MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#63976 Proč někteři občané plivou na naši národní značku Václava Havla ?

2015-11-10 20:14

#63969: - Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda? 

 Havla uznává celý svět,  někteří Češi ( voliči Zemana) , při zmínění jeho jména klejí a plivou na zem. Větší úctu prokazují "umělcům" jako je např  L. Bílá.  Něco to o " Češství " opět  vypovídá.


Nepřihlášený uživatel

#63977 Re: Re: Re: Re: Re: Co si pod "debaklem" představujete?

2015-11-10 20:33

#63970: - Re: Re: Re: Re: Co si pod "debaklem" představujete?  

 Proč myslíte, že jste vy komunisté uzavřeli hranice a kriminalizovali jste emigraci? Co budete bez lidí, kteří se uživí kdekoliv dělat? Jste blázen, pokud kohokoliv vybízíte k emigraci, neboť už dnes z této země každoročně odcházejí ti nejschopnější mladí lidé, které tato země měla.  

Z Ruska odcházejí statisíce lidí ročně na západ, jsou to ti, kteří se tam v klidu uživí. Kdo asi v Rusku zbude? Kdo tam bude učit na vysokých školách, zase nějací komunističtí polodementi? 

Věc je opravdu velmi vážná. My máme směšných 10 mil. lidí, stabilní počet udržuje pouze a jen imigrace, ti nejschopnější odcházejí a už se nikdy nevrací, viz. MUDr. Pomahač, který na otázky, jestli by se vrátil, nezaváhal ani vteřinu a řekl ne. 

Rusko má směšných 147 mil. lidí. Vymírá a ti nejlepší po statisících odcházejí.  Vedle má 1,3 miliardovou Čínu a 1,5 mld. Indii. 

Na co si to vy komunisté ještě hrajete? Není tedy spíše na čase, abyste emigroval vy do Ruska? Vy si snad myslíte, že jednou budete jednooký králem mezi slepými? K čemu by vám to bylo, když byste umíral hlady a neměl byste čím vytřít řiť, jak bylo za komunistů obvyklé? 

 


Nepřihlášený uživatel

#63978 Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda?

2015-11-10 20:35

#63976: - Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda? 

Po Zemanovi zbude tak leda velký smradlavý prd.

Hry Václava Havla se budou hrát min. dalších 30-50 let a to i kdyby se Evropa a Amerika hodně změnila a je klidně možné, že se budou hrát daleko déle. Totéž platí o čtení jeho knih. 

Projev češství v podobě vyjadřování obdivu k Michalu Davidovi a Hulkovi či Jiřině Bohdalové je bohužel skutečně projevem kulturní deprivace. 


Nepřihlášený uživatel

#63979 Re: Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky

2015-11-10 20:40

#63966: - Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky 

 Je naprosto jednoznačné, že si Miloš Zeman popletl správu úřadu s jeho zneužíváním. Co je ovšem nejhorší, že jeho voliči o úřadu prezidenta republiku jsou schopni hovořit jako o úřada pana prezidenta, jako by Zemanovi ten úřad patřil, to je děsivé, neboť tito lidé se naprosto dobrovolně nechávají okrádat o veřejný prostor, který jim patří. Jsou tak zhlouplí z komunistického školství, že si ani netuší, že občan je vlastních veřejného prostoru a ten pouze politikům pronajímá a to ještě na omezenou dobu. 


Nepřihlášený uživatel

#63980 Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda

2015-11-10 20:42

#63978: - Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda? 

 Po Zemanovi zbude jedno velké NIC. A skončí v propadlišti dějin.


Nepřihlášený uživatel

#63981 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pr

2015-11-10 20:46

#63980: - Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda 

 To je již dnes naprosto jasné.  Bude to s ním, jak jsme již psal, jako s Gottwaldem, Novotným, Husákem i Svobodou až odejde zůstane na Hradě jen ten jeho smrad, který bude muset být řádně vyvětrán, neb bohužel jeho základ je už od Klause. 


Nepřihlášený uživatel

#63982 Vláda, Sněmovna a Senát by se Zemanem po vyznamenání....

2015-11-10 20:47

....dvou komunisticých nomenklaturních funkcionářů odpovědných za zločinnost komunistického režimu Tomana a Ludvíka Karla, měla řešit jedině datum jeho abdikace.

Zákon 198/1993 Sb. je stále platný.....

