MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#62576 Re: Re: Re:

2015-10-28 11:04

#62575: - Re: Re:  

 Chtel bych zdejsim bolsevikum pripomenout fakt, ze pred par mesici nebylo jeste po imigrantech ani

vidu, ani slechu. Presto jste nas bohate zasobovali svymi zvratky. A opet si najdete nove tema, az

imigranti prestanou byt aktualni. 

Truth Prevails

#62577 Re: Re: Re: Re:

2015-10-28 11:25

#62576: - Re: Re: Re:  

 ano, tomu se říká demokracie, že se upozorňuje na to co není v pořádku. Zatímco pražská kavárna a havlolidi vše omlouvají (třeba humanitární bombardování), manipulují s objektivní pravdou pod zástěrkou boje za demokracii, vedou hon na komunisty, takový český pomýlený mccarthismus, přitom doopravdy se s komunisty paktovali. Označují nepohldlné věci za konspirativní, přitom v tom novém významu  slova s tím přišla sama americká tajná služba.

je to všechno lež, přesto je objektivní pravdou, že je to lepší lež, než co se děje v Číně nebo Rusku.

Spíše by jste měli poslouchat lidi , jako Robejšek nebo Cílek, kteří se o toto hledání objektivní pravdy snaží.


Nepřihlášený uživatel

#62578

2015-10-28 11:38

Analytik Koller natvrdo: "Sluníčkáři" dnes pravděpodobně sedí doma, pláčou a dávají si jointy. Vlast a národ jsou jim odporné

Martin Koller

#62579

2015-10-28 11:48

Hrdinové tohoto národa bojovali a umírali v minulém století za vlast, za naši civilizovanou, evropskou, případně křesťanskou republiku, nikoli jakousi totalitní americkou EU zvrácených multikulturních islamistických ideologií, zločinné americké politické korektnosti, parazitů z politických neziskovek, propagandistických médií zatajujících pravdu, svobody pro zločince, lidských práv pro parazity, spravedlnosti jen pro bohaté, byrokratů, pokrytců, korupce a eurokolonialismu. Když se podíváme na naše politické spektrum, máme tady pouze dvě, možná tři strany, které mohou jít hrdě k pomníkům naší historie společně s naším vlasteneckým prezidentem

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-28 11:49


Tatíček Zeman

#62581

2015-10-28 11:52

Včera tuto ubohou petici opět nikdo nepodepsal. Už mě unavuje, stále vám připomínat, že vám chybí ještě 2 600 000 podpisů, ubozí havloidi. :))))))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#62582 Re: Re: Re: Re:

2015-10-28 11:55

#62576: - Re: Re: Re:  

 Ty tvoje bláboly nemají ani hlavu, ani patu.


Nepřihlášený uživatel

#62583

2015-10-28 11:57

Náboje, které byly použity k zastřelení pokojně demonstrujících stávkujících vykořisťovaných dělníků měly čistě humanitární charakter. Proto je tatíček dělníků Masaryk nazývan humanistou.


Nepřihlášený uživatel

#62584 Re:

2015-10-28 11:57

#62566: -  

 Děkuji za dobrý příspěvek.

Prototyp havloida - Štětina
Nepřihlášený uživatel

#62585

2015-10-28 12:04

O Štětinovi je všeobecně známo, že v éře posrpnové normalizace horlivě dál navštěvoval Sovětský svaz. Jak ve svém životopise uvádí, do „říše zla“ jezdil prý výhradně jako vodák a horolezec. Celkem prý pětkrát. Opravdu? Spisový životopis uvádí něco jiného – jen mezi lety 1959 – 1972 byl v SSSR osmkrát. Připočteme-li k tomuto číslu jeho další oficiálně přiznané návštěvy po roce 1972, pak z toho nelze učinit jiný závěr než ten, že zemi svého úhlavního ideového nepřítele navštívil dvanáctkrát. Mnohé z těchto cest navíc podnikl do míst, kam obyčejný Rus vstoupit nesměl.

