MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58976 Re: Re: To mohli předpokládat

2015-09-25 08:06


Nepřihlášený uživatel

#58977 Re: Miloš

2015-09-25 08:08

#58970: laajosh - Miloš 

 Celkový počet imigrantů v rámci EU a do EU je cca 1 mil. lidí /ročně, přičemž nově příchozích je cca 500 000. V drtivé většině se nejedná o azylanty a tito nově příchozí udržují stabilní počet obyvatel v Evropě. 

Pro ty hloupější je potřeba vysvětlit, že nárok na azyl vzniká na základa Všeobecné deklrace lidských práve z roku 1948 jako jednoho ze základních dokumenů OSN, ke kterému se odkonce připojil i bolševické tedy totalitní státy "již" v roce 1972 na Helsinské konferenci. 

Azylant je tedy člověk, který prokáže, že mu v jeho zemi hrozí velké nebezpečí. Míra vnímání nebezpečí, ale určuje stát azyl poskytující. 

Je také naprosto pochopitelné, že lidé, kteřím hrozí smrt z důvodu jejich demokratického smýšlení a jednání vysoko převyšují inteligencí, schopnostmi, většinou i znalostmi, kulturou a mravností daleko průměr nejen své země.

 Tito lidé logicky chtějí tedy pracovat ve svém oboru a k tomu jim bohužel dává daleko více příležitostí země velká nikoliv malá s exotickým jazykem jako maďarština, čeština či slovenština. Je tedy logické, že tito lidé po útrapách které podstoupili budou hledat azyl v některé velké zemi ať už jsou to Spojené Státy, či velké stát Evropy nebo  bezpečné státy Jižní Ameriky.  Možná někteří využíjí azyl i v Indii např. 

Tedy na celé současné vlně tisíců lidí pohybujících se Evropou je spíše zajímavé to, proč se koncentrovala do několka málo týdnů místo v minulosti obvykllého celého roku. 

Je velmi pravděpodobné, že se Rusko velmi aktivizovalo a má tedy na celé věci svůj podíl. Tito lidé jsou pro dnes již opět totalitní Rusko velkým nebezpečím ve státech o které Rusko má zájem. Navíc místa uvolněná po těchto lidech může nahradit "povolnými" či dokonce " zločinými" Rusy, jak předvedli na Krymu. Tato úvaha není žádnou "konspirační teorii", ale reálným hodnocením ruských aktivit např. v Syrii. 

Tedy Miloš Zeman je marx-linské komunisticko bolševické hovado, nikoliv prezident. 


Nepřihlášený uživatel

#58978 Re: Re: Re: To mohli předpokládat

2015-09-25 08:09

#58976: - Re: Re: To mohli předpokládat 

 Komunisticko nacistické parlamentní listy ruské trollí propagandy jako zdroj informací? Vy jste zemanot? 

Doktor Bolíto

#58979 Re: Re:

2015-09-25 08:12

#58952: Tatíček Tumáš Žeryk Masakykyrýk - Re:  

 Tebe lze charakterizovat jako "persona simplex" se sklony k exhibicionismu.

Judge Roy Bean Law West of the Río Pecos

#58980

2015-09-25 08:13

Jak se vyvíjí Causa Mynář?


Nepřihlášený uživatel

#58981 Re: Re: Re:

2015-09-25 08:15

#58979: Doktor Bolíto - Re: Re:  

 Staršina z jeho rusko trollí kanceláře mu za ty jeho debility řádně vypráší kožich :-)


Nepřihlášený uživatel

#58982 Re: Skvěle! Marx-leninský komunistický nácek si Mynáře ponechá až do svého skonu ....

2015-09-25 08:16

#58980: Judge Roy Bean Law West of the Río Pecos -  

 ....politického i fyzického, jak včera hrdě prohlásil. 

midra

#58983

2015-09-25 08:24

Nic není černé nebo bílé a u prezidenta Zemana je to stejné. Nepůsobí často sympaticky, nechová se často sympaticky, ale byl legálně zvolen prezidentem, tak si to přála většinová veřejnost. Na rozdíl od pana  Sobotky a tím pádem celé vládnoucí garnitury, která se podepsala pod kvóty nelegálních imigrantů ( putujících volně po Evropě,  vyznávajících jinou kulturu, mravy, agresivní a nekompromisní názor na křesťanství jako víru nepřátelskou a méněcennou ) a v podstatě tak schválil další Mnichov 1938, kdy nerozhodujeme sami o sobě a tak se můžu na prezidenta Zemana i exprezidenta Klause i Okamuru  také dívat jako na lidi, kteří se staví za zájmy české státnosti, i když s nimi ve všem ostatním nemusím souhlasit. 

