MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#56476

2015-09-07 19:32

Na Radiožurnálu hovořila Češka žijící dlouhodobě v Sýrii a prohlásila, že v okolí Damašku je relativní klid. Proč tedy tito imigranti se nepřesunou do tohoto regionu a jdou do vzdálené Evropy. Není to postavené na hlavu a nelže nám někdo?

0 0

Dobrý večer, jakým způsobem se řeší napadení pracovníka ostrahy ve Vyšních Lhotách? Podle spravedlnosti v ČR nebo se bude zohledňovat, že se jedná o cizince, kteří (sic!) neznají naše zákony a nevědí, že u nás je napadení druhé osoby trestné?!!

0 1

Dobry den, nejedna se spise o selhani multikulturalismu a chybne pojatych lidskych prav? Melo by byt danym lidem pomoci, ale nemela by byt pomoc poskytnuta ze strany bohatych zemi v danem regionu s podobnou historii a kulturou? Evropa by mohla pomoci tam.

0 0

Dobrý večer, kolik by podle vás Česká republika mohla bezpečně přijmout uprchlíků? Počítá se se vznikem nových zařízení na ubytování uprchlíků?

0 0

Bydlím v menším městě s necelými deseti tisíci obyvateli. Kvóta 3.000 migrantů znamená, že by do našeho města přišli 3 (slovy tři) Syřané utíkající před hrůzami války. Copak je to počet, který nás může nějak ohrozit? Proč se tomu vláda tak brání?

0 1

myslíte si také, že na krizi se hlavně podílejí bývalé koloniální státy, které ty země drancovaly ? Dnes že se i nám to vrací?

0 0

Syrie ma 22mil. Obyvatel. Jak Evropa hodla priliv bezencu /i z dalsich zemi/ regulovat? Jak Evropa primeje bezence usazovat se plosne v Evrope? Co dalsi zeme? Australie se jiz vyslovila pozitivne pro prijem bezencu. Dekuji

0 0

Jak vnímali politici V4 šílené gesto Frau Merkel o tomto víkendu? Co statisíce dalších migrantů na cestě? Těm se milosti Německa nedostane?

0 1

Dobrý večer. 1/Jak je možné, že hranice EU nikdo nehlídá a tudíž sem může proniknout kde kdo ? Nikde jinde ve světe to není možné. 2/ Z 90% sem proudí mladí muži, mohou mezi ními být i členové IS,to politiky nechává v klidu ?

0 0

Není tomu tak, že Německo ( Merkelová ) se aktivně imigrantům podbízí, protože potřebuje osídlit vylidňující se území bývalé NDR ?

0 0

Mluví se o rozdělování 120 000, popř. 160 000 uprchlíků mezi jednotlivé země EU. V Evropě je už v této chvíli uprchlíků mnohem více a další přicházejí. Co bude s tím zbytkem? Zůstanou v Řecku, Itálii, Maďarsku nebo se budou rozdělovat další?

0 0

Uvažuje se při rozmístování imigrantu o tom, aby byl poměr nejen podle velikosti ale i podle gender, vzdělání, profesí atd? Bude byt a kapesné 300 eur povinně vypláceno ve všech zemích EU

0 0

Proč přímořské státy jako Turecko, Řecko, Itálie a Francie nenasadí svoje lodě do Středozemního moře a nevytvoří barieru, která by bránila proplutí imigrantů do Evropy. Jednoduché opatření a EU si neví rady? To je nějak divné.

0 1

Proč je nepřijali bohaté arabské země? Pokud se v mé zemi válčí, je jedno, která mě přijme. Německo poskytne cca 320 eur měsíčně jako kapesné. Proto tam chtějí?

0 1

O jaké solidaritě paní Merkelová mluví? O té německé, při které jsme nemohli po vstupu do EU dlouho v mnoha "západních" zemích pracovat?

0 0

je pravda, ze v uprchlickych zemich jsou zvaci transparenty do Evropy, vc Ceska? A videla jsem i prazskou spz na odvoz v Madarsku?

