MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#57976 Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-09-17 21:24

#57959: - Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol.... 

 A tak to soudruhu neváhejte a zkopírujte sem nějaké své příspěvky, rád si je přečtu. Především by mne zajímal příspěvek, v kterém byste zdůvodnil argumenty v souladu s Ústavou proč jste volil marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana. 

Tady alespoň některé mé zásadnější příspěvky do této diskuse:

Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali....

2015-09-13 17:45

 

....ale vždy z cízího a proto tedy musí nejdřív ty, co něco mají zavraždit, aby se pak mohli "kát" a "rozdávat". 

Marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman rozdával tak dokonale, že za čtyři roky zdvojnásobil státní dluh z 200 mld. na 400 mld. Jeho socanští soudruzi pak udělali totéž za 400 mdl. udělali 800 mld., neboť jim KGBácká pakáž Zeman Klaus nastavil tak mandatorní výdaje, že se tomu nemohli vyhnout. 

 

Dnes je tak krásný den, že by to šlo....

2015-09-13 08:31

 

....veškerá komunisticko-nacistická pakáž by se mohla sebrat, naložit ten prochlastaný, prohulený, prolhaný a vyžraný žok plný exkrementů tedy Miloše Zemana a mohli by odtáhnout se nechat živit zase někým jiným, přesněji jejich řídícími údy z KGB v novém CCCP dle vzoru ITAR na TASS. 

 

Vaším příspěvkem jste spáchal trestný čin....

2015-09-12 05:55

 

#57207: -  

 

 ....neboť propagujete marx-leninskou ideologii tedy ideologii propagující potlační práv a svobod občanů. 

Pokud velmi podivné myšlenky marx-leninismu prezentuje, je potřeba je uvodit slovy, že se o marx-leninismus jedná a je potřeba také poukázat na to, že jedná o zrůdnou ideologii, jinak se dopouštíte propagace této zrůdné ideologie. Učinil jsem tedy komentář k vaší propagaci marx-leninismu raději za vás. 

.......................................

 Náhodou mne překvapilo, že se jaksi drží svých volebních slibů a víceméně nejspíš úspěšně odblokoval přísun čínských investic do Čech. Není dobré si svazovat obchod politickými a sankčními bariérami. Nakonec Kuba dlouhodobé sankce do dnes ustála (Castro je tam pořád váženej a brácha Raul to má zatím ještě v ruce) a byly to USA co nakonec sankcím povolily z jiných strategických důvodů. Věřím, že to chce čas a i v Číně se časem právní systém uvolní lidským právům blíže, a napomínat ji k tomu někým zvenčí nepovede patrně k ničemu.

Pokud máte představu, že se soudruh Miloš Zeman drží svých slibů, tak jeho sliby jsou vždy s porušením Ústavy. Např. jeho jednání k zničení Sněmovny.  

Obchod s Čínou nikdo nikdy neblokoval, Čína prostě ve východní Evropě neinvestovala, Zeman se jen tváří, že cosi "odblokoval".  Co se týče Číny, je nezbytné, by obchody s ní byly velmi sledované, neboť není zrejmé, kdo vlastně za Čínu obchoduje, kdo je vlastníkem oněch investic (ve své podstatě je to pořád komunisticky "stát"), tedy to co už tolikrát bylo kritizováno zde - neprůhledná vlastnická struktura, neboť se lehce může stát, že dojde k vysávání státu dokonce z Číny nikoliv malými oposmluvními zloději - naštěstí se zatím jedná o marginální "investice" z celkového objemu. Spolupráce vskutku podivného spolku J&T s Čínou by měla naše bezpečností služby vybudit na maximum, obzvláště v situaci, kdy by Čína (takový spolek) chtěl "investovat" do státního či se účastnit i zprostředkovaně privatizací. 

Sankce na Kubě splnily svůj účel, Kuba se nikdy nestala "letadlovou lodí" a díky sankcím nikdy nedošlo k ohrožení USA vojensky ze strany Kuby.  To, že tam přežil bolševický režim, to je skutečně realita, ale byl to bolševický režim, který začal velmi uvolňovat represe vůči vlastním obyvatelům daleko dříve, než se dohodlo částečné zrušení sankcí. 

Kdyby sunitská a šítská hovada jednou dospěla k vzájemné toleranci to by bylo záhodno úplně maximálně, ale žádná síla ani hospodářská sankce takový vztah nikdy nenavodí.

Toto vaše vyjádření vidím jako komunisticky zjednodušené a logicky komunisticky zavádějící tím pádem, bez jakékoliv znalosti tamního prostředí, ale s jasným cílem "myšlenkou" oslovit masy. Podobně zjednodušeně byste hovořil o válce v Jugoslávii, aniž byste byl dokonce i jen schopen vyjmenovat nástupnícké státy a alespoň vyčíslit počty nejzásadnějších vojenských skupin, které tam bojovaly. 

Jsem ostatně zastáncem názoru, že ve státě by záležitosti vzdělání a víry na jedné straně, otázky státu a práva na další straně a otázky hospodářské na třetí straně měly mít každá dostatečnou míru autonomie. Pro otázku víry a vzdělání by měl platit princip svobody. Pro otázky státně právní princip rovnosti. Pro otázky hospodářských procesů pak princip bratrství a solidarity.

Vaše představa státu vypadá na první pohled vlastně zajímavě, ostatně jako vše v marx-leninismu či neonacisticko-komunistických parlametních listech nebo v ruské trollí propagandě, pokud se snaží. 

Nemá být tedy v rovnováze to co uvádíte vy, ale v rovnováze musí být moc soudní, moc výkonná a moc zákonodárná. 

