MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-12 20:59


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-12 21:08


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-12 21:24



Nepřihlášený uživatel

#64179 l

2015-11-12 23:14

Milos mi prdel!  Milose do kose. Od vecera do rana seru na Zemana. ZEMANOO TY VEMENOO. Ma to hlavu jako meloun od Kolina , ten nas Baloun

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-13 00:40



Nepřihlášený uživatel

#64181 Soudruh V.I.Putin právě pozval min. 50 mil. Číňanů do země a hned dolar nakupuje opět za krásných 66

2015-11-13 06:02

 

Soudruh Putin právě pozval do země 50 milionů Číňanů, neb Rusko bude dlužit Číně, ale Čína Rusku dlužit rozhodně nebude. Putin je v obrovském průšvihu, země se mu bez nejmenších pochyb rozpadá pod rukama. 

Ruská centrální banka vydá dluhopisy v jüanech a začne si půjčovat na čínském trhu

 

  • Ruská centrální banka vydá emisi dluhopisů v jüanech.
  • Emise je součástí plánu nahradit asijským trhem přístup k západním finančním trhům.
  • Experti říkají, že pokud o obligace nebude mezi opatrnými investory zájem, Moskva požádá spřátelené struktury, aby cenné papíry nakoupily - To už samozřejmě Vladimír Iljič Putin dávno udělal, jinak by se ruská "centrální banka" s vydáváním dluhopisů vůbec neobtěžovala, nemělo by to absolutně žádný smysl. 

Zdá se, Že zpráva už má své výsledky, kurz 66 ruských bonů za jeden jediný skutečný Americký dolar, tedy cca 3 ruské bony od "vrcholu" 69 ruských bonů za posledních 5 let je vskutku výkon hodný dlužníka Číny :-)http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR

Kde jsi zlatý ruský standarde, který ještě nedávno i na této diskusi vykřikovali ruští trollové? Kde jsou ony masivní nákupy zlata za ruské bony?  Kde je "nazadluženost" ruské ekonomiky jak se jí ruští trollové tak chlubili? Kde je nezávislost šíré rusy ruských trollů? Možná brzo přijde referendum o připojení Sibiře k Číně, ale bude to skutečné referendum, ne jako to to na Krymu, neb si ho uspořádá Čínská většina na Sibiři naprosto v klidu a beze zbraní. 

 

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR - ony už ruské bony byly letos na svém maximu :-) a shodou nějakých podivných okolností zrovna 21. srpna :-). 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#64182 Sanep - pro Miloše jistě ostro pozitivní deviaci....

2015-11-13 06:13

#64131: - Re: Re: Důvěryhodnost ve "firmu" s ručením omezeným SANEP je vskutku ..... 

 ....pro finanční úřad ovšem s největší pravděpodobností pračka špinavých peněz, byť v drobných - milionech, s obvyklým ročním daňovým únikem někde kolem 500-600 000 korun při obvyklém obratu 2,5 mil. korun. 


Nepřihlášený uživatel

#64183 Re: Miloš Zemam zráthovatěl :-), už mu z toho chlastu totálně hrabe, žije v nějaké svém šíleném svět

2015-11-13 06:14


Nepřihlášený uživatel

#64184 Polodementní Jirmanová jako "leader" ve Středočeském kraji a v Praze ANO StB v opozici.....

2015-11-13 06:15

.....tak to je Nebureš už jednou nohou nejen v politickém důchodu :-), neb je dnes již naprosto nepochybné, že mu jeho vlastní lidi chtějí rozkrást ten jeho předlužený cirkus a konkurzy na jednotlivé "kousky" přijdou co nevidět :-). Ochranku si Nebureš neobjednal kvůli hazardu, ale jako demonstraci síly proti vlastním lidem a Čínským investorům, které pozval Miloš, původně společně s Neburešem, který netušil, že "investovat" se bude tak, že se mu vykoupí jeho předlužený cirkus, mimo jiné proto, že je to poslední možná "státní" privatizace, která je ještě k dispozici :-). 

