MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#54926 Re: Re: Re: Re: Kdyby zapad nepodporoval s Stalina, tak by dnes nemcina byla v Rusku uredni jazyk.

2015-08-28 16:08

#54916: - Re: Re: Re: Kdyby zapad nepodporoval s Stalina, tak by dnes nemcina byla v Rusku uredni jazyk. 

 Prectete si nektere komentare, moje reakce byla na to ze ja jsem osobne znal nekolik lidi kteri v Jachymove na uranu dreli a take jsem napsal ze Vam rozumim. Rozhodne sem nepisi proto abych se dostal do pisemneho konfliktu s lidmi

jejichz nazory jsou podobne jako mam ja.


Nepřihlášený uživatel

#54927

2015-08-28 16:09

Lidé brzo vezmou biče a asi vezmou vládu do svých rukou, než nás zaprodaji, než z nás udělají druhou Ukrajinu. Po tzv. sametové, která byla ve skutečnostu hodně špinavý hadr, nás ubezpečovali jak se budeme mít dobře a jdeme spíš hodně rychle do kopru. Tak že pokud budeme do nekonečna poslouchat ty nesmysly z vlády, která slouží amíkům a evropské unii, tak budeme pořád v bídě. Na důchodce a mladé rodiny s dětmi, na nemocné, pořád nebude a najednou se mluví o miliardách které dají na čmoudy, kteří mají lepší oblečení než my., jen nám sem zanesou takové nemoci, které ani neznáme, ale na jejich léčbu bude a pořád budou mít přednost před našimi nemocnými. Ono i to kapesné je vyšší než mají někteří naši lidé.Je to všechno taková sviňárna a ti naši blbci nás ještě okřikují a vnucují nám, jak máme být vstřícní, lidé vzpamatujte se a nenechte si dělat na hlavu.


Nepřihlášený uživatel

#54928 Jak je možné, že "Jiřinka" oblizovala StBáky Šloufa a Zemana? Naprostá záhada.

2015-08-28 16:09

Hned na úvod cyklu čeká diváky velice silný příběh, který odhalí historici spolu s populární herečkou Jiřinou Bohdalovou. Veřejnost ji má spjatou s deset let starou aférou, kdy úspěšně bojovala za vymazání ze seznamu agentů StB. Tvůrci pořadu její minulost znovu prověřili. Zjistili, že herečka je skutečně "čistá" a že Státní bezpečnost naopak šla proti ní. Její otec byl totiž v 50. letech odsouzen za napomáhání velezradě a přechovávání zbraní.


Nepřihlášený uživatel

#54929 Re:

2015-08-28 16:13

#54927: -  

 S nezaměstnanostít v době světové finanční krize na úrovni 7 % a dnešním růstem 4,4 % jako důsledkem uvážení finanční politiky vlády Petra Nečase jsou vaše tvrzení vskutku poněkud mimo realitu, nakonec jako marx-leninský komunista Miloš Zeman sám. 


Nepřihlášený uživatel

#54930 Re: Re: Re: Re: Re: Kdyby zapad nepodporoval s Stalina, tak by dnes nemcina byla v Rusku uredni jaz

2015-08-28 16:17

#54926: - Re: Re: Re: Re: Kdyby zapad nepodporoval s Stalina, tak by dnes nemcina byla v Rusku uredni jazyk. 

 Také s vámi nejsem v konflikut, domnívám se však, že můj text byl napsán srozumitelně. Nebyla to výtka vůči vašemu příspěvku, ale možná jsem se nešetrně ohradil, že to srozumitelné bylo. Vlastně to bylo kouzlo nechtěného, komunstická pakáž zdravící se čest práci, která ve své podstatě nikdy práci nechce a nechtěla to skutečně mohla chápat, že pracují, aniž bych Vás jakkoliv podezříval z toho, že jste to chápal jako komunistická pakáž. Vlastně ano, psal jsem to "záměrně" ne úplně srozumitelně :-) a je dobře, že jste to správně pochopil. 