Stát nemá otázky, stát jsou občané a je na nás občanech, jak veřejný prostor bude spravován v rámci demokratické ústavy (která onu rovnováhu zajišťuje) a to z toho důvodu, že totality např. ta vaše komunistická či libovolná jiná její alterace následně občanům seberou veřejný prostor i velkou část prostoru soukromého a mnohdy dokonce celý. Žádné "zásahy státu" v normálním myšlení občanů neexistují, ale bolševické myšlení vidí stát jako cosi všeobjímajícího.  Stát tvoří občané a ti si jej mají spravovat. To, že jej budou spravovat vyrovnaně je naprosto zřejmé, neboť míra spravovaného veřejného prostoru politiky se velmi v demokracii mění v čase i situaci okolních zemí, ale je vždy vyrovnaná, pokud je dodržena demokratická Ústava.  V demokracii tuto míru určuje občan a tato míra je v nejhorším případě omezena na 4 roky nikdy déle. Nikoliv jako např. v Rusku "na věky" jak si soudruh Putin prosadil do tamní ústavy. 

Že není pan Zeman vzorem velkého demokrata pro vaše doměle důležité požadavky mne skutečně netrápí. Vím že požadavkům v předchozím odstavci je v mnohých ohledech rovněž vzdálen, ale pokud nejsou tyto tři principy udržovány v rovnováze, vždy to vede ke kolizním stavům a docílit zmíněné rovnováhy považuji za ideál, nelze ho ovšem docílit mocenskou silou, ani direktivami lidem, co nedospěli vědomím k tomu, aby se snažily tento stav naplnit. 

Není-li soudruh marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman vzorem demokrata dokonce i podle vás komunistů (těžko říci, co si pod tím představujete :-/),  , je jednoznačné, že i podle vás jeho voliče porušuje demokratickou ústavu státu a tedy páchá velezradu.  To že vás komunistu to logicky netrápí už je jen samozřejmost vaší bolševické představy o světě. 

Totality a diktatury vznikají rovněž proto, že například hospodářský článek, nebo duchovní natolik zbobtnaly, že potlačují články zbývající. Zbobtnání hospodářského článku se projevuje v převaze vlády korporací a všepožírající korupce. Zbobtnalý článek duchovní se projevuje např. v autoritářských islámských státech a stavem, kdy duchovenstvo šikanuje zbytek společnosti. Zbobtnalý státně právní článek jako častý následek zbobtnání oněch předchozích se výrazně projevil v socialismu. V momentě, kdy Čína přestala svoje hospodářství brzdit politikou motivovanými diraktivami, začalo se jí daleko lépe dařit, než v době Mao-ce tunga, kdy každý rolník dostal za úkol vyrobit jisté množství oceli v primitivních vesnických podmínkách. Měla by ale časem dospět k tomu, aby její občané měli časem více svobody v oblasti duchovně vzdělávací. Ale i v této oblasti je na tom přece jen o trochu lépe, než v době Maa. Rovněž Putinovo Rusko je na tom v této otázce mnohom lépe, než v době SSSR, i když i tam, po divokých Jelzinovských privatizacích, musel opět přijít na řadu silnější stát. Příklady nerovnovaáhy a jejich důsledků pak můžete vypozorovat v každém státě v jiné podobě. 

Neomlouvejte vznik vašich blševických totalit (jejich alterací od nacismu počínaje až k současné komunisty ovládané Severní Korei konče) na někoho jiného, totality zavádí vy komunistická pakáž a vaše alterace (extrém je v podstatě pouze jeden a tedy se komunisté od nácků liší pouze způsobem získávání zdrojů - proto se mluví o levicovém (znárodňovacím) extrému a pravicovém (vydírajícím a korumpujícím kapitalisty za pomoci politické moci) extrému, nikdo jiný za to nemůže. Vy pouze využíváte situaci, abyste totalitu a ukradení životů, veřejného a soukromého prostoru relizovali. V tom je vaše zločinnost a také zločinnost trpaslíka KGBáka Putina, který byl k tomu navíc v KGB velmi dobře vyškolen.

Nic, nikdo a nikdy nemůže omluvit zavedení totality, neboť totalita nikdy žádné problémy nevyřešila a dokonce je ani neřeší, vytváří pseudoproblémy a ty zdánlivě řeší. Vytváří pseudoproblémy, neboť skutečné problémy totalita nikdy řešit nemůže, problémy musí vždy vyřešit občané. 

Mimochodem z tohoto pohledu monarchie není ve své podstatě totalitou, přestože je stižena totalitní mocí. Monarchie ovšem umožňily změny a postupné rozšíření správy veřejného prostoru na občany monarchií, tedy refletkovaly mnohdy (alespoň zde v Evropě) vývoj společnosti. Komunisticko - nacistické totality nic takévého nepřipouští, nereflektují vývoj, přestože budete argumentovat Čínou.

V Číně nejde o refletkování vývoje ve společnosti, ale návrat zatím jen návrat k "normálu". Co je ale potřeba velmi na čínských komunistech dosud respektovat, že tento návrat po zkušenostech s jejich odpornou vraždnou revolucí dělají s velkou obezřetností a to nejen proto, že se logicky obávájí o své životy neboť strašné množství životů jejich totalita zmařila. Ale monžá je to jen moje naivní představa a pohání je k obezřetnosti vskutku jen strach o jejich vlastní životy a touha po majetku. Chci věřit, že je to jinak a že se skutečně Čína navrátí k normálu a bude se podílet na obecném vývoji společnosti ve světě. 

Ovšem i v rovině vlivů států na sebe navzájem tyto zákonitosti platí, politické sankce šněrující mezinárodní obchod jsou vždy chybou podobně, jako celní bariéry. 

Tento váš blábol je čistě účelový.

Obdobně jak se v životě nestýkáme s komunisty, nácky a podobnou pakáží a máme vlastní silné sociální vazby na lidi slušné, což je ve své podstatě základní obrana proti kriminalitě a to i ze strany politiků, je potřeba si za určitých okolností udržet odstup od zločinných států a zločinných režimů v nich zavedených.

Spojené státy drží reálnou hodnotu zahraničního dluhu Číny stejnou reálnou hodnotu zahraničního dluhu USA drží Čína proto, aby si tyto dvě velké ekonomiky navzájem neničily měny. Stejně tak je to s Japonskem a USA.  Proto také jakýkoliv netržní výkyv měny v Číně se projevuje na objemu tohoto dluhu v USA a proto také USA vždy musí na takovou věc reagovat, neboť se jedná o obrovské množství peněz.  Je to vzájemná socializační vazba.

