MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#55826 Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 15:50


Nepřihlášený uživatel

#55827 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 15:51

#55825: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot? 

 

Samej vychlastanej ukrajinskej zmrd, co neumí česky, je to tady. To tady mají ukrajinský lopaty sraz?

 

 


Nepřihlášený uživatel

#55828 Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 15:52

#55826: - Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot? 

 

 Vykuř Havlovi shnilýho čuráka, havloidní zkurvysynu.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#55829

2015-09-04 15:54

Havloid Šafr z havloidního internetového propagačního plátku, placeného mimo jiné ambasádou USA, stejně jako rudé karty proti panu prezidentovi, byl podruhé odsouzen za řízení auta v ožralosti. Tím havloid opět ohrozil životy neviných lidí, hlavně, že ukazují na druhé, jak mají havloidní zločinci ve zvyku. Při tomto hanebném činu se před zasahujícími policisty a mnoha svědky dokonce pochcal, to mají havloidi také ve zvyku. Přestože byl soudem, ke kterému zbaběle nepřišel, díky výpovědím svědků usvědčen, nyní o své životy ohrožující trestné činnosti lže, to mají havloidní zločinci samozřejmě také ve zvyku! Dokonce tvrdí, že byl střízlivý a nic si nepamatuje!


Nepřihlášený uživatel

#55830 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 15:56

#55828: - Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot? 

 To píšete za Miloše Zemana vy Ovčáčku nebo je snad autorkou jeho pornografická dcerunka nebo jste to snad přímo vy komunistický nácku Miloši Zemane? Těžko se to totiž pozná, slovník a osobní historie odpovídá každému z vás, bylo by velmi dobré, abyste se ze k těm oplzlostem hrdě přihlásili. 


Nepřihlášený uživatel

#55831 Re: LIDI SI VŮBEC NEVÁŽÍ SVOBODY A DEMOKRACIE.

2015-09-04 15:57

#55797: - LIDI SI VŮBEC NEVÁŽÍ SVOBODY A DEMOKRACIE. 

 1/4 obcanu volicu si vazi svobody a demokracie.  Ale pod "vlidnym" dohledem Kremlu.  Oni si bez

povoleni z Moskvy ani neuprdnou, bolsevici vypatlani.


Nepřihlášený uživatel

#55832 Proč nelze respektovat Miloše Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-09-04 16:01

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#55833

2015-09-04 16:02



Fatwa No : 85747



Raising Muslim children in Czech Republic



  Fatwa Date : Safar 12, 1424 / 14-4-2003







Question




I would like to ask you about small Muslim children who go to kindergarten or pre-school together with un-believers in non-Muslim countries. They adopt their habits and behaviour and way of speaking very quickly. Teacher doesn't respect their religion because especially our Czech society is mostly unbelieving. Is it better to prevent them from such schools and stay with them at home till they go to basic school? There are no Islamic schools, only one Arabic school which is expensive for many Muslim families in the Czech Republic but there is opportunity to educate children at home until ten years of age. What about ruling of children swimming? Can Muslim children go to swimming class with non-Muslim children and teacher if there are all children, women and men together and uncovering for us private parts of body because their swimming dress is not according Islamic rule?




Answer




Praise be to Allah, the Lord of the Worlds; and may His blessings and peace be upon our Prophet Muhammad and upon all his Family and Companions.

1) It is mandatory for anyone who is in charge of anything to fear Allah, by taking care of that matter and managing in the way that pleases Allah. No doubt that one of the most important priorities in this life is raising one's children. So, anyone who is responsible for children must take care of their physical and spiritual needs during childhood (and when older) as Allah Ordered that children be raised from their early age on good morals and right religion as part of their education even if they have not yet reached puberty. Parents are ordered to familiarize their children with the prayer, habituate them to it, and order them to perform it. They should also urge them to spread good morals. So, if the mentioned kindergarten will influence your children negatively by weakening their religious awareness, then it is unlawful for you to entangle your children in this infested swamp to avoid being the cause to their becoming ill-mannered and with a weak sense of religion. Throwing your children in such a bad environment makes them copy habits of disbelievers. On the other hand, teaching them at home might be sufficient and more appropriate and indeed Allah compensates whoever leaves something for His Sake with a better thing.
2) It is unlawful to let the children go to swimming pools where there are males and females exposing their Awrah. In fact, making the child familiar with such behaviour results in his accepting it and tolerating it. Allah Ordered the children not to enter their parents' bedroom at certain times when they might be uncovering their Awrah. Allah Says: {And when the children among you come to puberty, then let them (also) ask for permission, as those senior to them (in age). Thus Allâh makes clear His Ayât (Commandments and legal obligations) for you. And Allâh is All-Knowing, All-Wise.} [24: 59].
So, since Allah restrains entering one's parents bedroom for fear of seeing Awrah, then it is more prohibited to go to places where there is certainty to see Awrah uncovered.
We ask Allah to guide us and you to that which pleases Him
Allah knows best.



