MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#60326 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-10-06 05:25

#60315: František Palacký - Re: Re: Re: Re:  

 Ono to snad bylo jinak? Vy jste na bolševických schůzích neprobírali "nestraníky" a jejich "chování"? A o čem jste tedy vy bolševická pakáž tedy schůzovali? Vy jste nedonášeli StBákům? A kdo jim tedy donášel?


Nepřihlášený uživatel

#60327 Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-06 05:27

....kde neváhal porušovat zákony USA nejen kouřením, je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jestli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá. Zeman je velezrádce, neboť lidé, kterými se dobrovolně obklopil jsou velmi podivní a mají velmi daleko k demokracii, ale velmi blízko ke KGBákům v Kremlu a k totalitě nového cccp.   


Nepřihlášený uživatel

#60328 Pokud by toto byla pravda, tak jsou oposmluvní zloději Klaus se Zemanem megazloději....

2015-10-06 05:33

.....neboť to byli oni, kdo tu masivně začali zadlužovat stát tempem zdvojnásobování státního dluhu za 4 roky, ale peníze doslova rozkradli. V Číně za 20 let jezdí rychlovlaky dokonce do Tibetu, tady u prostřed Evropy jsou na Hradě agentni ruských tajných služeb a Miloš Zeman obviňuje ze zlodějin kde koho, dokonce pořádá sbírku na státní dluh, ale podstata je taková, že nejvíce kradl právě Miloš Zeman, což si při jeho "fotografické paměti" už evidentně nepamatuje. 

Že jsou rychlovlaky drahé? Španělé je umí levněji než Češi běžné tratě

 


Nepřihlášený uživatel

#60329 Lepší americký kriminál než ruská "svoboda" :-)

2015-10-06 05:37

Jak říkal pan Seifert - "már radějí Francouze který zvrací než Rusa který tančí". 

Snowden: Jsem ochotný jít do vězení v USA, ale chci nižší trest. 

Snowdenovi evidentně dochází co provedl a co je ruská pakáž zač. 

 


Nepřihlášený uživatel

#60330 Soudruh Palas v "akci".....

2015-10-06 06:00

KGBáci Klaus a Zeman vymysleli kraje jako gubernie k rozkradení. Dodnes prakticky neexistuje žádná kontrola rozpočtů krajů a zlodějiny, které dělal Rath bych řekl dělali a dělají všichni hejtmani, včetně Palase, Chovance a v současnosti Haška. To jsou přece žáci Miloše Zemana. 

Hejtman Palas poslal Zemanovi na kampaň 50 tisíc

Miliony na Palasovo sídlo vzešly
z podezřelého kolečka převodů

 


Nepřihlášený uživatel

#60331 Rusko - nové cccp?

2015-10-06 06:08

Poslanci žádají Putina, aby vzkřísil Komsomol. Chybí prý organizace pro mladé Rusy

Aneb současní poslanci nechtějí vzkřísit Komsomol, ale udělat jakousi kombinaci Hitler  (Putin) jugend a bolševického Komsomolu. Neboť současní komunisté v novém cccp se "vyvinuli" komunistické nácky, u nás je takovým "vyvinutým" komunistou Miloš Zeman. 

 


Nepřihlášený uživatel

#60332

2015-10-06 07:18

Naivni, ale hodne naivni obcane tvrdi, ze Zeman je nejlepsi prezident a kope za obycejne lidi.

Podle meho nazoru na lidi totalne se.e. On je stastny, ze konecne dosahl na prezidentskou funkci, kdyz 

tu prvni volbu projel. A uz tenkrat bylo videt, jaky je to jesitny slaboch. Utekl, jak maly urazeny kluk.

Ted si cechra pirka a hycka svoje ego. Je to sebestredny blb s vypitym mozkem, ktery je presvedceny

o vlastni genialite.


Nepřihlášený uživatel

#60333

2015-10-06 07:58

Lavrov: Svobodná syrská armáda? To je nějaký fantom!


Rusko požádalo Spojené státy, aby vysvětlily, co je zač Svobodná syrská armáda a kde se nachází, řekl ruský ministr zahraničí.

 
Tvrzení, že syrská armáda nebojuje s teroristickou skupinou Islámský stát (IS) není pravda. Oznámil to na tiskové konferenci ruský ministr zahraničí Sergej Lavrov.

„Američané svého času řekli, že budou nanášet údery na pozice IS a varovali syrskou vládu, aby syrská armáda nevyužila výsledky těchto útoků a neobsazovala příslušné pozice, které by mohly být  teoreticky po úderech USA teroristy opuštěné,"uvedl ministr.

V této souvislosti řekl, že je nelogické, aby se obviňovala syrská armáda z toho, že jakoby nebojuje s teroristy. „Syrská armáda je naprosto zřejmou, ne-li jedinou silou, která je na syrském území připravena tuto funkci (boj proti terorismu) provádět," zdůraznil Lavrov.

