MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-27 22:55



Nepřihlášený uživatel

#59402 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-09-28 01:18


Nepřihlášený uživatel

#59403

2015-09-28 01:22

Řekněte prosím o této petici pokud možno co nejvíce lidem. Čím více podpisů tato petice získá, tím více pozornosti získá u médií i rozhodujících orgánů.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-28 01:50



Nepřihlášený uživatel

#59405

2015-09-28 01:52


Nepřihlášený uživatel

#59406 Re: Soudruh Zeman se opět zachraňuje sám...

2015-09-28 01:54


Nepřihlášený uživatel

#59407

2015-09-28 02:26


Nepřihlášený uživatel

#59408 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN.

2015-09-28 06:44

#59394: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Cochtan bude vypravovat v OSN. 

 :-) vaše hlouposti v "jako angličtině" jsem logicky vůbec nečetl. Proč bych to měl dalěl? Abych zjistil, že má Sobotka výslovnost jak dítě z obecné školy a to mnohdy dnes mají tyto děti výslovnost neskonale lepší než Sobotka, minímálně ve slovní zásobě, kterou znají. 


Nepřihlášený uživatel

#59409 Re: Re: vulgarita je zástupná

2015-09-28 06:46

#59: heronik - Re: vulgarita je zástupná 

 Připnout si oranžovo černou stuhu jako symbolu okupace Krymu a rozpoutání války na východě Ukrajiny mělo být od KGBáka Zemana jako co? To strčil do Putinovi řitě jen prist, to tam neměl celou hlavu? 


Nepřihlášený uživatel

#59410 Re: Re: Re: Re: Takhle vypada svine,nas pan prezident je samec.

2015-09-28 06:51

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-28 06:54



Nepřihlášený uživatel

#59412 Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 06:56

Zeman v OSN vyzve ke společnému tažení proti IS. Uctí i oběti z 11. září

 Pískající shromáždění OSN pravděpodobně ještě nikdy nebylo, ale bude. Idiot Chruščov kdysi musel bouchat botou do pultíku, aby si "sjednal" pozornost, až bude mluvit KGBák Zeman bude pravděpodobně sál poloprázdný v lepším případě v horší bude zbytek posluchačů pískat. 

Smutné bude, pokud skutečně budou pískat, tak proč neumíme vypískat tohle odporné zločinecké hovado my občané této země. 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci.


Nepřihlášený uživatel

#59413 VELMI SMUTNÉ NĚCO MI TO PŘIPOMÍNÁ

2015-09-28 06:57


Nepřihlášený uživatel

#59414 Re: VELMI SMUTNÉ NĚCO MI TO PŘIPOMÍNÁ

2015-09-28 07:07


Nepřihlášený uživatel

#59415 Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 07:23

#59412: - Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Navíc Zeman doprovází po Americe lidé nebezpeční pro stát (tedy pro všechny občany této země) Mynář a Nejedlý. Věc je skutečně velmi vážná. 

Pokud si snad komunisté a náckové v této zemi nalhávají, že pro ně tato pakáž bez bezpečnostní prověrky BIS s přístupem k utajovaným skutečnostem státu a EU není nebezpečná, pak by si měli vzpomenout nejen na roky kriminálu komunisty Husáka. 


Nepřihlášený uživatel

#59416 Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 07:38

#59412: - Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Smutné bude, pokud skutečně budou pískat, tak proč neumíme vypískat tohle odporné zločinecké hovado my občané této země. 

26 let po revoluci  a  NEBEZPEČNÝ KOMUNISTA PREZIDENTEM !!!!!! Naprosto šílené !!!


Nepřihlášený uživatel

#59417 Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 07:51

#59416: - Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Řekl  bych ale všeho do času. Zatím nejsou žádné zprávy jak se sešel s krajany, neb ti jej rozhodně nevolili. Není zpráva z projevu, který přednese dnes. Zatím je zřejmé jediné, že jej do USA doprovodili lidé bez bezpečnostních prověrek a tedy lidé nebezpeční pro stát. 

Toto bych řekl bude velmi rezonovat v bezpečnostních službách Spojených států, stejně jako jeho způsob "ubytování" u Číňanů v hotelu. Mimochodem bezpečnostní prověrku pro NATO nevydává speciální autorita NATO, ale pro občany České republiky taktkéž NBÚ. Ŕekl bych, že s návštěvou OSN lidmi jako je Mynář a Nejedlý, kteří by zároveň měli pocházet z demokratického tedy důvěryhodného prostředí už půjde o velmi vážný incident, který bude muset řešit vláda. Nepochybuji o tom, že nejen naše zpravodajské služby disponují informacemi, že z Hradu unikají utajované skutečnosti státu a EU do Ruska. 

Co se dá už nyní odhadnout, že to celé bude jedna obrovská odstuda, nejen proto, že Zeman nedokáže udržet jeho alkoholismus na uzdě a přestože vypadá, že si žádný stres nepřipouští, bude to pro něj opravdu masakr, který bez chlastu nemůže zvládnout nejen pro jeho "nepřekonatelné" jazykové schopnosti. 