Čím si tuto zvláštní výsadu onen údajný antikomunista, jenž prý „vrátil rudou knížku ještě před prověrkami“, asi tak zasloužil? Možná s tím nějak souvisí jeho odvážný výpad proti komunistickému režimu z února 1977. Krátce poté, co měl Státní tajné bezpečnosti udat svoji kolegyni Šárku Neumannovou, že na pracovišti rozšiřovala úvodní prohlášení Charty 77, se svým podpisem zavázal k tomu, že s StB bude spolupracovat.

 

Vodák, nebo Plavec?

Od tohoto okamžiku získává náš neohrožený bojovník proti totalitě nové jméno – Plavec. O něco později byl převerbován k 1. správě, tedy komunistické rozvědce. Pecina v této souvislosti píše: „Nejpozoruhodnější na celé záležitosti je, že o Štětinově spolupráci s komunistickou rozvědkou neexistuje v dostupné části Archivu bezpečnostních složek jediný záznam, dokonce ani zápis v registru svazků. Že by si rozvědka jeho materiály vyžádala, a aniž by se ochotného tajného spolupracovníka, který se sám dobrovolně kompromitoval už při prvním kontaktu, jakkoli pokusila využít, odložila je ad acta? To je divné. Pravděpodobnější se jeví možnost, že Štětina byl v té době blokován ještě odjinud, z míst, s nimiž se ani v StB nediskutovalo, a tato jeho ochrana mimo jiné způsobila, že Štětina směl dál jezdit do zahraničí a trpět pod komunistickým jařmem způsobem, který dnes tak rád a tak dojemně popisuje“.

Krédo „antikomunisty“

Tušili byste, že k ideové výbavě příkladného antikomunisty patří následující „vyznání víry“?

„Jsem stoupencem socialistického uspořádání společnosti. Zastávám zásadu nutnosti diktatury proletariátu v prvním období socialistické revoluce. Silná komunistická strana, budovaná na principech vědy a morálně historických kritériích je podle mne jediná síla, která může změnit společnost v současném třídně a ekonomicky rozděleném světě.

Vyškrtnut ze strany jsem byl kvůli odlišnému názoru na způsob řešení krizové situace v r. 1968. Své vyškrtnutí považuji za zcela logické, neboť odpovídá zásadám demokratického centralismu. Zdůrazňuji, že jsem si svého členství ve straně vážil. Přesto nejsem po svém vyškrtnutí zatrpklý. Události mne vedou pouze k hlubšímu přemýšlení a hledání kontextů v širších souvislostech (11. 5. 1977).

 

Čtěte ZDE: Recept na společenský úspěch: Připadáte si nedoceněni? Tančete na hrobech! Svému psu dejte jméno Štětina. Poklekněte před bustou. Ale pozor na Ostravu!

Čtěte ZDE: Ruská okupace 1968: Mýtus, který se nestal. Rusko nás neobsadilo. Kolaboranti jsou stále mezi námi. Až přijde „nový osmašedesátý“, půjdou nám po krku. Jdou už dnes

Soudruh s otevřeným srdcem

Chartistka Neumannová však není jediný člověk, kterého taváryšč Plavec zklamal. Nad jeho oportunismem dnes lamentuje i jeho bývalý kamarád, tehdejší šéfredaktor Světa v obrazech, Zdeněk Hrabica. Ten v literárním časopisu Obrys-Kmen (2005) zavzpomínal na to, jak spolu po roce 1970 sjížděli sibiřské řeky na jejich milované Matyldě, ozdobené symboly Komsomolské pravdy a Mladé fronty.

Štětina si prý získal důvěru nejen sovětských novinářů, ale i Hlavní správy pohraničních sil SSSR. „Když jsem se s nimi souběžně s Jaromírem Štětinou potkával, netajili se slovy o Štětinově lásce k Sovětskému svazu, o jeho obdivu ke krásné a tvrdé přírodě, k národopisu veliké ruské země a oblastem, kde žily malé národy. A tato pověst se zejména o něm, jako o vůdčí osobnosti, šířila rychlostí světla i do nejvyšších orgánů tehdejšího Ústředního výboru Všesvazového leninského komunistického svazu mládeže, k nejvyšším představitelům Komunistické strany Sovětského svazu a SSSR. A zejména se odtud přenášela do výkonných orgánů Pohraničních vojsk Sovětského svazu a Ministerstva vnitra SSSR, které o takové expedici vždy s konečnou platností rozhodovaly. Štětina jim otevřel své srdce a oni jej přijali jako svého bratra.“

Převerbován?