ANO propáslo šanci, pražská
koalice se rýsuje bez něj

Starý Stropnický je už opět jednou či možná oběma nohan opět u kumštu, případně už má se Zaorálkem domluveno teplé místečko diplomata. 

Kdepak je dnes idiotské žvanění Žilkové, kdo ví jestli už dnes není starý Stropnický jednou (spíše oběma) nohama někde v divadle a u filmu případě si nehledá místečko velvyslance. V hlavě to má, to je naprosto jasné, chce se stát neviditelným, řekl bych. ANO StB je už totiž v totálním rozkladu a jemu to začíná pomalu ale jistě docházet. Starý Stropnický je jediný kulturní politik ANO StB a sám se dnes evidentně diví, kam to vlezl a jak strašnou věc sám sobě způsobil - z člověka velmi důvěryhodného a dokonce i respektovaného diplomata se stal poskokem Nebureše který je výkladní skříní partě idiotských prospěchářů, kteří dělají "politikku" v kuchňce Magistrátu. Kde jsou jeho ideály z Vatikánu, kde jsou návštěvy Jana Pavla II. v Praze, kam ještě chce starý Stropnický padnout? Na to se evidentně dnes ptá i jeho syn. 


Nepřihlášený uživatel

#64185 Čistě teoreticky tam Miloš Zeman mohl být....

2015-11-13 06:17

.....např. na fotografii, kterou čistě teoreticky zase mohl mít jeho syn sebou. Byť je otázka proč by nosil fotografii svého otce na demonstraci a otázka je také proč by zrovna on na demonstraci šel, možná v předstihu demonstrovat proti Milošovi Zemanovi :-). 

Pomozte najít Zemana na Národní, říká TOP 09. Vítězi dá Peroutkovu knihu

 

„Snažíme se na to výročí podívat nejen s úctou, ale i s nadhledem a humorem,“ řekla k tomu iDNES.cz mluvčí opoziční TOP 09 Martina Macková.

Soutěž hlavně pro osobní pamětníky zásahu represivních sil komunistického režimu rozjede TOP 09 ve čtvrtek na sociálních sítích, potvrdily iDNES.cz dva zdroje z TOP 09.

A proč se strana v souvislosti s výročím 17. listopadu rozhodla rýpnout právě do prezidenta? Zeman říká, že byl asi mezi dvěma tisíci lidmi, které policejní síly před 26 lety surově zbily naNárodní třídě.

„Přátelé, nebyla to žádná krvavá řež, nebyl to žádný nestandardní masakr, byla to jedna z ‚x‘ demonstrací,“ prohlásil loni těsně před výročím událostí, jež odstartovaly sametovou revoluci.


Nepřihlášený uživatel

#64186 Zemanovci budou 17.listopadu demonstrovat na Albertově společně s "protiislamisty"?

2015-11-13 06:18

Zemanovci zjevně chtějí dostát svému neonacistickému názvu, byť si ani NSDAP nedala do názvu Hitlerovci, je obvyklé, že tak činí strany neonacistické - viz. např Sládkovci. 

 "Tentokrát by ale měl mít více přátelsky naladěné publikum. Na Albertov svolává své příznivce Strana práv občanů, jejímž je Zeman čestným předsedou, prezidenta chce přijít osobně podpořit i Blok proti islámu Martina Konvičky."

 Bude zajímavé sledovat až třicet zemanovců na Albertově obstoupí tisíce bývalých účastníci demonstrace ze 17.11.1989 se svými mnohdy již dospělými dětmi a nebo se na tuto ubohou skupinu prostě vykašlou a zaplní Václavské náměstí a nechají celou věc na porovnání v mediích. 


Nepřihlášený uživatel

#64187 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-13 06:22

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný........

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#64188 Miloš Zemana nejvíce ohrožuje jeho vlastní dcerunka, která si vymínila.....

2015-11-13 06:33

....neomezený vjezd do chráněných objektů pro tři automobily. Tyto nesmí být nijak kontrolovány a mnohdy řidič ani nevystoupí z automobilu. Zatmavená skla neumožňují překontrolovat i počet osob v automobilu. 

