MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59651 Re: Re: Re:

2015-09-29 22:52

#59650: Demokrat - Re: Re:  

 Copak, rusácký zemanofilní impotentní hulibrku pravda ti nevoní.


Nepřihlášený uživatel

#59652 Re: Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda....

2015-09-30 04:15

#59643: - Re: Re: Re: Re: Nic takového není pravda.... 

 Byla to "jakási" smlouva s Ruskem o které nikdo a tím spíše občané nevěděli, co v ní je a především nevěděli, že se dojdednává. Podpis smlouvy byl vázán na "odoložení" podpisu Asociační dohody s EU, kterou Janukovič roky dojednával a díky tomuto jednání mu byly tolerovány takové věci jako změna Ústavy Ukrajiny tak, že měl daleko více pravomocí. 

Saddám Husajn měl vyvíjet zbraně hromadného ničení a to především chemické. Na jadernou zbraň neměl s velkoku pravděpodobností prostředky  technologie. Tedy řešily se zbraně chemické nikoliv jaderné v Iráku. Zbraně jaderné řeší USA i Izrael v Iránu. 

Co se týče standardních novin, ty prostě neuvádí lži a nesmysly, které nemohou doložit, neboť by se vystavovali nebezpečí trestního postihu šíření poplašné zprávy, proto ona "názorová" média jsou "názorová" aby se mohla schovat za "názor" nikoliv za ověřenou informaci. 

Ruská propaganda toto hojně využívá nejviditelnějí v komunisticko-nacistických parlamentních listech, které propaguje a legitimuje i marx-leninský nácek Miloš Zeman, který se přitom za lži právě z tohoto "media" musel v době volební kampaně omluvit. Ani to jej neodradilo od toho, věřit co tam žvaní, tedy zjevně to nepovažuje za lži. 

Co se týče vaší propagace ideologie potlačující práva a svobody občanů - pokud si toho nejste vědom, tak se nechte vyšetřit. 


Nepřihlášený uživatel

#59653 Re:

2015-09-30 04:25

#59645: -  

 Žádné "miliony" žadateů o azyl (pro dementnější část čtenářů - politický azyl) neexistují. Každoročně do Evropy přichází statisíce (přibližně 500 000 a dalších 500 000 se druhotně v Evropě někam přesouvá) lidí, kteří si standardně vyřídí povolení k pobytu a pracovní povolení, resp. tak jak to bylo vždy, vyřídí to za ně jejich zaměstnavatel.

Skutečně je ale znatelný nárůst žadatelů o azyl a vypadá to tak, že "někdo" tuto vlnu organizuje. Vzhledem k tomu, že se jedná o lidi převážně velmi odvážné, kteří dokáží prokázat, že mají demokratické smýšlení postavili se např. Asadovi tak to vypadá tak, že se ruská pakáž snaží zbavit lidí odvážných, nepohodlný a to všude tam, kde má zájem se usalašit - dočasně :-/. Tedy bych řekl, že se dá velmi dobře odhadnout, že celou tuto věc způsobilo rusko v těch státech  o který má zájem. Aktivity Rusů právě v Syrii bych řekl to docela dobře dokládají.  


Nepřihlášený uživatel

#59654 Re: Re: Re: Vy voliče marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana....

2015-09-30 04:30

#59650: Demokrat - Re: Re:  

 ....opravdu nezapřete. 


Nepřihlášený uživatel

#59655 Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie....

2015-09-30 05:18

....postavená na jeho zvrhlé představě komunistického nácka, že "politici jsou ti, kdož "chrání"", což samozřejmě dává prostor "ochranářům" jako jako je komunistický nácek Putin nebo celá řada post bolševických a bolševických diktátorů s kterými se Miloš Zeman tak rád stýká. 

Podstatou obrany proti terorismu je totiž demokracie a dodržování základních demokratických principů občany i politiky.

Terorismus má prostor tam, kde chybí demokracie a kde občané nespravují veřejný prostor, ten pak se logicky pokusí teroristé "spravovat po svém" a logicky se pokouší útočit i tam, kde je prostor řádně občany spravován, aby se pokusili občany zpochybnit v jejich jednání a tím si otevřeli další prostor. Toto se jim naštěstí daří velmi málo tam, kde je demokracie a to proto, že jsou velmi viditelní mezi občany, kteří ctí demokratické principy. Nedaří se jim mezi ně pronikat a tím se logicky stávají čím dál viditelnějšími a pro policii snadno dosažitelní. 