Nepřihlášený uživatel

#55834 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 16:08

#55827: - Re: Re: Re: Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot? 

 Ruský trolle zkoušíte to sice hezky po bolševicku, ale co je naprosto zřejmé z příspěvku, že je psán Čechem a navíc s velmi dobrou argumentační schopností, na kterou dokážete reagovat jen rudým blábolem. Alespoň je ovšem zřejmé, že jste ruský troll bez možnosti normálně argumentovat. 

 


Nepřihlášený uživatel

#55835 Re: Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot?

2015-09-04 16:08

#55816: - Re: Miloš Zeman je nevzdělaný a nevzdělatelný. Je to idiot či dokonce zemanot? 

 Sice netusim, co je LUMENKAVARNA, ale odpovidam.

To nerekl Ovar zertem, to bylo mysleno naprosto vazne, tak to nevysvetluj, soudruhu.

A jeste mi prozrad - nasli radcove moji, nasli ?  Pardon, to je z pohadky. Tak znovu -nasel uz Ovcacek

Ctveracek Peroutkuv clanek ?

A co omluva PRASEdenta, kdyz se do cervna nenajde?  Nejak se k tomu nema, ten ozraly pytel plny

sracek.


Nepřihlášený uživatel

#55836 Re:

2015-09-04 16:10

#55833: -  

 A jakou máte uchylku vy, jako Miloš Zeman alkoholovou demenci? 


Nepřihlášený uživatel

#55837 Miloš Zeman masivně vykrádal a vykrádá tuto zem....

2015-09-04 16:13

1998 - přebírá moc od KGBáka Klause (oposmluvně si to s ním rozdává) - státní dluh 194,7 mld. v roce 2002 předává soudruhovi špidlovi a zloději Grossovi a šílenému Paroubkovi - dluh 395,9 mld tedy cca  dvojnásobek za současnéhé nesnížení nezaměstnanosti. 

"Chytrák" Špidal 2002 s pakáží Grossem a Paroubkem 2002-2006 - 395,9 mld - 802,5 mld v roce 2006. opět zdvojnásobení státního dluhu, ale po vstupu do EU v roce 2004 došlo nejen k poklesu nezaměstnanosti, ale také masinímu růstu HDP a průměrné mzdy, což např. vygenerovalo přebytky na účtech zdravotních pojišťoven. 

Excelentí post-bolševický blb Topolánek - 2006 - 2010 klidně mu tam připočtu idiotta a komunistíckého zemanota Fischera - 802,5 mld - 1344,06 mld. tedy o zdvojnásobení se nedá mluvit ani ve snu a že je Fischer exceltní zemanot předvedl se Zákonem o obnovitelných zdrojích mírou naprosto vrchovatou.  

Nečasova vláda - 2010 -2014 - opět jim tam klidně připočtu komunistického zemanota vstupujícho do KSČ v srpnu 1989 - Rusnoka taktéž asi nomen omen - 1344 mld - 1663 mld. a že je Rusák či Rusnok marx-leninský pseudoekonom o tom není těch nejmenších pochyb. 

Podstata i současného zadlužování a tedy nesnižování strukturálních výdajů státu totiž spočívá v oposmluvním kupčení KGBáků Zemana a Klause. Právě oni masivně změnili struktur mandatorních výdajů. Pokud by se tedy jakákoliv další vláda chtěla vyhnout deficitním rozpočtům a zároven i sociálním otřesům, možné to nebylo, právě díky tomu co nastavila marx-leninsko komunstická oposmluvní pakáž Zeman - Klaus, včetně zavední krajů a jejich masivně rozkrádaých rozpočtů. Jak snadné je i zveřejnit rozpočet a jak snadné je nezveřejnit jeho plnění. 

