MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59726 Idiot Babiš nezná slovo zajímavé .....

2015-09-30 15:49

....ale jen "zaujímavé " :-). 


Nepřihlášený uživatel

#59727 Re: Re: Re: Re: Re: Tak se Miloš Ubu konečně dočkal, Hitler je gentleman, resp Putin je vůdce :-)

2015-09-30 15:56

#59725: - Re: Re: Re: Re: Tak se Miloš Ubu konečně dočkal, Hitler je gentleman, resp Putin je vůdce :-) 

 Obama a nesmime zapomenout na Hillary jsou problem ameriky. Trump by se nikdy nestal to co je kdyby byl slaboch. V zadnem jeho projevu jsem neslysel ze by byl ochoten rusum nejak ustupovat. Trump ten bordel co je na Africkem kontinente nezavinil. Obama podkopaval stabilitu Israele kde se dalo,udelal tu idiotskou smlouvu s Iranem atd,atd. Trump take nesouhlasi s angazovani ruska na Ukrajine. Zeman a Trump to se neda srovnavat,mimochodem Trumpovi predci byli nemci.


Nepřihlášený uživatel

#59728 Re:

2015-09-30 15:57

#59717: -  

 

Čeští politici většinou ocenili projev Zemana v OSN


Nepřihlášený uživatel

#59729 Re: Re: Milosek umiii.

2015-09-30 16:03

#59728: - Re:  

 Ja bych spise rekl ze cesti politici ocenili ze Zemanuv projev prednesen v poloprazdnem hledisti budovy UN prosel bez nejakeho vazneho pruseru. BUBBLE BUM....


Nepřihlášený uživatel

#59730 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Tak se Miloš Ubu konečně dočkal, Hitler je gentleman, resp Putin je vůdce :-

2015-09-30 16:05

#59727: - Re: Re: Re: Re: Re: Tak se Miloš Ubu konečně dočkal, Hitler je gentleman, resp Putin je vůdce :-) 

 Nemyslím si to, vypadá jako Zeman, mluví jako Zeman, velmi se obávám, že je to ruský troll. Rusové do toho jdou opravdu masivně, do primárek může kdokoliv kdo má peníze a to je tak vlastně asi u Trumpa vše.  Je to Zeman ve velkém a kdyby tohle ruské pakáži vyšlo, bylo by to velmi špatné. 


Nepřihlášený uživatel

#59731 Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé .....

2015-09-30 16:06

#59726: - Idiota Babiš nezná slovo zajímavé ..... 

 Ty neumíš napsat bez chyby ani pět slov.

americká média
Nepřihlášený uživatel

#59732

2015-09-30 16:07

Putin převálcoval Obamu, konstatují americká média

 Zahraniční novináři na konci 70. zasedání Valného shromáždění OSN tvrdí, že ruský lídr předčil amerického prezidenta Baracka Obamu.

Novináři srovnali projevy Vladimira Putina a Baracka Obamy na Valném shromáždění OSN Třebaže Obama hovořil déle, než Putin, účinek jeho projevu označila západní média za nejednoznačný, a nepříjemné reakce byly příliš nápadné.

„Putin seslal na Obamu hromy a blesky na světové scéně," uvedl americký novinář Stephen Collinson ze CNN. Podle něj ruský prezident komplikuje cestu ke globální dominanci Spojených států a snaží se Washingtonu vyrvat z rukou kontrolu nad akcemi mezinárodní koalice v Sýrii. Obecně platí, že Obamův projev spíše ospravedlňoval akce Pentagonu, a na závěr Putin jednoduše zatlačil amerického prezidenta s jeho vystoupením v OSN do pozadí, míní Collinson.

Citace z projevu Vladimira Putina byly pro novináře tak jasné, že je často citovali bez toho, aby je převyprávěli vlastními slovy.

„Uvědomujete si, co jste udělali?" zeptal se Putin světových lídřů, když hovořil o situaci v severní Africe a na Blízkém východě. A každý věděl přesně, komu byla otázka adresována.