Nepřihlášený uživatel

#54931 Re:

2015-08-28 16:21

#54914: -  

 Ano, to je opravdu trefné! Četl jsem to na parlamentnichlistech.cz, kde dávají prostor všem názorům, na rozdíl od oligarchy vlastněného "mainstreamu".


Nepřihlášený uživatel

#54932 Re: Re: Re:

2015-08-28 16:24

#54923: - Re: Re:  

 Nevím kdo jí platí, ale řekl bych, že bude tak trochu fiktivní. Eric Best je sice zdá se z masa a kostí, ale co plodí je naprostá fikce bez jakéhokoliv skutečného věcného základu. Řekl bych, že to s onou "americkou politoložkou" bude obdobné. 

Skepse k oné "americké politoložce" pramení to z toho, že v demokracii (zastupitelské) za veřejný prostor odpovídají občané, kteří správu za část veřejného prostoru delegují na politiky, jak velká část to je, se v čase mění, ale vždy platí, pokud se jedná o demokracii, že to jsou občané kdo budou rozhodovat min. v příštích volbách a kteří svým každodenním slušným jednáním demokracii udržují.  Je tedy obtížně představitelné a ve své podstatě nereálné, aby byly dodržovány základní pravidla demokracie, občané v naprosto drtivé většině žili své řádné životy, dodržovalo se rozdělení moci mezi moc soudní, výkonnou a zákonodárnou a přitom se jednalo o totalitu. Je to prostě hloupost. To, že se politici čas od času snaží, získat větší moc, než jim přísluší, to je naprosto přirozená součást demokracie.  


Nepřihlášený uživatel

#54933 Re: Re:

2015-08-28 16:29

#54931: - Re:  

 Neonacisticko - komunistické tzv. "parlamentní listy" (už název parazitující na čemsi co má apriori autoritu je známka velké podivnosti) nezveřejňují proces získávání informací, jejich zpracování a zveřejnění. Tedy už sama sklatba zveřejňovaného je na tomto tzv. názorovém serveru věc vlastně naprosto nejasná a není zřejmé, které texty byly odmítnuty, které zveřejněny a jak vznikají komentáře ke zveřejněným textům politků atd. atd. 

Obrovská část textů je nejen na provní pohled manipulativní, parazitující na reálné věci ovšem další fabulací nad ní se snaží zpochybnit demokracii jako důvěryhodný systém - místo toho jej líčí jako systém "zákulisnícho bojů" "podivných neznámých lidí" přestože se občané kdykoliv mohou spojit se svým poslancem, starostou, senátorem, potkávají je ve svých městech mluví s nimi, takovým nesmyslům o "zakulisí demokracie" jsou schopni uvěřit, neboť to vyvolává jakési "tajemno". 


Nepřihlášený uživatel

#54934 Miloš Zeman má skutečně velmi blízko ke komunismu i nacismu, tedy dvěma zrůdným ideologiím....

2015-08-28 16:34

....má k nim bohužel daleko blíže, než k demokracii. Dalo by se dokonce říci, že jak blízko má totalinímu myšlení tak o to dál má demokratickému jednání a ke slušným a mravným lidem. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#54935

2015-08-28 16:35

co se stalo: provokatéři zneužili oprávněné nespokojenosti lidí se zkorumpovanou vládou, destabilizovali Ukrajinu, a tak historicky a demograficky drtivě ruská oblast využila práva sebeurčení a přešla ke stabilnějšímu ruskému sousedovi. Nevidím žádný racionální důvod, proč by z takové lapálie měla být třetí světová.

Rovněž nevidím důvod, proč by to mělo být přirovnáváno k Anšlusu Rakouska, či dokonce naší okupaci v r. 1968, jak to učinil náš ministr kultury na půdě poslanecké sněmovny a sám tak o sobě ukázal, že žije spíše na západní propagandě, než v realitě.