0 0

Proč uprchlíci neberou ohled na nás Evropany? Proč se nepřizpůsobí? Uprchlíci chcou do Německa tak se rozhodnou jít z Maďarska po dálnici do Rakouska a dál. Nikoho nezajímá že za nimi se musí omezovat spousta řidičů. Proč berou ohled jen na sebe?

0 0

Dobrý večer, V médiích se probírají neustále kvóty, ale to jistě není jediné opatření, které evropská komise navrhuje. Jak se Evropa staví k argumentům V4 ohledně ochrany hranic, hot spotů a řešení krizí v zemích původu?

0 0

Kdo se postará o děti a manželky, které zanechali muži doma v Sýrii ? Nenaplánuje Brusel další mechanismus, který zařídí přestěhování zbytku Sýrie ? Nebo manželky a děti mužů musí zůstat v Sýrii napospas Islámskému státu? Třeba manželky a děti porazí IS

1 1

Dobrý den,jakto že si nikdo z představitelů EU moc neuvědomuje,že kvóty nikdy nemůžou fungovat,protože se přerozdělení lidé díky volnému prostoru v Schengenu prostě jednoduše zase např do Německa vrátí?A co je podle vás OPRAVDU konstruktivní řešení krize?

0 2

Nenarušila paní Merkelová rovnováhu v celé EU ? Její sobecká politika aktivovala k posunu ty bohatější( a zřejmě i vzdělanější) uprchlíky, jak ale vysvětlí ostatním, že oni do Německa nemohou?

2 3

Dobrý večer, proč se ČR tak brání kvótám? Vždyť se stejně při první příležitosti většina imigrantů vypaří do Německa.

2 3

Migranti mají u sebe dost peněz,což způsobuje otázky, zda jsou opravdu tak potřební.Prý často před cestou vše prodají. Prodají třeba svůj byt,dům a proto pak mají na mobil,jízdenky"atd.AHA...takže utíkají z válečné,nebezpečné zóny a on je tam někdo koupí?

1 1

Je pravda, že matka utonulého chlapce, kterého ukazují v mediích, nechtěla cestovat přes moře, protože měla obavy? Cestovali kvůli otci, který si chtěl z evrop. soc. systému nechat udělat nové zuby?

3 6

Jak se státy podělí o 1 500 000 migrantů, kteří jsou již na cestě a do Evropy ještě nedorazili?

0 11

V čem je problem,že bývalý" západ" se chová k imigrantům jinak než bývalý" východ"

0 6

Dobrý večer. Nepřeji si aby zde v Evropě opět začaly vybuchovat bomby. Může se však stát, že mezi imigranty budou i bojovníci IS. Kdo bude zodpovědný za případné teroristické útoky?

0 6

Dobrý večer, často slýcháme, že uprchlíci z válečných zón, za účelem získání finančních prostředků na cestu do zemí EU prodali i své byty. Zajímalo by mně komu,nebo která RK působící v Sýrii se zabývá nemovitostmí v oblasti bombardování a přesunů vojsk?

0 7

Pokud budou Česku přikázány kvóty, zůstane nám právo výběru jednotlivých migrantů ? Jak to bude ? Mohli bychom upřednostnit křesťanské rodiny nebo rodiny již asimilovaných Syřanů ? Automatem nebo úředníkem vybraní lidé nebudou v Česku šťastní.

1 9

Hlavně,že vám na letišti při odletové kontrole seberou každý nožík nebo kelímek s hořčicí,ale statisíce lidí bez jakékoliv kontroly proudí do Schengenského prostoru a nikoho to nezajímá!Nezbláznili se nám lídři EU?

1 14

Dobrý den pane Prouzo, vysvětlete mi prosím jak kvóty vyřeší situaci, že většina ekonomických migrantů (uprchlíky přestali být příchodem např. do Turecka) chce do Německa. Co jim zabráni se po "přidělení" prostě sebrat a odejít do Německa? Děkuji

1 11

Dobrý večer. Často jsou u nás zmiňováni tzv. nepřízpůsobiví spoluobčané, výhody ano, povinnosti ne. Není ČR, takovým nepřízpůsobivým v EU. Lze tyto postoje členů bývalého tábora míru socializmu, přičítat totalitní devastaci?

