zeman, jen v Praze těsně prohrál s generálem

2015-11-14 10:26


Nepřihlášený uživatel

#64277 Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-14 10:40

Jiří Suchý: Poslední, co národ potřebuje, je plebejský prezident


Nepřihlášený uživatel

#64278 Soudruh V.I.Putin právě pozval min. 50 mil. Číňanů do země a hned dolar nakupuje opět za krásných 66

2015-11-14 10:42

 

Soudruh Putin právě pozval do země 50 milionů Číňanů, neb Rusko bude dlužit Číně, ale Čína Rusku dlužit rozhodně nebude. Putin je v obrovském průšvihu, země se mu bez nejmenších pochyb rozpadá pod rukama. 

Ruská centrální banka vydá dluhopisy v jüanech a začne si půjčovat na čínském trhu

 

  • Ruská centrální banka vydá emisi dluhopisů v jüanech.
  • Emise je součástí plánu nahradit asijským trhem přístup k západním finančním trhům.
  • Experti říkají, že pokud o obligace nebude mezi opatrnými investory zájem, Moskva požádá spřátelené struktury, aby cenné papíry nakoupily - To už samozřejmě Vladimír Iljič Putin dávno udělal, jinak by se ruská "centrální banka" s vydáváním dluhopisů vůbec neobtěžovala, nemělo by to absolutně žádný smysl. 

Zdá se, Že zpráva už má své výsledky, kurz 66 ruských bonů za jeden jediný skutečný Americký dolar, tedy cca 3 ruské bony od "vrcholu" 69 ruských bonů za posledních 5 let je vskutku výkon hodný dlužníka Číny :-)http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Kde jsi zlatý ruský standarde, který ještě nedávno i na této diskusi vykřikovali ruští trollové? Kde jsou ony masivní nákupy zlata za ruské bony?  Kde je "nazadluženost" ruské ekonomiky jak se jí ruští trollové tak chlubili? Kde je nezávislost šíré rusy ruských trollů? Možná brzo přijde referendum o připojení Sibiře k Číně, ale bude to skutečné referendum, ne jako to to na Krymu, neb si ho uspořádá Čínská většina na Sibiři naprosto v klidu a beze zbraní. 

 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR - ony už ruské bony byly letos na svém maximu :-) a shodou nějakých podivných okolností zrovna 21. srpna :-). 


Nepřihlášený uživatel

#64279 Miloš Zeman je ruský šváb....

2015-11-14 10:43

....jeho vyjádření k zločinu v Paříži je pokrytecké. 


Nepřihlášený uživatel

#64280 Polodementní Jirmanová jako "leader" ve Středočeském kraji a v Praze ANO StB v opozici.....

2015-11-14 10:45

.....tak to je Nebureš už jednou nohou nejen v politickém důchodu :-), neb je dnes již naprosto nepochybné, že mu jeho vlastní lidi chtějí rozkrást ten jeho předlužený cirkus a konkurzy na jednotlivé "kousky" přijdou co nevidět :-). Ochranku si Nebureš neobjednal kvůli hazardu, ale jako demonstraci síly proti vlastním lidem a Čínským investorům, které pozval Miloš, původně společně s Neburešem, který netušil, že "investovat" se bude tak, že se mu vykoupí jeho předlužený cirkus, mimo jiné proto, že je to poslední možná "státní" privatizace, která je ještě k dispozici :-). 

ANO propáslo šanci, pražská
koalice se rýsuje bez něj

Starý Stropnický je už opět jednou či možná oběma nohan opět u kumštu, případně už má se Zaorálkem domluveno teplé místečko diplomata. 

Kdepak je dnes idiotské žvanění Žilkové, kdo ví jestli už dnes není starý Stropnický jednou (spíše oběma) nohama někde v divadle a u filmu případě si nehledá místečko velvyslance. V hlavě to má, to je naprosto jasné, chce se stát neviditelným, řekl bych. ANO StB je už totiž v totálním rozkladu a jemu to začíná pomalu ale jistě docházet. Starý Stropnický je jediný kulturní politik ANO StB a sám se dnes evidentně diví, kam to vlezl a jak strašnou věc sám sobě způsobil - z člověka velmi důvěryhodného a dokonce i respektovaného diplomata se stal poskokem Nebureše který je výkladní skříní partě idiotských prospěchářů, kteří dělají "politikku" v kuchňce Magistrátu. Kde jsou jeho ideály z Vatikánu, kde jsou návštěvy Jana Pavla II. v Praze, kam ještě chce starý Stropnický padnout? Na to se evidentně dnes ptá i jeho syn. 


Nepřihlášený uživatel

#64281 Zemanovci budou 17.listopadu demonstrovat na Albertově společně s "protiislamisty"..

