MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#62051 Re: Rusko bylo velmi dlouho vnímáno jako rovnocenný partner

2015-10-22 06:41

#62039: -  

 ....objednávalo si nejen špičkové technologie a to mnohdy i zbrojní na západě, ale dokonce mělo připraveno k odběru celý sofistikovaný zbraňový systém ve Francii.  Tedy o rusofobii se nedá mluvit ani náhodou. 

Vztah Ruska a Ukrajiny byl jednoznačně vymezen již  na počátku devadesátých let trojstrannou dohodou, kde se nejen Rusko zavázalo k neměnnosti hranic Ukrajiny a vzhledem k tomu, že se Rusko prohlásilo nástupnickým státem CCCP, má hranice Ukrajiny naprosto přesně ve svém právním řádu a to včetně Krymu. 

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf 

"Celonárodní referendum" v případě Krymu je samozřejmě nesmysl o krymském národu se dá mluvit velmi obtížně, nejen po genicidách, které na Ukrajině uspořádal Stalin. 

I pojem "referendum" s tím co bylo Rusy uspořádáno na Krymu je obtížné spojit, neboť obě otázky "referenda" vedly na totéž, okupaci Krymu ruskou armádou. 

Věcně Krym považovat za Ruský je čirý nesmysl, neboť bez dodávek vody, plynu a elektřiny z "pevninské" části Ukrajiny by se Krym vylidnil běhe jednotek měsíců. Rusko pravděpodobně v nejbližších padesáti letech nebude schopnost postavit most mezi Ukrajinou a Krymem a to nejen z důvodů finančních ale i technologických. Krym už také nemá strategický význam, důvodem okupace tedy bylo spíše vytvořit neklid v Evropě než nějaká skutečná starategie Ruska a to je věc velmi vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#62052 Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 07:08

#62043: - Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Těžko říci, proč to pan Wolf dělá, ale spíše to vypadá, že pravdy v jeho vyjádřeních mnoho nebude, neb se s Václavem Havlem a tedy skupinou mluvčích kolem Charty prakticky nestýkal. Je to spíše smutný osobní příběh pana Wolfa, alespoň tak to doposud vypadá. 

To, že StB dokázala kolem Charty rozjet dehonestující kampaň je zřejmé a stejně tak je zřejmé, že právě díky oné dehonestující kampani je velmi nepravděpodobné, že by se to, co pan Wolf preznetuje skutečně kdy odehrálo. Pokud by tomu totiž tak bylo, nejednalo by se o dehonestující kampaň, ale režim by to proti disidentům použil i v případě soudních represí, což se nikdy nestalo, tedy žádné skutečné důkazy přes veškeré šmírování Václava Havla a ostatních disidentů nikdy o takové věci režim neměl a tedy se nikdy nestaly. 


Nepřihlášený uživatel

#62053 A B

2015-10-22 08:16


Nepřihlášený uživatel

#62054 Představy o demokracii jsou vskutku různé....

2015-10-22 08:32

....komunisté např. o diktatuře proletariátu mluvili jako o demokracii a totality obecně si na demokracii hrají volbami, ustavováním parlamentů, vytvářením vlád a získáváním důvěry, ale na rozdíl od skutečných demokracií je to jen hraní si, není to realita, občané nerozhodují, rozhoduje diktátor. Proč se tím totality "zdržují", proč si hrají na demokracii je ve své podstatě zásadní otázka o podstatě totalit i demokracií. 

Velebova akce islamofobů posvěcená Zemanem? Nemůže projít, vzkazují senátoři

I kdyby mu kolegové akci zatrhli, je pevně rozhodnutý, že akci uspořádá jinde. „Mně je to úplně jedno. Jsme v demokracii, a z toho vycházím. My tu akci prostě uděláme. Kdo chce, přijde, kdo ne, tak nepřijde,“ sdělil Veleba podrážděně.

