MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#57851

2015-09-16 11:20

V roce 1915 Alexander Parvus (pův. jm. Israel Helphand) vypracoval plán na převzetí moci v Rusku bolševiky za pomoci německé tajné služby. Z německého ministerstva financí obdržel 7 miliónů marek na rozvinutí komunistické propagandy v Rusku. To Parvus „stvořil“ Lenina takového, jakého známe. S budoucím vůdcem revoluce se setkal v Zürichu v květnu 1915. Německá vláda financovala Parvuse a potažmo bolševiky proto, že dostali příslib o ukončení válečných akcí Ruska, jakmile Lenin a spol. ovládnou východní říši.

Císařův poradce a sionista Walter Rathenau se přímo zasazoval o podporu bolševismu. Na jeho straně stál i německý velvyslanec v Dánsku Ulrich von Brockdorff-Rantzau. (1) První transfer peněz z německého ministerstva zahraničí ve výši 5 mil. marek se odehrál 7. června 1915.

Nebyla to však zdaleka jen německá vládní iniciativa. Mnohem spíše se jednalo o konspiraci mocných finančních kruhů. Podle Antonyho Suttona (Wall Street and the Bolshevik Revolution) se významně v podpoře prvních komunistů angažoval John Pierpont Morgan Jr. Dále Jacob a Mortimer Schiff, Felix Warburg, Otto H. Kahn, Max Warburg, Jerome Hanauer, Alfred Milner a rodina Guggenheimů. Toto potvrzuje také složka 861.00/5339 z archívu U.S. State Departement. Ve všech případech šlo o členy zednářských lóží židovského původu.

Max Warburg, nejvlivnější bankéř v Německu, se přímo podílel na založení propagandy komunistů v Rusku. Přes průmyslníka Huga Stinnese daroval 12. srpna 1916 dva milióny rublů na jejich publikační činnost. (2)

Zdaleka největší podpora však přicházela z nejsilnější americké bankovní skupiny Kuhn,Loeb&Co., kde měl rozhodovací pravomoc Jacob Schiff. Bratři Maxe Warburga Felix a Paul se oženili s dcerami bankéřů Schiffa a Salomona Loeba. Jacob H. Schiff pocházel z významné rabínské rodiny. Jeho kariéra byla dílem Rothschildovy rodiny, protože mu dopomohla k jeho pozici v Kuhn,Loeb&Co.

Memoáry Pavla Maljukova zmiňují první plány na vytvoření prozatímní vlády v Petrohradě, tehdejším ruském hlavním městě. Předběžné návrhy padly v Rjabušinského bytě 13. srpna 1915. Tehdy ještě neobsahovaly jméno židovského právníka Alexandera Kerenského (Aaron Kürbis), pozdějšího předsedu prozatímní vlády. Podle spisovatele a zednáře Marka Aldanova (Landau) získal seznam definitivní podobu až v dubnu 1916 v hotelu Francija. O těchto událostech a spiknutí za účelem převzetí moci píše exilový historik Sergej Melgunov v knize The Preparations for the Palace Coup.


Nepřihlášený uživatel

#57852 Re:

2015-09-16 11:28

#57849: Koukol -  

 Intelektuálové jsou to nejhorší, co člověk může potkat!


Nepřihlášený uživatel

#57853

2015-09-16 11:39

Je nad slunce jasné, že teď není čas se dělit na pravičáky, levičáky, komunisty a fašisty, ale musí ( opravdu musí) si všichni uvědomit, že mluvíme stejnou řečí, i když si někdy nerozumíme...

Obzvláště, když frau Merkel a její pohunci začínají používat metody vydírání a zastrašování. Obzvláště, když hrozí díky jejím dementním vyjádřením zaplavení Evropy


Nepřihlášený uživatel

#57854

2015-09-16 11:42

Celá vláda by si teď měla uvědomit, že by měla kopat za stejný tým. Za český tým! Český lid už nechce poklonkovat ani východu, ani západu. Evropská unie se rozpadá a čím dřív si to česká vláda uvědomí a připustí, tím lépe pro budoucí vývoj suverénního českého státu.


Nepřihlášený uživatel

#57855

2015-09-16 11:43

Jedním uchem poslouchám televizi, byl tam přenos ze sněmovny. Ted poslanci mluví o nutnosti nejen hlídat hranice té které země, ale především hranice Schengenu, nutnosti selektovat běžence ještě před jejich vstupem na evropskou pevninu, atd atd.

Je zajímavé, že tyto myšlenky říkal Zeman již dávno, a vesměs byl označován za ožralého ovara, byl vysmívám s tím, že migrace není žádný problém (přijmeme 40 tis migrantů, to nikdo ani nepozná) atd.

A dneska je to pomalu neřešitelné.


