MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59901

2015-10-01 21:39

Nejstarší uprchlík doputoval do Německa: 110letý Afghánec je slepý a hluchý

 

 

 






Stařec již prohlásil, že po mimořádně náročné osmiměsíční pouti z Afghánistánu již v Německu požádal o azyl. Do Německa přišel z rodinou z Afghánistánu, informoval The Telegraph. Když němečtí úředníci požadovali po muži datum narození, jeho rodina uvedla 1. ledna 1905. Abdul Qadir Azizi nemá žádný doklad totožnosti a neexistuje způsob, jak informaci o věku ověřit.

Nepřihlášený uživatel

#59902 --Donald Trump ...... Az ja budu prezidentem tak je vsechny poslu domu, do Syrie...

2015-10-01 21:44

Café Hawelka

#59903

2015-10-01 22:59

Úspěch hradní diplomacie:"Ovarovy hospodské řeči v lámané angličtině před poloprázdným sálem na půdě OSN"


Nepřihlášený uživatel

#59904 Re: Re: Re: Re: Re: Trumps toy,100 millions 747 JET

2015-10-02 04:44

#59892: - Re: Re: Re: Re: Trumps toy,100 millions 747 JET  

 Hlavně jestli to ví on, kolik ma dluhu :-) To ze to nevíte vy, je naprosto jasne :-).


Nepřihlášený uživatel

#59905 Re: Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-10-02 04:49

#59876: Tatíček Mesaryk! - Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček 

 

Daleko podstatnější než idiot Ovčáček je, zdali se marx-leninskému komunistickému náckovi Milošovi Zemanovi nezdá, že je tu málo ruské pakáže a nenapsal už zvací dopis pro ty jeho "zeleném mužíčky na dovolené".

Podstatné je také to, že je velmi pravděpodobné, že by bezpečnostní prověrku nezískal ani idiot Ovčáček, tedy na Hradě je banda velmi podivných lidí bez bezpečnostních prověrek, kteří přímo ohrožují státnost ČR nejen tím, že chodí na podivné večírky s ruskými agenty do ruské hospody v NY.

Obtizne se totiž vysvětluje, proč poslal komunistu s pravdepodobneho KGBaka Remka do Ruska, kdy by nechtěl psát zvaci dopis. To by přece v Rusku mohl byt demokrat a karierni úředník, ne komunista.


Nepřihlášený uživatel

#59906 A co ted s ruskou pakazi v Syrii?

2015-10-02 04:51


Vydloubnuté oči a umučení vězni. Fotograf popsal zvěrstva Asadova režimu

Putin se přece nekámoší s náckama? Náckama označuje kde koho, od minulého vedení Krymu, přes současnou vládu v Kyjevě až po vládu USA.  Tedy je ten Asad snad komouš? S těma je Putin přece velký kámoš, používá komoušké symboly všude kam se podíváme. Těžko řicí co je Putin ale zač, nejdřív komunista, KGBák tedy zločinec dnes vzor "cností", ale takové podivné kamarády má a tak podivně je ochraňuje.  Divná to věc. Jak ho tedy ohodnotit? Jako kombinaci nácka a komunisty?


Nepřihlášený uživatel

#59907 Kalousek hospodařil v krizi lépe, než idiot StBácký pionýr Babiš při růstu 4,6 %? Jak tomu rozumět?

2015-10-02 04:57

#59879: - Kalousek hospodařil v krizi lépe, než idiot StBácký pionýr Babiš při růstu 4,6 %? Jak tomu rozumět?  

 Jak si tedy StBacky pionyr představuje to řízení státu jako firmu? Ze nekde pobere "dotace", ale kde? Stát ma jediný prijem a tím jsou dane a dane neslouží k podnikání ale k pokrytí potřeb nás občanů a to takových potřeb, které je potřeba organizovat z úrovně státu. Ale rikejte to komunistickemu "podnikateli" který na dotacich pobere vice než zaplati na danich:-)


Nepřihlášený uživatel

#59908 Re: Re: Re: Re:

2015-10-02 04:59

#59881: - Re: Re: Re:  

 Uz jste konečně rusky trolle odtáhl?