Tam kde dokonce existuje profit ze "správy" prostoru, který nepsravují občané, např. Ruskem dnes novým CCCP legalizovaná těžba ropy na ukradených ropných polích, je samozřejmě potom obsazení takového prostoru teroristy velmi lákavé a to i pro nové cccp. I z tohoto důvodu si myslím, že je to právě Rusko - nové cccp, které autoritou státních dokumentů z těžby ropy na ukradených územích dělá ropu legální volně prodejnou na světovém trhu a tím umožňuje financování teroristů a má profit hned několikerý.

Potlačování demokratických svobod, finanční oslabování demokratického světa, neboť ten musí vydávat prostředky na řešení takového stavu, vytváření pseudopředstavy, že totalita je to správné řešení, že totalita nemá problém s terorismem atp. 

Podstata návrhu Miloše Zemana je tedy jasné potvrzení jeho zvrhlého (totalitního - komunisticko - nacistického) pohledu na svět.

Miloš Zeman podsouvá vznik  "světové totality" která by vymítila zločinnost jako řešení. Obranou občanů proti zločinnosti totiž není primárně policie, armáda, soudy natož politici, ale obranou jsou jejich sociální vazby, které nedovolí průniku zločinců do jejich životů a to i zločinců z řad politiků. Pokud jsou tyto struktury jasně viditelné a oddělené - v demokracii tomu tak je, je pro policii poměrně snadné zasáhnout a přesně plnit svojí úlohu, bránit občany proti kriminalitě. 

Obranou proti terorismu jsou je tedy demokracie a občané vážící si demokracie, kteří spravují  veřejný prostor v kterém žijí. Nezle to nahradit státním totalitním terorismem nejen na vlastních občanech natož mezinárodním. 

Dnes je naprosto zřejmé, že Zemanovi psaly projev ruské zpravodajské služby, tedy dnes už opět zpravodajské služby nového cccp. Zemanův projev byl tedy po věcné i "ideologické" stránce velmi nevěrohodný a je to tedy velmi vážná věc, neboť jeho projev ohrožuje demokratickou státnost ČR. Dokládá to mimo jiné i to, že "chce Asad cosi podepisovat s opozici v ČR". To nedojednal Zeman, to dojednává Putin a proto je to také velmi nebezpečné. Jednání probíhají v neutrálním Švýcarsku z dobrých důvodů neutrality Švýcarska. 

 

P.S. Česká republika dokonce není ani malou Evropskou zemí, jak si jistě kdokoliv dokáže dohledat Maďarsko i Rakousko jsou země menší na počet obyvatel, stejně tak Švédsko, Finsko, Norsko, Dánsko, Irsko atd. atd. Tedy již úvod Zemanova projevu byl směšný a velmi zkreslující a v jistém ohledu dokonce dehonestující pro Českou republiku. 


Nepřihlášený uživatel

#59656

2015-09-30 05:50

Zeman v OSN: Je krásné proti terorismu demonstrovat


Nepřihlášený uživatel

#59657 Re: Vždyť je Zeman idiot, netvařte se, že to nevidíte.

2015-09-30 05:56

#59656: -  

 .......................

Manhattan coctail

#59658 Re:

2015-09-30 06:10

#59656: -  

 "shrnuto....bajkař, fabulátor a pouťový řečník"


Nepřihlášený uživatel

#59659 Re: Re:

2015-09-30 06:16

#59658: Manhattan coctail - Re:  

 Pouťový žvanil, kterého si navíc platí pouťoví prodavači "všeléků". 


Nepřihlášený uživatel

#59660 Re: Re:

2015-09-30 06:22

#59653: - Re:  

Dobrý odhad putinových záměrů.


Nepřihlášený uživatel

#59661 Re: Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie....

2015-09-30 06:24


Nepřihlášený uživatel

#59662 Re: Re: Re:

2015-09-30 06:28

#59660: - Re: Re:  

 Myslím, že stojí za přečtení o toto 

Obamova těžká volba - s Putinem nebo proti Putinovi? 

na aktuálně.cz. Nejen proto, že s projevům Putina a Obamy se naše noviny moc nevěnovaly.Úvaha je o dle mého názoru minimálně zajímavá.  


Nepřihlášený uživatel

#59663 Re: Re: Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie....

2015-09-30 06:34

#59661: - Re: Zemanova představa boje s terorismem je ve své podstatě idiocie.... 

 Nic. Už to, že začal projev tím, že jsme "malou evropskou zemí", je obrovská ubohost. 