 S ruskou pakáží toto ale dosud nebylo možné realizovat, přestože Rusko (spíše nové CCCP dle ITAR na TASS) využívá celou řadu výhod světových bankovních systémů a trhů. 

Ne nejsem ani nácek ani komunista. Amerikanistickou verzi demokracie ale nemám důvod výrazněji chválit.

To, že se necítíte jako komunista ani jako nácek ještě neznamená, že nemáte jejich zvrácené názory. Velmi ovšem pochybuji, že nejste konunistickým náckem obdobným jako Miloš Zeman, neboť jste argumentačně zdatným komunistickým náckem, dokonce narozdíl od marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který vlastně jen lže a je snadné jej u lží přichytit. Důvodem je to, že nemůže přímo používat bolševickou ideologii narozdíl od vás.   

Představa, že existuje verze "demokracie" je u vás bolševicků velmi vžita, vy dokonce demokracií nazýváte diktaturu proletariátu :-). 

 

Tady Miloš Zeman spolukradl 14 mld. hotovost v MUS.....

2015-09-11 08:56

 

...a přesto se našla část občanů, která je dopravila do pozice absolutně beztrestného. Miloš Zeman dokonce o této "privatizaci" veřejně lhal, když tvrdil že privatizaci realizovala vláda Tošovského nikoliv ta jeho. Rozhodnutí vlády je přitom volně dohledatelné na web, odehrálo se o prázdninách a více jak půl roku po volbách z roku 1998. Za 46 % podíl v MUS bylo "zaplaceno" 650 mil., přičemž firma nebyla zadlužena, vlastnila miliardový majetek ve strojích, měla státní zakázky na odběr uhlí a měla 14 mld. hotovost na účtu. Minoritní podíl stát ztratil tak, že obce prodaly své podíly, které jim přidělil stát a Miloš Zeman se aktivně podílel na tom, aby Fond národního majetku neusiloval o tyto akcie, aby byla udržena státní majorita. Nic také ale státu v té době nebránilo majetek navýšit, aby majoritu státu znovu získal, obzvláště v situaci, kdy ona "trzní hodnota" 46 % měla hodnotu 650 mil. korun.  Stačilo tedy 100 mil. korun, aby majorita byla získána zpět, pro informaci Zeman za 4 roky zdvojnásobil státní dluh a zadlužil nás všechny 200 mld. za 4 roky. 100 mil. v tomto objemu představuje jak si jistě všichni spočítají částku naprosto směšnou, když 200 mld. představuje 200 000 milinů korun!!!. 

Pryč se zloději, vládou i prezidentem. Spustila gigantická krádež miliard další Majdan?

To je ale pouze jedna jediná naprosto jasně viditelná zlodějina Miloše Zemana a jasně také prokázaná lež, dalších jsou desítky. 

Milošku žaluj I. - není to nějaké anonymní blábolení jak z komunisticko-nacistických parlamentích listů, je to jasné obvinění Miloše Zemana, které se neřeší, protože je v pozici absolutně beztresného. V době, kdy pan Urban obvinění vznesl, ale Miloš zeman nebyl v pozici absolutně beztrestného a bylo možné jej tedy nejen obvinit, ale i zavřít do vyšetřovací vazby. 

Milošku žaluj II. 

 

Až se Prahou projdou nájemnící bytů OKD.....

2015-09-11 09:41

 

....bude to Sobotkův poslední den ve Strakovce. Já jsem přesvědčen, že už dnes by se měl soudruh Sobotka na odchod chystat, neboť to byl on s Grossem, kdo tuto zlodějinu podle vzoru MUS soudruha Zemana realizoval. 

Bakalu ale vrácení 56 mil z dotací EU rozhodně  trápit nebudou, na první pohled je to částka velká, na druhý pohled naprosto marginální z pohledu jaký majetk prodal, prodává, bude prodávat - zatím není vůbec jasné, jestli se tak již stalo, či se stane nebo jak to vlastně je. 

To, že by se nájemníci těchto bytů po Praze projít měli, je jednoznačně potřeba, neboť bohužel mnozí tyto byty v prapodivných bolševických "akcích" s ještě podivnějšími názvy stavěli a tedy onen "prodej" Grossem a Sobotkou byla věc vskutku velmi podivná a především asociální, přestože madát socani získávají právě na to, že vyvolávají zdání sociální přivětivosti.

Socani ovšem podivně masivně zadlužují stát a tedy především chudé občany, viz. zdalužení Zemanem 200 mld. za 4 roky a následující vláda socanů 400 mld. za čtyři roky, tedy v obou případech zdvojnásobení státního dluhu za 4 roky!!!! v tom jsou socani naprostými rekordmany. 

Firmě RPG Byty hrozí, že bude muset vrátit 56 milionů korun. Její prodej mohl porušit dotační podmínky

 

Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-10 13:19

 

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 

 

Za flašku chlastu tu ruská pakáž v kasárnách prodala cokoliv, aneb jaká bude realita "mezi obcemi"..

2015-09-10 10:39

 

Rusko staví u hranice s Ukrajinou základnu pro 3500 vojáků

...ušmudlané smradlavé baráky, v oknech noviny, věčně nasraní ruští "oficíři" ve městě, průjezdy tanků přes město, nepřetržité lítání vojenských letadel nad městem. Obchody v "jejich" kasárnách narvané zbožím, ovocem, vším co hned vedle za branou nebylo k dostání. V tom jsem vyrůstal, to je moje dětství. Hnus. Nejkrásnější město široko daleko zničené touto ruskou pakáží. Smrad, svrab, policajt obávaný komunista a donašeč odměněný za to, že postřelil ruského vojáčka, který v zoufalství utekl z kasáren. Rudé vlajky se srpem a kladivem, učitelka komunistická svině a "poradkyně pro vzdělávání" řečnící z tribuny vedle ruských vojáků na první máje a to nejenom v mém městě, ale stihla objet ještě další dvě či dokonce tři. Všude kam se člověk podíval, jedna komunistická svině vedle druhé. Placená pionýrská vedoucí, co vykřikovala, proč ostatní děti třídy jejího syna nechodí do pionýra na rodičovských schůzkách. Učitel stbácký donašeč mlátící děti ve škole latí (když to prý neudělají rodiče). Zvráceně byl mnohými dětmi vlastně "milován" a dodnes jej někteří moji spolužáci považují za "dobrého učitele" a "člověka", stejně komunistickou svini řečnící s tribuny o přáteství s okupantem.  Ředitelka školy komunistická svině aktivně udávající na děti i rodiče. Kádrové posudky, lži, ponižování nekomunistických dětí, ponižování dětí věřících rodičů, ponižování dětí, kteří nechodily do pionýra.

