MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#57351 Dnes je tak krásný den, že by to šlo....

2015-09-12 15:44

....veškerá komunisticko-nacistická pakáž by se mohla sebrat, naložit ten prochlastaný, prohulený, prolhaný a vyžraný žok plný exkrementů tedy Miloše Zemana a mohli by odtáhnout se nechat živit zase někým jiným, přesněji jejich řídícími údy z KGB v novém CCCP dle vzoru ITAR na TASS. 


Nepřihlášený uživatel

#57352 Komunisté i náckové jsou úžasní, přímo by se rozdali....

2015-09-12 15:50

....ale vždy z cízího a proto tedy musí nejdřív ty, co něco mají zavraždit, aby se pak mohli "kát" a "rozdávat". 

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 15:50



Nepřihlášený uživatel

#57354 Re: Svrab a neštovice na vás sluníčkáři

2015-09-12 15:57

#57353: - Svrab a neštovice na vás sluníčkáři 

 V každém případě je to naprosto v pohodě proti tomu co postihuje a přenáší se mezi vámi komunistickými nácky. Podivejte se co to udělalo s Milošem Zemanem, dnes je to už jen pytel exkrementů. A to odhlížím od toho, že se jeho dcerunka vyvinula v docela "slušnou" pornohvězdičku. 


Nepřihlášený uživatel

#57355 Re: Re: Svrab a neštovice na vás sluníčkáři

2015-09-12 17:08

#57354: - Re: Svrab a neštovice na vás sluníčkáři 

Priteli, nazyvate Milosova ho.na prilis elegantne - exkrementy.

On je skutecne pouhy pytel plny ho.en.  Z jeho telesne schranky padaji nejenom z rekta, ale i z ust, kdyz

promluvi.


Nepřihlášený uživatel

#57356 Re: Re: Re: Svrab a neštovice na vás sluníčkáři

2015-09-12 18:14

Tangent

#57357 nelegálové

2015-09-12 18:50

bičovaná žena muslimy  ...toto by si měli uvědomit všichni blázni-havloidi,Dlouzí apod., ekoteroristi, ekohňupové  co podporují muslimskou imigraci

Např. v Belgii už jsou vyslovovány silné požadavky na zavedení práva šária pro muslimy.

Dobře si zapamatujte lidi, kteří podporovali muslimskou imigraci a tím způsobí rozvrat v evropské společnosti. Ženy a někteří muži se zřejmě na to masochisticky těší, jinak si logicky jejich chování nelze vysvětlit. prostě Islám je, bohužel, netolerantní, autoritativní, nesvobodné, náboženství s patologickými rysy.

 

NEJHORŠÍ JE, ŽE ČLOVĚK NEMŮŽE ANI ŘÍCT PRAVDU, ANIŽ BY BYL OZNAČEN JAKO RASISTA. VŠUDE VIDÍME LEŽ EU A LEŽ NĚMECKA, KDY Z MĚ NEZNÁMÉHO DŮVODU, NECHTĚJÍ ŘEŠIT PŘÍČINU PROBLÉMU, TOTIŽ ZABEZPEČENÍ HRANIC...UŽ O TOM MLUVÍ 2 ROKY A NIC  NIKDO NEPODNIKÁ, PRÁVĚ NAOPAK.


Nepřihlášený uživatel

#57358 Re: nelegálové

2015-09-12 19:39

#57357: Tangent - nelegálové 

 Pisu zde opakovane, ze jsem tzv. " havloid " a jsem zasadne proti prijimani muslimskych imigrantu a

dalsich osob z naprosto odlisneho kulturniho prostredi. A takovych je nas vic.

Ale soudruzi takove diskuzni prispevky zasadne prehlizeji, protoze se jim  "nehodi do kramu "!

Vzdy je treba najit nejake viniky, ze bolsevici ?  

Kdyby nebylo imigrantu, najdete si neco jineho !


Nepřihlášený uživatel

#57359

2015-09-12 19:39

Pozor na sarancata z Afriky. Bude s nima problem veliky.


Nepřihlášený uživatel

#57360 Re: Re: Soudruh si nikdy nemuze byt jisty..

2015-09-12 20:23


Nepřihlášený uživatel

#57361 Re: Re: Re: Re: Soudruzky manzelky delnickych prezidentu.

2015-09-12 20:33

#57349: - Re: Re: Re: Soudruzky manzelky delnickych prezidentu. 

 Tak to jsi musel makat minimálně na 200%.

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:37



Nepřihlášený uživatel

#57363 Re: Re: Soudruzky manzelky delnickych prezidentu.