2 4

Kolik azylů udělily Syřanům ambasády ležící v okolí Sýrie a v Sýrii samotné ? Proč válečné uprchlíky nutíme, aby se museli do EU dostat takto nebezpečným způsobem ?Kolik uprchlíků z ČSSR demolovalo uprchlické tábory nebo vyhazovalo humanitární potraviny?

0 8

Kolik členů An-nusry a Islámského státu je mezi Syřany proudícími do Evropy a kolik z nich bojovalo v tzv. umírněné syrské opozici? A jak je může kontrovat Interpol, když většina Syřanů nemá doklady anebo jsou falešné?

1 2

Kolik azylů udělily Syřanům ambasády ležící v okolí Sýrie a v Sýrii samotné ? Proč válečné uprchlíky nutíme, aby se museli do EU dostat takto nebezpečným způsobem ?Kolik uprchlíků z ČSSR demolovalo uprchlické tábory nebo vyhazovalo humanitární potraviny?

0 2

Merkelová už před časem přiznala, že "multikulti" v Německu a Evropě selhala. Kde je logika v tom, jak vítá běžence? Kdo ponese a jakou odpovědnost, až se evropský sociální systém zhroutí? Politickou nebo půjde o soud pro vlastizradu?

0 15

Mladí, svalnatí, "taky postižení válkou" imigranti zahazují průkazy a odmítají dát otisky prdtů. Co je asi k tomu vede? Z toho, jak jednají a jak se pohybují je vidět vojenský výcvik. Jem jim stačí dát do ruky zbraně a..co bude s evropskou kulturou?

0 14

Jak mám chápat, že k nám přistupují staří členové EU jako k východní zemi, která má držet ústa a krok ? Proč nedáte některým západním politikům důraznější odpověď na jejich dělení východní a západní Evropy ? Jsme snad méněcennou zemí s omezenými právy ?

0 15

Jaký má vláda postup proti kvótám ? Kolik máte už mezi státy EU vyjednaných spojenců proti kvótám ? Pokud neprojdou kvóty, do jaké míry nám hrozí, že budeme muset zaplatit azylovou politiku jiných státu ? Pokud kvóty projdou, jak vnutíte migrantům Česko ?

1 6

Uprchlík, který si vybírá cílovou zemi není uprchlíkem ve smyslu azylu, tímto kalkulováním se stává ekonomickým migrantem s právem státu rozhodnout o přijetí. Princip 1. bezpečné země má chránit před zneužíváním uprchlictví jako ekon. migrace. Souhlasíte?

0 11

Uvědomuje si podle Vás EU a Německo zvláště,že to je řízená a plánovaná invaze islámu na starý kontinent a také výborný způsob jak mezi imigranty propašovat velké množství budoucích radikálů z IS,kteří udeří,až příjde ten správný čas?

2 13

Souhlasíte, že povinné kvóty v důsledku znamenají konec Schengenu, protože uprchlíka toužícího po Něm. v chudší zemi EU neudržíte jinak, než že bude pod zámkem, nebo obnovením hranic? K chtěné účinnosti kvót je třeba vytvoření represe = konec Schengenu.

0 10

Proč je takový rozdíl mezi zeměmi v EU v ohlasu veřejnosti i vlád na přijímání uprchlíků. Někde převažuje souhlas, jinde odmítání. Mám dojem, že tato názorová hranice poměrně jasně kopíruje bývalou železnou oponu. Čím to je?

9 6

Kdo v Sýrii, Iráku proti IS bojuje, když všichni utíkají a my je všechny přijímáme? Kdyby se na to tenkrát Britové, Sověti a Číňané taky vykašlali tak tu dnes mluvíme Německy.

3 8

EU je slabá a opět to dokázala, lidé už neví jestli se smát nebo brečet. Opět tu je problém a nejsou schopni to řešit, pořád jen kecají o solidaritě a evropských hodnotách, kdy konečně tento svaz začne jednat? Víc je zajímá image v zahraničí než občani.