To jsou zločiny, které nikdy komunisti nemohou ničím odčinit. Stejně jako nikdy nemohou odčinit vraždy páchané za pomoci moci za pomoci politiky navíc pro ně za pomocí politiky udělány beztrestnými. Zločin ničení skutečných morálních, kulturních elit nejen ve školství, ale v celé společnosti. To jsou zločiny, které zůstaly nepotrestány, ale nikdy se na to nesmí zapomenout.

 Ještě dodám, když konečně odjížděli, tak vyrabovali prakticky vše co v akachlíkovaných panelácích bylo a co se dalo rozmlátit to rozmlátili. Ošrobovali ti idioti i vodovodní baterie. Odváželi ušmudlané smradlavé sporáky, prostě úplně vše. 

Z kasáren se pak stalo město duchů, ještě v roce 1999 bylo možné prolézat nezrekonstruované baráky, kde po nich mohdy zbyly nástenky s rudými hvězdami.  Plakáky komsomolců, byly tam dokonce takové typické ruské "dřevěnice". Dnes už to tam není, zůstali jen ty odporné paneláky, kdy si kdokoliv může udělat obrázek, kolik té pakáže tu bylo, když v těch panelácích bydlela ta jejich "generalita". 

Dnes se ovšem do stejného "tábora" bohuže stehují mnohé dětičky této pakáže, která tam do roku 1990 vegetila.  Je to velmi smutné slyšet ruštinu tam, odkud tato pokáž byla v roce 1990 poprávu vyhnána. 

Ještě dnes mi z toho běhá mráz po zádech. Jednou také měli "zimní" cvičení, přesouvali tanky když napadl sníh. Dávali jsme se z okna našeho domu, klouzalo jim to po kočičích hlavách každou chvíli to vypadalo, že sjedou někam na chodník a pak poboří baráky. 

Takový byl ruský okupant, smradlavý, odporný hnus. 

 

Nediví se jen analyticí, dovím se i já. Kdy jindy už by měl být rozpočet vyrovnaný, když ne....

2015-09-10 07:00

 

....při velkém růstu HDP provázeném nízkou nezaměstnaností a dokonce i růstem průměrné mzdy? 

StBák Babiš se do Sněmovny dostal dnes již na evidentní lži, že se z státní rozpočtu rozkrádají stovky miliard korun. Po dvou letech ve Sněmovně tento idiot navrhuje deficit 70 mld. korun při růstu HDP vysoko na 4 %. 

Kde jsou tedy ty "kradené stovky miliard ročně" a když ne stovky tak ony desítky miliard ukradených ročně jen z DPH z pohonných hmot? Zloději těchto miliard se nějakým podivným způsobem někam vypařili, ale rozpočet je pořád stejně děsivě deficitní, je to celé skutečně nějaké hodoně podivné. 

Je velmi zvláštní, že to nevadí voličům StBáka Babiše, jehož cirkus je v této věci nejpravděpodobněji jedním z vůbec největších zlodějů a nejspíš také jedním z největších "optimalizátorů" při placení DPH nejen proto, že jeho konglomerát firem je naprosto neprůhledný, jak se vyjádři i europoslanec za ANO soudruh Telička, kterého dokonce ani nezajímá, jestli tento konglomerát krade nejen proto, že to není schopen zkontrolovat, jak se sám vyjádřil. 

  • Je chystaný státní rozpočet na rok 2016 "optimální", jak si pochvaluje ministr financí Andrej Babiš?
  • Anebo je navržený 70miliardový schodek v době hospodářského růstu "ekonomický diletantismus", jak míní šéf opoziční ODS Petr Fiala?
  • Vládu za rozpočet na příští rok chválí prezident Miloš Zeman.

To že deficitní rozpočet vyhovuje marx-leninskému komunistickému náckovi Miloši Zemano je naprosto evidentní. Byl to on s KGBákem Klausem kteří zde radikálně měnili strukturu mandatorních výdajů, která prakticky žádné vládě po těchto dvou zlodějích neumožňovala vyrovnaný rozpočet, aniž by se zároveň vyhnuli sociálním otřesům. 

Je zvláštní, že vlastně dva největší zloději v této zemi požívají absolutní beztrestnosti. 

 

Čím se liší marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman od kuchtíka?

2015-09-10 07:16

 

Ten se omlouvám jak marx-leninské komunisticko nacistické hovádko Miloše Zeman.....

.....když řekl, že se omlová, že to debilního hovado Ovčáček ten článek pana Peroutky, který on jeho "fotografickou pamětí" zaznamenal, nenašel.

Čím se liší marx-leninský komunistiký nácek Miloš Zeman od kuchtíka?

 

Jak marx-leninský komunistický nácek Miloš Zeman masivně porušoval Zákon o volbe prezidenta republiky a proč jej porušoval. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

 

Mnou komentovaný projev marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana o holokaustu

Pane předsedo Evropského parlamentu, pane prezidente Evropského židovského kongresu, dámy a pánové.

Zde je klika, že přímo neoslovil soudruha Jakunina. Jen povzdech nad tím, že se takový člověk pohyboval na takové akci. 

Plně souhlasím s výrokem pana Moše Kantora, který řekl při jiné příležitosti, že smyslem našeho setkání není jenom nebo především vzpomínka na minulost, ale úvahy o budoucnosti, to je hledání cest, aby se holokaust neopakoval. Dovolte mi, abych i já se ve svém příspěvku na toto téma zaměřil, ale přesto mně dovolte několik retrospektivních poznámek.