"Překvapení, překvapení, Rusko se opět stalo světovou mocností!" uvádí emotivně expert televize Fox News Jonathan Adelman.

„Setkání Obamy a Putina je jednoduše šokující vizuální ukázkou toho, jak se rychle zvýšila síla Ruska v posledních několika letech," upozornil expert. Podle Adelmana, je to o to více překvapující, protože Rusko po rozpadu Sovětského svazu ponechalo ve východní Evropě velkou část svých obyvatel, velkou část produkce a trhu, a nyní má problémy kvůli poklesu poptávky po ropě.

Ať se klidně Obama a Merkelová procvičují ve výsměchu prezidenta Ruska, „Putin znovu postavil západní vůdce na hanebný pranýř," konstatuje Adelman. „A západoevropské země obecně přestaly být velmocemi, kterými byly před druhou světovou válkou."

Kromě úspěšné činnosti Ruska, existuje několik důvodů, proč Obama získal špatné recenze „od svých vlastních". Je to jeho nejnižší hodnocení v zemi, a že se stále blíží stavu už jen „lame duck" (dosluhujícího prezidenta – pozn. red). Americká veřejnost se stále více zajímá o volební dostihy, v nichž se republikánští kandidáti nemilosrdně pouští do Obamy, patřící k Demokratické straně. Zvláště ostrá kritika směřuje na jeho zahraniční politiku, a mnoho lidí považuje tuto kritiku za oprávněnou.


Nepřihlášený uživatel

#59733 Re: Re:

2015-09-30 16:08

#59728: - Re:  

 Hlavně potlesk ruské pakáž a vřelá slova gratulací si navzájem k projevu v ruském koutku. To opravdu nejde neocenit, jen je otázka čím to ocenit. Z mého pohledu je načase, aby BIS vydala zprávu k situaci na Hradě, to by as bylo to nejsprávnější ocenění. 


Nepřihlášený uživatel

#59735 Re: Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé .....

2015-09-30 16:09

#59731: - Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé ..... 

 Že by to bylo tím, že to nekopíruju z žádné trollí databáze na rozdíl od vás ruských trollů?


Nepřihlášený uživatel

#59736 Re: Re: Ree :-

2015-09-30 16:12

#59734: - Re: Ree :- 

 Primárky jsou velmi dobrý systém. Občané musí vzít hotové peníze a jdou k nim tedy právě ti, kteří myslí a váží si demokracie i svých peněz.  Ruská propaganda je v Americe aktuálně velmi cítit.  Rusko to tam rzjííždí úplně stejně jako tady Ron Paul Institute čistě vyfabulovaný web ruské propagandy, tvářící se, že jej podporuje "kde kdo" je jen jedním z příklladů, jak to Rusko nové CCCP v Americe zkouší. 


Nepřihlášený uživatel

#59737 Přikláním se k panu Seifertovi, nejen proto že jsem vídával ruskou pakáž tančit na prvního máje....

2015-09-30 16:19

....v českých městech a jejich odporný hnusný smradlavý lágr jsem měl za humny. Dodnes se tam řeší ekologická katastrofa, která po nich zbyla. 

 

PETRÁČEK: Mám radši Francouze, když blije, než Rusa, když tančí

Nacistický Izrael
Nepřihlášený uživatel

#59738

2015-09-30 16:34

 

Dojde někdy k prošetření válečných zločinů Izraele?

  • 8. července 2014 Izrael zahájil vojenskou ofenzívu proti Gaze. Jednalo se minimálně o třetí válečný útok na civilní obyvatelstvo za posledních šest let. Izraelské obranné síly(IDF) se při takovém počínání dopouští porušování nejen mezinárodního ale také národního práva, podle něhož by se vojenští oficíři měli oficiálně řídit. Padesát dnů izraelské střely, tanky, ale také jednotliví vojáci v oblasti páchali sadu válečných zločinů, za které dodnes nebyl nikdo potrestán. 