1 18

Při cenách, kolik uprchlíky stojí dostat se do Evropy , neměli by lepší zakoupit si letenky a leťět do Německa. Nemohli by si Němci zorganizovat letecké mosty, např. z Turecka.

1 15

Mezi imigranty je většina mladých mužů. Proč místo útěku se nezapojí do potlačení násilí a nastolení pořádku ve své vlasti? Kdo zabere místa v jejich zemích? Islámský stát? Evropa je má živit a ještě se zapojit do osvobozovacích bojů? Je v tom logika?

1 19

Jak bude Česko dále postupovat, pokud pan Juncker vnutí uprchlíkům kvóty ? Uprchlíci chtějí do Německa, jak zařídíte, aby chtěli do Rumunska nebo do Česka ? Poprosíte je, přemluvíte je nebo dostanou přestěhování příkazem ? Tohle nemůže dopadnout dobře.

1 20

Co kdyby EU doporučila svým občanům nejezdit za turistikou do Egypta, Maroka, Tuniska a dalších států ideově blízkým uprchlíkům a uvolněné turistické kapacity zaplatila pro ubytování uprchlíků? EU by to vyšlo EU levněji, uprchlíci by měli blízko zpět?

0 5

Vždycky jsem si myslel, že síla EU bude v jednotě, která by se měla uplatňovat zrovna v situacích, jakou je stávající vlna uprchlíků. Nevidím jednotu, nevidím sílu, nevidím akceschopnost, vidím bezradnost, nerozhodnost, alibismus. Proč? Co je s Evropou?

0 16

Co dělá EU jako instituce? Co dělá evropský parlament? Zatím problematiku řeší jednotlivé státy každý za sebe.

1 9

Pokud 12% imigrantů se do Německa dopravilo letecky,tak jedná se ještě o uprchlictví nebo o stěhování národů?

2 9

Uprchlíci prý utíkají ze strachu o život. Chápu to tedy správně, že v Řecku a Maďarsku hrozí uprchlíkům perzekuce a proto prchají do Německa? A že v Itálii a Francii je válka a proto se zoufalí uprchlíci v Calais snaží dostat do Velké Británie?

2 23

Dobrý večer. Můžete vyloučit, že při tom současném chaosu, naprostém kolapsu ochrany hranic a volném pohybu bůhvíjakého počtu neznámých osob na území EU, toho IS nevyužil a neposlal nám sem pěkných pár tisíc svých bojovníků? Slabost Evropy je přece zjevná

1 16

Jste ve vysoké funkci státního tajemníka pro evropské záležitosti. Z titulu své funkce se tedy podílíte na vedení našeho národa a řízení chodu státu. Měl byste tedy mít realistickou představu konkrétních kroků k řešení uprchlické problematiky. Máte?Jakou?

2 12

Neměli bychom úspěšným žadatelům o azyl raději koupit ubytování v Tunisku, Ghaně, Zambii, Botswaně či Srí Lance - tedy v zemích, kde je mír, svoboda a demokracie, ale kde na rozdíl od Evropy nehrozí kulturní konflikt a hořící auta na předměstích?

1 17

Jaká je, podle vás, role a kvalita práce médií při zpracování poblematiky uprchlíků?

1 10

Dobrý večer.Nestupňují se počty migrantů díky prohlášením Německa,že přijme všechny uprchlíky ze Sýrie?Dnes se k tomu připojuje i Anglie!Jaký vliv to bude mít na zvýšení jejich přílivu do budoucna a na další navyšování kvót jednotlivým státům EU?Děkuji.

2 13

Má nás těšit či naopak zneklidňovat, že ti uprchlíci k nám do ČR vlastně ani nechtějí a jediné, co chtějí, abychom je nechali rychle projít tam, kam chtějí? Jestliže, z jakýchkoliv důvodů, přijmeme ty, kteří k nám nechtějí, neutečou, kam chtějí?

1 6

Imigranti jsou prý pro nás ekonomickým přínosem. Za prvé: proč tedy Německo trvá na tom, že se o tento přínos musí kvótně podělit s ostatními zeměmi? Proč si ho prostě sobecky nenechá? Za druhé: je morální takto odsávat z chudých zemí přínosné lidi?