 


Nepřihlášený uživatel

#62055 Připadá mi to trochu jako sci-fi

2015-10-22 08:49

Rusové se kvůli embargu vrhli na výrobu domácího sýra. A je prý lepší než ten z obchodů

Kde by 25 letá Ruska kopovala mléko na sýr a natož v Moskvě. Řekl bych, že každý kdo si doma kdy zkusil vyrobit dokonce i jen jogurt a tvaroh  potvrdí, že mléka je potřeba hodně a musí být velmi tučné, aby se člověk propracoval k 10 - 20 dkg tvarohu. 


Nepřihlášený uživatel

#62056

2015-10-22 09:56

Bratříčku, nevzlykej 2015


Bratříčku, nevzlykej, to nejsou bubáci,
na burky si zvykej, už nejsme domácí,
přijeli na lodích obsadit naší zemi.

Se slzou na víčku hledíme na zprávy,
strašný kult bratříčku, otrávil naši zem
po letech pokoje, islám tu zuby cení.

Prší a venku se setmělo,
tato noc nebude krátká,
Pár roků vládla nám zbabělost,
bratříčku, teď přijdou jatka.

Bratříčku, nevzlykej, neplýtvej slzami,
mlčet si nezvykej, nebo nás podmaní,
nemůžeš počítat, že se to jen přežene.

Prší a venku se setmělo,
tato noc nebude krátká,
beránka vlku se zachtělo,
bratříčku, dopustíš jatka?"


Nepřihlášený uživatel

#62057 Re: Re: Re:

2015-10-22 10:10

#62037: - Re: Re:  

 Jsi neskutecny ubozak a retard.

V. Havel byl znamy i tim, ze miloval zeny a byl mnohokrat neverny i pani Olze. Ta byla k uletum sveho

muze tolerantni. Na sklonku zivota "zahnul" dokonce i Dagmar.

V zivote jsem neslysel nic o zadnem jeho homosexualnim priteli.

 

Pokud mas nejake dukazy pro svoje tvrzeni, tak je uved. Jinak jsou to jenom lzive pomluvy a snaha

o dehonestaci .


Nepřihlášený uživatel

#62058 Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 10:33

#62057: - Re: Re: Re:  

 Takže byl fakt prase a přitom si hrál na svatého. Zahejbal, mimo jiné, i se Sašou Vondrou se říká.


Nepřihlášený uživatel

#62059 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 11:07

#62052: - Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Co čekat od současné vládnoucí stbácko-komunistické mafie s rusáckým agentem v čele než že opět vytáhne staré dezinformační žvásty ze svých archivů.

slovan

#62060 Re: Re: Podporuji pana prezidenta

2015-10-22 11:23

#11: - Re: Podporuji pana prezidenta 

 Máš recht! Tito idioti ať prasknou vzteky. Havloidi mixnutí karloidama, ostuda populace ČR. Díky takovým blbcům jsme dnes tam, kde jsme. V žumpě po Havlovi a Klausovi, v područí nácků a uSSáků. A tady ta verbež sluníčkářů,  pražská kavárenská s.r.o. mnohdy placená Shapirem, vyje, vyje a vyje. Po čtvrt století máme konečně solidního prezidenta z lidu, který netuneluje, nerozkrádá ani necpe hlavu amíkom do prdele. Ještě že v zemi zvítězil zdravý rozum a síla lidu proti těmto kolaborantským šmejdům :-D! Šmejdi, polibte si zádel, kolaboranty národ nikdy volit nebude.

slovan

#62061 Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 11:30

#62057: - Re: Re: Re:  

 Demente, patrně stejná buzna jako Havel. Ten bezpáteřní hajzl za flašku rumu a karton Camelek zaprodal celou republiku a podvedl národ. Figurka rádoby disidenta, který STBáklům donášel a špicloval pro ně po hospodách, se zlodějem Vondrou se střídali ve funkci mámy táty. Přímých důkazů o činostech této špíny je velice mnoho, není problém dohledat. Sami skuteční disidenti od jména Havel dali ruce dávno pryč. Pověs si modlu nad bidlo, ať se Ti líp usíná. Slušný lidé z toho jména maximálně zvrací.