2015-09-12 20:38


Nepřihlášený uživatel

#57364

2015-09-12 20:40

Václav Havel člen KSČ

18. listopadu 2009 v 17:50 | afinabul |  Ponerológia

Na Internetu se taky vedly sahodlouhe diskuse o tom, zda Vaclav Havel
byl a nebo nebyl clenem KSC. Americky preklad knihy Zdenka Mlynare
"Mraz prichazi z Kremlu" ve svem rejstriku osobnosti jednoznacne tvrdi,
ze slavny humanista BYL clenem komunisticke strany. V ceskych verzich
teto knihy se jisteze zadna takova informace ...nevyskytuje. Za zajimavy
pokladam fakt, ze informace o Havlove clenstvi v KSC byla poprve
uverejnena v roce 1978, tedy v dobe, kdy nikdo nemohl predpokladat, ze
z Havla nekdy bude president a navic emigrantem Mlynarem, ktery (ac sam
byvaly komunista) rozhodne nemohl mit zajem Havla nijak spinit, prave
naopak. Informace z knihy byly zurive popirany (pan Skvorecky), ci
dokonce jinymi bylo tvrzeno, ze zadna takova kniha neexistuje. Existuje
- a je k volnemu dostani ve vetsine americkych a kanadskych
universitnich knihoven - tam jsem si ji pujcil ja. Podivejte se, co
jsem, tam nasel - kliknete sem:

http://www.humintel.com/havel1.htm

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:43



Nepřihlášený uživatel

#57366

2015-09-12 20:49

 
Chcípali jsme ve vazbách, co hladu jsme tam zažili, do pracovních táborů jsme šli zesláblí s podváhou a nemohli řádně plnit tvrdé výkonové normy, rozesílali jsme na všechny strany žádosti o nějaké peníze na nákup jídla, rozesílali jsme balíčenky s prosbou o zaslání dvukilového potravinového balíčku s nějakým jídlem, že máme hlad. Jídla ve vězení bylo málo a věru špatné. Polovina zubů se mi v puse rozsypala, hlady jsem šílel. A kdo si vzpomněl? Dostal jsem za dva roky vazby jen jeden balíček od Aničky Šabatové! Havel mi mohl poslat do vazby v Ruzyň na mé konto peníze - i další z té šlechty! Mohli zfalšovat odesílatele a peníze bych na vazbě dostal, ale nikdo mi nic neposlal. Ani ubohou jednu korunu!

V bytech šlechty Charty se jídlo nakupovalo výhradně v Tuzexu! Každý svátek v těchto rodinách, narozeniny a jiné slavnosti, to vše se odbývalo v neuvěřitelných žranicích a chlastu! Přístup k penězům z venku měl ale jen někdo. To si tahle parta hyen dobře hlídala a nikoho dalšího mezi sebe nebrala. Havel a jeho parta, tyto hyeny dál prosila Západ, že peněz je málo, a o další a další peníze na advokáty žádala - povětšinou jsme měli ex offo - na balíčky atd. pro nás politické vězně. Jako prasata žila tahle parta, šlechta Charty 77 z našeho hladu, utrpení a sociální bídy! To se nikdy neodpouští! Patolízalové dostávali peníze ze západu na chlast a děvky! Jednalo se převážně o peníze, které měli končit v rodinách politických vězňů, aby nedocházelo k rozpadům manželství z finančních důvodů.

Celá tahle banda, spojená tak morální kolektivní vinou, dostala pak od Havla koryta. Skuteční bojovníci proti totalitě nedostali po roce 1989 nic! Byla tu vážná obava, že by tito militantní antikomunisté požadovali legálního zrušení KSČ a to podle dokumentu OSN z roku 1948, že by požadovali potrestání zločinců, odebrání jejich nakradených majetků, zákaz práce komunistů v justici, policii, atd. A pan V. Havel se přece na své tajné návštěvě v Moskvě - ještě před 17. listopadem 1989 - dohodl s tamní mocí, že k něčemu takovému nedojde. Proto si Moskva zvolila opilce Havla za nového prezidenta, člověka, který je ochoten ke "kompromisům", tedy zrady na vlastním národu, slabocha a megalomana, schopného podvádět, lhát a zapírat. K této morální deformaci inklinují především opilci! Pamatuji si, jak za totality objížděli kriminály záhadní mužíci v drahých oblecích s ruským přízvukem a prováděli s námi pohovory na téma: "Kdyby v této zemi došlo ke změně režimu.." Jen sondovali, jak jsme na tom s morálkou, jestli jsme ochotni zradit své ideály.

L.P. 199O. Psal mi z USA spoluautor připravované knížky k vydání "Dobrý voják Wolf" Stuart Rawlings, že by nutně potřeboval fotku pana prezidenta a moji maličkosti do knížečky, která má již vyjíti a že kvůli tomu musí urychleně letecky do Prahy. Já z toho nadšený zrovna moc nebyl, arciž knížečka měla být o mně a ne o V. H., ale Stuart mne ku focení nakonec v Praze přemluvil.

Setkání s bývalým panem prezidentem se uskutečnilo ve velmi krátké době v Rybárně. Jak ješita zjistil, že se bude fotit do USA, schůzku značně urychlil. Rybárna je, čtenáři, malá restaurace přímo pod okny domu Václava Havla hned u břehu královského vodotoče Vltavského. V restauraci, která byla vyhrazena jen pro pana prezidenta , tam již seděl pan kancléř, osobní miláček Sašenka, který se po bývalé člence KSČ paní R. Klímové stal velvyslancem v USA. Dále u stolu bylo několik přátel pana Havla a pár goril (StB) z jeho doprovodu.