Upozornil na skutečnost, že koalice vedená USA v posledním roce provedla letecké útoky nijak moc aktivně a veřejně neprezentuje výsledky své protiteroristické akce. „Američtí představitelé sami mohou zhodnotit své výsledky v této fázi jako velmi, velmi skromné, nemluvě o selhání při přípravě vycvičit tzv. umírněnou syrskou opozici,"dodal šéf ruského ministerstva zahraničí.

Umírněná syrská opozice se může pochlubit nějakými úspěchy jen velice obtížně, pokračoval ministr. „O nich nikdo neví, a že se jedná o umírnou opozici nikdo zvlášť neslyšel,“ řekl. „Mluvili o Svobodné syrské armádě, ale je to už jakási fantomová struktura. Zeptal jsem se ministra zahraničí Johna Kerryho, jestli by nám dali aspoň nějakou informaci, kde se Svobodná syrská armáda nachází, a kdo ji velí. Jestli zachovávají určitou schopnost ozbrojené skupiny vlastenecké opozice, skládající se ze Syřanů, jsme připraveni s nimi navázat kontakty. Neskrýváme ale, že dosud nám nikdo neřekl, kde a jak Svobodná syrská armáda operuje, nebo kde a jak fungují jiné jednotky tzv. umírněné opozice."

„Pokud nám nic není známo, potom výsledek vzdušných zásahů americké koalice, v případě, že se zabrání nebo se pokusí zakázat syrské armádě obsadit s tím související pozice – jsou tyto oblasti k dispozici pouze extremistickým teroristickým a jiným skupinám,“ poznamenal šéf ruské diplomacie. „Jinou logiku v tom nevidím. Takže, když nám naši američtí kolegové říkají, že syrská armáda záměrně nebojuje s IS, tak to není příliš jasné, protože, a opět to zopakuji, Američané veřejně varovali syrskou armádu neobsazovat ty pozice, které „vybombardovaly" koaliční síly."

Rusko má zájem o spolupráci se všemi, bez výjimky, uvedl Lavrov. „Měli jsme kontakty s vedením Turecka, Izraele, Egypta, Iráku, Íránu, a zemí Perského zálivu,“ řekl. „Chceme, jestli jsou všichni věrni vyhlášením závazku boje proti terorismu, boje proti mezinárodnímu terorismu, navázat odpovídající kontakty.  Ty by měly být založeny na společném zájmu, protože pouze společným úsilím lze dosáhnout maximálních výsledků."

Nepřihlášený uživatel

#60334

2015-10-06 08:32

Západ izoloval od Ruska především sebe, což ale neznamená, že je Rusko osamocené. Svět již dávno nezačíná a nekončí v okolí severního Atlantiku


Nepřihlášený uživatel

#60335

2015-10-06 08:35

Ukrajina není schopna splácet dluhy, věřitelé vyhlásí default


Kyjevu se nepodařilo splatit splátku v hodnotě 500 milionů dolarů po vyhlášení moratoria na zahraniční dluhy.

 
6.říjen 2015 - 10:12

International Swaps and Derivatives Association (ISDA) oficiálně uznal neschopnost Ukrajiny plnit své závazky vůči věřitelům. Stalo se tak poté, co výbor soukromých věřitelů, kteří jsou držitelé ukrajinských dluhopisů na 10 miliard dolarů odmítl odepsat část dluhu.

Rozhodnutí vyhlásit technický default Ukrajiny padlo 4. října 2015 na zasedání Stálé komise ISDA. Jednomyslné rozhodnutí 15 členů Stálé komise pro posouzení insolventnosti bylo 2. října, zveřejněno na oficiálních stránkách ISDA.

22.září ukrajinský premiér Arsenij Jaceňuk zavedl moratorium na zahraniční dluh. Kyjev měl na základě toho rozhodnutí zaplatit v ten samý den 500 miliónů dolarů splátky na eurobondy..

Další den International Swaps and Derivatives Association (ISDA) potvrdilo, že Ukrajina nemůže splnit normy mezinárodních finančních dohod a ukrajinské banky nebudou moci získat půjčky od mezinárodních finančních organizací.

Kyjevu bylo umožněno odložit splátku 500 milionu dolarů až do  3. října, ale přesto nesplnil zahraniční závazky.

Porošenko podepsal moratorium na splácení dluhů, věřitelé zapláčou
Jaceňuk nehodlá skládat účty mezinárodním dárcům!

Již před tím ratingová agentura Standard & Poors upozorňovala na blížící se default Ukrajiny s tím, že nesplácení dluhů by vedlo ke snížení ukrajinského ratingu na nejnižší úroveň "d" - trvalá neschopnost dlužníka dostát svým závazkům.
  
2. října ISDA rozhodla o technickém defaultu Ukrajiny. Rozhodnutí Stálé komise ISDA plánuje oznámit v pondělí, 5. října.