Tady bych to zkrátil, cestou jak naopak holokaust je demokracie. Nejsou to politici, co chrání většinu či menšinu, jsou to principy dodržované občany, tedy demokracie. Politik pouze zastupuje (je to zastupitel ne svévolitel) občany a to jen v části veřejného prostoru, kterou je vhodné spravovat tímto způsobem. Dokonce se ta část různě mění v čase, podle toho jak moc občané vnímají svobodu či nesvobodu v demokracii. 

My se všichni shodneme v odsouzení holokaustu. Všichni se shodneme v tom, že nesmíme připustit jeho opakování. Ale obávám se, že se příliš neponořujeme do hlubinných příčin vzniku holokaustu. A někdy tyto příčiny zplošťujeme.

Tady přeskočím nakonec, Zeman to co kritizuje to přesně provádí. Příčiny holokaustu vůbec nepochopil, troufale konstatuji, což doloží hned v následujícím odstavci, kde zkreslí, nepíše záměrně, prakticky vše. 

Dovolte mi, abych uvedl tři drobné příklady. Jeden z největších českých novinářů Ferdinand Peroutka uveřejnil v prestižním časopise Přítomnost článek s titulkem „Hitler je gentleman“. Tentýž novinář po mnichovské dohodě napsal: „Nemůžeme-li zpívat s anděly, musíme výti s vlky“. Můj milovaný Winston Churchill v lednu 1939 napsal Adolfu Hitlerovi: „Kdyby můj národ postihla velká katastrofa, přál bych si, aby v jeho čele stál muž s vaší silnou vůlí.“ A konečně nositel Nobelovy ceny Knut Hamsun, možná že jste četli jeho Viktorii nebo Hlad, napsal v květnu 1945 nekrolog na Adolfa Hitlera.

Zkreslení Peroutkova textu - ten nenapsal, že "musíme výti s vlky", ale "budeme výti s vlky" a to je opravdu velký rozdíl, už v takto vytržené z kontextu. 

O Churchillově dopise se vcelku dost pochybuje, jestli vůbec existuje, ale pokud byl napsán, anglicky vyznívá věta obzvláště v roce 1939 jako výhrůžka a to co řekl Zeman to opravdu není. Mimo jiné proto, že se jedná o věty dvě, kdy první uvozuje druhou a uvozuje jí událostmi z roku 1918, které byly pro Německo fatální. 

Nekrolog za Hitlera napsal 86 letý norský spisovatel, kde logicky Norsko mělo daleko blíže k nacismu než k demokracii potom, potom co si Finsko užilo s bolševickým Ruskem.

Co vede k této fascinaci intelektuálů naprosto zrůdným učením? Co vede k tomu, že se z doktora Jekylla stává Mr. Hyde? Je to snaha překonat vlastní frustraci vytěsněním té menšiny, ať jakékoli, ze společnosti, a v tomto smyslu holokaust začíná první lavičkou v parku, na kterou si nesmí sednout Žid. A plynová komora je teprve dovršením, nikoliv začátkem tohoto holokaustu. A my se musíme ptát, zda je možná dokonce ještě ve větších rozměrech recidiva, která tentokrát nezahrne šest milionů Židů, ale zahrne příslušníky celé řady vyznání, ateisty, a dokonce i muslimy.

Tady Miloš Zeman naprosto zkresluje pojem holokaust (šoa) nazývá tím vraždění naprosté většiny menšinou. Je to ubohé a je bohužel jedna z jeho zvrácených relativizací. 

Právě proto bych chtěl uvítat, že se umírněné arabské země nedávno připojily k válce proti Islámskému státu. A tento Islámský stát, často podceňovaný, má obdobnou povahu, jako mělo nacistické Německo počátkem třicátých let. To, co nám podle mého názoru hrozí, je superholokaust, jehož oběťmi budou stovky milionů lidí.

Tento odstavec vypadá, že si Miloš Zeman myslí, že je teroristická organizace šikovně používající slovo "stát" v názvu skutečně státem, tedy státním útvarem s hranicemi, občany, kteří by v něm chtěli žít, mající administrativu, vědecký výzkum, literaturu, atd. Tady se nabízí otázka, co lidé kolem Zemana vlastně dělají? 

Chtěl bych citovat výrok jednoho z vojenských velitelů Islámského státu, který prohlásil: „Zabijeme sto, dvě stě nebo pět set milionů lidí, nám je to jedno.“ A tato výhrůžka zabíjením, opakuji ještě jednou, se týkala i muslimů. Nevím, kdo z vás viděl mapu islámského chalífátu do roku 2020. Je to mapa, která zabírá půlku Evropy, půlku Afriky a velkou část Asie. Řeknete mi, že je to mapa, jejímž autorem je blázen, a budete mít pravdu. Ale Adolf Hitler byl také blázen, a přesto se jeho vize zotročené a judenfrei Evropy téměř naplnila.

Adolf Hitler nikdy své plány na zotročení světa neukázal do doby, než se zotročováním začal. I v tomto je spíše podobný Putinovi než teroristům z organizace, která si do názvu rovnou šikovně dala stát. 

Chtěl bych vám navrhnout něco, co mnozí z vás budou pokládat za naivní, neproveditelné nebo nesmyslné. Včera jsem mluvil o 200 mrtvých dětech v Péšávaru, o dvou tisících obyvatelích Nigérie, kteří byli zavražděni sektou Boko Haram.

A mohl bych pokračovat těmito příklady dál a dál. Nečiňme si iluze, že mezinárodní terorismus je několik špatně vyzbrojených a vycvičených skupinek. Mezinárodní terorismus je celosvětová organizovaná a rozrůstající se síť a proti mezinárodnímu terorismu nelze bojovat pouze na úrovni národních států a nelze proti němu bojovat pouze někdy poněkud pokryteckými demonstracemi a verbálními protesty. Kdyby v roce 1936 během obsazení demilitarizované zóny v Porýní dvě britské a dvě francouzské divize reagovaly na toto porušení Versailleské smlouvy vojenskou akcí, nebyla by mnichovská dohoda, nebyl by holokaust a nebyla by druhá světová válka.