 

Během válečného konfliktu izraelské ozbrojené síly vystřelily desítky tisíc dělostřeleckých a tankových granátů do hustě obydlených oblastí. Den co den se odehrávaly letecké útoky na domy civilistů po celém pásmu Gazy. Vojáci o půlnoci v džípech přijížděli k vybraným vesnicím, kde v rozporu s rezolucemi OSN zatýkali místní obyvatele. Opásáni automatickými střelnými zbraněmi si často vojáci nebrali servítky s dětmi. Surově je zbili, nebo dokonce střelili.

 

Po dobu padesáti dnů IDF cíleně útočila na školy, v nichž se ukrývali civilisté, nemocnice i zdravotnické pracovníky, kteří zraněným palestincům poskytovali první pomoc. V rozporu s mezinárodním právem izraelská armáda znemožňovala evakuaci civilistů i zraněných do bezpečí. Každý den desítky lidí ztratily střechu nad hlavou a musely živořit na ulici, nebo v polorozpadlých domech. Na druhou stranu, z pásma Gazy  Hamás do Izraele jako odpověď na agresi vystřelil na tisíce raket a minometných granátů.

Míření na civilisty není nikdy akceptovatelné, ať se ho dopustí Hamás, nebo apartheidní režim z Izraele.

Nicméně, rakety Hamásu většinou skončily v moři, v neobydlených oblastech a mnohé z nich byly sestřeleny automatickým obranným systémem. Dělostřelecké a tankové granáty IDF způsobily humanitární krizi a zničily ekonomiku protizákonně okupovaného území. Ke zodpovědnosti za útočení na civilisty, by měli být voláni ke zodpovědnosti jak příslušníci IDF, tak zodpovědní partajníci z Hamásu, jež si často palestince berou za své politické rukojmí. Evropská unie společně se Spojenými státy by měly zahájit vyšetřování válečných zločinů i zločinů proti lidskosti, jež se během padesáti dnů v Gaze odehrály.

Izraelská armáda ignorovala mezinárodně garantované humanitární právo, ve kterém žádná ze stran konfliktu nesmí cíleně útočit na domy civilistů, zdravotnický personál, nebo zasahující sanitní vozy. Během padesáti dnů bylo zničeno nebo poškozeno na 19 000 domů. Bombardování se odehrávalo často bez jakéhokoli varování ze strany IDF. Nikdo minutu, nebo deset minut před zahájením neposlal na mobily v oblasti varovnou smsku. Nikdo nad oblastí neshodil varovné letáky, aby lidé opustili území budoucího útoku. Amnesty International ve své zprávě hovoří o palestinské rodině Abu Jameho, jež v Bani Suheila obývala třípatrový dům. IDF neseslala žádné varování a 20. července 2014 na dům shodila ze stíhačky bombu. Útok na rodinu si vybral 25 mrtvých, jež v kritický čas v domě přebývali. nikdo z rodiny neměl nic společného s Hamasem ani jinou nacionalistickou skupinou v Gaze. Přesto IDF zaútočila.

Izraelská armáda opakovaně vystřelila na zřetelně označené sanitky i zasahující záchranáře

Zdravotník Mohammad al-Abadlah byl zabit 25. července 2014 izraelskou střelbou při pokusu o záchranu zraněného muže. Lékař měl na sobě jasně viditelnou vestu. Přesto byl zabit při výkonu svého povolání. Nikdo do dnešních dnů nebyl za mužovu smrt povolán ke zodpovědnosti. A takových případů je opravdu mnoho. Izrael nerozhoduje na základě spravedlnosti, ale na základě naprostého nezájmu. Během uplynulého roku izraelské a palestinské úřady podnikaly pouze liknavá prošetřování. Nejednalo se o nestranné a už vůbec ne o spravedlivé zjišťování jednotlivých provinění.