1 18

Dobrý večer.EK dnes přišla s novými kvótami rozdělení uprchlíků mezi jednotlivé země.Pro ČR byla stanoven počet 3.000.Na jakém základě určuje jejich počty jednotlivým zemím EU a jak je vlastně rozděluje?Bere v úvahu,do které země chtějí být přiděleni?Díky

1 8

Angela Merkelová mluví o tom, že by se měla v EU sjednotit podpora imigrantům. Je pro Česko přijatelné, aby těmto imigrantům přispíval v peněžním i nepeněžním plnění více,než dává českým důchodcům,invalidům,sociálně slabým rodinám či znevýhodněným lidem?

4 33

Německo se chová tak, jako když vám v bytě teče kohoutek a vy záplavu řešíte tím, že pár kyblíků chcete nalít sousedům a divíte, se, že jsou proti. Nejenže ten kohoutek nezavřete, ale ještě otevřete druhý. Co dělají orgány EU? Nic, zaspaly a jsou bezradné

3 29

Včera TV Markíza uvedla, že EK chce rozdělit 150 000 uprchlíků z toho 5500 ČR 3200 SR. Sdělují snad evropští komisaři každému sdělovacímu prostředku jiná čisla?

3 11

Jaký je plán B pro případ, že se integrace nepovede? Můžete zaručit, že na rozdíl od integrace Romů u nás a na rozdíl integrace imigrantů v Marseille, Paříži, Londýně či Malmö se integrace uprchlíků u nás určitě povede? Jaké je riziko, pokud se mýlíte?

2 19

Máme prý přijmout 1500 imigrantů, ale už jich tady několik set máme. Ti budou započítáni nebo to bude "bonus" navíc? A co bude vláda dělat, pokud se nám sem nasáčkují desítky tisíc ilegálů jako do Maďarska? Až Němci zavřou hranice, co s nimi budeme dělat?

1 9

Viděl jste video, jak "chudáčci" imigranti házejí maďarským sluníčkářům na hlavu vodu i jídlo? Takhle se podle vás chovají ubozí běženci? Jakým právem se jako ilegálové domáhají cesty do Německa? Jak dlouho je nechá EU beztrestně řádit?

3 25

Dobrý večer. Neuškodilo by ze stran migrantů trochu pokory? Měli by si uvědomit, že jsou zde nelegálně a podle toho se chovat. Ne arogantně zahazovat nabízené potraviny, vynucovat si odchod do země, kterou si zvolili a vyhrožovat místním lidem. Nemyslíte?

4 35

Dobrý večer, kolik lidí zcela mimo zákon se v současné době pohybuje po Evropě? Jak to působí na běžného občana, když nově příchozí mohou porušovat zákony bez trestu?

1 21

Jak se může Syřan, kterému jde o život, dostat do Evropy legálně? Může požádat o azyl na české ambasádě v Damašku? Dostane se pak do Evropy vládním letadlem? Funguje-li to tak, proč to tak nedělají všichni uprchlíci a místo toho plují pašeráckou lodí?

2 11

Proč naše vláda nekoná, nač čeká? Maďaři mění flexibilně zákony (až pětiletý trest za překročení hranice) a armáda fasuje ostré náboje. Nač čekáme? Až nás zaplaví statisíce ilegálů? Kolik máme kusů bojeschopných členů armády?

3 24

Co kdyby zástupci ČR prohlásili, že ochotně přijmou všechny uprchlíky, kteří u nás požádají o azyl? Vstřícnější snad už ani být nemůžeme, je to větší ochota než kvóty a přitom (protože k nám skoro nikdo nechce) by to bylo i u nás ekonomicky průchozí.

7 5

Proč uprchlíci v Maďarsku hladovějí a mrznou? Proč prostě nepožádají azyl, čímž by se okamžitě dostali do vytopeného uprchlického tábora se stravou zdarma? Proč zoufalý uprchlík před válkou trvá na tom, že mu musí pomoci Německo a nikoli Maďarsko?