Nepřihlášený uživatel

#57856 Re:

2015-09-16 11:50

#57855: -  

  Stim tvym Zemanem bez do prdele.Na to neni potreba ten santusak Zeman aby normalni clovek prisel na to  ze ty hejna kobylek z Afriky se meli zastavit. Zeman jenom blafe.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-16 11:55



Nepřihlášený uživatel

#57858

2015-09-16 11:56

Bašár Asad promluvil. Máme více, než vám řeknou česká média

... Asad se v úvodu rozhovoru vyjadřuje k migrační krizi a ohrazuje se proti tvrzení „západní propagandy“, že by hlavní odpovědnost za obyvatele Sýrie prchající ze země nesla jeho vláda. „Západ na jedné straně pláče nad uprchlíky, ale na straně druhé jim míří kulometem mezi oči. Ti lidé opouštějí svoji zemi kvůli terorismu a zabíjení. Západ se nad nimi dojímá, ale zároveň tento terorismus od samého počátku podporuje, když hovoří o teroristech jako o mírné opozici. Dokud bude západní propaganda pokračovat stejným způsobem, bude do Evropy přicházet stále více uprchlíků. Jestliže z nich máte obavy, zastavte teroristy. Jedině to může vyřešit stávající krizi,“ zmínil syrský prezident. ...


Nepřihlášený uživatel

#57859 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 12:14

#57847: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vaše ubohost nic nemění na faktu, ze s nacky sedel ve vládě Janukovic, dokonce to sam organizoval a byl to opět Janukovic kdo porusil zásadní volební slib uzavřen Asociacni dohody s EU. Dokonce i nackove ze strany Svoboda slibovali uzavření Asociacni dohody s EU. Místo toho Janukovic s nacky ze strany Svoboda uzavřel smlouvu o které občané neměli zafne povědomí a dokonce o tom neměli povědomí ani poslanci v parlamentu. Navíc byla smlouva uzavřená d koministicko nacistickým kgbakem Putinem, Hitlerem současnosti.


Nepřihlášený uživatel

#57860 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 12:17

#57859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Jenom tu neustále potvrzuješ, že jsi naprostý idiot. Ty tvoje bláboly nemají hlavu ani patu.


Nepřihlášený uživatel

#57861 Re: tohle je hodně zlé

2015-09-16 12:20

#57845: - tohle je hodně zlé 

 Nic to nemění na faktu, ze narust migrace nenni ani náhodou v migraci obvykle. Nic to také nemění na faktu, ze si Evropa udrzuje počet obyvatel prave migraci. Co je podstatne na spucasne situaci, ze se dali do pohybu i lide, kteri mají nárok na politicky azyl a o tyto lide je potřeba se postarat, nejen proto ze jejich inteligence masivně přesahuje inteligenci vasi.


Nepřihlášený uživatel

#57862 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 12:27

#57860: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 To me prispevky ctete velmi spatne rusky trolle. Navíc si po sobě přečtěte ty vaše bláboly a pak si velmi rozmyslete kritizovat jakékoliv jine příspěvky. Ani tento vas blábol totiž nemění nic na tom co jsem napsal a co je realita, tedy paktovani se KGBaka Janukovica s reálným nacky ze Svobody a s komunistickym nackem a kgbakem Putinem, který se okupaci Krymu pasoval do pozice Hitlera současnosti.


Nepřihlášený uživatel

#57863 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 12:50

#57859: - Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Na ukrajině byl před nacistickým převratem prezidentský systém, stejně jako třeba v USA, nebo v Rusku!!!

2010

Související informace naleznete také v článku Prezidentské volby na Ukrajině 2010.

Podle vyhlášení ústřední volební komise se Janukovyč stal vítězem prezidentských voleb na Ukrajině. Janukovyč vyšel vítězně z prvního kola 17. ledna 2010 se ziskem 35 % hlasů. Dle očekávání uspěl na východě a jihu země, na Krymu a také v Zakarpatí. Druhá skončila dosavadní premiérka Julija Tymošenková se ziskem 25 % hlasů.

Po sečtení všech hlasů druhého kola voleb vyhrál Janukovyč se ziskem 48,95 % nad Tymošenkovou, která obdržela 45,47 % odevzdaných hlasů. Mezinárodní pozorovatelé označili volby za regulérní a čestné, Janukovyč se následně prohlásil vítězem voleb. Tymošenková výsledky voleb neuznala a podala žádost na jejich přezkoumání u Nejvyššího soudu, který pak 17. února oznámil, že pozastavil platnost výsledků voleb, dokud její stížnost neprojedná. 20. února 2010 však Tymošenková svou žalobu u soudu stáhla, čímž výsledky prezidentských voleb nabyly platnost.[8][9][10]

25. února došlo k inauguraci Janukovyče do úřadu prezidenta, premiérka Julije Tymošenková a předchozí prezident Viktor Juščenko vyjádřili s inaugurací nesouhlas.[2]

Prezident Ukrajiny

Přestože byl Janukovyč obecně vnímán spíše jako „proruský“ kandidát, nebylo pro něj sbližování s Ruskem prioritou. Členství v NATO ale odmítal.[11] Jeho první prezidentská zahraniční cesta na začátku března 2010 vedla do Bruselu. Janukovyč hodlal spolupracovat s Evropskou unií, nakonec ale smlouvu o spolupráci mezi EU a Ukrajinou v listopadu 2013 odmítl, což mezi částí obyvatel a parlamentní opozicí vyvolalo vlnu protestů. Demonstranti tvrdili, že budou protestovat do doby, než se něco nezmění a dokud Janukovyč neodstoupí, tak jako to bylo u Oranžové revoluce. Protesty šly až tak daleko, že Janukovyč povolal policejní složky na „protiteroristickou operaci“ proti ozbrojeným protestujícím. Při těchto střetech zemřelo okolo 80 lidí, z toho 13 policistů.[12]