Izrael ve věci prošetřování válečných zločinů vede případy tak, aby byla zajištěna ochrana zodpovědných osob. Hamás, ten se k prošetřování svých provinění staví chladně, po vzoru politického populismu. Pomůže ke zlepšení stavu prošetřování Mezinárodního trestního soudu v Haagu? Jak se zdá, oba strany, Izrael i Hamás jsou nakloněni pouze částečnému vyšetřování událostí minulosti. Útoky IDF jsou nelidské, nehumánní, zabíjejí děti, protože Gaza je jedno velké dětské ghetto ohrožované municí z Tel Avivu.

 

Izraelští vládní představitelé, včetně premiéra Benjamina Netanjahua tvrdí, že OSN i řada dalších subjektů poukazujících na válečné zločiny páchané Izraelem, jsou vůči Izraeli silně zaujatí. V časech předvolebního mumraje dokonce padla ostřejší slova, jež tvrdila, že OSN rozšiřuje antisemitismus, když kritizuje izraelské právo na sebeobranu. Izraelské orgány zabránily komisařům OSN vstup do okupovaných území. Podobně se zodpovědné orgány zachovaly k dalším mezinárodním institucím, které se chtěly osobně přesvědčit o tom, jak se IDF v oblasti chová.

Gaza je nepřístupná pro ty, kdo chtějí poukázat na porušování lidských práv v oblasti. Přesto všechno se například Amnesty International podařilo v průběhu minulého a současného roku popsat válečné zločiny i provinění vůči civilnímu obyvatelstvu v Gaze. Porušování lidských práv se v menším rozsahu děje jak ze strany Hamásu…..ve větší míře ze strany Izraelských úřadů a IDF. Situace je skutečně velmi vážná a konečně by někdo měl být hnán ke zodpovědnosti.


Nepřihlášený uživatel

#59739

2015-09-30 16:57

Chlípný kněz znásilnil 12letou dívku a roky ji zneužíval. „Zničil mi celý život,“ řekla oběť před soudem


Nepřihlášený uživatel

#59740

2015-09-30 17:07

Pojďte s námi ničit džihádisty, volá Putin. USA do Sýrie nikdo nezval

 


Nepřihlášený uživatel

#59741

2015-09-30 17:13

Trump se zastal Asada, Putin je prý lepší vůdce než Obama

Washington - Lídr republikánských předvolebních průzkumů Donald Trump ocenil ruského prezidenta Vladimira Putina, s nímž se prý shoduje v podpoře setrvání syrského prezidenta Bašára Asada u moci kvůli boji proti radikálům. Miliardář Trump, známý svými kontroverzními výroky, to řekl v úterním rozhovoru s televizí Fox News, v němž označil Putina za lepšího vůdce, než je Barack Obama.

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk, vrah vykořisťovaných stávkujících dělníků
Nepřihlášený uživatel

#59742 Re:

2015-09-30 17:15

#59741: -  

 Obama je Hitler natřený hovnama.

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk, vrah vykořisťovaných stávkujících dělníků

#59743 Re: Re: Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé .....

2015-09-30 17:17

#59735: - Re: Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé ..... 

 Ty ta hovna vytahuješ rovnou z americké prdele! Kdyby těch hoven bylo jenom sto, tak by se všem ulevilo, i tobě.


Nepřihlášený uživatel

#59744 Re:

2015-09-30 17:20

#59740: -  

 Proto, že ten ruský mužik je trapný


Nepřihlášený uživatel

#59745 Re: Re: Re: Re: Idiota Babiš nezná slovo zajímavé .....

2015-09-30 17:21


Nepřihlášený uživatel

#59746 Re: Re:

2015-09-30 17:22

#59742: - Re:  

 Ty je máš permanentně ve své hlavě místo mozku.


Nepřihlášený uživatel

#59747 Re: Re:

2015-09-30 17:27

#59728: - Re:  

 Většinou 1 hlasu?


Nepřihlášený uživatel

#59748 Re: Re:

2015-09-30 17:34

#59728: - Re:  

 "jenom slova, slova, slova postrádající racionální obsah"

Bedřich Smetana!