Je potřeba, vzhledem k tomu, že se jednalo o projev v podstatě zločinný i v kontextu s tím, že tu chce Asad cosi podepisovat, začít jednání o tom, jak by Zeman "důstojně" Hrad opustil.  Rusové jeho projev odbyli, je zřejmé, že jej ruská pakáž psala, tedy je potřeba, aby si Vláda (Sněmovna) vyžádal od BIS zprávu o stavu na Hradě, kdy obecná výroční zpráva BIS již situaci na Hrade zmiňuje. 

BIS varuje před Ruskem a Čínou. Zeman je trojský kůň

Věc je opravdu velmi vážná. Dle mého názoru je dokonce potřeba Zemana zbavit absolutní beztrestnosti, byť to zatím není technicky proveditelné. Je potřeba, aby Ústavní soud projednal podání na Zemana pro velezradu v první fázi, ale zároveń si uvědomuji, že já nejsem poslancem ani ústavním soudcem. To ci píšu si myslím a považoval bych to za vhodné. Pokud bych dnes byl poslancem, určitě bych to řešil. 


Nepřihlášený uživatel

#59664 Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-09-30 07:02

K pohoršení nad návštěvou ruské restaurace v NY: Nevěděli jsme, že v pražských redakcích existuje seznam zakázaných míst v USA!

 
Podstata není v zákazu, ale naprosto nelogickém jednání Miloše Zemana, když šel oslavit narozeniny do ruské hospody. Této nelogičnosti Zemanovy oslavy se Ovčáček po bolševicku vyhnul tím, že osočuje novináře z tohot, že by snad měly existovat zakázané restarace v NY, přitom novináři velmi správně napsali jediné, že jim to připadá nelogické, aby člověk v pozici českého prezidenta v zahraničí slavil svoje narozeniny v ruské hospodě, mnohdy o tom jen informovali. 
 
K takovému jednání se nabízí jediné vysvětlení, je mu mezi Rusy lépe než mezi Čechy, pak ale takový člověk nemůže být v ústavní pozici - prezident v České republice. Mohlo by se mu totiž lehce stát, že by se rozhodl, že je v ČR Rusů málo a mohl by jim napsat "zvací dopis" i taková zkušenost už v ČR existuje. 
 
Nic složítého, komplikovaného, spekulativního, jen prosté konstatování faktu. 

Nepřihlášený uživatel

#59665 Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-09-30 07:08

#59664: - Idiot a odporný demagog Ovčáček 

 njn, co můžete  čekat od idiota OFF čáčka


Nepřihlášený uživatel

#59666 Re: Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček

2015-09-30 07:12

#59665: - Re: Idiot a odporný demagog Ovčáček 

 Přesně to co udělal a i proto také není možné tolerovat Zemana v žádné ústavní pozici. 


Nepřihlášený uživatel

#59667 Je to idiot, ale je vidět, že si nacvičoval výslovnost...

2015-09-30 07:48

...těžko říct jestli mu tu jeho "basic english" rozuměli a jestli je tedy obsahem to, čím to i mělo být.  Symptomatické je, jak je na závěr záběr na ruskou tleskající delegaci a jejich okamžité reakce - asi by se v klidu dalo odečíst - řekl to pěkně :-) a tak jak jsme chtěli.  Smějící se delegace ze Sierra Leone, také o čemsi svědčí. 

Je také symptomatické, že si to ruská delegace nechávala překládat do ruštiny, aby přesně věděli, jak vyzní překlad. 

Projev Zemana

Takto předneseno (poslechnuto) to trochu vypadá jako, že by to možná snad mohl napsat i sám Zeman jen podle not z Ruska. Překlad pořídil Google a doupravil "lingvista" Augustin.

Druhá možnost je, že mu to přišlo v ruštině, googlem to přeložili do angličtiny a Augustin mu to doupravil do basic podoby, aby to vypadalo "autenticky" a byl schopen to vůbec vyslovit, tedy aby se do toho nezamotal tak, že by pak začal žvanit ty jeho naprosté hovadiny z jeho pornografické terminologie. 


Nepřihlášený uživatel

#59668 Re: Re:

2015-09-30 08:03

#59658: Manhattan coctail - Re:  

 Nádražní vyvolávač.


Nepřihlášený uživatel

#59669 Volby prezidenta republiky v zahraničí....