(1) Komunistický režim a ti, kteří ho aktivně prosazovali,

a) upíral občanům jakoukoliv možnost svobodného vyjádření politické vůle, nutil je skrývat své názory na situaci ve státě a společnosti a nutil je veřejně vyslovovat svůj souhlas i s tím, co považovali za lež nebo zločin, a to perzekucemi nebo hrozbou perzekucí vůči nim samotným, jejich rodinám a blízkým,

b) systematicky a trvale porušoval lidská práva, přičemž zvlášť závažným způsobem utlačoval některé politické, sociální a náboženské skupiny občanů,

c) porušoval základní zásady demokratického právního státu, mezinárodní smlouvy i své vlastní zákony a prakticky tím postavil vůli a zájmy komunistické strany a jejích představitelů nad zákon,

d) používal k perzekuci občanů všech mocenských nástrojů, a to zejména:

- popravoval, vraždil je a žalářoval je ve věznicích a táborech nucených prací, při vyšetřování a v době žalářování vůči nim používal brutální metody včetně fyzického a psychického mučení a vystavování nelidským útrapám,

- zbavoval je svévolně majetku a porušoval jejich vlastnická práva,

- znemožňoval jim výkon zaměstnání, povolání nebo funkce a dosažení vyššího nebo odborného vzdělání,

- zabraňoval jim svobodně vycestovat do zahraničí či vrátit se svobodně zpět,

- povolával je k výkonu vojenské služby v Pomocných technických praporech a Technických praporech na neomezenou dobu,

e) pro dosažení svých cílů neváhal páchat zločiny, umožňoval jejich beztrestné páchání a poskytoval neoprávněné výhody těm, kteří se na zločinech a perzekucích podíleli,

f) spojil se s cizí mocností a od roku 1968 udržoval uvedený stav pomocí jejích okupačních vojsk.

(2) Za spáchané zločiny a další skutečnosti, uvedené v odstavci 1 jsou plně spoluodpovědni ti, kteří komunistický režim prosazovali jako funkcionáři, organizátoři a podněcovatelé v politické i ideologické oblasti


Nepřihlášený uživatel

#63983 Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda?

2015-11-10 20:51

#63972: Zadej do vyhledávače! - Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda? 

 Vy jste blázen? A kdo by ho tak k vám do KSČ vzal, kdo by mu navrhl členství a jak by asi tak mohl projít jeho kádrový posudek, který umožnil, aby byl přijat? 

Je vrcholem idiocie si myslet, že by byl Václav Havel členem KSČ. 


Nepřihlášený uživatel

#63984 Re: Re: František "Ringo" Čech předběhl dobu, je to skutečně geniální umělec....

2015-11-10 20:53

#63975: Já nejsem Asenad! - Re: František "Ringo" Čech předběhl dobu, je to skutečně geniální umělec.... 

Vy že nejste asenad? To se při vaší úrovni demence vskutku nejeví pravděpodobným. Asenad je synonymum pro dementního voliče Miloše Zemana :-). 


Nepřihlášený uživatel

#63985 Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky

2015-11-10 20:59

Argumenty proč Miloš Zeman velmi mírně řečeno hanebně "spravuje" úřad prezidenta republiky dojít nemohou, Miloš Zeman vrší další a další hanebnost při každém jeho veřejném vystoupení. Je to způsobeno tím, že myšlení a mnohdy dokonce jednání Miloše Zemana je myšlením a jednáním komunisty a v některých situacích dokonce kombinované s myšlením a jednáním nacisty, jak se komunistům velmi často stává. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci.


Nepřihlášený uživatel

#63986 Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda?

2015-11-10 21:03


Nepřihlášený uživatel

#63987 Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda

2015-11-10 21:06

#63986: - Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda? 

Vy jste Čech a nesouhlasíte s uvedeným názorem? A co si tedy o sobě myslíte vy, neváhejte a dejte to k lepšímu. 

Také nezapomeňte sdělit, proč jste volil Miloše Zemana, zatím to nikdo v žádné diskuse po celém širém internetu nenapsal. 

Vlastenec

#63988 Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky

2015-11-10 21:07

#63985: - Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky 

 

Ty jsi vážně kretén, to snad není možný odvolávat se na rok průzkum, který se dělal mezi 1000 lidmi, může jen superdebilní havloid!


Nepřihlášený uživatel

#63989 Demokracie vyvíjejí obrané systémy a Rusko vyvíjí útočné rakety masového vraždění....

2015-11-10 21:11

Putin: Rusko už brzy vytvoří zbraň, která pronikne přes každý protiraketový štít

...Rusko dokonce distribuuje po světe termobarické zbraně, které jsou svou ničivostí a zrůdností velmi podobné zbraním jaderným. Vypadá to, že Rusko opět zase nerozumí především samo sobě. Dělá propagandu, jak mu všichni ubližují a že se musí bránit a přitom vyvíjí zrůdnější a zrůdnější zbraňové systému, nejen proto, že na obranné sofistikované systémy již nemá lidi, neboť všichni schopní již z Ruska dávno emigrovali nebo právě emigrují. 

 


Nepřihlášený uživatel

#63990 Re: Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky

2015-11-10 21:13

#63988: Vlastenec - Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky 

 Průzkumy CVVM se dalají pořád stejně. Miloš Zeman se nad padesát procent dostal jen v ojedinělých měsících a co více, pokud některá agentura dala výsledek nad 50 % ostatní agentury většinou tento výsledek nepotvrdily. Proto nemá smysl text upravovat, je ve své podstatě správný, neboť Miloš Zeman se na 50 % dostal opravdu jen výjimečně. 