Pro určité kruhy na západě je to samozřejmě drtivá porážka. Jenže tato porážka není primárně vojenská, ale spíše politicko-morální. Ukázalo se totiž, že model tzv. "barevné revoluce" selhal na Ukrajině už podruhé a tentokrát dostal barvu krve.

Evropa stojí na důležitém rozcestí. Buď si přizná, že sborná vede 2:0, protože prostě hrála lépe a racionálněji, nebo může dále pokračovat v eskalaci již tak dost nepříjemné situace a v důsledku možná způsobit, že i daší nejméně dvě oblasti na východě Ukrajiny, Doněck a Luhansk, kde převažuje ruskojazyčné obyvatelstvo, budou Krym následovat.

V případě další eskalace by tomu zřejmě nezabránily ani mezinárodní sankce proti Rusku, které, jak se zdá, míří zatím především do finanční oblasti a mohly by se tak stát i dvojsečnou zbraní, která by jen urychlila odklon od západních měn jako světových rezervních měn, a nezabránila by tomu ani žádná vojenská operace, která by na východě ostatně měla ještě mizivější naději na úspěch, než v případě Krymu. 

Co Evropa nyní potřebuje je politika schopného uznat jasnou porážku západní politiky směrem k Ukrajině a Rusku, odvážného politika schopného uvědomit si a jasně formulovat chyby, které k této porážce vedly, zklidnit účelově nacionalistické hormony, uznat ji jako realitu, do níž víceméně nutně vyústily, prosadit klid zbraní a uzavření politického příměří.

V strategickém zájmu obou velmocí, jak Ruska tak EU, je totiž spíše vzájemné sbližování, neboť jsou na sobě jednak vzájemně vitálně hospodářsky závislé a také stále hluboce kulturně spřízněné, spojené společným základem křesťanské morálky, z níž obě tyto civilizace nepochybně vycházejí. 

Zdá se mi naprosto logické, že Krym této neklidné situace z vlastní vůle vyjádřené v referendu využil a přešel zpátky pod křídla Ruska, které ho bezodkladně přijalo a je nepochybě schopno zajistit jeho bezpečnost a respektovat práva menšin podstatně lépe než současná ukrajinská vláda.

Při pohledu na jeho demografii je výsledek onoho referenda více než důvěryhodný pro každého, kdo si zachovává základní soudnost a nestrannost. Možná jen nechtěl už zastávat roli žolíka v krvavé hře pouličních gangů radikálů, do které velmocenské zájmové sféry bude Ukrajina spadat a samozřejmě chtěl na nepřehledné situaci vydělat. Navíc je to vlastně jen návrat do přirozeného stavu, který byl zvrácen arbitrárním zásahem sociálního inženýrství v sovětských dobách. Stalo by se tak nejspíše dříve či později tak jako tak.

A ostatně můžeme oprávněně argumetovat, že vlastně celá EU vznikla podobným způsobem, jakým se nyní Krym připojil k Ruské federaci. Jen ona účast a výsledek referenda byl jen ještě přesvědčivější a pro jeho obyvatelstvo je samozřejmě velmi dobře, že se tak stalo takto poklidnou cestou.

Rusko svůj velmi dobrý tah už udělalo, nyní je na řadě druhá strana. A osobně si myslím, že odvážný politik světového formátu, který by na západě konečně přišel s uznáním této reality a postavil se proti oněm nyní spíše už směšným a nevěrohodným výpadům, by jistě nejen prokázal talent, střízlivost a prozíravost skutečného státníka v této hře možného, ale zajistil by tak především respekt své zemi - neboť postavit se kolektivní hlouposti vyvolávající konflikty, které pak není schopna zvládnout, vyjádřit přání být Rusku partnerem v hledání skutečně mírového řešení situace, kterou samo evidentně nezavinilo a výhodného pro všechny strany a potvrdit tak suverenitu rozumu nad harašením zbraněmi z obou stran a dalšími nepříliš věrohodnými hrozbami zaznívajícími nyní ze západu na ruskou adresu je patrně vpravdě jedinou cestou, jak další nebezpečné eskalaci zabránit.