V každé zemi je bohužel jen určitá část lidí ( elita národa ), kteří mají schpnosti řídit stát. Sám bohužel, tak jako 90% lidí této země čekám koho si zvolíme a co pro nás daný prezident, parlament, politické strany udělají. Demokracie není někomu nadávat a špinit ho, ať je to kdokoli, demokracie je v každém z nás a měly by tady diskutovat milióny lidí!!! a tlačit každý sám za sebe svůj názor a ta většina by někoho zvolila a zbytek by se musel přizpůsobit. Poctivě pracující většina se pachtí za výdělkem a čeká, že se za ní rozhodne, ale tak to nefunguje, musí se zapojit každý a jen pod tlakem lidi podávají patřičný výkon. Pokud se zloděj nebojí krást, pokud si politici z nás dělají srandu, pokud se všichni chlapi vyřvou v hospodě nebo doma na gauči, tak se nikdy nic nezmění.

Někdo fandí Havlovi, ale jen pochybnou "pravdou a láskou" se nenajíme, někdo fandí Klausovi, někdo Zemanovi a navzájem se jednotlivé skupiny lidí nestrpí. Buď jsem s Amerikou nebo jsem Putinův komanč a naopak, výsledek je maximálně dát si navzájem přes držku. Sorry, ale mě kdysi drtili komunisti a obdivoval jsem Ameriku a její svobodu. A teď ? Amerika zklamala ve všem a vidím, že lhali i oni, pro svou aroganci napadají jednu zemi za druhou a když rozdrbali půlku islámských zemí, tak teď my máme nést následky a oni "statečně" mlčí a zase se budou snažit někoho "zachraňovat" svou pomocí? A svět teď paradoxně Rusa bude potřebovat, ten teď nikoho nenapadá a nikomu nevyhrožuje. Ukrajina?! Na tu nemám názor, kdo to vyhrotil...

Pokud necháme za sebe rozhodovat lidi, kteří nás každého mají na párku, tak se nic nezmění a brzo bude muset přijít nějaký diktátor, kterého zvolí 99%ní většina a naše děti budou muset narukovat do armády nebo utéct třeba na Blízký Východ, tak jako nyní utíkají imigranti ( dezertéři ). Ale kostely nás tam postavit nenechají, třeba se pletu:-) Napadámně proč za těch světových válek v minulém století nezvaly arabské země naše mladé muže? Za dezerci byla totiž kulka nebo provaz, zbabělost se netrpěla. A my je budeme ještě krmit a hostit? Asi tuším, že můj nepřítel není ani Miloš Zeman ani Václav Klaus ani Václav Havel, to vše jsou v tom, co se děje žabo myší války. Mám teď obavy a zároveň řešení, vrátit všechny nezvané zpět a třeba jim pomoci u nich, ale já mám dost lidí ve svém okolí, kteří dělají, nekecají a mají stejně problémy a nemigrují, my své vyžírky v ČR už tady máme a zachraňovat celý svět asi umí jen paní Merkel... 


Nepřihlášený uživatel

#58984 Re: Re:

2015-09-25 08:54


Nepřihlášený uživatel

#58985

2015-09-25 09:17

Uvolněte byt, potřebujeme ho pro uprchlíky, nařídila radnice obyvatelce Nieheimu

Tohle nesmíme u nás dopustit, zde je petice...


Nepřihlášený uživatel

#58986

2015-09-25 09:20

Američané vycvičili nového velitele syrských vzbouřenců. Okamžitě dezertoval


Nepřihlášený uživatel

#58987 Re: Legálně zvolen v demokracii může být ten kdo je demokratem a dodržuje pravidla....

2015-09-25 09:33

#58983: midra -  

 ....Demoktratem musí být proto, že to po něm požaduje ústava. Není možné, aby v jakékoliv ústavní pozici popsané demokratickou ústavou zasedl nedemokrat, komunista, nácek či nějaké podivná kombinace obojího, což je Miloš Zeman. Věcné kritiky a minimálně nepříných důkazů pro mé tvrzení najdete nejen na této diskkusi celou ředu. 

Druhou věc, která je nezbytně nutná, aby daný člověk dodržel volební zákon, tedy jeden ze základních zákonů demokracie. Ani toho Miloš Zeman nebyl schopen, je to logické, je to komunistický nácek a jako takový se logicky k moci dostává velmi podvnými cestami porušováním zákonů. 

To, že to Nejvyšší správní soud takto nevyhodnotil, je sice realita, ale nic to nemění na tom, že celé další působení Zemana v ústavní pozici dává spíš za pravdu mému názoru než názoru Nejvyššího ústavního soudu.