Nepřihlášený uživatel

#59909 Re: Napsal jste to presne, je realne Hitlerem soucasnosti....

2015-10-02 05:02

#59894: František Palacký -  

 ....v očích jeho soukmenvcu velikanem taktez jako svého casu Hitler. A stejne jako po smrti Hitlera jeho soukmenovci "najednou" procitli ze to byl zločinec, stejne tak se stane i v současném novem cccp. Je to u vás taková tradice, Lenin umřel byl pro mnohé zlocine, Stalin byl dokonce státním zlocincem, Chruscov, Breznev, Andropovovi evidentne KGBaci rovnou zakroutili krkem. S Putinem to bude naprosto stejne, nejen dle "ruské" tradice.


Nepřihlášený uživatel

#59910 Re:

2015-10-02 05:12

#59900: -  

 Poslední desetiletí do Evropy každý rok přišlo 500 000 lidi nových a zajistili stabilitu populace v Evropě. Evropa byla vždy multikulturni, nejen proto ze je namrosto zrejme, ze monokulturni prostreni nepreziva v přírodě v rostlinné a živočišné podobe. Můžete si myslet, ze je tomu u lidi jinak, ale to jak vše.


Nepřihlášený uživatel

#59911

2015-10-02 05:30

"Pantáta prezident se zamiloval do dronů?"

Patriot

#59912 Re: Re:

2015-10-02 05:32

#59910: - Re:  

 Je to tak, izolace a uzavírání se do sebe způsbí jenom další škody.


Nepřihlášený uživatel

#59913 Re:

2015-10-02 06:02

#59903: Café Hawelka -  

 Zemanova anglictina nebyla lamana, ta uz byla totalne "zlomena". Stejne, jako byl "zlomeny" Ovar, kdyz ho zakerne prepadla virozka. Moje sestileta vnucka je Rakusanka. Mluvi pochopitelne nemecky, mluvi skvele i cesky. Pri kazdem prejeti hranic prechazi na cestinu. Ted se uci ve skole pul roku anglictinu a nasemu Ozralci by po tom pul roce mohla davat hodiny.  Opet trapas. Radeji blekotal, nez by vyuzil sluzeb tlumocnika. Krome Putina a sikmoocky z KLDR  NEZNAM  VETSIHO  HNUPA , NEZ  JE ZEMAN .


Nepřihlášený uživatel

#59914 Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 06:07

Vážení, je to president VŠECH občanů této země.. Pokud se domníváte, že váš president to není, jste v omylu. Pokud nemáte pocit, že je to váš president nebo se s tímto nedokážete smířit, nezbývá než se zříci občanství ČR. Jinak je to stále váš president..

Co se týče petice, tak tu jste měli psát, když media protlačovala pouze dva proevropské kandidáty a všem říkala, že nemá cenu volit někoho jiného i když v historii nebyly žádné jiné volby, podle kterých by se tyto preference daly alespoň zhruba odvodit..

Při volbě, spící monarcha a člen tajné skupiny bildenberg nebo Zeman, to byla jednoduchá volba..

To co Zeman dělá není vždy korektní, ale až čas ukáže, co vlastně doopravdy pro zemi udělal. Stejně tak to bylo s Klauzem.. Bohužel manipulace ze strany medií dosahuje obrovských rozměrů a hatekampaň a zesměšňování je na dením pořádku. Bohužel sám Zeman tomu nepomahá..

Všiměte si na obrovský tlak americké loby na celou evropu a na snahu prosadit ten jediný správný americký pohled na svět.. Je to děsivé, ale přitom v USA už dávno růže nekvetou, bída s nouzí obchází a každý rok odvracejí bankrot jen dny před jeho nastáním..


Nepřihlášený uživatel

#59915 Re: Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 06:39

#59914: - Můj president to není.. já ho nevolil.. 

 Čas už ukázal, Miloš Zeman tu masivně kradl v letech 1998-2002 za čtyři roky zdvojnásobil státní dluh z 200 na 400 mld. aniž by to měio i jen minimální vliv na nezaměstnanost a za čtyři roky nebylo dokončeno vůbec nic, žádná dálnice, žádný železniční rychlostní koridor nic. Jeidné co dělal, "privatizoval" bankdy a vytvořením Krajů se snažil vygenerovat oligarchickou společnost. 