V prvním odstavci nesděluje nic nového a tedy je vcelku nevkusné mluvit právě na takové konferenci o zavražděných dětech, není to něco co by si účastníci neuvědomovali a co by nevnímala veřejnost. Sdělení Miloše Zemana by mělo stejnou váhu jako kdyby vyčíslil oběti terorismu. Bylo by to stejné, jen by to nebylo tak přehnaně sugestivní. Ale je to věc názoru. 

Že Evropa Hitlera podcenila, to je jednoznačné a je velmi dobře, že nyní nepodceňuje ani terorismus s přívlastkem islámský, ale také ani dnes už z velké části ultra totalitní (mírně řečeno) stát tedy Ruskou federaci a nového Hitlera současnosti Putina (řečeno nemírně). 

Zmiňovaný vojenský zásah se dnes jeví jako věc nerealizovatelná, neboť Hitlera nechala Evropa vyzbrojit Německo a zvrhle motivovat občany Německa. Dnes je vidět, jak obtížně se do taková zvrhlá motivace uvádí na pravou míru a napravuje. Dokladem takové situace je Ruská federace, kde se Putin těší obzvláště velké podpoře a stejně agresivně jako potlačuje jakékoliv náznaky odporu.  

Tak i dnes máme-li zabránit superholokaustu a masivnímu vyvražďování lidí, potřebujeme sjednocenou ozbrojenou akci, akci vedenou na mezinárodní úrovni, akci vedenou pod egidou Rady bezpečnosti spojených národů, akci, do jejíchž mezinárodních sil rychlého nasazení by měly vyslat své síly pokud možno všichni stálí členové Rady bezpečnosti, akci, která by eliminovala v zárodku výcvikové tábory teroristů, která by nepracovala s bezvýchodným plošným obsazováním území, ale využívala moderních technických prostředků, například bezpilotních letadel a podobně, akci, v níž by se celé mezinárodní společenství spojilo proti svému úhlavnímu nepříteli.

Odstavec se jeví jako vyloženou propagandou (mnozí by možná řekli dokonce proruskou)  a to velmi nebezpečnou. 

Podstatou celého problému nejspíš budou již zakládací listiny OSN a RB, tedy to k čemu slouží a co se za desetiletí její existence jeví jako funkční. 

Následující odstavec má tedy hned dvě propagandistické a velmi nebezpečná sdělení. Začneme přestavovat ustálenou jedinou celosvětovou organizaci tohoto druhu a zároveň začneme válčit. Co by přišlo, jak velká destabilizace? Jak moc by taková věc posílila zločinný režim v Rusku.  Přišel i by i masivní pokus o destabilizaci demokracií?  

Dámy a pánové, o některých návrzích se říká, že procházejí třemi fázemi. V první fázi jsou označeny za nesmysl, v druhé fázi se o nich říká, že se o nich dá uvažovat, a konečně v třetí fázi jsou tyto některé návrhy považovány za samozřejmost. To byl známý spor mezi heliocentrickou a geocentrickou soustavou, ale mohl bych samozřejmě uvádět i příklady další. Chybí nám dosud odvaha a stále podléháme tomu, čemu se ve 30. letech říkalo appeasement.

 Hovořit o svém vlastním nápadu, u kterého je naprosto zřejmé, že nikdy nebude na něj existovat jednoznačná odpověď, tedy jestli se vše točí kolem země nebo jistotě, že se alespoň země točí kolem slunce, je skutečně už vrchol min. nevkusu, ale spíše to naznačuje cosi zvráceného v povaze Miloše Zeman. Odvaha k vědeckým objevům naštěstí Evropě ani USA skutečně nechybí  a nechyběla, stejně jako nechybí odvaha dokonce i k diskusi nad takovými ubohostmi, které přednesl Miloš Zeman. 

Stále se domníváme, že teroristická hnutí lze edukovat. Ano, Hitler nás edukoval plynovými komorami, a proto se obávám, že než začneme vážně uvažovat o takové mezinárodní síle rychlého nasazení, bude potřeba ještě řady teroristických útoků, než si veřejnost uvědomí, že s teroristy se nevyjednává, že s teroristy se bojuje a že s teroristy nemůžeme bojovat pouze povrchními změnami legislativy, ale ozbrojenou silou, tak jako to mohlo být v Porýní v roce 1936. Děkuji vám za vaši pozornost.

 

Tímto odstavcem se vlastně Miloš Zeman srovnal s Hitlerem. I on chce "edukovat" vražděním.  Tady bych řekl, že nelze zavřít oči a myslet si, že naši oponenti jen tak zmizí, když je dostatečně dlouho necháme zavřené (asi nepřesná citace Amose Oze), přičemž je kdosi bude vraždit...


Nepřihlášený uživatel

#57977 Re: Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-09-17 21:28

#57976: - Re: Re: Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol.... 

 Ještě bych přídal jeden o Kokolovi, Asenadovi, Kateřině Zemanové a vůbec o všech ruských trollech a komunistech na této diskusi, kteří jsou vlastně jen jednou a touž osobou :-). 

 ***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OŽRAL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO CHLASTÁNÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou. 

Tatíček Mesaryk!

#57978 Re:

2015-09-17 22:15

#57951: -  

 Vážně jsi dement, amerikanofilní havlobrku!


Nepřihlášený uživatel

#57979 To je logické, že komunistická pakáž KSČM nesouhlasí s asociační dohodou Ukrajiny s EU.....

2015-09-17 22:20

.....protože přece souhlasí s tím, že KGBák Janukovič uzavřel koalici s neonacistickou stranou Svoboda a společně pak uzavřeli velmi podivnou smlouvu o které občané ani nevěděli, že se dojednává s KGBákem a marx-leninským komunistickým náckem Putinem a to přesto, že se Janukovič i neonacistická strana Svoboda před volbami dušovali, že o nic jiného než Asociační dohodu s EU jim opravdu nejde. 

Jsou to prostě komunisté, o nácků se ve své podstatě neliší vůbec ničím, naopak volně mezi těmito dvěma totalitními odeologiiemi přechází. Viz. otec soudružky Klausové Miština, nejdříve byl na Slovensku náckem a pak v Čechách komunistou. Nakone jeho dcerunce zloději ukradli "rodinné šperky" za miliony korun, asi byli po Mištinovi jak pomáhal Židům do koncentráku. 