Za výše uvedené ale Mynář o premie evidentně nepřišel :-). 

Mynář: Miloš Zeman mohl být ohrožen, bezpečnost se podceňovala, kvůli akci Ztohoven přijdu o prémie

Je to děs, Mynář mluví jak když Augustin píše - využiji všech "dopravních" prostředků pro odvolání, predceden"s" je také spíše predcedent, lešení je u něj ležení - takový Freudovský přeřek :-).

Mynář dokonce vítá podporu Konvičky, no úžasný, takový prezident tu opravdu ještě nebyl a snad ani za okupace, jedině možná za té ruské, tam byl Husák určitě schopen vyslovavit podobnou zrůdnost, že vítá podporu ruských vojsk na našem území, tak to leda. 

Pak, že to na Hradě nyní není jak za Gottwalda či Husáka, ono je to snad vlastně ještě horší, je to jak za Zemana.

 Vzájemná podpora Konvičky a Zemana je vlastně naprosto pochopitelná. Je to vzájemná podpora dvou analfabetů. Pokud připustíme, že vzdělaný člověk je ten, u něhož nastal a projevuje se soulad znalostí odborných s kulturou a morálkou. Tedy tam, kde např. absolventi vysokých škol jsou schopni dostát akademickému slibu, obvyklému snad na všech vysokých školách v celém demokratickém světě. 

Pan (nejspíše také soukmenovec) Konvička a Miloš Zeman by si některé akademické sliby mohli přečíst, aby tušili co je v nich napsáno. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64189 Kačenka se Milošovi taky povedla, možná jí opět předvede 17. listopadu Zemanovcům na Albertově :-)

2015-11-13 07:06

Putinova utajovaná dcera pohádkově zbohatla


Nepřihlášený uživatel

#64190 Další kamarádi a podporovatelé Miloše Zemana které vítá "kancléř" bez prověrky Mynář...

2015-11-13 07:09

Zlatý slavík ve stínu xenofobního Ortelu. Šiky extremistů atakují soutěž o kapelu roku

 


Nepřihlášený uživatel

#64191 S Neburešem je to takové podivné, táta StBák, bratr StBák jen Nebureš pionýr....

2015-11-13 07:22

....protože to shodou nějakých podivných okolností tvrdí StBáci, pro které tvrdit takovou věc je stavovskou "ctí". Těžko se pak Burešovi věří, že je Nebureš. 

Mimochodem obdobně těžko se věří Jiřince Bohdalové, která se tak věrně vinula k StBákovi Šloufovi a olizovala se na veřejnosti s Milošem Zemanem. Je to ve své podstatě stejný případ a také proto se panu Suchému věří snadno, že ho StBáci vyslýchali, ale on s nimi nespolupracoval, neb se prostě s StBáky nestýká. 

 

Slovenský ústav chce zvrátit verdikt o Babišovi a StB

 

"ÚPN zjistil, že soud opřel své rozhodnutí o nezákonné důkazy, kterými jsou svědecké výpovědi bývalých příslušníků StB. ÚPN disponuje oficiálním potvrzením, že bývalí příslušníci StB jsou stále vázáni mlčenlivostí ohledně své činnosti u StB a tento závazek mlčenlivosti trvá i po skončení služebního poměru," uvedl Ujlacký.

Je naprosto logické, že výše uvedené by tedy musel v ČR projednat Ústavní soud a musely by být také zrušeny všechny verdikty o "neoprávněném zápisu" do seznamů donašečů StB pro všechny případy ve kterých svědčili StBáci ve prospěch osob vedených ve svazcích jako spolupracující osoby. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64192 Miloš Zeman opět "splácí" státní dluh :-)

2015-11-13 07:56

Zakouřit si v nekuřácké restauraci? Prezidentské privilegium, ovšem za příplatek. Miloš Zeman si při návštěvě Brna zapálil v jednom z nejluxusnějších podniků města. Měl to předem dohodnuté, Hrad však výjimka stála 15 tisíc korun.

