MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#59551 KGBák Miloš Zeman tak "miluje českou zem" že slavil narozeniny....

2015-09-29 05:47

....s ruskou pakáží. 

Dort, svíčky a garmoška. Zeman slavil narozeniny v ruské restauraci v USA

Inaugurační kravata s ruskou trikolorou zjevně nebyla ani trochu náhoda, stejně jako jeho odporná vyjádření o "poválečném uspořádání, které musí být zachováno". Dnes je naprosto jasné, že měl na myslí to, že Rusko má mít vliv ne-li okupovat východní Evropu. 

Stejně nejsou náhodou na Hradě lidé bez prověrek jako je Mynář, Nejedlý, Augustin, Ovčáček, Buriánová, věc už je opravdu velmi vážná. 


Nepřihlášený uživatel

#59552 Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 05:48

#59550: - TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 Ostuda!  V New Yorku je několik  českých restaurací!


Nepřihlášený uživatel

#59553 Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 05:50

#59552: - Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 Miloš Zeman je opravdu děsivé hovado, jen co je pravda.  Navíc když mu donesli dort tak už byl tak ožralý, že nebyl schopen sfouknout svíčky případně mu selhali ty "plíce nekuřáka". 

 


Nepřihlášený uživatel

#59554 Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 06:01

#59553: - Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

  Zeman je  asi opravdu  v ruskych sluzbach. Ze je tak bezectny a drzy a ukazuje to tak otevrene, to je ale sokujici.  Hnus.


Nepřihlášený uživatel

#59555 Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 06:04

#59554: - Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 Zeman už žádnou hnusnou věcí překvapit nedokáže. Nejedlý, Mynář, Ovčáček, Augustin, Buriánová, Kmoníček, Remek, Klausová - Mištinová, Čuba - to je přece taková koncentrace hnusu, že to z Hradu přímo vytéka. 

Vláda, Sněmovna i Senát to musí začít řešit, neboť je bez nejmenších pochybností ohrožena státnost. 

Miloš Zeman otevírá zemi zločincům, nechává si "radit" od podnikatelů z cizích mocností (Čína). Stav na Hradě je neudržitelný ale především nebezpečný pro Českou republiku. 

 

Mao Ce-tung vysílá své vojsko. Přes Zemana už i do Česka

 


Nepřihlášený uživatel

#59556 Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama....

2015-09-29 06:12

.....říkat, já pak vypadám jako idiot." Je tedy teď jen otázka, jestli mu to GRU s FSB napsali takto špatně záměrně, nebo je tam opravdu vážná neschopnost.  

Obama a Abdalláh mě předběhli, stěžuje si Zeman před svým projevem v OSN

 


Nepřihlášený uživatel

#59557 Re: Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama....

2015-09-29 06:16

#59556: - Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama.... 

 Ted si ta ruska prasata ze vsech budou jeste delat legraci. Mozna i Ovcacek prijde s tim, ze bezpecnostni proverka pro Mynare neni dulezita. Proklepnuteho ho uz maji v Kremlu


Nepřihlášený uživatel

#59558 Re: Re: Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama..

2015-09-29 06:20

#59557: - Re: Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama.... 

 Ovčáček teď přijde s agumentem, když mohou soudruzi Mynář a Nejedlý do budovy OSN, proč by nemohli být na Hradě. a dodá, dokonce mohou do přísně střežené ruské hospody, to je důkaz, že jsou naprosto spolehliví. 

 


Nepřihlášený uživatel

#59559 Re: Re: Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama..

2015-09-29 06:40

#59557: - Re: Miloš Zeman si vlastně stěžuje Putinovi, "ti pitomci z FSB a GRU ani nevědí, co bude Obama.... 