Komunisté rozpoutali ve Sněmovně obstrukce kvůli Ukrajině. Budíme ostudu, prohlásil Schwarzenberg


Nepřihlášený uživatel

#57980 Re: Re:

2015-09-17 22:24

#57978: Tatíček Mesaryk! - Re:  

 Koukole, Asenade, Kateřino Zemanová či Tatíčeku Mesaryku vy všichni v jedné ruské trollí osobě,  to je jednoznačně nad vaše mentální schopnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#57981 Ruští trollové mluví přímo ve Sněmovně do steno záznamu.....

2015-09-17 22:29

Kováčik, Grospiš, Filip to jsou naprosot jasní ruští trollové, tam bych řekl, že se jedná o stejnou KGbáckou dekonspirovanou pakáž, jako jsou soudruzi Zeman a Klaus. 

Komunistům navzdory. Sněmovna schválila dohodu s Ukrajinou


Nepřihlášený uživatel

#57982 Proč tedy marx-leninský komunistická nácek Miloš Zeman umístil KGBáka Remka do Ruska....

2015-09-17 22:37

....když teď komunistická pakáž ústy velmi pravděpodobného KGBáka Kováčika a evidentního ruského trolla mluví o tom, že se nechodí radi "na žádné ambasády a jsou na to hrdi". On jim snad člen KSČm soudruh KGBák Remek nedonáší a oni pak nedonáší zase do Ruska? A proč by tedy v Rusku tento člověk na velvyslanectví byl? 

Od komuistů se to dalo čeka, ale socan Foldyna tak to je opravdu maso. 

„Závodíte, kdo vleze Putinovi do zadku hlouběji,“ řekl. Mířil tím hlavně na komunisty, ale i třeba na poslance ČSSD Jaroslava Foldynu. „Nejsme agenti Putina, ani nikoho jiného. Nechodíme se radit na žádné velvyslanectví, co máme udělat,“ opáčil mu šéf poslanců KSČM Pavel Kováčik. „Pan Kalousek je drzej jako opice,“ říkal rozechvělým hlasem Foldyna.

Právě on před tím v rozpravě navrhoval, aby poslanci nejprve schválili prohlášení, že schválení dohody neznamená, že Ukrajina bude jednou členemEvropskéunie, že země musí respektovat národnostní menšiny a zvláštní status Doněcké a Luhanské oblasti, tedy částí země, které ovládají proruští separatisté. Ale Foldyna neuspěl, a tak se zařadil mezi ty poslance, kteří pro smlouvu nehlasovali. Přímo proti ní ale byli jen komunisté. (jak kdo hlasoval, najdete zde)

 


Nepřihlášený uživatel

#57983 Re: Re: Re:

2015-09-17 23:25

#57975: - Re: Re:  

 I inteligentní člověk může udělat špatnou volbu.


Nepřihlášený uživatel

#57984 Re: Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?

2015-09-18 00:20

#57962: - Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?  

Imbecil se pta  "inteligentniho" komunisty - vis co znamenaji slova - vlci v rouse berancim ?


Nepřihlášený uživatel

#57985

2015-09-18 00:44

Na česko-rakouských hranicích přibývá policistů


Nepřihlášený uživatel

#57987 Re: Re: Re: Senát jsou zastupitelé a ne svévolitelé. Vyčkám velmi na to, co do steno záznamů budou ř

2015-09-18 01:01

#57958: - Re: Re: Senát jsou zastupitelé a ne svévolitelé. Vyčkám velmi na to, co do steno záznamů budou říkat 

Ale na "prvni slecnu" se nehodi ani prihlizet, ani zucastnovat se takovych akci.

Poslouzila tatickovi v kampani a ziskala pocit, ze si muze, po jeho zvoleni, dovolit absolutne vsechno.

 

Proc se, misto dcerusky, nezapojila v predvolebnim klani manzelka ? Kdyz vidim tu smutnou pani,

ktera byla dotlacena do role  "prvni damy" , tak si rikam, ze by ten Ozran mel byt zalovan 

za " znasilneni ". 

Komanci a Zemandrtalci, se sexem to opravdu nesouvisi. Snad to pochopi i vase tupe mozky.


Nepřihlášený uživatel

#57988

2015-09-18 04:09

Co ti "bezenci"? To se Putinovi a Assadovi podarilo rozklizit Evropu co? Co na to president..? Ten prece vi vsechno....Merkelova celi velike vlne uprchliku jako trest ze neposloucha Volodu,on ale Evropu necha machat ve vlastnich vykalech a pak ji zachrani a zadarmo to zase nebude...jako vzdy...)

To do sebe zapada ne....Vic nez ze Amerika kupuje mobily bezencum a plati prevadecum...totez totiz muze mit na svedomi kdokoliv jiny, anebo je to vse uplne jinak....? Vam se ale USA hodi,co dutohlavci?

 


Nepřihlášený uživatel

#57989 Re: Re: Re: Re:

2015-09-18 05:32

#57983: - Re: Re: Re:  

 Do situace člověka, který zvolí marx-lenininského komunistického nácka místo bytostného demokrate se skutečně vžívám velmi obtížně. Zema byl už v době kampaně obklopen podivnou bandou. Existovala neonacistická strana Zemanovci minimálně názvem to jsou neonacisté.  Tedy bylo to celé velmi podivné. Obtížně připouštím, že člověk inteligentní byl schopen udělat takovou "chybu", vidím v tom spíš škodolibost zemanota. 


Nepřihlášený uživatel

#57990 Re: TO JE MASAKR

2015-09-18 05:35

#57986: - TO JE MASAKR 

 To je Miloš Zeman zamlada :-). Já (Miloš Zeman) za to přece nemůže, že to (ukradený řetízek) Ovčáček nenašel, ale rychle mu to došlo a veřejnosti předložil řetízky jiné, tedy nic ukradeno nebylo. 

Ale já jsem nekradl MUS, to kradl strejda Tošovský a ten se k tomu také na policii přiznal - autor výroku je opět Miloš Zeman. 