Během volební kampaně masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky lhaním prakticky o všem o čem promluvil, ať už to byla jeho rodina, team, financování kampaně atd. 

Důsledkem je, že dnes je obklopen bandou lidí bez bezpečnostních prověrek a v NY slaví s bandou ruských agentů jeden z největších státních svátků ČR v ruské hospodě. 

Toto bez nejmenších pochybností ohrožuje státnost ČR a obecně bezpečnost nejen demokratických politiků země ale i občanů. 

Věc je velmi vážná, BIS už nyní v obecné zprávě upozorňuje na to, že lidé na Hradě jsou pro Českou republiku nebezpeční, což je ve své podstatě věc naprosto absurdní a první kdo by to měl řešit je člověk, který se podespal pod ústavní slib prezidenta republiky, neřeší nic, naopak na jednání s KGBákem Putinem ho doprovází člověk, který má právě Putina na krytu mobilního telefonu!!!! a logicky nemá žádnou smlouvu se státem, dokonce se státem soudí o miliony, které státu ukradl a co více dokonce ani nikdy nevzeřejniil ani profesní životopis. 

'Situace je natolik vážná, že jí není možné omlouvat tím, že "není Zeman vždy korektní", neboť se věc má tak, že je Zeman bohužel zločincem a za normálních okolností by byl min. souzen za spoluukraden 14 mld. hotovosti z MUS. 

 Co si představujete pod pojmem "obrovský americký tlak". Stamiliony občanů USA mají zkušenost, že demokracie s respektem k soukromému vlastnictví a správou veřejného prostoru občany je dosud nejlepší správa veřjeného a soukromého prostoru. Tento systém správy rozvíjí a míru toho, jak velkou část veřejného prostoru spravují politici a jak velkou občané sami mění tak, jak se mění oni sami, jak se mění jejich okolí.  

Správně říkají, dovedeme spravovat veřejný prostor, máme k tomu velmi dobrá pravidla a jsme schopni se domlouvat na změnách pravidel tak, jak se mění společnost. Naši politici dostávají mandát jen na omezenou dobu a to zajišťuje mimo jiné to, že z moci nezmagoří.

Dále tito občané sdělují naprosto jasně s rozumitelně, že tam kde veřejný prosto není spravován občany dříve či později, bojeví se parta zločinců, která bude chtít tento prostor "spravovat" (obsadit) obzvláště tam, kde existuje profit z takového obsazení - např. těžba ropy, nerostných surovin obecně.  I takovou zkušeností si Amerika už prošla, občané tuto historii svojí vlastní i Světa znají a tvrdí o tom, že to není dobré a že to ohrožuje celý svět.

Není na tom nic divného, my v Evropě mát zkušnost dokonce s tím, že celé státy ovládají zločinci, není to jen notoricky známé  a  obecně akceptované Hitlerovské Německo, ale je to také Stalinské Rusko, Kim Ir-senova Severní Korea atd. atd. atd. když se přesuneme do Asie.

I s tímto má USA svojí zkušenost a dokonce to byly Spojené státy, které masivními dodávkami automobilů v počtech ticících kusů každý den války  zachraňovaly Rusko.  I tuto zkušenost občané USA mají. Stejně jako mají zkušenost z Vietnamu, kdy zůstali proti přesile sami. Evropa si myslela, že bolševismus v Asii jí neohrožuje. Dokonce si to v jednu chvili začali myslet ve většm i američtí občané a Amerika se tedy z Vietnamu stáhla. Ten je dodnes ovládán totalitou. 


Nepřihlášený uživatel

#59916 Re: Re:

2015-10-02 06:47

#59913: - Re:  

 Asi proto, že si  to nacvičoval s ruskými agenty :-/ nebo "lingvistou" Augustinem, což bohužel může být totéž. 

clen kavarny

#59917 Re: Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 06:55

#59914: - Můj president to není.. já ho nevolil.. 

