MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
#61976: - Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
To mu vymysleli a vytiskli bolševici a stbáci v převlečených kabátech. Prej nejsme jako oni a mezi tím pálili jeho svazky STB. :D
To bylo jasne, ze zemandrtalci se ani na jedno video nepodivaji. Mohli by videt veci, ktere nechteji.
Libilo se mi, ze Havel mluvil cesky, i kdyz byl jazykove lepe vybaven nez Ovar. Neprznil cizi jazyk,
spolehal se na tlumocnika. To jen hradni Ozrale Hovado, presvedcene o vlastni genialite se nestydi.
Je to opravdu smesna kreatura a ne prezident.
Re: Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
https://www.youtube.com/watch?v=s01MVtJmb1c A takhle vypada spinavy lhar,spolupracovnik StB ...
Zemane, je me z tebe na bliti..
Je mi z nacistických havloidů na blití
Nebýt Rudé armády, neříkáme Vlast, ale Říše!
12 LETE RUSKE HOLKY.... To je uroven...
Re: Re: Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
#61979: - Re: Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
A takhle vypada spinavy lhar, bolsevik, spolupracovnik StB a nacista ...
Vzpomínáme
Nezapomenutelné
Re: Re: Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
#61979: - Re: Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
To je videt, ze to ozrale hovado na zadne domonstraci nikdy nebylo.
Byl nekde zalezly a podelany strachy. Kdyby se podival na natoceny material, tak by nemohl takto
lhat, dobytek.
Re:
Karel Kryl, Ctirad Masin, Petr Cibulka,Jiri Wolf maji pravo pana prezidenta Havla kritizovat,coz take delali ale neurazeli ho.
Re: Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
Kdyz vidim, s jakou uctou byl Vaclav Havel prijiman svetovymi statniky, nemohou me nenavistne reci
jeho odpurcu rozladit. Vazil si ho cely civilizovany svet. To se neda s dnesnim eManem srovnat, ten je
pro svet smesna figurka.
V Cechach byli vzdy, za kazdeho rezimu, nejlepsi synove naroda pronasledovani, trestani a casto
prinuceni k emigraci. A to muzeme vzit i par stoleti zpet do historie. To jsou proste fakta.
Re: Je mi z nacistických havloidů na blití
#61981: - Je mi z nacistických havloidů na blití
Rakousko, nebo Nemecko jsou dnes rise ? Polkni prasek a vrat se do klecoveho luzka, bolsane.
Re: Re: Re:
Samozrejme,ale rekl mu to primo do oci a proslo mu to. V tom vidime Havlovu velikost. Zkuste to rict Zemanovi do oci, ze je prase. Ten kreten nesnese zadnou kritiku aby se drive nebo pozdeji nepomstil treba tim ze nekoho nepozve na JEHO hrad.
Re: Re: Je mi z nacistických havloidů na blití
#61993: - Re: Je mi z nacistických havloidů na blití
Byly by, nebejt Ruska, idiote. Polkni prasek a vrat se do klecoveho luzka, nacisto.
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Ateliery Barandov nebyly vraceny....
#61967: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re: Re: Re: Re: Re:
....v restituci a je dobre sledoval v jakém stavu jsou a cim si přišly. Je dobre si také přiznat obrovsky rozdíl mezi majetkem restituovanym, privatizovanym a státním a to především v kategorii stav v jalem byl restituovan ci privatizovan a jak vypada nyni.
Presto je naprosto evidentní, ze privatizace byla nutná, neboť bohuzel nebylo mozne vše restituovat např. proto, ze vlastnici byli komunistickým režimem zavraždění a neměli potomky, případně se jednalo o majetky lidi zavrazdenych za války.
Zeman ta kurva zradna kdyby mohl tak by sve oponenty posilal na popravu tak jako gauner Gottwald a Zapotocky. A jeste by si ta svine nechala zahrat od Alexandrovcu Kakala Kakalinka Kakala.
Re: Je mi z nacistických havloidů na blití
#61981: - Je mi z nacistických havloidů na blití
Neni to pravdepodobne. Pravda je spíše, nebýt amerických nakladaku masivně dodavanych do Ruska po celou dobu války a dokonce i benzinu do nich, cccp by přestalo existovat a nemecky nacismus by musela řešit atomová bomba. Těžko říci, po zkušenostech s komunismem a desítkami milionů zavrazdenych v cccp co bylo větší zlo.
Na milovníka skopčáků a fašounů, Havla, jsem už skoro zapomněl!!!
| This discussion has been closed. |
Mr. president Vaclav Havel.. FOREVER ! !
http://www.muzeumprahy.cz/content/fck/images/000025.JPG