Nepřihlášený uživatel

#63991 Re: Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky

2015-11-10 21:16

#63988: Vlastenec - Re: Miloš Zeman hanebně spravuje úřad prezidenta republiky 

 Mimochodem na této diskusi jste se vy voliči Miloše Zemana, aniž byste i jen naznačili proč jste ho volili, odvollávali na jakousi agenturu, která své šetření dělá pomocí hlasování na internetu :-). Agentura navíc má sídlo kdesi v bytě, nemá žádné zaměstnance a její obrat je nula. Jediné co má, je jakési prapodivné jméno parazitující na názvu typu Cambridge, Harward či na na něčem podobném. Průzku z této one-man-show jste vydávali za naprosto relevantní. :-), jak jinak, když jste voliči Miloše Zemana. 

Elmer Van Houven.

#63992 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pr

2015-11-10 21:19

#63987: - Re: Re: Re: Re: Re: Damy a Panove,Soudruzi a Soudruzky . V tom Cesku je opravdu prdel,neniliz pravda 

 Ja CZESKA znat,ja tam jezdit jako turist. Pekna zem,hodne kurev zadna diskriminace ,jedna se dokonce stat jejich president. Ja rad dzungli ja v Praha jezdit taxi,moc nebezpeci,me libit.


Nepřihlášený uživatel

#63993 Nejasnost vlastnictví čínských firem Milošovi Zemanovi evidentně nevadí.....

2015-11-10 21:36

Politici, lobbisté i mediální experti. Kdo pomáhá Číňanům při cestě na český trh

 


Nepřihlášený uživatel

#63994 Má naprostou pravdu...

2015-11-10 21:42

Koncem třicátých let u nás existovala různá hnutí, která burcovala národ a varovala před židovským nebezpečím a světovým spiknutím. Dnes se neburcuje proti Židům, těch už je u nás málo, nicméně i počet muslimů je tady ve srovnání s ostatními evropskými státy mizivý. Nyní zase obdobné skupiny vystupují a vyzývají k boji proti islámu a varují před příchodem muslimů.

Ovšem ve třicátých letech se tací alespoň poctivě jmenovali fašisté. Dnes, ze vcelku pochopitelných důvodů, užívají jiné názvy. Ale kázání nenávisti a vylučování skupin obyvatelstva, strach před čímkoliv cizím a jiným, spojuje pány Konvičku, Černocha a další s jejich předchůdci o osmdesát let dříve.

Zatímco Tomáš Garrigue Masaryk ovšemže ani na vteřinu nepomyslel na to, že by snad shromáždění podobných skupin podpořil, či na nich dokonce promluvil, z Hradu slyšíme, že si prezident Den boje za svobodu a demokracii připomene na Albertově v době konání demonstrace Bloku proti islámu a Úsvitu - národní koalice. (Hrad v úterý vysvětlil, že antiislamisté následují Zemana, nikoli Zeman islamisty, pozn. red.) Rád bych připomněl, že 17. listopad neodkazuje pouze na události z listopadu roku 1989, kdy se po demonstraci studentů a jejich zmlácení naNárodní třídězačal u nás hroutit komunistický režim.

Sedmnáctého listopadu 1939 demonstrovaličeštístudenti právě proti podobným myšlenkám, proti kazatelům nenávisti a strachu, kteří se teď budou roztahovat na Albertově. Draze za to zaplatili a na jejich počest se tento den oslavuje jakoMezinárodníden studentstva. Děti, ženy a bezbranní jsou v naší zemi a ve světě chráněni před zneužitím zákonem. Měli bychom se snažit také zabránit zneužití národních svátků, jako je 17. listopad a 28. říjen, lidmi, kteří boří přesně to, co tyto svátky představují. Obranu svobody a právního státu proti nenávisti a populistickým lžím.

 


Nepřihlášený uživatel

#63995

2015-11-10 21:49

Zeman je 1, Havel byl 0.


Nepřihlášený uživatel

#63996 Re: A tak to neváhejte ani vteřinu a vaše heslo, že závěry XV.sjezdu KSČ splníte....

2015-11-10 21:53

#63995: -  

 ...zdůvodněte. Řekl bych, že si to v této diskusi přečte každý rád. Jen se prosím, tentokrát držte Ústavy a zákonů této země. Propagace totalitních ideologií tu už bylo až moc. 


Nepřihlášený uživatel

#63997 A co si tedy Sobotka se Zaorálkem myslí o Evropě co by mělo uprchlíky zbavit iluzí?

2015-11-10 21:56

Zaorálek a Sobotka chtějí uprchlíky zbavit přehnaných iluzí o Evropě

Tři miliony lidí už nejspíš emigrovali z Ruska od té doby, co se Putin dostal k moci. 


Nepřihlášený uživatel

#63998 Re: v požívání alkoholu a v kouření

2015-11-10 22:01

#63995: -  

   Vlastně máte pravdu.. Zeman je naprostá jednička   :

a)  ve lhaní,

b)  v buranství,

c) v požívání alkoholu a v kouření,

atd.., atd...

 

makak Obomba

#63999 místopředseda vlády pro výzkum a vývoj počasí

2015-11-10 22:11

Jebu vás havloidi.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-11-10 22:15