MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#58801 Jestli je toto skutečně pravda.....

2015-09-24 07:44

.....tak to jdou opravdu žerty stranou. 

Tabery: Chovanec seděl při jednání o kvótách sám u stolu. Nemohl vyjednávat, protože neumí jazyky

Soudruh Chovanec se nechal v plzeňském kraji nahradit echt komunistickým lampasákem, účastnil se jednání u Miloše Zemana o jasném divokém puči v ČSSD proti Sobotkovi. 

A pokud dokonce skutečně není schopen vyjednávat, není schopen hovořit žádným normálně používaných jazyků, tak to je opravdu naprosto děsivé. 

Chovanec je zemanot? 

Chovanec: Nemůžeme tady držet za nohu Syřana, který tu nechce být

 


Nepřihlášený uživatel

#58802 Z toho ven jsou skvělí, pokud policie se všemi kamerami a šmírováním.....

2015-09-24 07:49

....není schopna najít člověka, který vlajku odnesl. :-)

Kde je standarta? Policie marně hledá
spolupachatele, umělci tajemně mlčí

 


Nepřihlášený uživatel

#58803 Tedy skutečně dojde k tomu, že Mynáře nahradí KGBák Nejedlý, za rok zažádá o prověrku....

2015-09-24 07:54

....následně se další rok bude prověrka vyřizovat, prověrku jako KGBák nezíská a pak to bude mít Zeman za pár a tedy celé jeho období bude kancléřem člověk bez bezpečnostní prověrky? 

Dnes to vypadá velmi pravděpodobně. 

Zemanovi dochází s Mynářem trpělivost. Na Hradě ho drží už jen Nejedlý

Je také zvláštní, že se Sobotka neptá, jak je možné, že celou administrativu Hradu ovládají lidé z nesněmovní "poiltické" strany které občané dlouhodobě prakticky nedůvěřují. To je velmi nepochopitelné, proč Zemanovi tyto věci tolerují, proč mu tolerují Nejedlého, který nemá se státem žádnou smlouvu, ale přesto se účastní např. jednání s KGBákem Putinem. 


Nepřihlášený uživatel

#58804 ANO StB to je partička jedna radost.....

2015-09-24 08:08

Manželka polika bere kokain a střídá partnery a on se rozhodne dělat politiku, to je opravdu cosi neuvěřitelného. Ten člověk buď nemá mozek v hlavě, nebo je komunistický nácek tělem i dusí jako Miloš Zeman. 

Krajskému místopředsedovi ANO hrozí dva roky kvůli intimním fotkám v mobilu


Nepřihlášený uživatel

#58805 Tak se věci řeší ne zadrátovat hranice a pořádat manévry jak navrhoval superdebil Miloš Zeman....

2015-09-24 08:11

EU pošle na Blízký východ miliardu eur, ‚polská zrada‘ Visegrádu byla zapomenuta

 


Nepřihlášený uživatel

#58806

2015-09-24 08:12

"Pomočený geront na Hradě, to není dobrá perspektiva"


Nepřihlášený uživatel

#58807 Re: Obzvláště ne, když ho bude vodit soudruh KGBák Nejedlý.....

2015-09-24 08:15

#58806: -  

 .....


Nepřihlášený uživatel

#58808 Re: Re: Re: Re:

2015-09-24 08:16

#58775: - Re: Re: Re:  

 "Tento český Japonec, přišel do ČR v první vlně imigrace a nyní je z něho xenofob"


Nepřihlášený uživatel

#58809 Re: Jen pro informaci marx-leninský komunistický nácek nikdy v jeho prochlastaném....

2015-09-24 08:19

#58782: -  

 

 ...prohuleném, prožraném, pro..... a prolhaném životě nepracoval ani jedinou vteřinu v sektoru, který by daně prodkukoval, ale jen a jen tam, kde se daně spotřebovávájí. 

Co více jako premiére zadlužoval tempem, které nikdy dosud nebylo překoná a to ani socany Grossem a nenáviděným Paroubkem, neboť alespoň disponovali při stejném tempu 100% za čtyři roky poklesem nezaměstnaosti a růstem průměrné mzdy. 

Komunisticko nacisitcké parlamentní listy ruské trollí propagandy používat jako zdroj informací, tak chce opravdu zemanota. 


Nepřihlášený uživatel

#58810 Pokud Mynář skutečně prověrku nezíská....