2015-11-14 10:53

Zemanovci zjevně chtějí dostát svému neonacistickému názvu, byť si ani NSDAP nedala do názvu Hitlerovci, je obvyklé, že tak činí strany neonacistické - viz. např Sládkovci. 

 "Tentokrát by ale měl mít více přátelsky naladěné publikum. Na Albertov svolává své příznivce Strana práv občanů, jejímž je Zeman čestným předsedou, prezidenta chce přijít osobně podpořit i Blok proti islámu Martina Konvičky."

 Bude zajímavé sledovat až třicet zemanovců na Albertově obstoupí tisíce bývalých účastníci demonstrace ze 17.11.1989 se svými mnohdy již dospělými dětmi a nebo se na tuto ubohou skupinu prostě vykašlou a zaplní Václavské náměstí a nechají celou věc na porovnání v mediích. 


Nepřihlášený uživatel

#64282 Re: Miloš Zeman je ruský šváb....

2015-11-14 10:54


Nepřihlášený uživatel

#64283 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-14 10:54

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný........

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#64284 Re: Miloš Zeman je ruský šváb....

2015-11-14 10:55

#64279: - Miloš Zeman je ruský šváb.... 

 "Zaprodal naši zemi Číňanům a Rusákům."


Nepřihlášený uživatel

#64285 Re: Re: Miloš Zeman je ruský šváb....

2015-11-14 10:55

#64282: - Re: Miloš Zeman je ruský šváb.... 

 Vy si nemyslíte, že je Miloš Zeman ruský švába a jeho vyjádření je tedy pokrytecké?  A co si tedy o komunistovi Miloši Zemanovi myslíte? 

Klerik

#64286 Re: Re: Miloš Zeman je ruský šváb....

2015-11-14 10:57

#64282: - Re: Miloš Zeman je ruský šváb.... 

 Tys Ovarovo sémě, soudruhu.


Nepřihlášený uživatel

#64287

2015-11-14 10:59

GAME OVAR !


Nepřihlášený uživatel

#64288 S Neburešem je to takové podivné, táta StBák, bratr StBák jen Nebureš pionýr....

2015-11-14 10:59

....protože to shodou nějakých podivných okolností tvrdí StBáci, pro které tvrdit takovou věc je stavovskou "ctí". Těžko se pak Burešovi věří, že je Nebureš. 

Mimochodem obdobně těžko se věří Jiřince Bohdalové, která se tak věrně vinula k StBákovi Šloufovi a olizovala se na veřejnosti s Milošem Zemanem. Je to ve své podstatě stejný případ a také proto se panu Suchému věří snadno, že ho StBáci vyslýchali, ale on s nimi nespolupracoval, neb se prostě s StBáky nestýká. 

 

Slovenský ústav chce zvrátit verdikt o Babišovi a StB

 

"ÚPN zjistil, že soud opřel své rozhodnutí o nezákonné důkazy, kterými jsou svědecké výpovědi bývalých příslušníků StB. ÚPN disponuje oficiálním potvrzením, že bývalí příslušníci StB jsou stále vázáni mlčenlivostí ohledně své činnosti u StB a tento závazek mlčenlivosti trvá i po skončení služebního poměru," uvedl Ujlacký.

Je naprosto logické, že výše uvedené by tedy musel v ČR projednat Ústavní soud a musely by být také zrušeny všechny verdikty o "neoprávněném zápisu" do seznamů donašečů StB pro všechny případy ve kterých svědčili StBáci ve prospěch osob vedených ve svazcích jako spolupracující osoby. 


Nepřihlášený uživatel

#64289 Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-14 11:00


Nepřihlášený uživatel

#64290 ANO StB v "akci", "prostě to zařídíme" :-)......

2015-11-14 11:02

Brněnský radní Kratochvíl, kterého
hnutí ANO chtělo odvolat, sám rezignuje

Brněnský radní Tomáš Kratochvíl, kterého hnutí ANO vyloučilo ze svých řad a chtělo odvolat z městské rady, sám rezignuje. Nechce dále blokovat situaci. Brněnská koalice se kvůli Kratochvílovi ocitla v krizi, partneři ANO se nechtěli na jeho odvolání podílet.

Kratochvíl ČTK řekl, že svou rezignaci oznámil e-mailem primátorovi Petru Vokřálovi (ANO), v pondělí mu ji podá oficiálnícestou.


Nepřihlášený uživatel

#64291 Od akce Zemana a xenofobů se přece musí distancovat každý i jen trochu myslící člověk?