Jak mí přátelé vědí, nejsem ani rusofil ani eurofil, jsem český vlastenec. Může tím státníkem být Miloš Zeman?


Nepřihlášený uživatel

#54936 Po vzniku OSN jsou logicky okresy v kterých vykrádají sklady zbraní kriminálníci....

2015-08-28 16:40

.....snažící se zničit celistvost jejich státu věc na kriminální úrovni, obzvláště za situace, kdy se do celé věci vkládá cizí stát navíc ten, který se k neměnnosti hranic soudeního státu dokonce zavázal smluvně výměnou za jeho jaderné odzbrojení. Dnes Rusko ukradlo Krym a snaží se zničit Ukrajinu jako stát. Vše za předpokladu, že občan není např. ohrožen účelovým zákon proti shromažďování navíc v době, kdy již nemá žádnou jinou možnost než použít občanskou neposlušnost, neboť např Janukovič podepíše smlouvu o které občan nebyl informován, že se připravuje, se sousedním polototalitním či plně totalitním státem namísto smlouvy s EU, kterou naopak politik Janukovič se zavázal uzavřít a na kterou získal mandát zastupovat občany ve volbách, kterému se smlouvou s Ruskem zpronevěřil.


Nepřihlášený uživatel

#54937 Je veskrze velmi podivné si myslet, že naše děti jsou horší, než jsme byli my.....

2015-08-28 16:50

....je to přece naprostá hloupost, neboť naše děti se orientují v daleko složitější společnosti, než bylo dáno nám. Bolševická totalita je přece tak jednoduchá, ostatně stejně jakákoliv jiná totalita. Naše děti nejen žijí ve společnosti, kde každý den provází nějaká změna (což je naprosto přirozené, jen totality to nepřípouští) a kde každý den je prověřován tedy jejich žebříček hodnot, který je navíc jen jejich a je na nich samých jak s ním naloží. Je úžasné sleovat, že oni se v tomto světě nijak neztrácejí, nepanikazí, žijí v drtivé většině odvážně své životy, bez ohledu jak se někdy mohou jevit nesrozumitelné, nesmyslné, bez cíle, bez znalostí, žijí je svobodně žijí své, ne životy pionýra, svazáka, komunisty či životy které jim servíroval komunistická či nacistická pakáž.  Žijí životy své a naší odpovědností je, aby jejich životy byly šťastné a to do té doby, než ony nepřevezmou odpovědnost za štěstí svých vlastních dětí. 

Ministryně školství tedy nemá pravdu, nemá být proč "zděšena" z úrovně středoškoláků, ale měla by byt "zděšena" z úrovně pedagogů. Problém není v našich dětěch, problém je bohužel v obrovské míře v učitelích a především ve vedení škol, které v obrovském měřítku díky logicky věku a tzv. praxi ovládají učitelé, které "vychovával" bolševik a kteří své způsoby a frustraci ze ztráty absolutní moci přenášejí do škol a pedagogických sborů. 

Tohle by měla paní ministryně řešit a le nejde to zvýšením platů. Třeba ještě najde odvahu říci, že je zděšena z toho, jak školy špatně vedeny a jak špatní jsou učitelé, když nedokáží úžasné mladé lidi nic naučit a co více, mnohdy jim touhu po vzdělání dokonce znechutit. 

Učitelům vzrostou od listopadu platy o tři procenta


Nepřihlášený uživatel

#54938 Tak ten je fak dobrej!

2015-08-28 17:19


Nepřihlášený uživatel

#54939 Re:

2015-08-28 17:19

#54935: -  

 Ne!