Už jen schůzka Zemana s KGBákem Putinem za přítomnosti velmi podivných osob bez bezpečnostních prověrek Mynáře a Nejedlého je věc naprosto absurdní a svědčí o tom, že Zeman není demokratem ve smyslu naší Ústavy.

Neví dokonce ani tak banální věc, že úředník může jednat jen a podle zákona, nijak jina, nemá nějakou libovůli k jednání podle "vůle" Miloše Zemana. 

Velmi jste si také poplet "většinovost" v demokracii. Např. systémové změny lze v demokracii provádět nikoliv většinou koaliční, ale shodou napříč politickým spektrem snad až nato, že se těžko dá brát ohled na anomálie jako jsou komunisté a neonacisté, kteří se čas od času do parlamentu naštěstí v menšívé podobě dostanou nejen u nás.

Miloš Zeman "zvolený" - ke zvolení se prolhal, důkazů je tolik, že je nemá smysl ani opakovat většinou, která přišla k volbách nikoliv většinou všech voličů, by se měl tedy velmi krotit ve svém poukazování na "mandát" který získal. To, že je doposud většinou obyvatel na Hradě tolerován, ještě vůbec neznamá, že by jej kdy většina oprávněných voličů volila. Dnes už dokonce ani náhodou, neboť se dlohodobě dokonce pohybuje pod 50 % důvěry - tedy více jak 50 % lidí o něm dlouhodobě tvrdí, že lže!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#58988 Re: Je otázka, jestli věci nebudou úplně jinak, než jak je napsáno...

2015-09-25 09:37

#58985: -  

 ....vyčktejte dva dny a věci možná budou vypadat úplně jinak.  Možností je celá ředa, např. onen sociální byt je obýván dlouhodobě osobou, bez sociální potřebnosti, tedy s příjmem, který neodpovídá potřebám sociálního bydlení. Mohla tam existovat dohoda mezi radnicí a touto osobou, že přesto může byt využívat, dokud jej radnice nebude potřebovat. 

Možností je skutečně celá řada. Od zlého umyslu, až po výše uvedené. 


Nepřihlášený uživatel

#58989 Re: Re: Re: Re: To mohli předpokládat

2015-09-25 09:39

#58978: - Re: Re: Re: To mohli předpokládat 

 Sám jsi komunista a nacista, blbe!


Nepřihlášený uživatel

#58990 Re: Svědčí to snad o nedemokratickém jednání, o zločinnosti USA, o nějakém zlém úmyslu se....

2015-09-25 09:40

#58986: -  

 ....Světem? 

Svědčí to o složitosti situace o obtížnosti odhadnout lidi, kteří chtějí bojovat. Ostatně vlastnost lidská obecně je přece nebojovat. Proto jsou demokracie úžasné, veřjený prostor je totiž spravován lidmi, kteří nechtějí válčit, dokonce investují obrovské množství svých prostředků na to, aby zajistili svojí bezpečnost superpřesnými zbraněmi, aby dokonce ani neničili protivníkovy občany ale skutečně jen vojáky. 

V jak obrovském kontrastu je potom dnes již naprosto evidentní totalita v novém CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#58991 Re: Země neomezených možností :-/

2015-09-25 09:42


Nepřihlášený uživatel

#58992 Re: Re: Re: Re: Re: To mohli předpokládat

2015-09-25 09:42

#58989: - Re: Re: Re: Re: To mohli předpokládat 

 Já? To se z mých příspěvků jeví vskutku jako velmi nepravděpodobné. Co jste napsal vy? Dnes jsem některé své příspěvky na této diskusi dal pod jeden příspěvek, přeji vám pro vás velmi nepříjemné čtení. Ale neváhejte a z mých příspěvcích prokažte, mojí případnou náklonnost k totalitní ideologii.

Řekl bych, že snadněji dospějete k názoru, že je Miloš Zeman opravdu marx-leninským komunistickým náckem. 


Nepřihlášený uživatel

#58993 Re: Re: Země neomezených možností :-/

2015-09-25 09:43

#58991: - Re: Země neomezených možností :-/  

 Jak jsem jíž dávnou psal, úplně asociální stát jsou ty Spojené státy :-). Rozdíl možná bude v tom, že si ve Spojených státech bude moci onen příjemce nakoupit i potraviny z Evropy, Japonska či dokonce nového CCCP. 