Václav se u stolu líbezně usmíval a decentně lžičkou ujídal ze zmrzlinového poháru. Bylo na něm vidět, že mu chutná. Mr. Stuart udělal rychle pár snímků a objednal si kávu. Já peníze neměl a proto jsem vedle Havla seděl na suchu. Přítomná Olga, tedy jeho manželka, byla nadmíru spokojená, že manžílek není zase ožratý jako dělo a tudíž mají v rodině velký svátek. Aby ne, když si svého opilce dobře hlídala, aby se jako ničeho, co zavánělo alkoholem nenapil. Václav si objednal už třetí zmrzku a opět na něm bylo vidět, že mu pohár s jahůdkou chutná. "No vidíš, Václave, že to jde i bez toho chlastu", chválila svého abstinujícího manžílka Oluška.

Václav se mne ptal, co dělám a jak se vůbec mám. "Díky tvému nařízení, Vašku, že Wolf nesmí dostat žádnou práci v KC OF, ani jinou funkci, se mám fakt blbě. Ale to asi víš, ne? Bydlím dál v přístřešku za Jedličkárnou, v jedné malinké hygienicky závadné místnosti, a dál hážu lopatou uhlí do kotle." Tak jsem mu řekl popravdě, jak si náramně žiji. "Chceš snad, Vašku, popřít, že jsi nevydal ten příkaz o mé osobě a o dalších, jako je Petr Cibulka, Ruda Battěk... abys jen ty vynikl, likvidovals kolem sebe, megalomane, nejlepší lidi a ještě máš tu drzost se mne ptát, jak já se mám?“ Byl jsem pěkně naštván. „Jdu pryč! Nebýt tady Stuarta, tak jsem k tomu focení nesvolil! Doprdele, co tu vůbec dělám! Jdu domů!"

Václav se mezi tím zvedl ze židle, začal se omlouvat a něco breptal, že musí někam nutně jít, potom udělal krok kupředu, však náhle přepadl přes židli, která stála před ním. Válel se tam pan prezident na zemi jako pytel ovsa! Paní Olga vyskočila ze židle a hnala se k ležícímu manžílkovi. Přičichla k jeho ústům, potom běžela k tomu zmrzlinovému poháru, také ho očuchala a už věděla, která bije! "Kdo mu do toho poháru nalil vodku!? Kdo to byl!? Dala jsem výslovný zákaz nedávat mu chlast!" zaječela paní prezidentová, poté běžela do kuchyně a tam vlastnoručně profackovala chudáka číšníka, jenž opilému Vaškovi nosil ty dobré "zmrzlinové poháry".

To fackování bylo z kuchyně zřetelně slyšet až do restaurace. Mezi tím hlava státu pomalu a vrávorajíc vstávala z podlahy a usedla na židli, kterou mu přistrčil pan kancléř. Doprovod a ochranka pana prezidenta se opravdu skvěle bavila. Jen pan kancléř, jako správný šlechtic se nesmál a s kamennou tváří pomáhal malému opilci ven z rybárny. Za celou tou bandou vyběhla nasupěná stíhačka, která svého Vašíka zase neuhlídala. "Tak tohle sis měl, Stuarte" vyfotit. Jak se náš ožrala povaluje po zemi jako čuně. Jó, to minule jsi ho, Stuarte, mohl vidět u něj v bytě . Nejenom nádherně opilého, ale ke všemu ještě pěkně pozvraceného!"

Můj kamarád z Kalifornie si v Praze udělal svůj vlastní obrázek o člověku, kterého obdivuje celý svět. Na tohle focení se opravdu nezapomíná a jsem rád, že k němu nakonec po mém velkém zdráhání došlo. Petr Cibulka tomuto člověku jednou u soudu řekl: "Vašku, jsi prase!" a měl a dodnes má pravdu..

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:52



Nepřihlášený uživatel

#57368 Re: Re: Re: nelegálové

2015-09-12 20:54

#57365: - Re: Re: nelegálové 

Ponechavaji nam pravo na vlastni nazor.  Nastesti nemusime zadat o povoleni Hradniho Ozralce,

ani Putina !

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:55


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:56


Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-09-12 20:58


Hara Kiri

#57372 Re:

2015-09-12 20:59

#57370: -  

 To že skutečně řekl ten "český Japonec"?


Nepřihlášený uživatel

#57373 Re:

2015-09-12 21:00

#57371: -  

 To jako tvoje posily?


Nepřihlášený uživatel

#57374 Re:

2015-09-12 23:25

#57366: -  

 Děkujeme soudruhům z rusácké ambasády za vyčerpávající informaci z jejich kanceláře lží a blábolů, skvěle jsme se pobavili. Heil putin.


Nepřihlášený uživatel

#57375

2015-09-13 00:30