Nepřihlášený uživatel

#54940 Re:

2015-08-28 17:23

#54935: -  

 

Po vzniku OSN jsou logicky okresy v kterých vykrádají sklady zbraní kriminálníci....

2015-08-28 17:40

 

.....snažící se zničit celistvost jejich státu věc na kriminální úrovni, obzvláště za situace, kdy se do celé věci vkládá cizí stát navíc ten, který se k neměnnosti hranic soudeního státu dokonce zavázal smluvně výměnou za jeho jaderné odzbrojení. Dnes Rusko ukradlo Krym a snaží se zničit Ukrajinu jako stát. Vše za předpokladu, že občan není např. ohrožen účelovým zákon proti shromažďování navíc v době, kdy již nemá žádnou jinou možnost než použít občanskou neposlušnost, neboť např Janukovič podepíše smlouvu o které občan nebyl informován, že se připravuje, se sousedním polototalitním či plně totalitním státem namísto smlouvy s EU, kterou naopak politik Janukovič se zavázal uzavřít a na kterou získal mandát zastupovat občany ve volbách, kterému se smlouvou s Ruskem zpronevěřil.


Nepřihlášený uživatel

#54941

2015-08-28 17:25

Genocida, ztráta lidí
málokdo tu pravdu vidí
lynčování jako právo
hajlování je teď zdrávo
sláva Ukrajině, vrahům
poklekněme k blízkým prahům
Pravý sektor, Svoboda
nácka čeká výhoda
kriminál je pustil ven
splnil se jim tajný sen


Nepřihlášený uživatel

#54942 Re: Re:

2015-08-28 17:26

#54939: - Re:  

 Vymytý mozek se navíc nevzmůže? S váma je nuda, retardi.


Nepřihlášený uživatel

#54943 Re: Byl to Janukovič, kdo stavil vládu s neonacistickou stranou Svoboda.

2015-08-28 17:36

#54941: -  

 Je dobré zmínit, že to není vláda Porošenka v které by zasedali neonacisté, ale že to byla vláda Janukoviče, kterou sestavili post-bolšeivci právě společně s neonacistickou stranou Svoboda, která v těchto volbách logicky naprosto propadla, možná i proto, že se jednalo konečně o volby regulérní. 


Nepřihlášený uživatel

#54944 Re: Re:

2015-08-28 17:41

#54943: - Re:  

 Proč sem pořád tapetuješ ty píčoviny o demokraticky zvolené vládě, kterou svrhli nacističtí teroristé z majdanu?


Nepřihlášený uživatel

#54945 Re: Re:

2015-08-28 17:43

#54943: - Re:  

 Nacistický pravý sektor vznikl až na majdanu za finanční podpory USA. Tito teroristé a svrhávači fungujících režimů založili i tuto petici.


Nepřihlášený uživatel

#54946 Re: Re: Re:

2015-08-28 17:45

#54944: - Re: Re:  

Zkoušíte to "šikovně" ruský trolle. 


Nepřihlášený uživatel

#54947 Re: Re: Re:

2015-08-28 17:47

#54945: - Re: Re:  

 Tuto vaší hloupost  chcete doložit tím, že Janukovič sestavil vládu s neonacistickou stranou Svoboda? 

Ono to nejspíše bude tak, že žádný neonacismus na Majdanu prostě nebyl a není mimo jiné proto, že nacionalistické či přímo neonacistické strany ve volbách naprosto propadly. 


Nepřihlášený uživatel

#54948 Re: Re: Re: Re:

2015-08-28 18:17

#54946: - Re: Re: Re:  

 Ty už to nezkoušej, hnUSAcký trolle.


Nepřihlášený uživatel

#54949 Re: Re: Re:

2015-08-28 18:27

#54944: - Re: Re:  

 Pravda se rusákům nelíbí!


Nepřihlášený uživatel

#54950 Re: Re: Re: Re:

2015-08-28 18:28

#54947: - Re: Re: Re:  

 V rusákově jsou v oblibě.