 Jste jen dalsi blekota, ktery vysvetluje a blaboli nesmysly. Ani ja nemam prezidenta. Opily sasek, ktery nam

dela v civilizovanych statech ostudu, neni mym prezidentem. Vam doporucuji : Udelejte si inventuru , kolik

obcanu jsou prozemanovci a antizemanovci. Mozna budete prekvapen. Jak jinak si vysvetlit fakt, ze petice

na podporu Zemana spi hlubokym spankem. Podpisy pribyvaji "zavratnou" rychlosti, jeden dve za tyden.

Diskuzni prispevky- vetsinou od antizemanovcu.  Proc nam to nenatrete, proc nebranite sveho ozrraleho

guru ?  Jste jen ubozaci, kteri dokazi papouskovat par frazi. Ale co se da ocekavat od jeho volicu 

ze IV. cenove. Kdyz je mozkova dutina prazdna, nastupuje "lidovost"  a la Zeman.

 

Vyhlasuji sbirku na zakoupeni rolnicek. Ovcacek muze ve volnych chvilich (kdyz zrovna nehleda Peroutkuv

clanek), posit hradnimu saskovi obleky.  Prispejete, pratele ?


Nepřihlášený uživatel

#59918 Re: Re:

2015-10-02 07:18

#59913: - Re:  

 Tady se schází pátá kolona nacistů.

Ferdinand Peroutka

#59919 Re: Re: Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 07:19

#59917: clen kavarny - Re: Můj president to není.. já ho nevolil.. 

 Táhni si na Ukrajinu k fašistům, debile!!!


Nepřihlášený uživatel

#59920 Re: Re: Re: Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 07:34

#59919: Ferdinand Peroutka - Re: Re: Můj president to není.. já ho nevolil.. 

 Je nutné podotknout, že koaliční parnter Janukoviče neonacistická strana Svoboda nemá v dnešním parlamentu Ukrajiny žádný vliv a je také dobré podotknout, že volby z roku 2012 jsou považovány i z počtu křešel pro neonacistickou stranu za velmi podivné i s ohledem na to, jak masivně tato "strana" ztratila v současném parlamentu.  


Nepřihlášený uživatel

#59921 Re: Re: Re: Můj president to není.. já ho nevolil..

2015-10-02 07:50

#59919: Ferdinand Peroutka - Re: Re: Můj president to není.. já ho nevolil.. 

Nekdo ma v lebecnni dutine aspon slamu. Ale v te tvoji to duni prazdnotou.

Ty nikoho nikam neposilej. Napis par oslavnych prispevku na Zemanovu petici, sbal si svych pet 

svestek, pridej se k Zemanovi a jeho particce a naberte smer vychod.

HESLO  DNE :  PUTINOVA  PRDEL - NAS  CIL  !


Nepřihlášený uživatel

#59922 Re: Re:

2015-10-02 07:53

#59913: - Re:  

 Mohl to ještě pronést rusky a to by byl teprve masakr :-). Tam je silný v recitaci písně (pust vsegd budet solnce) bolševiky tak hojně používané k propagandě. 

Možná si jeho radu, že je potřeba topení a ne oteplení KGBak Putin vyložil tak jak to slyšel a rozhodl se pro topení. Jeho zločiny v Syrii by tomu bohužel nasvědčovaly. 

Můžeme si nakonec gratulovat, že mu to napsali do basic english, představa že mu vypoví jeho "fotografická paměť a on to nahradí nějakou jeho pornografickou terminologií je vskutku děsivá. 


Nepřihlášený uživatel

#59923

2015-10-02 07:57

Při sklizni technického konopí tekla krev a slzy

 
Následující text je autentickou reakcí majitele společnosti Mabeko Jana Bešíka, který legálně a s veškerou potřebnou dokumentací pěstuje technické konopí. Přesto byl na jeho poli 29. 9. proveden bezprecedentní, agresivní a naprosto nesmyslný zátah policie, který podle Bešíkových slov skončil brutálním napadením a surovým zmlácením několika brigádníků…

Dnes v dopoledních hodinách v Bukovanech u Sloupu v Čechách byli sběrači technického konopí pro firmu Mabeko přerušeni bleskovým zásahem dvou policejních posádek z Policie Česká Lípa, kteří si zřejmě nezjistili řádně informace od Celní správy ČR o povaze rostliny technického konopí a poli, kde se nachází.