Proč tak činili je dnes naprosto zřejmé, pokus vygenerovat oligarchickou společnost velmi podobnou té ruské, která by je udržovala u moci. Nakonec proto si do volebního zákona zakomponovali, že dvě vítězné strany při přepočtu hlasů získají křesla navíc na úkor menších vítězů voleb. 

To velkoryse přehlížím, že v nejvyšší ústavní pozici zasedl člověk, který za celý jeho prohulený, prochlastaný, prožraný a pro ... (termín si doplňte z nějaké Zemanovy oplzlosti sám) nikdy nevyprodukoval ani jedinou korunu daní. Nikdy se mu taková věc v jeho prolhaném životě nepodařila, vždy daně jen a jen spotřobávával a co více dokonce mu nestačily všechny vybrané daně, ještě každého z nás masivně zadlužil. 


Nepřihlášený uživatel

#55838 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci, je tedy velezrádce....

2015-09-04 16:16

Do křesla min. vnitra posadil Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#55839 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-09-04 16:18


Nepřihlášený uživatel

#55840 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-09-04 16:19

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat.

 Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohodyA-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...


Nepřihlášený uživatel

#55841 Re: Re: Re:

2015-09-04 16:21

#55807: - Re: Re:  

 Tady zase pise nekdo kdo nema paru vubec o nicem. Terorismus mj nabral obratky pri prosazovani  komunismu ala SSSR v Afganistanu a celem sirem okoli. Urcite to nebylo USA,kdo dal vzniknout Talibanu a jinym radikalnim skupinam ktere se v regionu rozsirily jako mor. Dnes jen sklizime plody expandovani Kremlu a jeho diktatorskych manyru. To co tam rozvrtali, maji na svedomi oni a nejen tam. 


Nepřihlášený uživatel

#55842 Re: Re: Re: Slavii Praha koupili Číňané

2015-09-04 16:22

#55804: - Re: Re: Slavii Praha koupili Číňané 

 Střelbu vyprovokovali komunističtí provokatéři když zaútočili na dohlížející četníky a vyprovokovali k násilí přítomný dav.


Nepřihlášený uživatel

#55843 Re: Re:

2015-09-04 16:25

#55836: - Re:  

 Absence vlastniho nazoru,jako vsichni co kopiruji a pritom neumi anglicky nebo rusky ani tuk...


Nepřihlášený uživatel

#55844 Re:

2015-09-04 16:25

#55805: -  

  Máš to v té tvé nervové uzlině poněkud pomotané, komunistický nevzdělanče.


Nepřihlášený uživatel

#55845 Re: Zasraní duhoví havloidi

2015-09-04 16:28

#55815: - Zasraní duhoví havloidi 

 Bez se vycpat jednoducha trubko. 

 


Nepřihlášený uživatel

#55846 Re:

2015-09-04 16:28

#55806: -  

  Jseš vcelku směšný blb ale k podvečerní kávě je tvůj zhovadilý příspěvek vcelku zábavnou vložkou ale zkus trochu zatížil svojí neurouzlinu a vymysli něco nového ať je větší zábava.


Nepřihlášený uživatel

#55847

2015-09-04 16:32

Definice: hulibrci jsou tvorové uctívající vše co zavání komunizmem, národním socializmem, fašizmem, putinizmem, zemanizmem a podobnými úchylkami, vyjadřující se hlavně vulgárními , nespisovnými a jinými odpornými výrazy, plně odpovídajícími schopnostem a inteligenci toho nejhoršího komunisticko, nacionálněsocialistického, fašistického a putinofilního póvlu, co v České republice nebo okolí žije. Množství těchto hulibrků jsou dle jejich vyjadřování zřejmě latentní homosexuálové, podobně jako některé jejich idoly . Soudruzi Lenin, Stalin, Gottwald, Zeman, Hitler i Putin na ně mohou být právem hrdi.


Nepřihlášený uživatel

#55848

2015-09-04 16:33

Zasraná havloidní promuslimská pakáž.


Nepřihlášený uživatel

#55849 Re:

2015-09-04 16:33

#55847: -  

 Brilantní definice hulibrka!!!


Nepřihlášený uživatel

#55850 Re:

2015-09-04 16:38

#55829: -  

 Zase se opakuješ směšný blbe ale k podvečerní kávě je tvůj zhovadilý příspěvek vcelku zábavnou vložkou ale zkus trochu zatížil svojí neurouzlinu a vymysli konečně něco nového ať je větší zábava.