2015-09-24 08:21

2015-09-23 08:34

 

.....musí dojít k mimořádné společné schůzi poslanců a senátorů a musí se řešit situace na Hradě. Mynář se v bezprostřední blízkosti Miloše Zemana pohyboval více jak dva roky, pokud počítáme jen období od kdy se Zeman dostal do ústavní pozice prezident.  Je tedy jednoznačné, že stát je v obrovském ohrožení, neboť Mynář jezdil se Zemanem na mezinárodní jednání, dokonce se účastnil schůzky s KGBákem Putinem. 

Na Hradě se navíc pohybuje další velmi podivná osoba Nejedlý, který sice nemá žádnou smlouvu se státem, ale má kancelář na Hradě a také byl u jednání s KGBákem Putinem.  Je prvním místopředsedou strany, která dlouhodobě nemá žádnou důvěru voličů, ale přitom její členové se hojně vyskytují kolem ústavní pozice - prezident a pohybují se po Pražském hradu, ať už se jedná o Mynáře, Nejedlého, Augustina nebo také Buriánovou, která je také členkou této velmi podivné "politické strany". 

Mimochodem je dobře připomenout slova KGBáka Miloše Zemana k Mynářovi a prověrce - nemluvil o tom, že ho odvolá, pokud prověrku nezíská - tedy úřad bude rozhodovat naprosto nezávisle, mluvil o tom, že jej odvolá, pokud si jí "nezařídí" a to je sakra rozdíl.  Mynář tedy neměl žádat, měl využít všech prostředků moci, kterou získal jako kancléř a prověrku "si zařídít".

KGBák Zeman se totiž vždy díky tomu jeho idiotskému žvanění sám usvědčí z jeho odporných nedemokratických praktik. 

 

Soudruh Mynáře ale evidentně na Hradě v pozici vydrží až odchodu Miloše Zemana, byť nově určitě bude varianta - abdikace ze "zdravotních důvodů". 

"Rozhodnutí NBÚ zatím není pravomocné. Mynář proti němu může podat tzv. rozklad. O tom bude rozhodovat ředitel úřadu Navrátil, lze nicméně předpokládat, že podpoří verdikt svých podřízených.

 

Prezidentův kancléř by dále měl možnost obrátit se na pražský městský správní soud se žalobou na NBÚ a jeho rozhodnutí. Kdyby ani tam neuspěl, mohl by podat kasační stížnost k Nejvyššímu správnímu soudu."

Z mého pohledu by měl ale KGBák Miloš Zeman abdikovat, věc je opravdu velmi velmi vážná. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#58811 Z jakého zákona, pravidla vyplývá, že by měl úředník respektovat vůli Miloše Zemana....

2015-09-24 08:22

2015-09-23 09:38

 

....obzváště úředník, který Zemanovi nijak nepodléhá? Ovčáček snad nezná Ústavu? Tedy je potřeba mu připomenout alespoň začátek Ústavy - státní moc lze uplatňovat jen a pouze podle zákona. 

(1) Lid je zdrojem veškeré státní moci; vykonává ji prostřednictvím orgánů moci zákonodárné, výkonné a soudní.
(2) Ústavní zákon může stanovit, kdy lid vykonává státní moc přímo.
(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.
(4) Každý občan může činit, co není zákonem zakázáno, a nikdo nesmí být nucen činit, co zákon neukládá

Úředník totiž vždy může jednat jen a pouze podle zákon, žádnou jinou možnost nemá, žádnou libovůli respekrotvat někoho přání mu zákon či základní zákon - Ústava nedává. Jediné, čím se musí řídit a to především ve ztahu k občanům a politikům je jen a jen zákon!!!!

Tuhý tedy udělal velmi správně, když nikoho dosud neodvolal. Musel by totiž najít pochybení jeho podřízeného, které by mu vůbec umožňovalo jej odvolat, jinak se sám vystavuje velmi tvrdému trestnímu postihu. 

Řekl bych, že se Tuhému bude velmi těžko takové pochybení hledat v situaci, kdy si pornografická dcerunka soudruha Zemana Kateřina vymínila nekontrolovatelné vjezdy a výjezdy pro několik aumobilů do chráněých objektů, zjevně se souhlasem soudruha "otce".  Stav ochrany objektů je titiž po takové věci v tak děsivém stavu, že ve své podstatě je možné naprosto vše a tudíž ani není možné spáchat chybu, není vlastně co kontrolovat. 