Nepřihlášený uživatel

#62062 Mel jsem sen.

2015-10-22 11:40

Docela bych si pral aby vypukly ozbrojene nepokoje a zacalo by se s ocistkou.To by na strese misto cervenych trenyrek visel Zeman. Je to jenom moje prani, protoze cesi na opravdovou revoluci nemaji. 50% z nich jsou bolsevici a 99% levicaci.


Nepřihlášený uživatel

#62063 Re: Mel jsem sen.

2015-10-22 12:04

#62062: - Mel jsem sen. 

 Tvoje přání je dost mimo. To by viseli na lucernách havloidi.


Nepřihlášený uživatel

#62064 Re: Re: Mel jsem sen.

2015-10-22 12:23

#62063: - Re: Mel jsem sen. 

 Přesně tak, drzost této menšiny vítající uprchlíky, oslavující nacistické banderovské vrahy a syrské teroristy, sudeťáky a vůbec veškerou verbež, dosáhla vrcholu. 


Nepřihlášený uživatel

#62065 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 12:40

#62052: - Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Vše je to pravda potvrzená svědky i samotným Havlem, který ho nezažaloval. 


Nepřihlášený uživatel

#62066

2015-10-22 12:43

můj názor na Havla jako takovýho, byla to jen figurka z které se udělala modla

Vlastenec

#62067

2015-10-22 12:45

Pokud bude pan prezident kandidovat i příště, tak můj hlas má jistý v obou kolech!!


Nepřihlášený uživatel

#62068 Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 12:46

#62043: - Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 

V roce 1989 jsem byl studentem VŠ a revoluce jsem se aktivně účastnil na náměstích. My mladí, resp. většina z nás, vlastně neslyšela na nic jiného, než na myšlenku vyměnit ty staré papaláše typu Milouše Jakeše za střední, dynamičtější generaci, která by více rozpohybovala potřebné změny. Ti dědci nám lezli krkem, cítili jsme, že jsou totálně neschopní, proto jsme šli demonstrovat. Ale najednou se na těch náměstích "cosi zvrtlo", kdosi zprvu proti naší vůli vyrukoval s Havlem a dalšími disidenty a začali nám ho na náměstích podsouvat, chtě nechtě jsme se v tom davovém šílenství všichni přidávali a skandovali "Havel na hrad!", ač vnitřně jsme s tím mnozí nesouhlasili. Ano, komunistická propaganda udělala své, ale i přesto, že jsme si to uvědomovali, protože jsme samozřejmě poslouchali potají Hlas Ameriky a Svobodnou Evropu, nám všichni ti disidenti lidsky sympatičtí nebyli, neměli naši důvěru. Viděl jsem to na spolužácích, kteří se v našich študáckých kolektivech projevovali proti režimu - mastňáci, somráci, věčně bez koruny, pořád v hospodě, chlastali; když byla nějaká akce, tak hned se chopili organizace a čile vybírali rovným dílem od všech ostatních na bečku, ale tu pak samozřejmě vypili oni, protože dívky a slušní studenti byli rádi za dvě tři piva... Tahleta "vychcanost" a příživnictví mi na těch tzv. odpůrcích režimu , rádoby chartistech a disidentech vadily už tenkrát, takže jako tehdejší student se mohu podepsat pod knihu "Ukradená revoluce". Byli jsme zneužiti jako stádo volů! Už jen sehraná role Ludvíka Zifčáka svědčí o tom, že "revoluce" byla vyvolána mladšími garniturami režimu, které chtěly převzít moc, a ono se to nakonec zvrtlo někam úplně jinam... Když jsem to konzultoval s osmašedesátníky, které jsme tenkrát chtěli zpátky - Dubček byl vlastně náš ideální kandidát na prezidenta, tak někteří z nich přiznali, že nikdo jiný než chartisté to nemohli zvládnout. Komouši tenkrát zvolili nějakého železničáře Urbánka generálním tajemníkem strany a tím se (možná úmyslně nebo z nějakého rozkazu) úplně odstřelili. Adamec a později Čalfa s Pithartem to neustáli a Klaus je vytlačil, když se v roce 1992 dostal do čela OF. Věřím tomu, že s Dubčekem jako prezidentem, Adamcem a několika dalšími osmašedesátníky, jako např. Tigridem, Dienstbierem, Pithartem apod., pokud by to drželi v rukou a nehráli jen druhé housle, bychom všechen ten marasmus rané kapitalistické fáze nezažili. Komoušů jsme se stejně ani tak nezbavili...