Nepřihlášený uživatel

#58994 Re: Re: Re: Země neomezených možností :-/

2015-09-25 09:54

#58993: - Re: Re: Země neomezených možností :-/  

 

To si asi nepochopil. Článek není o výprodejích a slevách v supermarketech, ale o tom, že každý šestý obyvatel ameriky je závislý na potravinových lístcích. A to je smutné. Nejhorší výsledek v historii. Stoprocentní nárůst v posledních dvaceti letech. :)))))))))))

 


Nepřihlášený uživatel

#58995 Re: Re: Re: Re: Re: Re: To mohli předpokládat

2015-09-25 09:59

#58992: - Re: Re: Re: Re: Re: To mohli předpokládat 

 Já si tě ale nechal prověřit, nacistický teroristo z pražského majdanu. Vím že ty i že tvůj otec jste byli kovaní bolševici a udavači STB. Tvoje bláboly mě už nezajímají, důkazů je zde dost. Před soudem budeš mít co vysvětlovat.


Nepřihlášený uživatel

#58996

2015-09-25 10:03

Světová banka zhoršila svůj dosavadní odhad pádu reálného HDP Ukrajiny z –6,8 % až do –12 % ke konci roku s tím, že inflace bude odhadem 50,8 %. Ve středu ukrajinská vláda oznámila neschopnost finančně obstarat část svých dluhů z let 2003 až 2013 včetně 500 milionů dolarů, které měly být splaceny 23. září. Právě neúspěšná jednání se skupinou věřitelů ohledně restrukturalizace dluhu vedla k defaultu. Vláda nyní žádá věřitele, aby jí posečkali a nečinili žádné další právní kroky. V půlce října se má konat v Londýně další jednání ohledně restrukturalizace dluhu. V prosinci 2015 má přitom Kyjev další splátkový deadline – ten se týká tří miliard dolarů, které Kyjevu půjčilo Rusko. V tomto případě jsou jednání na mrtvém bodě a podle všeho Moskva nehodlá Kyjevu nic ulehčit. Dodejme, že podle odhadů Světové banky bude činit vnější dluh Ukrajiny v následujících letech až 157 % HDP.


Nepřihlášený uživatel

#58997 Re:

2015-09-25 10:07

#58996: -  

 

Jak Fištejn přesvědčuje národ o tom,že na Ukrajině je vše OK a bankrot je jen zbožné přání Rusa a zdejších rusofilů! :DDD Pokud je opak pravdou, proč mu konečně někdo neřekne, že je hnup?

Nepřihlášený uživatel

#58998

2015-09-25 10:12

Nacisti ovládli USA.


Nepřihlášený uživatel

#58999

2015-09-25 10:23

Elita české armády: Hrozbou pro naši zemi jsou hlavně migranti a USA

 

Krátce po sobě byly dnes zveřejněny dva velice zajímavé průzkumy. Ten první se týkal příslušníků generálního štábu AČR, tedy jakési pomyslné hlavy a elity naší armády. Vyplynulo z něj, ke zděšení sluníčkového herce Stropnického, aktuálně se plácajícího v roli ministra obrany, že 71% vrcholového managementu našich ozbrojených sil považuje za největší ohrožení ČR muslimské uprchlíky.

 

Pěkných 75% pak považuje za hrozbu Islám jako takový. Dále pak, ó hrůzo, průzkum naznačuje, že pro 75% příslušníků GŠ jsou nepřijatelní Romové a muslimové, následováni v těsném závěsu Afghánci (74%), a Albánci (65%). A jako poslední kapka do kalicha hořkosti našich elit ukáplo zjištění, že třetí nejčastěji uváděnou zemí, která ohrožuje ČR jsou Spojené státy.


Nepřihlášený uživatel

#59000

2015-09-25 10:31

Jak „z toho ven“? Ponořit je do hoven; urazili nejen Zemana, ale i Masaryka a Havla

 

Partička, plebs, co se chce zalíbit ochlokracii „pražské kavárny a nechává se titulovat „umělci“, přitom svou údajně pouhou recesí na Pražském hradě urazili nejen prezidenta Zemana, ale i jeho předchůdce mj. Masaryka či Havla…

Neznají symboliku prezidentské standarty. Ta totiž není soukromým majetkem Miloše Zemana, ale charakterizuje historii svobodného státu Česka, dříve Československa. Pokud si chtěli vyřídit, blbečci s uměleckým názvem Ztohoven“, účty se Zemanem, měli mu třeba vypustit nafukovací člun, v němž se proháněl o své dovolené v rybníku na Vysočině. Ale to by asi nekonvenovalo s mottem jejich přitroublé činnosti: Netlachat jen o něčem abstraktním… A kam zmizela prezidentská standarta? Prý uletěla; láry fáry… Jsem zvědavý, kdy se objeví na nějaké nelegální aukci pro všehoschopné sběratele kuriozit…