Nepřihlášený uživatel

#57991 Re: Re: Re: Re: Senát jsou zastupitelé a ne svévolitelé. Vyčkám velmi na to, co do steno záznamů bud

2015-09-18 05:41

#57987: - Re: Re: Re: Senát jsou zastupitelé a ne svévolitelé. Vyčkám velmi na to, co do steno záznamů budou ř 

 Řekl bych, že paní Zemanová je v podstatě nepřetržitě zbalená do blázince a není se co divit, když sei vzala marx-leninského komunistického nácka Miloše Zemana. 

Pornografická hvězdička Kateřina Zemanová je opravdu šílená a šílí z ní i ochranka chráněných objektů, neboť si vymíníla nekontrolovatelný vjezd pro tři automobily z kterých dokonce ani řidiči nevystupují a nepřistupují k bráně. Prostě zatroubí a projedou. Tedy do chráněných objektů třemi automobily může projet prakticky kdokoliv a také projíždí. 

Já osobně mám velké pochybnosti o tom, jestli pornohvězdička vůbec do Španělska odjela. Spíše to vypadá tak, že nic nedělá a vyžírá se, uchlastáváa se a prohuluje, jako její povedený tanínek na státní útraty. 


Nepřihlášený uživatel

#57992 Re:

2015-09-18 05:47

#57988: -  

 Komuništičtí náckové typu Putina či Zemana nikdy nic nevyřešili a nikdy nic nezachránili, není to možné z principu jejich odporné marx-leninsko-nacistické ideologie, tato pakáž problémy jen generuje, nikdy nic neřeší. 

Navenek tak to by se opravdu "rozdali", ale vždy z cízího a proto ty cizí nejdříve musí zavraždit, aby jim mohli to co chtějí tak "bohulibě" rozdávat vzít a pak se "kát" z toho jejich vraždění "rozdáváním", ale už jen části, tu věttší si nechají marx-leninsko nacističtí soukmenovci. 


Nepřihlášený uživatel

#57993 Re: Re: Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?

2015-09-18 05:56

#57966: - Re: Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?  

 Komunisti byli, jsou a budou stále to stejné a to OBROVSKÉ ZLO .


Nepřihlášený uživatel

#57994 Re: Re: TO JE MASAKR

2015-09-18 06:02

#57990: - Re: TO JE MASAKR 

 Dost dobrý, smál jsem se, že jsem si po ránu málem cvrknul do textilu.. Máte pravdu, je to celý  Miloš zamlada.


Nepřihlášený uživatel

#57995 Re: Re: Re: Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?

2015-09-18 06:20

#57993: - Re: Re: Re: Re: Re: KSČM tu zakládá ozbrojené složky?  

 Komunistická pakáž se může maximálně vyvinout v nacistickou pakáž a obráceně, to je tak vše. Dávno to pochopil otec Livie Klausové - Mištinové starý nácak a pak komunista Miština. 


Nepřihlášený uživatel

#57996 Re: Re: Re: TO JE MASAKR

2015-09-18 06:33

#57994: - Re: Re: TO JE MASAKR 

 Jj je to reinkarnace Milouška už za jeho života. Možná, že se jeho levoboček chtěl zviditelnit jako jeho pornografická dcerunka či jejich dementní otec. 


Nepřihlášený uživatel

#57997 Zloději Zeman s Sobotkou si začali tykat, neb si vyjasnili, že ukradení bytů OKD bylo podle mustru..

2015-09-18 06:37

....ukradení MUS. Vzhledem k tomu, že si marx-leninský komunistický nácek MIloš Zeman myslí, že jej volili i obyvaelé těchto bytů, tak si Bohouškem Sobotkou potykal a myslí, že nájemníky dokáže spacifikovat, aby se nešli projít po Praze a tím Bohouška neposlali do "předčasného" důchodu. 

Tohle "nečekaké tykání" je totiž tykání dvou zlodějů, kteří se navzájem ujistili, že opravdu kradou na společné lodi. 

Usmíření Zemana se Sobotkou. Začali si tykat a mluví o vzájemném respektu

Pan Urban si také s Miloškem tyká a rozhodně ne z důvodu, že s ním společně kradl....

druhý díl "tykání". 


Nepřihlášený uživatel

#57998 Socan Foldyna a StBák Faltýnek, to je opravdu maso, je velmi dobře, že je to ve steno záznamu.....

2015-09-18 06:54

"Sociální demokrat Jaroslav Foldyna neprosadil doprovodné usnesení, v němž měli poslanci uvést, že Ukrajina se začne přibližovat k EU až potom, co prosadí dalekosáhlé ekonomické a politické reformy. Návrh taky poukazoval na nutnost "omezení vlivu zkorumpovaných oligarchů s jejich soukromými armádami" a utlumení projevů extrémního nacionalismu. Psalo se v něm dále o decentralizaci země při zachování celistvosti a svrchovanosti. Pro návrh hlasovala jen ČSSD a předseda poslanců ANO Jaroslav Faltýnek."

"Komunisté mluvili o polofašistickém režimu na Ukrajině." ta komunistická pakáž je neuvěřitelné. KGBáka a komunista či možná i nácek Janukovič uzavřel koalici s neonacistickou stranou Sboboda a najednou místní komunistická pakáž nyní mluví o tom, že je na Ukrajině "polofašistický režim", když nyní přitom neonacisté na Ukrajině nemají narozdíl od doby Janukoviče absolutně žádný vliv na politiku. Čeští komunisté to jsou ale hlavy, ne nadarmo volili mary-leninského komunistického nácka Miloše Zemana, který hlavu s neonacistické řitě KGbáka a komunisty Putina prakticky vůbec nevyndává. 


Nepřihlášený uživatel

#57999 Socani, StBáci z ANO a lidovci vedení polodementním veterinářem z jatek.....

2015-09-18 07:01

....výsledek? Aktualitou v PSP je návštěva generálního tajemníka NATO 10.9.  Opravdu děsivé, ale když si člověk představí, že je místopředsedkyní Sněmovny!!!!! Jirmanová, která je snad ještě dementnější, než KGBák Zeman, tak se vlastně není čemu divit. 

Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku
Nepřihlášený uživatel

#58000 Omylem jsem ho dal do jiného hrnečku

2015-09-18 07:23

#57986: - TO JE MASAKR 

 Podoba čistě náhodná