 


Nepřihlášený uživatel

#62069 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 12:54

#62058: - Re: Re: Re: Re:  

Prave to je, o cem mluvim.  SE  RIKA - to ma byt argument ?  Co se rika o tobe ?

V. Havel si nikdy nehral na svatouska. Byl hluboce lidsky a klidne svoje slabustky priznaval.

Lide si ho presto vazili.  ON SI NEPOTREBOVAL HRAT NA PANA DOKONALEHO, JAKO OZRAN OVAR.

Vlastenec

#62070 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-22 13:01

#62069: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 On byl tak lidský, že mu nedělalo problém odsouhlasit i "humanitární bombardování" našich slovanských bratrů!!!


Nepřihlášený uživatel

#62071 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 13:33

#62065: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Ne vždy žalujeme lidi jen proto, že o nás šíří lži. V případě Václava Havla to ani nebylo možné, neboť prezident disponuje absoltuní beztrestností (platí i pro Miloše Zemana) a tedy rovnost před zákonem mu prakticky neumožňuje podávat žaloby na občany. 

Řekl bych, že právě se svědectvími má pan Wolf obrovský problém a bohužel i s logikou věcí. Pokud by se i jen polovina z hrůz, které přičítá Václavovi Havlovi stala, komunistický režim jen nevedl dehonestující kampaň, ale využil by je v soudních jednání. Toho se bolševický režim nikdy neodvážil. 


Nepřihlášený uživatel

#62072 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 13:36

#62068: - Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Nezvrtlo se nic, je to váš pohled na události, mluvte tedy za sebe nemluvte za tehdejší studenty. Já se dnes na Klause dívám logicky s velkým despektem, ale nikoliv na celkovou změnu a tehdejší události. Mnohé je dnes ale dalwko jasnější, např. vystoupení Miloše Zemana s jakousi stastikou, kterou nikdo nemohl ověřit a mohl tedy říkat prakticky cokolliv. 


Nepřihlášený uživatel

#62073 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák

2015-10-22 13:38

#62059: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sám jsi ubožák 

 Bohužel je velmi pravděpodobné, že se dá čekat i zvací dopis do Ruska. Možné je opravdu bohužel cokoliv i s tím už je zkušenost. 


Nepřihlášený uživatel

#62074 Re: "se udělala modla" je nic neříkající

2015-10-22 13:41

#62066: -  

 Kdo, proč, kdy, jak? Nemyslím si to.  Václav Havel byl konzistentní politická osobnost, čitelná nejen proto, že napsal řadu knih a divadelních her. Jednal tak, jak psal. Problém např. Miloše Zemana je v tom, že se nedá určit, jak bude jednat. Nic nepíše a pokud již je nějaký projev v tištěné podobě, velmi snadno lze prokázat, že mnohdy nejen ze lži vychází, ale dalšími lhaním výchozí lež rozvíjí. 


Nepřihlášený uživatel

#62075 Kolik obcanu podepsalo chartu 77 a kolik antichartu ?

2015-10-22 13:46

Nemuzete cekat od estebaku,komunistu a zbabelcu ,lharu aby nespinili pana prezidenta Havla. Dulezite je ze celkova politicka situace je antiruska i kdyz zradci quislinkove jako krysa Zeman a komunisticko bolsevicky svine stale prospevuji do not te Alexandrovsko ruske pakaze.