 


Nepřihlášený uživatel

#64193 ANO StB v "akci", "prostě to zařídíme" :-)......

2015-11-13 08:00

Brněnský radní Kratochvíl, kterého
hnutí ANO chtělo odvolat, sám rezignuje

Brněnský radní Tomáš Kratochvíl, kterého hnutí ANO vyloučilo ze svých řad a chtělo odvolat z městské rady, sám rezignuje. Nechce dále blokovat situaci. Brněnská koalice se kvůli Kratochvílovi ocitla v krizi, partneři ANO se nechtěli na jeho odvolání podílet.

Kratochvíl ČTK řekl, že svou rezignaci oznámil e-mailem primátorovi Petru Vokřálovi (ANO), v pondělí mu ji podá oficiálnícestou.

 


Nepřihlášený uživatel

#64194 Komunista, nejspíš StBák - prognostický ústav, ODSák, kvůli kterému se spustila arbitráž s Nomurou.

2015-11-13 08:10

....a nyní socan Mládek se naží si zachránit politickou kůži kopáním v podstatě už do politické mrtvoly Nebureše - Bureše :-)

Mládek píše Babišovi: Proč nechat v Německu naftu za čtvrt miliardy? Nedělme se

 


Nepřihlášený uživatel

#64195 Neburešova Kobra zabodoval v poslední chvili.....

2015-11-13 08:20

Kobra odhalila daňový únik při
obchodu s palivy za 1,4 miliardy

 

...ale stále se to má tak, kde jsou ty desítky či dokonce stovky miliard rozkradených ročně jen na DPH z pohonných hmot, když Kobra za dva roky chytila partu osmnácti lidí, kteří udělali škodu za 1,4 mld.  v které je započtena jistě i škoda daně spotřební a případně i daně ze zisku. 

Nebureš - Bureš prostě plácal jak sám o svých předvolebních lžích, které ho dopravily do Sněmovny, prohlásil. Je velká škoda, že Bureš jen bohapustě lhal, neb pak by skutečně mohl být rozpočet dávno vyrovnaný, tedy samozřejmě kdyby Kobra ony domnělé zloděje dohnala :-).

Nebureše - Bureš totiž přitom "řízení státu jako firmu" vůbec netušil, že tu soudruzi Zeman s Klusem oposmluvně masivně upravili mandatorní výdaje státu tak, že se žádná další vláda po nich nebyla schopna a nemohla vyhnout deficitním rozpočtům aniž by zároveň nezpůsobila v letech, které na takovou změnu mají k dispozici (4 roky volebního období, ale v podstatě pouze dva - první rozpoče dělá minulá vlády, následně mají dva na změnu a čtvrtý musí být "konformní") masivním sociálním otřesům. 

Zatím to vypadá, že se Kobra honí za desítkami miliard daňových úniků, jako Ovčáček za článkem pana Peroutky, že je "Hitler gentleman". 


Nepřihlášený uživatel

#64196 Shrnu-li včerejší a dnešní zprávy....

2015-11-13 08:25

....vše se snad opět k lepšímu obrací. Počínaje rozpadem šílené party ANO StB, přes narůstající dluh Ruska dnes už dokonce i v Číně :-) nikoliv v ruských bonech ale v reálných penězích juanech, což má "blahodárný" vliv na kurz ruských bonů a jeden americký dolar si opět nakopují za krásných 66-67 ruských bonů, až po dnešní zprávy, že Nebureš je pravděpodobně Burešem, neb svědectví StBáků, že je Neburešem je, jak nakonec vždy velel zdravý rozum, prostě jen stále StBáckou hrátkou jejich "stavovské cti" a rodinka StBáckých donašečů Burešů je tedy opět pěkně pohromadě.