2015-11-14 11:06

....mimo jiné proto, že je nelze ničím obhájit, stejně jako nikdy voliči Miloše Zemana neřekli proč jej volili. Nezaznělo to nikdy nejen v této diskusi, ale ná žádné diskusi ať už internetovské nebo veřejné. Mohu směle tvrdit, že to na žádné nezaznělo, neboť skutečně žádný důvod v souladu s Ústavou pro volbu Miloše Zemana neexistoval a dodnes neexistuje, ale existuje snad až nekonečně mnoho důvodů, proč zvolen být neměl a proč hanebně (velmi mírně řečeno) "spravuje" úřad prezideta republiky. 

Zneužití 17. listopadu? Od akce xenofobů
a Zemana se distancujeme, zní z UK

 


Nepřihlášený uživatel

#64292 Re: Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný.....

2015-11-14 11:14

#64289: - Re: Rozhovor s Jiřím Suchým je úžasný..... 

 Mám problém jen s tím, že si pan Suchý myslí, že byl Zeman zvolen demokraticky. Zeman porušoval masivně snad všechna pravidla, která jsou v zákoně o volbě prezidenta zakotvena a to lhaním a podivným financováním kampaně a ještě podivnější zakládáním volebního účtu. 

Zeman byl skutečně zvolen, ale na základě toho, že masivně lhal a porušováním jednoho ze základních zákonů demokracie - zákonu o volbách, tedy je obtížné v takové situce hovořit o tom, že byl zvolen demokraticky. 


Nepřihlášený uživatel

#64293 Miloš Zeman je odporný ruský šváb a proto ....

2015-11-14 11:36

.....je jeho vyjádření nejen pokrytecké, ale strašením také opět rozpoutává zmatek, jak je typické pro ruskou propagandu. Miloš Zeman je přímo tvrůrcem ruské propagandy v této zemi. 

I takto krátké vyjádření ruského švába Miloše Zemana k tragédii v Paříži přesně odpovídá tomu, jako ruská propaganda vytváří nepřehledný zmatek, který je jejich cílem, aby následně lidi jako Miloš Zeman mohli strašit. 

2. SVĚT PODLE RUSSIA TODAY

3. RUSKÁ PROPAGANDA V ČESKU


Nepřihlášený uživatel

#64294 Teroristické útoky v Paříži

2015-11-14 11:36

Zeman měl opět pravdu.


Nepřihlášený uživatel

#64295 Re: Teroristické útoky v Paříži

2015-11-14 11:39

Petr111

#64296 Re:

2015-11-14 11:42

#3: -  

 A já se stydím za všechny pitomce jako jseš ty. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64297 Re: Re: Teroristické útoky v Paříži

2015-11-14 11:45

#64295: - Re: Teroristické útoky v Paříži 

 17. listopadu vám doložíme,  co zasloužíte.


Nepřihlášený uživatel

#64298 Re: Re: Bohužel je tu čas, že se slušní občané musí stydět za člověka.....

2015-11-14 11:47

#64296: Petr111 - Re:  

 ....který má spravovat úřad prezidenta republiky ku prospěchu všech občanů této země, tedy v souladu s celou Ústavou země a všemi zákony země. Je to jediná možnost, jak toho může docílit. 

Jak se ústavní slib prezidenta republiky slučuje s účastí na demonstraci radikálních protiislamistů a radikálních neonacistů Zemanovců je vskutku obtížné zjistit. 


Nepřihlášený uživatel

#64299 Re: Re: Re: Teroristické útoky v Paříži

2015-11-14 11:49

#64297: - Re: Re: Teroristické útoky v Paříži 

Neonacistickou "demonstrací" Konvičky a Zemanovců na které promluví ruský šváb Miloš Zeman?


Nepřihlášený uživatel

#64300

2015-11-14 11:49

Musim si na ten novy politicky korektni slovnik poridit denicek.

 

Prozatim registruju:

 

Azylant/uprchlik = clovek, ktery nelegalne prekrocil hranice nekolika statu, aby dosahl na co nejlepsi socialni davky v Nemecku nebo Svedsku

 

Technicka zabrana = hranicni plot

 

Technicka zavada = umyslne zalozeny pozar

 

Xenofob = clovek se zdravym selskym rozumem, kteremu je jasne, ze soucasna situace nemuze dobre skoncit

 

Islamofob = viz. Xenofob

 

Neonacista = viz. Xenofob

 

Rasista = vz. Xenofob

 

Kulturni obohaceni = kriminalita vseho druhu, kterou pachaji lide, kteri nejsou puvodnimi obyvateli Evropy

 

Humanitarni aktivista = Clovek bez pudu sebezachovy a s velmi tezkymi masochistickymi sklony, o ktere ma potrebu se podelit s ostatnimi.