#59749

2015-09-30 17:34

Jste naprostí kreténi, havlisti!!!


Nepřihlášený uživatel

#59750 Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie....

2015-09-30 17:36

....postavená na jeho zvrhlé představě komunistického nácka, že "politici jsou ti, kdož "chrání"", což samozřejmě dává prostor "ochranářům" jako jako je komunistický nácek Putin nebo celá řada post bolševických a bolševických diktátorů s kterými se Miloš Zeman tak rád stýká. 

Podstatou obrany proti terorismu je totiž demokracie a dodržování základních demokratických principů občany i politiky.

Terorismus má prostor tam, kde chybí demokracie a kde občané nespravují veřejný prostor, ten pak se logicky pokusí teroristé "spravovat po svém" a logicky se pokouší útočit i tam, kde je prostor řádně občany spravován, aby se pokusili občany zpochybnit v jejich jednání a tím si otevřeli další prostor. Toto se jim naštěstí daří velmi málo tam, kde je demokracie a to proto, že jsou velmi viditelní mezi občany, kteří ctí demokratické principy. Nedaří se jim mezi ně pronikat a tím se logicky stávají čím dál viditelnějšími a pro policii snadno dosažitelní. 

Tam kde dokonce existuje profit ze "správy" prostoru, který nepsravují občané, např. Ruskem dnes novým CCCP legalizovaná těžba ropy na ukradených ropných polích, je samozřejmě potom obsazení takového prostoru teroristy velmi lákavé a to i pro nové cccp. I z tohoto důvodu si myslím, že je to právě Rusko - nové cccp, které autoritou státních dokumentů z těžby ropy na ukradených územích dělá ropu legální volně prodejnou na světovém trhu a tím umožňuje financování teroristů a má profit hned několikerý.

Potlačování demokratických svobod, finanční oslabování demokratického světa, neboť ten musí vydávat prostředky na řešení takového stavu, vytváření pseudopředstavy, že totalita je to správné řešení, že totalita nemá problém s terorismem atp. 

Podstata návrhu Miloše Zemana je tedy jasné potvrzení jeho zvrhlého (totalitního - komunisticko - nacistického) pohledu na svět.

Miloš Zeman podsouvá vznik  "světové totality" která by vymítila zločinnost jako řešení. Obranou občanů proti zločinnosti totiž není primárně policie, armáda, soudy natož politici, ale obranou jsou jejich sociální vazby, které nedovolí průniku zločinců do jejich životů a to i zločinců z řad politiků. Pokud jsou tyto struktury jasně viditelné a oddělené - v demokracii tomu tak je, je pro policii poměrně snadné zasáhnout a přesně plnit svojí úlohu, bránit občany proti kriminalitě. 

Obranou proti terorismu jsou je tedy demokracie a občané vážící si demokracie, kteří spravují  veřejný prostor v kterém žijí. Nezle to nahradit státním totalitním terorismem nejen na vlastních občanech natož mezinárodním. 

Dnes je naprosto zřejmé, že Zemanovi psaly projev ruské zpravodajské služby, tedy dnes už opět zpravodajské služby nového cccp. Zemanův projev byl tedy po věcné i "ideologické" stránce velmi nevěrohodný a je to tedy velmi vážná věc, neboť jeho projev ohrožuje demokratickou státnost ČR. Dokládá to mimo jiné i to, že "chce Asad cosi podepisovat s opozici v ČR". To nedojednal Zeman, to dojednává Putin a proto je to také velmi nebezpečné. Jednání probíhají v neutrálním Švýcarsku z dobrých důvodů neutrality Švýcarska. 

 

P.S. Česká republika dokonce není ani malou Evropskou zemí, jak si jistě kdokoliv dokáže dohledat Maďarsko i Rakousko jsou země menší na počet obyvatel, stejně tak Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko, Irsko atd. atd. Tedy již úvod Zemanova projevu byl směšný a velmi zkreslující a v jistém ohledu dokonce dehonestující pro Českou republiku.