2 37

Jedním z řešení z úst našich politiků je prázdných potápění lodí. Nebudou úplně prázdné, budou na nich posádky. Ti poslední v řetězci obchodu s uprchlíky. S úbytkem lodí se zdraží cena za převoz. Více lidí na to nebude mít. Bude nás tedy bránit ruka trhu?

1 6

EK nabízí příspěvek až 6000 Eur na 1 uprchlíka. Kdo bude kontrolovat čerpání těchto peněz? Kolik uprchlíků se vlastně do Evropy chystá? Minulý týden se hovořilo o 150 mil. lidí. To je víc lidí než má Německo,Polsko. ČR a SR dohromady. Zbláznila se Evropa?

1 18

Je historicky mnohokrát ověřené, že agresivnější kultura si vždy podmanila tu méně agresivní. A islám je v současné době agresivnější než křesťanství. Vy se nebojíte toho, že si, v EU početně stále silnější islámská komunita, začne prosazovat své zákony?

4 38

Jsou běženci spokojeni se stravou a nemají náhodou nedostatek oblečení. Kdo se o ně stará a kolik tato starost stojí.Kolik je to organizací, kolik mají zaměstnanců a jako jsou placeni. Není to jen zase legální byzmys.

2 9

Maďarsko je pod palbou kritiky západoevropských vlád. Co udělalo Maďarsko špatně? V čem přesně nedodrželo svou povinnost každého nelegálního imigranta buď dostat do uprchlického tábora, pokud požádal o azyl, nebo zahájit vyhoštění, pokud o azyl nepožádal?

1 18

Už jste viděl videa, na kterých uprchlíci odhazují poskytnou pomoc do kolejiště ? Před nádražím v Budapešti migranti skandovali, že chtějí jet do Německa. Od kdy si zachránění vybírají své zachránce podle hmotného zajištění ? Co si mám myslet ?

3 41

Dneska se již otevřeně hovoří o tom, že bombardování Islámského státu je spíše symbolické, že USA vůbec nebombardují výcvikové tábory ISIS a že tak válku de facto prodlužují. Není právě zde zakopaný pes ukončení konfliktu v Sýrii?

0 23

Proč se někdo neohradí proti neuváženým "zvacím" výrokům Angely Merkelové ? Nemohou její výroky uvést do pohybu další desítky milionů lidí ze všech možných zemí světa ?

1 34

Vadí mi nadměrná a nepřiměřená politická korektnost EU, EK, částečně i ČR a mnoha dalších států. Pokud se nebudou věci aspoň částečně pojmenovávat pravdivě, zvítězí ve Francii Maria Le Pen, Velká Británie odejde z EU a stane se leccos dalšího.

0 20

Dle Europolu se na pašování migrantů podílí cca 30tis. lidí, členů gangů i členů IS. Zisky mají, při ceně 7-8 tis. euro za jednoho běžence, nesmírné. EU svojí neschopností se na těchto ziscích přímo podílí. Proč EU rezignovala na ochranu svých hranic?

1 20

Dobrý večer,hlava mi nebere,proč se pořád jen mluví o potápění prázdných lodí?To vážně nikdo netuší,že je třeba to udělat?Ono se to samo neudělá.Nebo se tam máme vydat my?nevím jak se taková loď potápí!

2 11

Dobrý večer pane Prouzo, jedná v současnosti o jakýsi "nový typ" uprchlíků, když si "v bezprostředním ohoržení života" diktují kdo, kde a za jakých podmínek jim smí zachránit život? Co na to mezinárodní právo? Děkuji za Vaši odpověď.

3 44

Turecko je ve válce s Kurdy a my jako spojenec Turecka v NATO, podporujeme Kurdy a dodáváme jim tam zdarma zbraně.Jsme jako spojenec Kurdů ve válce s Tureckem?

2 20

Dobrý večer do HP, na světě je ještě možná miliarda lidí, kteří se nemají dobře, co až uvidí, že Evropa přijímá? Zase se bude přerozdělovat? A jakým počtem rodiných příslušníků je třeba vynásobit počet přijatých uprchlíků, abychom dostali reálné číslo?