A nyní Hrabicova vzpomínka na dobu, kdy se v českých dějinách opět lámaly ledy. A při pohledu na Jaromíra Štětinu můžeme dodat – i lidské charaktery.

 „Když jsem v pátek 17. listopadu 1989 kráčel spolu s průvodem zdaleka nejen studentů z Albertova přes Vyšehrad na pražskou Národní třídu, srazil jsem se já a náš průvod najednou na přístupovém schodišti Národního divadla s dvěma postavami, téměř nehybně stojícími; připomínaly sochy. Svou roli hrály dokonale. Byly ozdobeny trikolórou a zvednutou pravou rukou s "V" a držely heslo: "Nejsme jako ONI!" Nebylo možné je přehlédnout, kolegyni z Mladé fronty Danu Mazalovou a zasmušilého herce v roli téměř antického boha, Jaromíra Štětinu.

Hlavou mi náhle proběhlo: Jaromír Štětina vstupuje do velké politiky! Jenom jsem nechápal, kdo za ním tentokrát, právě v tuto chvíli, stojí? O této otázce přemýšlím vlastně dodneška. Zvláště mi všechno vstupovalo do hlavy proto, že předchozího dne, ve čtvrtek 16. listopadu 1989, mi při oslavě narozenin jedné mé dobré kamarádky v závodním klubu v Praze 2 sdělil tehdejší předseda ÚV SSM Vasil Mohorita následující: "Zítra přijď na Albertov, bude se obracet stránka historie. Kdyby došlo k zádrhelu, vyndám poslanecký průkaz a půjdu proti SNB, sám a v čele!" Jak se zdá, ani Mohoritovi, ani Štětinovi nechyběly tenkrát, na rozdíl ode mne a miliónů jiných, velmi důležité informace.

Při návštěvě předsedy FS Alexandra Dubčeka v Moskvě o nějaký týden později, kde jsem byl jako zpravodaj Světa v obrazech, jsem viděl, že Jaromír Štětina je v SSSR už zase jako ryba ve vodě. Dokonale se pohyboval mezi rychle pozměněnou politickou garniturou a uprostřed našich lidí s odznaky OF a VPN.“

Stále ve službě

Jaromír Štětina není v českých dějinách zdaleka jediný, kdo přeběhl na druhou stranu barikády. U příležitosti 70. výročí konce německé okupace naší vlasti můžeme zavzpomínat na různé české gestapáčky, kteří se hned krátce po osvobození stali agilními členy či alespoň spolupracovníky Revolučních gard, čistících národ od zrádců. Na rozdíl od Štětiny však jen chtěli – optikou „vyššího principu mravního“ samozřejmě neúčinně – zakrýt špínu, nashromážděnou předchozí kolaborací s okupační mocí.

Štětina však zamířil o patro „výš“ – za politickou kariérou, založenou na boji proti těm, kterým dříve tak ochotně sloužil. Nebo je to celé ještě trochu jinak? Co když jen správně rozpoznal, že „tábor míru a socialismu“ jen změnil své zeměpisné určení? Abychom tedy panu europoslanci nekřivdili – on žádným typickým převlékačem kabátů nejspíš není. Bolševikům totiž ve skutečnosti nikdy sloužit nepřestal.

 

Tatíček Zeman
Nepřihlášený uživatel

#62586

2015-10-28 12:07

Česko oslavuje výročí. Zeman rektory postrádat nebude


Nepřihlášený uživatel

#62587 Re:

2015-10-28 12:10

#62578: -  

 Martin Koller , aktivni spolupracovnik STB a udavac ?  Ten nam bude kazat o moralce a vlastenectvi ?

Blbost bolseviku az boli. Ze muze nekdo byt tak neskutecne tupy. Ruska "skola" smrdi na sto honu.

Ruce vzhůru, havloidi!