2015-09-30 08:07

....stojí za to, se namátkou podívat. Mnichov je úžasný, ale všude to v podstatě dopadlo stejně, až na Leningrad či nově Putinograd.  

http://volby.cz/pls/prez2013/pe36?xjazyk=CZ

 


Nepřihlášený uživatel

#59670 Co je tohle za anketu? Mezinárodní protiteroristické jednotky dávno existují.

2015-09-30 08:15

Tak co to tedy ten Zeman vlastně dle ankety navrhl?  Anketa

Souhlasíte s návrhem prezidenta Zemana zřídit mezinárodní protiteroristické jednotky?

Ano
98.1%
Ne
1.6%
Nevím
0.3%

Celkem hlasovalo 311 čtenářů.

americká média
Nepřihlášený uživatel

#59671

2015-09-30 08:45

Putin převálcoval Obamu, konstatují americká média

 Zahraniční novináři na konci 70. zasedání Valného shromáždění OSN tvrdí, že ruský lídr předčil amerického prezidenta Baracka Obamu.

Novináři srovnali projevy Vladimira Putina a Baracka Obamy na Valném shromáždění OSN Třebaže Obama hovořil déle, než Putin, účinek jeho projevu označila západní média za nejednoznačný, a nepříjemné reakce byly příliš nápadné.

Putin seslal na Obamu hromy a blesky na světové scéně," uvedl americký novinář Stephen Collinson ze CNN. Podle něj ruský prezident komplikuje cestu ke globální dominanci Spojených států a snaží se Washingtonu vyrvat z rukou kontrolu nad akcemi mezinárodní koalice v Sýrii. Obecně platí, že Obamův projev spíše ospravedlňoval akce Pentagonu, a na závěr Putin jednoduše zatlačil amerického prezidenta s jeho vystoupením v OSN do pozadí, míní Collinson.

Citace z projevu Vladimira Putina byly pro novináře tak jasné, že je často citovali bez toho, aby je převyprávěli vlastními slovy.

„Uvědomujete si, co jste udělali?" zeptal se Putin světových lídřů, když hovořil o situaci v severní Africe a na Blízkém východě. A každý věděl přesně, komu byla otázka adresována.

"Překvapení, překvapení, Rusko se opět stalo světovou mocností!" uvádí emotivně expert televize Fox News Jonathan Adelman.

„Setkání Obamy a Putina je jednoduše šokující vizuální ukázkou toho, jak se rychle zvýšila síla Ruska v posledních několika letech," upozornil expert. Podle Adelmana, je to o to více překvapující, protože Rusko po rozpadu Sovětského svazu ponechalo ve východní Evropě velkou část svých obyvatel, velkou část produkce a trhu, a nyní má problémy kvůli poklesu poptávky po ropě.

Ať se klidně Obama a Merkelová procvičují ve výsměchu prezidenta Ruska, „Putin znovu postavil západní vůdce na hanebný pranýř," konstatuje Adelman. „A západoevropské země obecně přestaly být velmocemi, kterými byly před druhou světovou válkou."

Kromě úspěšné činnosti Ruska, existuje několik důvodů, proč Obama získal špatné recenze „od svých vlastních". Je to jeho nejnižší hodnocení v zemi, a že se stále blíží stavu už jen „lame duck" (dosluhujícího prezidenta – pozn. red). Americká veřejnost se stále více zajímá o volební dostihy, v nichž se republikánští kandidáti nemilosrdně pouští do Obamy, patřící k Demokratické straně. Zvláště ostrá kritika směřuje na jeho zahraniční politiku, a mnoho lidí považuje tuto kritiku za oprávněnou.


Nepřihlášený uživatel

#59672

2015-09-30 08:59

Angela Merkelová je hloupá a řízená zvenčí. To řekl důležitý muž z okruhu Miloše Zemana, a bylo toho víc

Tatíček Tumáš Žeryk Masařky-kyrýk

#59673 Re: Co je tohle za anketu? Mezinárodní protiteroristické jednotky dávno existují.

2015-09-30 09:02

#59670: - Co je tohle za anketu? Mezinárodní protiteroristické jednotky dávno existují.  

 Podstatné je, že 98,1 procent občanů souhlasí s panem prezidentem Zemanem!!! Zbytek je povalečská neobolševická promimigrantská a proukonacistická kavárna a neziskovka z hoven, s tou si lehce poradíme.


Nepřihlášený uživatel

#59674 Re: Re: Co je tohle za anketu? Mezinárodní protiteroristické jednotky dávno existují.

2015-09-30 09:18


Nepřihlášený uživatel

#59675 Re:

2015-09-30 09:21

#59672

Důležitý v čem? Chlastu?