2 16

Kolik milonů uprchlíků uteče do Evropy pokud Islamisté získají i západní Sýrii, kterou zatím stále ještě brání syrská armáda? V čím zájmu je totální rozvrat Sýrie?Kdo platí IS, Al - Nusra?Proč EU se nepoučila z tkzv. budování demokracie v iráku či Lybie?

2 13

Proč se vláda razantně neohradila proti výhružkám rakouské vlády, která hrozila Česku sankcemi ústy ministryně ? Připadá vám normální, aby si členské státy vyhrožovaly ? Včera jsem podepsal petici Václava Klause a nemyslím si, že jde o populismus. Co vy ?

2 23

Proč Syřany nepřijímají také země Perského zálivu, Kuvajt, Saúdská Arábie, Katar, SAE? Co myslíte, jak by tyto země reagovaly, kdyby jim na jejich území pronikly desetitisíce běženců? A co kdyby ti běženci byli navíc křesťané? Co by se podle vás dělo

4 40

Pokud vím, mezi Slovenskem a Ukrajinou je regulérní železná opona, postavená z peněz EU. Proč tatáž EU kritizuje Madarsko, které za svoje peníze také opevňuje schengenskou hranici, pouze na jiném místě? Není to dvojí metr?

0 11

Bude rok 2015 rokem, kdy muslimové ovládli Evropu? A co se stane až jich tady bude k ostatní populaci 20, 30 %? Myslíte si, že bude v Evropě pořád ještě klid a mír nebo spíš občanská válka? Já bych si vsadil na variantu 2. Jak to vidíte Vy?

3 14

Proč hlavní představitelé Evropy (EU) jako Merkel či Tusk systematicky ignorují názor vlastních občanů na uprchlickou krizi? V čím zájmu je islamizace? Kolik spících buněk islámského státu bude takto importováno na starý kontinet?

2 26

Je zřejmé, že migrantům kdosi našeptal, že v Evropě existuje ráj zvaný Německo. Poté tam všechny, za velký peníz,nasměroval. Co se stane až se jim tento sen nevyplní? Proti komu namíří svoji zlost a zklamání? Proti pašerákům nebo proti místním lidem?

5 44

Dobrý večer, ať nám bude přikázáno přijmout libovolný počet "uprchlíků" - jak si EU představuje, že je tady udržíme, když oni sami chtějí pouze do Německa? Násilím jistě ne, když už jen jejich krátké zadržení vzbudilo tolik vášní na západě.

2 13

Uprchlíci prodali majetky, aby se dostali do Německa , ale EU je chce umístit jinam. Jak si představujete distribuci proti vůli uprchlíkú, kteří přijeli do Německa na pozvání paní Merkelové? Nezpůsobí kvóty sociální nepokoje ?


Nepřihlášený uživatel

#56477 Musíme se držet dále od ukrajinských nacistů a jejich uprchlíků

2015-09-07 19:34

mezi Slovenskem a Ukrajinou je regulérní železná opona


Nepřihlášený uživatel

#56478 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 19:35

#56475: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Asi mate pravdu, priteli. At se podivam na jakoukoli diskuzi, vsude se vyskytuje tento slovensky blb. Sice pise anonymne, ale podle slohu a slovniku je to tataz osoba. Chudacek Slovacek by mel tahnout domu.


Nepřihlášený uživatel

#56479

2015-09-07 19:37

 Gratuluju vám mongoloidi hemeroidi havloidi, už jenom 2 700 000 podpisů a můžete odvolat pana prezidenta!!! :))))))))))))))))))))))))))))))))))


Nepřihlášený uživatel

#56480 Re: Re:

2015-09-07 19:38

#56459: - Re:  

 Nikoliv, o takových věcech se rozhoduje zeshora!


Nepřihlášený uživatel

#56481 Re:

2015-09-07 19:44

#56479: -  

 Kolikrat za den si delas inventuru podpisu, rudy blbe ?  A uz ti zavreli IV. cenovou, nebo uz jsi nality dost ? A ted mazej chrapat, zitra musis na pracak a pro socku.


Nepřihlášený uživatel

#56482 Re:

2015-09-07 19:52

#56469: -  

 Sklapni rusácký fašistický dobytku.