 Historický příspěvek níže. Co je už dnes zřejmé - z 1,7 mil Čechů žijících v USA se se Zemanem přišlo pozdravit "osmdesát", kdy je ještě otázka, jestli jich osmdesát skutečně bylo, fotografie z lodi s větším počtem lidí kolem Zemana nejsou žádné. Následný koncert v "českém domě v NY" navšivili desítky lidí - zprávy přesný počet neuvádí - tedy dvacet možná padesát, možná oněch "osmdesát" s možná také nikdo, fotografie dosud také žádné, video žádné, prostě nic pusto a prázdno. 

Dnes je už také zřejmé, že si na práci agentů GRU a FSB při přípravě projevu veřejně stěžuje, napsali mu druhořadý projev, který nemá smysl ani přednášet. Možná tedy zapojí svojí fantazii a přidá si do něj jeho ovyklé lži a bude to super, možná dokonce na poslední chvili předá úplně jiný projev, který si napíše sám a to pak bude masakr. Bylo by to skvělé, kdyby se vymknul i kountrole FSB a GRU. 

 

historický příspěvek:

 Řekl  bych ale všeho do času. Zatím nejsou žádné zprávy jak se sešel s krajany, neb ti jej rozhodně nevolili. Není zpráva z projevu, který přednese dnes. Zatím je zřejmé jediné, že jej do USA doprovodili lidé bez bezpečnostních prověrek a tedy lidé nebezpeční pro stát. 

Toto bych řekl bude velmi rezonovat v bezpečnostních službách Spojených států, stejně jako jeho způsob "ubytování" u Číňanů v hotelu. Mimochodem bezpečnostní prověrku pro NATO nevydává speciální autorita NATO, ale pro občany České republiky taktkéž NBÚ. Ŕekl bych, že s návštěvou OSN lidmi jako je Mynář a Nejedlý, kteří by zároveň měli pocházet z demokratického tedy důvěryhodného prostředí už půjde o velmi vážný incident, který bude muset řešit vláda. Nepochybuji o tom, že nejen naše zpravodajské služby disponují informacemi, že z Hradu unikají utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. 

Co se dá už nyní odhadnout, že to celé bude jedna obrovská odstuda, nejen proto, že Zeman nedokáže udržet jeho alkoholismus na uzdě a přestože vypadá, že si žádný stres nepřipouští, bude to pro něj opravdu masakr, který bez chlastu nemůže zvládnout nejen pro jeho "nepřekonatelné" jazykové schopnosti. 

Je také otázka, jak moc mu projev připraví GRU či FSB. To, že jej připraví je jednoznačné, to jak moc do něj on vstoupí svojí ješitností je věc druhá.

Stejně tak je otázka, jakou strategii GRÚ či FSB zvolí, jestli dát do souladu debilní zjev s debilním projevem a ukázat ubohost části EU, nebo půjdou cestou mírnější, kdy si budu chtít ještě Zemana zachovat pro nějakou další příležitost.

Těžko se dá věc naprosto jednoznačně odhadnout. Z mého pohledu už tento debil Rusům (novému CCCP - Sovětskomu Sojůzu) už svou debilitou a jasnou dekonspirovanou spoluprací s KGB škodí.  Jako ruský troll je už nepoužitelný, není schopen sofistikované manipulace, je schopen jen tupě žvanit a navíc pak hrozí obrovská ostuda, když někde něco pronese "sám za sebe", byť je na druhou stranu každý týden, kdy ho udrží na Hradě asi stále cenný.

Navíc musí těsně před koncem jeho období ještě připravit nějakou podobnou prasárnu, kterou realizovali společně s Klausem, tedy něco podobného Klaus-Zemanově oposmluvní makroamnestii. Můžete to být prakticky cokoliv. Podivná smlouva s Ruskem, veřejný  a naprosto jednoznačný projev uznání Krymu jako ruského území např. opět na "půdě" OSN atd. atd. Musel by být znám kalendář toho, co Zeman ještě chystá, že podobná prasárna makroamnestii přijde, je taktéž jednoznačné. 