Nepřihlášený uživatel

#60336

2015-10-06 08:36

Hlasy ze Sýrie: Rusové nás spasili. Konec války už je blízko

 

Mnoho Syřanů vnímá ruský vstup do syrské občanské války jako záchranu a vidinu jejího brzkého konce. Rusko konečně přišlo na pomoc svým syrským přátelům a ti jej plni nadějí vnímají jako spasitele, protože sami už dál pokračovat nemohou. Alespoň tak to vidí mezinárodní editorka pro Channel 4 News, Lindsey Hilsumová. Informuje The Guardian.


Nepřihlášený uživatel

#60337

2015-10-06 08:38

Putin chce vyhladit Islámský stát, pošle prý 150 tisíc vojáků

 

Předpověď počasí

 


Nepřihlášený uživatel

#60338

2015-10-06 08:39

Schwarzenberg: Mešity ať v ČR rostou. Islám mi nevadí


Nepřihlášený uživatel

#60340

2015-10-06 08:45

ISIS dítě USA

„Chtěl bych se zeptat těch, kdo tuto situaci zapříčinili: Uvědomujete si aspoň, co jste vlastně způsobili? Obávám se ovšem, že tato otázka zůstane nezodpovězena, protože oni svoji politiku, která je založena na aroganci, přesvědčení o své výjimečnosti a beztrestnosti, stejně nezmění,“ uvedl Putin, který při této příležitosti připomněl i napadení Iráku pod falešnou záminkou nebo násilné svržení a zabití Kaddáfího v Libyi.

Nebýt destruktivní zahraniční politiky USA, které se snaží zoufale a za každou cenu udržet svoje pozice, nemusela zuřit v Sýrii, Libyi, Iráku, na Ukrajině ani jinde válka a Německo by nečelilo bezprecedentní uprchlické invazi, se kterou si neví rady

„Mnozí bojovníci tzv. Islámského státu pocházejí z Iráku, kam byla provedena invaze západních spojenců v roce 2003. Další přišli z Libye, jejíž státní zřízení bylo zničeno před čtyřmi lety v důsledku hrubého porušení rezoluce Rady bezpečnosti OSN z roku 1973. Další bojovníci ISIS zase pocházejí z radikálních syrských uskupení, jež jsou podporována coby údajná demokratická opozice Západem.“

Ruský prezident popsal otevřeně i to, o čem tvrdohlavě odmítají psát mainstreamová média po celém světě, ač jde o zjevný fakt – a sice že takzvané teroristické organizace jako al-Káida či ISIS vytvořil Západ (konkrétně USA) a teď se tváří, že proti nim bojuje, zatímco je stále podporuje.


Nepřihlášený uživatel

#60341 Re:

2015-10-06 08:46

#60332: -  

Kdyz prohral s Klausem, mel ukrivdeny vyraz maleho spratka. " Kluci mne rozslapali babovicky a hodili hracky do kanalu, be, be, be ".


Nepřihlášený uživatel

#60342 Re: Re:

2015-10-06 08:50

#60341: - Re:  

 Prohlásil havloidní spratek jehož fotr dostal na držku od křivohubého Klause.


Nepřihlášený uživatel

#60343

2015-10-06 08:55

Probuďme se: "Bratři" ze Západu si z nás udělali potravinové smetiště Evropy. Výrobci a obchodní řetězce nám kálí do úst. Jsme lidmi druhé kategorie. Ani psi to nežerou. Dokud budeme v EU, nic se nezmění


 

Nepřihlášený uživatel

#60344 Re:

2015-10-06 09:04

#60332: -  

 Modleme se!

Patriot

#60345

2015-10-06 09:09

Miroslav Kalousek jako předseda TOP 09, bude bezesporu dobrá volba, jenom Bureš z toho bude mít špatné spaní.


Nepřihlášený uživatel

#60346 Re:

2015-10-06 09:09

#60343: -  

 Jasne. Lepsi je nakupovat potraviny plne jedu z Ciny. Hradni Ozralec uz to zarizuje. To si posmakneme !  Cinske potraviny a hracky pro deti neprojdou testy na skodliviny a musi se stahovat z obehu. A to nehovorim o napodobeninach svetovych znacek u prumysloveho zbozi. Vyhledej si informace,komunisticky pablbe.


Nepřihlášený uživatel

#60347 Re:

2015-10-06 09:10

#60343: -  

 Tak to by se v případě, že by byl prezidentem Karel, stát rozhodně nemohlo.


Nepřihlášený uživatel

#60348 Re: Re:

2015-10-06 09:12

#60346: - Re:  

 "Děti copak jste měly dnes ve škole k obědu?""Restované moučné červy made in China"


Nepřihlášený uživatel

#60349 Re: Re:

2015-10-06 09:25

#60344: - Re:  

Modleni nam nepomuze. Tady by platil pouze poredny karabac a vypraskat toho zmetka ozralyho do Ruska. S celou jeho partickou, ktere chybi bezpecnostni proverka.


Nepřihlášený uživatel

#60350 Re: Re:

2015-10-06 09:47

#60346: - Re:  

 Ani jedno samozřejmě není správné. Co tam máš dál? Smlouvu TTIP?