Nepřihlášený uživatel

#56483 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 19:55

#56478: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Možná to bude jenom skoro slovensky píšící rusáček.


Nepřihlášený uživatel

#56484 Re:

2015-09-07 19:57

#56476: -  

 Jo, soudruhu umíš pěkně kopírovat.

Bill Stuard

#56485

2015-09-07 19:57


Nepřihlášený uživatel

#56486 Re:

2015-09-07 19:59

#56479: -  

 Skvěle jsi mě rusácký zemanofilní impotentní hulibrku pobavil u večerní sklenky whisky a doutníku. Děkuji tvé neskonalé zhovadilosti za zábavu.


Nepřihlášený uživatel

#56487 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 20:04

#56478: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 Všichni slováci jsou jedna a tatáž osoba, paranoide havloide!!!


Nepřihlášený uživatel

#56488 Re:

2015-09-07 20:26

#56479: -  

 Ceska republika nema prezidenta, ale PRASEdenta dementa se spoustou hemeroidu v jeho tluste

pr..li. Toho mas na mysli, chudacku bolsevicku?


Nepřihlášený uživatel

#56489 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-09-07 20:31

#56487: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

 No vidíš, chudáčku slováčku jak jsi se hned poznal.


Nepřihlášený uživatel

#56490

2015-09-07 21:00

Havel říkal, že Bush dělá vše dobře. Když bombarduje porodnice, tak humanitárně!

A že je to pravda dokazuje jeho lavička!
Koukol

#56491

2015-09-07 21:39

Ještěže stále žije vdova Dáša, která udělala ze svýho manžela a jeho jména, suvenýr! Za používání jména Václav Havel inkasuje desetisíce! No ne, není to praktická žena?!


Nepřihlášený uživatel

#56492 Re:

2015-09-07 22:04

#56479: -  

 ani kdyby měli 5 mil podpisů tak nemůžou prezidenta odvolat


Nepřihlášený uživatel

#56493 Re: Re:

2015-09-07 22:06

#56488: - Re:  

 No jo stoupenec sudětáka hajajá se nezapře.


Nepřihlášený uživatel

#56494 Re: Výjádřovácí dopis za odstoupení pána,prezidenta Miloše Zeman.

2015-09-07 22:16

#56402: - Výjádřovácí dopis za odstoupení pána,prezidenta Miloše Zeman. 

 Co to psalo za imbecilního debila???.........hned po revolucí plně posmolíl tak zvánou privátizaci soukromou,že lidém okrádl o všechni finanční úspory,které mělý s kuponové privátizací.........

??????????????????????????????


Nepřihlášený uživatel

#56495 Re:

2015-09-07 22:21


Nepřihlášený uživatel

#56496 Re:

2015-09-07 22:21

#56387: -  

 www.branmeprezidenta.cz  31.08.2015


Nepřihlášený uživatel

#56497 Re:

2015-09-08 00:52

#56491: Koukol -  

 Zato po tobe bude mit vdova  HOVNO, ze?

Zvoli jsi dobry a prilehavy nick. Koukol je obtizny plevel, ktery je treba likvidovat. Jeho semena

v obilovinach dokazou otravit lidi i domaci zvirata.

Takze co jsi, blbe?  POUHY  PLEVEL  !!!!!!!!!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#56498 Re: Re: Výjádřovácí dopis za odstoupení pána,prezidenta Miloše Zeman.

2015-09-08 01:00

#56494: - Re: Výjádřovácí dopis za odstoupení pána,prezidenta Miloše Zeman. 

 Tleskam "inteligente". Jako forek dobry, ale pokud je to mysleno vazne - KATASTROFA !

Ten tvuj  "cestin " je skutecne na pobliti.


Nepřihlášený uživatel

#56499 Re: Re:

2015-09-08 01:31

#56496: - Re:  

 Co nas ma prekvapit ? Tech 27 000 tisic podpisu  "vetsiny naroda " ?


Nepřihlášený uživatel

#56500

2015-09-08 02:14

Spojíme se s našimi bratry slovany Rusy proti zkurvenému muslimskému západu, který nám vždy přál smrt.