"Mluvčí hradu Jiří Ovčáček řekl, že Dongrese musí odvolat Tuhý, považuje to ale za technickou záležitost. Podle Ovčáčka Zeman svým prohlášením vyjádřil svou jasnou vůli. „Nelze předpokládat, že by jeho vůli pan policejní prezident nerespektoval,“ řekl."


Nepřihlášený uživatel

#58812 Jak ven z marasmu, kdy se lží dostane komunistický zločinec k moci, jak "z toho ven" vážně míněný

2015-09-24 08:24

...humor je jednou z cest, pokud je ještě zachována demokracie. Otázka je, zdali Miloš Zeman dosud demokracii zachovává, zdali jeho způsob jak moc získal, jakými lidmi se obkloopil a jak jedná už není dávno za hranou ústavnosti, za hranou demokracie, kterou Ústava definuje? I na to, ale humor dává odpověď, ale bohužel to nedokáže vyřešit, humor už v takovém případě není cestou "z toho ven".

rudé jak čínská vlajka
snad trapností a taky vzteky
vlají dnes nad Prahou
(a hraje balalajka)
prezidentské trenky

smutně si pleskají
nepostrádaje hýždí
které je i celou zemi
čím dál tím víc hyzdí

nad městem vlaje
zástava zeměpána
jen on a nikdo jiný
arbitr elegance
a moudrost sama.


Nepřihlášený uživatel

#58813

2015-09-24 09:04

Lidi, otevřete oči.... Miloš Zeman je jeden z mála českých prezidentů, který je pro naši zemi přínosem. Tuhle petici může podepsat jen absolutní blb :o(


Nepřihlášený uživatel

#58814 Re:

2015-09-24 09:08

#58797: -  

 Zpestření dne a poučné zároveň, nemá chybu.


Nepřihlášený uživatel

#58815 Re:

2015-09-24 09:11

#58813: -  

 NOVODOBÁ ANNA PROLETÁŘKA SE OZVALA


Nepřihlášený uživatel

#58816 Re:

2015-09-24 09:44

#58793: -  

 To byl teda prolhanej dobytek, podvodník, zloděj a vrah. Škoda, že už ho nemůžeme pověsit.


Nepřihlášený uživatel

#58817 Re: Tak neváhejte, máte-li takový pocit, tak to doložte argumenty....

2015-09-24 09:54

#58813: -  

 ....není nic snažšího. Pokud ale máte jen "pocit" a nemáte argumenty, pak se nechte vyšetřit. 


Nepřihlášený uživatel

#58818 Re: Re: Mluvíte za vás poslance a senátory Komunistické strany Čech a Moravy?

2015-09-24 09:56

#58816: - Re:  

 .....nebo snad za celou členskou základnu KSČM? 


Nepřihlášený uživatel

#58819

2015-09-24 10:07

Německé městečko Nieheim stěhuje kvůli migrantům lidi z obecních bytů

Berlín – Úřady německého městečka Nieheim kvůli migrantům vystěhovávají nájemníky z obecních bytů, napsal týdeník Stern. Podle jeho zjištění jedna žena musela domov opustit po 16 letech, které v něm strávila. Město jí sdělilo, že do jejího bytu budou umístěni uprchlíci.

 


Nepřihlášený uživatel

#58820

2015-09-24 10:21

Ja k zivotu prezidenta nepotrebuji ani politiky.


Nepřihlášený uživatel

#58821 Re:

2015-09-24 10:22

#58820: -  

 Tak si kup opuštěný ostrov.


Nepřihlášený uživatel

#58822 Re: Re:

2015-09-24 10:24

#58815: - Re:  

 Havloid si vzpomněl na svou oblíbenou četbu z mládí. :)))))))

zemanven

#58823 Re:

2015-09-24 10:55

#58813: -  

 raději mít oči zavřené... jak je otevřeš a vidíš toho pochcaného ožralu... zvedá se normálním lidem kufr... a nedej bože aby otevřel ještě tu svou nevzmáchanou sprostou hubu...


Nepřihlášený uživatel

#58824 Re: Re: Re:

2015-09-24 11:18

#58822: - Re: Re:  

 Trošku se vám to v  té hlavince pomotalo, stejně jako Ovarovi z toho jeho věčného vychlastání a hulení cigár


Nepřihlášený uživatel

#58825 nádherné vzpomínky - stačí zavřít oči

2015-09-24 11:22