Také musí připravit nástupce, tedy musí připravit voliče na dalšího KGBáka (zkráceně řečenos, KGB jako symbol, nikoliv přesné označné). I tato masáž jeho voličů přijde. Zatím se nespustila v ultra masové podobě, ruské trollí servery ale jedou na plné obrátky. Proto to spíše vypadá na to, že si ho chtějí "zachovat", projev tedy asi bude "sofistikovaně" pro ruský, přesto pro drtivou většinu účastníků naprosto jasný a směšný především proto, že jej bude přednášet člověk z EU.

Zkouškou takového projevu byl "projev" o holokaustu, výsledek byl děsivý, neboť byl plný lži a ubohostí, toto si nemůžou na půdě OSN dovolit, pokud nechtějí "investice" do Zemana odepsat.  


Nepřihlášený uživatel

#59560

2015-09-29 06:49

Není bez zajímavosti, že v NY , V LUXUSNÍM ČÍNSKÉM HOTELU - bydli pohromadě PUTIN - ČÍNSKÝ PREZIDENT A ZEMAN .


Nepřihlášený uživatel

#59561 Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 06:50


Nepřihlášený uživatel

#59562 Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 06:51

#59554: - Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 My to víme. Ještě aby to došlo kun'dovoličům.


Nepřihlášený uživatel

#59563 Re: Putin bydle skutečně ve stejném hotelu?

2015-09-29 06:52

#59560: -  

 Pokud by i toto byla pravda, tak je to už opravdu masakr a nebylo by ani těch nejmenších pochybností, že je Zeman pod vlivem GRU a FSB. 


Nepřihlášený uživatel

#59564 Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 06:53

#59561: - Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Jak si ten idiot SAMOLIBĚ plácá na hruď. Jak odporné.  Video k zblití. Člověku je z toho hodně smutno. Opravdový vlastenec, by narozeniny oslavil s krajany.


Nepřihlášený uživatel

#59565 Re: Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC...

2015-09-29 07:00

#59562: - Re: Re: Re: Re: TO JE OPRAVDOVÝ VLASTENEC... 

 Ruská propaganda v době Zemanovy kampaně využila kulturní deprivace potenciálních voličů Zemana, kterou bolševická pakáž ve školství vygenerovalo zvráceným výkladem dávné i nedávné historie. Vysoškolákům se dokonce dostalo jediného "filozofického vzdělání" a to marx - leninské filozofie.

Setkal jsem se s vysoškolákem, který obhajoval Zemana a USA nazval stejně hrozné jako Rusko, celé to doprovodil terminologií z "politické ekonomie" a právě termíny z "marx-leninské filozofie", stalo se tak přibližně před rokem. 

Když jsem jej někteří na to upozornili, nebyl  si toho vědom, myslel si, že to vymyslel "svojí hlavou". 

Volby navic silně ovlivnili skalní KGBáka Klause, kteří byli Klausem v kulturní deprivaci udržování i po revoluci. Udělal z nich oběti bolševismu, přitom drtivá většina z nich byli čistými přisluhovači. Tito nakonec šli a hodili hlas Zemanovi na radu Klause, tehdejší počet se vskutku dá odhadnout na 200 000 hlasů, ale je docela dobře možné, že i to bylo i více. 

Snad se zvolením Zemana občané poučili. Já jsem optimista a myslím si, že příští volba dopadne velmi dobře. Další KGBák už se na Hrad nedostane. Je také docela dobře možné, že to co předvedl a ještě předvede Zeman s jeho bandou v NY ohrozí i legálnost KSČm, neboť to dle projevů Semelové vypadá, že se jednalo o koordinované věci mezi Hradem a KSČm. 


Nepřihlášený uživatel

#59566 Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:05

#59564: - Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Je bohužel docela dobře možné, že žádní krajani o Zemana nestáli. Číslo osmdesát, kteři se přišli projet na lodi mohlo být číslo naprosto vymyšlené a mohli do celkového počtu spadnou novináři.  Následný koncert v "českém domě v NY" je taktéž věc dosud neznámá, žádná skutečná reportáž z této události v žádných natož důvěryhodných novinách nebyla. 