Je také otázka, jak moc mu projev připraví GRU či FSB. To, že jej připraví je jednoznačné, to jak moc do něj on vstoupí svojí ješitností je věc druhá.

Stejně tak je otázka, jakou strategii GRÚ či FSB zvolí, jestli dát do souladu debilní zjev s debilním projevem a ukázat ubohost části EU, nebo půjdou cestou mírnější, kdy si budu chtít ještě Zemana zachovat pro nějakou další příležitost.

Těžko se dá věc naprosto jednoznačně odhadnout. Z mého pohledu už tento debil Rusům (novému CCCP - Sovětskomu Sojůzu) už svou debilitou a jasnou dekonspirovanou spoluprací s KGB škodí.  Jako ruský troll je už nepoužitelný, není schopen sofistikované manipulace, je schopen jen tupě žvanit a navíc pak hrozí obrovská ostuda, když někde něco pronese "sám za sebe", byť je na druhou stranu každý týden, kdy ho udrží na Hradě asi stále cenný.

Navíc musí těsně před koncem jeho období ještě připravit nějakou podobnou prasárnu, kterou realizovali společně s Klausem, tedy něco podobného Klaus-Zemanově oposmluvní makroamnestii. Můžete to být prakticky cokoliv. Podivná smlouva s Ruskem, veřejný  a naprosto jednoznačný projev uznání Krymu jako ruského území např. opět na "půdě" OSN atd. atd. Musel by být znám kalendář toho, co Zeman ještě chystá, že podobná prasárna makroamnestii přijde, je taktéž jednoznačné. 

Také musí připravit nástupce, tedy musí připravit voliče na dalšího KGBáka (zkráceně řečenos, KGB jako symbol, nikoliv přesné označné). I tato masáž jeho voličů přijde. Zatím se nespustila v ultra masové podobě, ruské trollí servery ale jedou na plné obrátky. Proto to spíše vypadá na to, že si ho chtějí "zachovat", projev tedy asi bude "sofistikovaně" pro ruský, přesto pro drtivou většinu účastníků naprosto jasný a směšný především proto, že jej bude přednášet člověk z EU.

Zkouškou takového projevu byl "projev" o holokaustu, výsledek byl děsivý, neboť byl plný lži a ubohostí, toto si nemůžou na půdě OSN dovolit, pokud nechtějí "investice" do Zemana odepsat.  


Nepřihlášený uživatel

#59418 Re: Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 08:45

#59417: - Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Dneska se  bolševik  Zeman ožere určitě, protože slaví narozky .

V Americe budeme mít hodně špatnou reputaci.

Mimochodem nikdo z jeho " příznivců " mu tady ani nepopřál  .. 

Tolik svého vůdce milují, že mu ani nepogratulovali..

 

 


Nepřihlášený uživatel

#59419 Re: Re: Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 08:48

#59418: - Re: Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Uvidíme, myslím si, že to dopane velmi dobře, ideální by bylo, kdyby se mu "ztratil papír" a on musel promluvit spatra. To by bylo to nejlepší, co by se mohlo přihodit a zájem na tom mohou mít i Číňané, ač se to na první pohled vůbec nezdá. Přeji Milošovi v tomto směru opravdu velký úspěch :-). 


Nepřihlášený uživatel

#59420

2015-09-28 08:49

Stovky lidí se mlátily v uprchlickém centru v Kasselu

 

Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk

#59421

2015-09-28 08:51

Přeji panu prezidentovi Zemanovi vše nejlepší k narozeninám a přeji mu mnoho dalších úspěchu v jeho boji za náš národ a v boji s promuslimskou a pronacistickou kávárnou z hoven i proti muslimským teroristům a ukrajinským nacistům.


Nepřihlášený uživatel

#59422 Re: Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé...

2015-09-28 08:57

#59417: - Re: Re: Zemanova promluva v OSN bude děsivá ostuda, to je dnes již naprosto zřejmé... 

 Ty jsi ubohý vlastizrádce, který pomlouvá našeho pana prezidenta. Ale pan prezident se o tom dozví a to bude tvůj konec šmejde!


Nepřihlášený uživatel

#59423

2015-09-28 08:57

71 let a 

má plíce jako mimino  a prostatu jako panic

to je aspoň řízek.


Nepřihlášený uživatel

#59424 Re: No konečně, už se tu někdo obával, že se žádný zemanot, který by mu chtěl popřát ani nenajde :-)

2015-09-28 08:57

#59421: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk -  

 ....vaše přání je typicky bolševicko nacistické jak pro Miloše Zemana sluší a patří, neboť právě vy komunističtí náckové pořád s někým a něčím bojujete. 

Přání se vám opravdu moc povedl o pevně doufám, že mu komunistický idiot Ovčáček vyřídí :-). 


Nepřihlášený uživatel

#59425 Re: Je superman, tedy komunisticko-nacistický superman - zkráceně supedebil :-).

2015-09-28 08:58

#59423: -  

 ...... jehož superdebilita tak skvěle koresponduje s jeho superdebilním zjevem.