Dne 21. února Janukovyč pod tlakem evropských států podepsal spolu se třemi předsedy opozičních stran a ministry zahraničních věcí Německa, Francie a Polska dohodu o vyřešení krize,[13] podle níž se obě strany měly zdržet násilných akcí, parlament měl odhlasovat návrat k ústavě z roku 2004, mělo být zahájeno nezávislé vyšetření násilností, sestavena vláda národní jednoty a do prosince 2014 provedeny předčasné prezidentské volby.[14] Zástupce prezidenta Ruské federace se pouze zúčastnil jednání, avšak dohodu nepodepsal. Následující den demonstranti v čele s aktivisty Pravého sektoru bez ohledu na dohodu prohlásili, že Janukovyč musí okamžitě odstoupit. Poté zaútočili na vládní čtvrť a násilně ji zabrali, včetně parlamentu. Janukovyč odjel z Kyjeva a prohlásil tyto události za státní převrat.[15] Tehdy k sobě svolal prezident Ruské federace Vladimir Putin šéfy ruských speciálních složek a lidi z ruského ministerstva obrany a pověřil je, aby ochránili život Viktora Janukovyče před zabitím.[4] Janukovyč vzápětí uprchl podle Putinova líčení na svou vlastní žádost s ruskou pomocí na Krym a po několika dnech do Ruska.[16] Usadil se pak v Rostově na Donu.

Dne 22. února 2014 byl Janukovyč parlamentem (Verchovná rada) sesazen z funkce prezidenta Ukrajiny.[1] Podle některých pozorovatelů a odborníků na státní právo se tak stalo v rozporu s ukrajinskou ústavou.[17][18] Způsob, jakým byl Janukovyč z úřadu prezidenta sesazen, neodpovídal článkům 108 a 111 tehdejší ukrajinské ústavy.[19] Právník Matthias Hartwig z Institutu Maxe Plancka v Heidelbergu vyslovil názor, že vláda Ukrajiny vzniklá po sesazení Janukovyče nebyla právoplatně instalována.[20] Povinnosti prezidenta poté převzal nově zvolený předseda parlamentu Oleksandr Turčynov.[21]


Nepřihlášený uživatel

#57864 Re: Re: Re:

2015-09-16 12:50

#57821: - Re: Re:  

 Nezbývá než souhlasit a dle reakcí ruských trollů z fsb je to pravda.


Nepřihlášený uživatel

#57865 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 12:55

#57860: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Opět jsi potvrdil svojí rusofašistickou příslušnost.


Nepřihlášený uživatel

#57866 Re:

2015-09-16 12:58

#57827: -  

 Kdyby nejezdil nalitej po jižní Moravě tak by nepotkal nalitého moraváka a neměl by z chlastu halucinace.


Nepřihlášený uživatel

#57867 Re: Re: Re:

2015-09-16 13:01

#57838: - Re: Re:  

 Jak typické vyjadřování pro muslimofila.


Nepřihlášený uživatel

#57868 Re: tohle je hodně zlé

2015-09-16 13:04

#57845: - tohle je hodně zlé 

 Zřejmě máte dobré informace z kremlu který sem uprchlíky cpe horem dolem, aby zakryl činnost svých teroristů na Ukrajině.


Nepřihlášený uživatel

#57869 Re: Re:

2015-09-16 13:06

#57852: - Re:  

 Jak typické pro propagandu rusáckých nevzdělaných ubožáků.


Nepřihlášený uživatel

#57870 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Utekl jako ubožák, zavřel se na Vysočině

2015-09-16 13:08

#57850: - Re: Re: Re: Re: Re: Utekl jako ubožák, zavřel se na Vysočině 

 Tak už to nekopíruj tupý rusáku, vždť tě platí od originálu a ne od kopie.


Nepřihlášený uživatel

#57871 Re:

2015-09-16 13:09

#57827: -  

 Slabý fake.


Nepřihlášený uživatel

#57872 Re:

2015-09-16 13:11

#57855: -  

 Tohle začal ožran blekotat až tehdy když už se to začlo projednávat v Bruselu.


Nepřihlášený uživatel

#57873 Re:

2015-09-16 13:13

#57858: -  

 Děkujeme za čerstvé iformace z Moskevské lži.

Judge Roy Bean Law West of the Río Pecos

#57874

2015-09-16 13:13

Já jsem pro kvóty jak pro úprchlíky tak hlavně pro bolševiky....měly by být přibližně stejné.

Olin

#57875 Re: Re: Re: Re:

2015-09-16 13:14

#57867: - Re: Re: Re:  

 A ty jsi Ovarofil kemo?