Podle očitých svědků přijížděli po polní cestě policisté naprosto zběsile, v duchu nejlepší teréňák je služebák. Na místě sklizně byl při zásahu zraněn 17 letý chlapec a jeho otec dávkami slzného spreje z bezprostřední vzdálenosti do obličejů, lidé spoutání tak, že si nemohli 20 minut otřít hořící oči, měli pouta za zády a dokonce došlo i na surové donucovací prostředky (teleskopické obušky). Policista si údajně špatně vyložil pohyb jednoho z účastníků, který po zvolání jménem zákona položte co máte v rukou začal příliš pomalu odkládat chléb na zem (byla totiž svačina a sběrači do té doby seděli na zemi). Sběrači začali vstávat, v tu chvíli podle očitých svědků policista zezadu napadl jednoho ze sběračů, další tři jej mlátili kovovými teleskopickými obušky, aby ho opět dostali na zem, syn napadeného se chtěl otce zastat a schytal plnou dávku slzného plynu do obličeje. Přitom policisté stříkali slzným plynem tak zběsile, že se jim samotným dostal do očí.

Další otec rodiny kryl svým tělem svého 9 letého a 12 letého chlapce, děti křičely hrůzou… Policisté dokonce vytasili i střelné zbraně!

Jeden z kluků skončil v péči lékařů na poliklinice v Novém Boru. Jeho táta i přes podlitiny po celém těle zatím odmítl jít k lékaři a nemá zájem celou záležitost řešit, že se všechno zahojí, ale podle mně má poraněný záda a něco s rukou. O ostatní děti by se měli postarat psychologové. Rodiny jsou hluboce otřeseny o ničem jiném se už nebavily. Z dnešní sklizně nic moc konopí nebude, prakticky nás to zastavilo, naštěstí nikdo nezemřel, ale je to takhle v pořádku?

Když jsem přijel na pole, viděl jsem jen usmívající se policisty v autě, o dokumenty neměli zájem, nekomunikovali.

Při analýze PČR bylo na místě zjištěno, že konopí je technické a neobsahuje tolik kriminalizované THC (to které smí prodávat jen jedna firma v ČR) a vše je ok. K jakémukoliv vyjádření, k omluvě nebo odškodnění ze strany PČR dosud nedošlo, ani nevím jestli jsou na to orgány uzpůsobené.

 

Naše pole technického konopí je na stejném místě již druhým rokem. Podle množství kamer, registračních míst a policejních kontrol bych řekl, že v naší zemi jsme všichni sledovaní a trestaní pachatelé, přinejmenším trestáni nedobrovolným sledováním… Ale když potřebujete klid na práci, svobodu a bezpečnost, tak vás ohrožuje vaše vlastní policie, potažmo státní aparát!

Bůh s námi všemi a hodně síly všem, kdo ještě v této době chtějí s chutí pracovat.

Sklizni konopí a svobodě zdar! přeje Honza Bešík


Nepřihlášený uživatel

#59924 Po projevu Zeman v OSN, oslavě státního svátku Sv.Václava v ruské hospodě s ruskými agenty v NY....

2015-10-02 08:08

....je vlastně v kontextu se Zemanem podstatné jediné - jesli už napsal zvací dopis do Ruska nebo se na to stále "jen" chystá.  

Asad zvací dopis napsal, jak Putin světu sdělil a je to opravdu "super". 

 


Nepřihlášený uživatel

#59925

2015-10-02 08:21

Aline Core se rozhodla věnovat čtyřpokojový byt imigrantům. Po telefonu si s dohodla schůzku a prohlídku bytu s imigrantskou rodinou, která říkala, že je ze Sýrie a že žádá v Německu o azyl.

 

Na místě schůzky na ni čekala zahalená žena, tři děti a tři muži - jeden starší a dva okolo třiceti let.

 

Muži ignorovali její nabídnutou ruku, chvíli mezi sebou vzrušeně diskutovali a pak jí jeden z nich řekl lámanou němčinou, že se s ní nebudou bavit, protože je žena, blondýna a ještě jim hledí přímo do očí.