#62588 Re: Re:

2015-10-28 12:12

#62568: - Re:  

 Byl to Ukrajinec? Byl!!! Svině jedna okupantská!!! Okupovali nás Ukrajinci? Ano!!! Okupovali nás opět i Němci a Poláci, stejně jako za Hitlera? Ano, jsou to svině okupantské!!!


Nepřihlášený uživatel

#62589 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-28 12:14

#62577: Truth Prevails - Re: Re: Re: Re:  

 Tyto lidi (Robejšek Cílek) právě oni poslouchat nechtějí, tvrdí o nich že jsou trollové. Je to prostě kavárna prašivá. Trollové ale musí pracovat spíš pro ni. Profesionální trollové spíš pracují při propagaci, nebo hanění prodávaného zboží. Taky hájit morálně neobhajitelné věci, jako je to v případě politických názorů lumpenkavárny, to vyžaduje rovněž nájemné trolly. Ti fungují hlavně v českým mainstreamu, nebo taky na  lidovkách. 

 

 

 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#62590 Re:

2015-10-28 12:15

#62586: -  

 Ano, Zemanovi nebude vadit nepritomnost rektoru a dekanu. On kolem sebe nesnasi inteligentni lidi.

Jemu staci rektalni lezci a pochlebovaci, kterymi se obklopil.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-10-28 12:15


Evropská Uhnije
Nepřihlášený uživatel

#62592

2015-10-28 12:16

Okamura (SPD): Petici za referendum o vystoupení ČR z EU již podpořily desetitisíce lidí


Nepřihlášený uživatel

#62593

2015-10-28 12:19

Žádná legitimní vláda Vás na rozdíl od Rusů do Sýrie nepozvala a rada bezpečnosti OSN Vám vojenské mise neschválila, jste agresoři, kteří napadli bez jakéhokoli mandátu suverénní zemi!

Uvědomte si Američané, že celý svět vidí, jak máte „plnou hubu“ demokracie a přitom si vojensky napadáte, koho chcete a kdy chcete! Jaké mezinárodní právo Vám dává povolení napadnout nějaký suverénní stát jen proto, že se někomu z Vašich politiků nelíbí, kdo v zemi zrovna vládne?!

Pod jakým mandátem, kromě mandátu arogance a síly létáte nad Sýrií?! Podle jakého práva podporujete v nějaké jiné zemi jakékoli povstalecké hnutí proti legitimní vládě?! Co si o sobě vlastně myslíte, kdo si myslíte, že jste, cítíte se být bohy, protože máte velkou armádu a jaderné zbraně?!


Nepřihlášený uživatel

#62594 Jaké cíle sledují Američané svým rozvratem Evropy?

2015-10-28 12:32

Jaké cíle sledují Američané svým rozvratem Evropy?

 


Nepřihlášený uživatel

#62595

2015-10-28 12:34

Válečné zločiny Ameriky, statisíce mrtvých. Krvavá Madla Albrightová a Bush. USA a spol. vytvořily Islámský stát. Tony Blair se částečně omluvil za invazi v Iráku a toto následovalo


Nepřihlášený uživatel

#62596

2015-10-28 12:36

Toto je můj (náš) prezident a doufám, že bude kandidovat i v příštích volbách. Není totiž za něj alternativa.

Evropská Uhnije

#62597

2015-10-28 12:40

Nakopnout celou EU i s hnUSAkama do (_!_)


Nepřihlášený uživatel

#62598 Re: Re: Re: Re:

2015-10-28 12:41

#62576: - Re: Re: Re:  

 A co jsi dědku Pepku celou doubu v tý Americe vyváděl? Zařezával jsi na jatkách kuřata, nebo kůzlata?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#62599

2015-10-28 12:48

Koukam, ze soudruzi na vyzvy udavace Kollera moc nedaji. 

Misto ucasti na oslavach, sedi doma, zapaluji jointy a busi do klavesnice jak sileni.

Tak Cest vasi zasluzne praci, bolsani.


Nepřihlášený uživatel

#62600

2015-10-28 12:54

Byl to právě Havel který hřímal v roce 1989 o králikárnách ve kterých žijí občané ČSR. Dnes za ty králikárny platíme až 10tisíc měsíčně nájmy, a nikoho to nezajímá.