Nevyjádřil se ani velvyslanec v USA.  Celé je to dosud velmi tajemné. 

Přesto máte naprostou pravdu, měl jít v jeho případě "velmi odvážně" do některé z českých restaurací či hospod, pravděpodobně si ovšem nechtěl vyslechnout poznámky typu "táhni si KGBáku za ruskou pakáží", které by se mu klidně v české hospodě NY mohlo v klidu dostat, nehledě na to, že by se mu mohlo kllidně stát, že by se češi v hospodě zvedli a vykopali by ho na ulici, případně požádalil majitele, aby ho vykopal (vypoklonkoval) on. 

Bylo by dobré, aby někdo oslovil české hospody v NY, jestli se Zemanova banda nepokusila nějakou oslavu v některé uspořádat. Bylo by velmi zajímavé číst jejich názory nebo dokonce popis autentického jednání o případné oslavě. 

Co se jeví dnes už opět jako realita, že česká diaspora min. v USA již opět nechce nic mít především s Hradem, tedy je to opět jak za Husáka. To je i z nedostatku informací a útržků naprosto evidentní. 


Nepřihlášený uživatel

#59567 Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr- dobytci

2015-09-29 07:17

#59566: - Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Češi žijící v NY by mu asi řekli, co si o něm myslí. Z Čechů, žijících v Americe , komunistu Zemana asi nikdo nevolil.


Nepřihlášený uživatel

#59568 masakr - ja igraju na garmošku

2015-09-29 07:20

#59564: - Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Rusáci Ovčák i Mynář plácají jak o život


Nepřihlášený uživatel

#59569 Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:25


Nepřihlášený uživatel

#59570 Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:30

#59568: - Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Nejedlý a Mynář,  Ovčáček tam vidět není. Tedy jestli ovšem nemyslíte Nejedlého jako ovčáka Zemana, to je skutečně realita, pase ho samozřejmě on. 


Nepřihlášený uživatel

#59571 Re: Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:36


Nepřihlášený uživatel

#59572 HNUS

2015-09-29 07:41


Nepřihlášený uživatel

#59573 Re: Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:44

#59567: - Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Sedmi lidí volili Zeman v druhém kole v Chicagu, proti 62 hlasům, Los Angeles sedm pro Zemana 55, NY 19 pro 235 proti, Washington 22 pro 102 proti.  Kdy výsledky ve Woshingtonu mohly být ovlivněny ruskými agenty na našem velvyslanectví neb nepochybuji, že tam jsou. 

Celkově v zahraničí  volilo jen cca 7 700 voličů a z toho 6 471 proti Zemanovi v druhém kolem a pro 1 213. Výsledek byl naprosto jasný, bohužel nijak neovlivnil výsledky voleb. Snad v příštích volbých bude hlas především 1,7 mil čechů v USA znát. 

 

 

 


Nepřihlášený uživatel

#59574 Re: Re: Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr.....

2015-09-29 07:47

#59571: - Re: Re: Re: Re: Jestli se to skutečně odehrálo, tak je to masakr..... 

 Tak to jsem si nevšiml, omlouvám se. Je to opravdu děs. 

Reportáž žádná, žádné důvěryhodné informace jak to bypadalo na plavbě s "osmdesáti" krajany, žádná reportáž z "českého domu v NY" prostě nic.  Celé je to velmi velmi podivné. 

Pokud Zeman skutečně bydlel ve stejném hotelu jako Rusové a Číňané, je to opravdu již ohrožení státnosti ČR. 


Nepřihlášený uživatel

#59575

2015-09-29 07:51

Tak po teto mega ostude v NY, se uz snad konecne neco zacne dit a Zeman   skonci  na Vysocine. Tohle uz mu nemuze projit !!!!