Do politické mrtvoly Bureše si tedy již  "odvážně" kopnul soudruh Mládek, který si tím zachraňuje politickou kůži, neb Bureš - Nebureš klildně nechal 250 mil. konkurznímu správci v Německu, jako by to byla pětitisícovka, co dal před kamerou bezdomovci a to tu živí Kobru min. za 500 mil. která za dva roky možná odhalila únik za 1,4 mld. korun, který se navíc s největší pravděpodobností neodehrál v jednom roce, tedy je otázka, jestli se Kobra vůbec už "dostala do plusu" a tedy má její účinkování na scéně vlastně vůbec kladný vliv na rozpočet státu :-). 

Při nakládání Bureše-Nebureš se státními rezervami by se to ale stejně nepoznalo, i kdyby se jim podařilo chytit takových podvodníků 1 800 :-), tedy byl celkový únik 140 mld. :-), mimochodem tento počet by odpovídal celé desetině všech vězněných osob v ČR :-). 


Nepřihlášený uživatel

#64197 Re:

2015-11-13 08:25

#64180: -  

 Tobe obě.


Nepřihlášený uživatel

#64198 Je-li toto pravda a Rusko ještě v podstatě nezaútočilo na IS, tak co si o tom myslet?

2015-11-13 09:26

Ruští uctívači Islámského státu. Verbíři džihádistů mají žně u frustrovaných

Moskva je po Istanbulu největším muslimským městem Evropy. Ze 14 milionů obyvatel jsou nejméně dva miliony – ale nejspíš ještě víc – vyznavači Alláha a proroka Muhammada. A většina z nich jsou spořádaní a slušní lidé, kteří pracují pilněji než leckterý pravoslavný domorodec.

Tvrdí to expert Institutu národní strategie a šéfredaktor ruského časopisu „Muslimský svět“ Rais Sulejmanov, jeden z největších odborníků na radikální islám v Rusku. Sulejmanov odhadl, že pět tisíc moskevských muslimů patří do kategorie krajně radikální.

Možná Rusko priti IS nezasahuje proto, aby více jak 2 mil. muslimů, nezakroutili krekem Rusům v nejen v Kremlu, ale i v celé Moskvě. 

 


Nepřihlášený uživatel

#64199 Tak to už to budou pro Ćíňany, kteří si ten Burešův cirkus "zprivatizují".....

2015-11-13 09:29

Poslanci odsouhlasili další podporu biopaliv

...neb je to jediná možnost jak se tu Číňané mohou zapojit do "privatizace".

Jen doufám, že to Miloš už Burešovi sdělil, aby nebyl moc překvapený, něco přece Miloš musí svým kamarádům "prodat" a ve své podstatě, nic jiného než Burešův-Neburešův předlužený cirkus na "prodej" ve této zemí už opravdu není, leda snad ještě byty OKD :-). 

Při představě, že to Miloš Burešovi-Neburešovi nesděli a pro Andreje Bureše Babiše to bude překvapením, je možné očekávat pak prakticky ledacost a červené trenky na stožáru to rozhodně nebudou :-). 

 


Nepřihlášený uživatel

#64200 Po Miloši Zemanovi zbude tak leda smrad a banda zlodějů a to bohužel nejen na Hradě....

2015-11-13 10:10

Exkluzivně z Havlova deníku: V cele jsem nikdy neměl z budíčku depresivní pocit

Snažíme se trošku si představit, jak by si přál Václav Havel, aby vypadal tenhle podnik. On nám o tom naštěstí nechal i nějaké poznámky, které psal, když knihovna vznikala, takže máme dobrou představu. Je jasné, že si nepřál, aby vznikl nějaký pomník, kam chodí školní děti z donucení a budují si k němu zdravou nenávist. Chtěl, aby to místo bylo živé, aby se tu lidé mohli setkávat a diskutovat. Kromě toho jsme vlastně nakladatelství, vydáváme patnáct dvacet publikací ročně. A pak je tu diskusní klub, kde každý všední den a někdy i dvakrát denně máme nějaké pořady a debaty. Je tu každý den plno. Kromě toho se snažíme působit prostřednictvím webu, Facebooku a Twitteru. Každé pondělí tweetujeme česky i anglicky citát od Václava Havla a budeme tweetovat, dokud nám nedojdou.

Jak to asi vypadá v "knihovně" soudruha Václava Klausem?