MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#49676 Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 10:55

#49667: Slovan - Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Prolhané žvásty z rusácké dezinfomační centrály.


Nepřihlášený uživatel

#49677 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-06-10 10:59

..že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků. Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. 


Nepřihlášený uživatel

#49678 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-06-10 11:00

.jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých infor pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic spolemací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které ječného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existujevlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to"anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečnéinformace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc.Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.

Vlastenec

#49679 Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 11:01

#49675: - Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Radši se nauč nějakou novou nadávku, imbecile!


Nepřihlášený uživatel

#49680 Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 11:02

#49679: Vlastenec - Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Vám není potřeba nadávat, vy si vlastním lhaním škodíte tolik, že to víc ani nejde. 


Nepřihlášený uživatel

#49681 Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 11:19


Nepřihlášený uživatel

#49682 Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 11:22

#49670: Vlastenec - Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Slovane, Vlastence......  co tu jeste delas ?

Jak muzes zit v zemi, ktera patri do EU ?  Mezi takovymi smejdy .

Dnes se muzes rozhodnout, kde chces zit.  Mame demokracii a volnost pohybu . 

To my jsme za BOLSEVIKA nemeli !

Cumeli jsme za dratenym plotem !  A kdo chtel prejit na Zapad, tak byl zastrelen. 

Tak nas komanci  "chranili " , abychom nahodou u tech zlych kapitalistu netrpeli .

Pokud se ti styska po ostnatem drate, tak se vydej na cestu  - smerem na Vychod. Tam je ta zeme zaslibena !


Nepřihlášený uživatel

#49683 Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 11:50

#49682: - Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Je zvláštní že tyto lidi nijak nezaráží, že bolševik dokonce i pod trestem vězení, ztráty majektu zakazoval vycestovat ze země, zabavoval pasy atd. Oni si dnes mohou jít kam je libo, ale do rusákova se jim evidentně vůbec nechce. 

Krtek

#49684 Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 12:09

#49682: - Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Já jsem mohl cestovat i na Západ! To, že takové nemakačenka jako ti tzv. disidenti nemohli byl důsledek pouze jejich neschopnosti! Tak tady laskavě nelži, havloide!


Nepřihlášený uživatel

#49685

2015-06-10 12:26

#49630: - Re: Re: "Svoboda podvádět není pro modrobolševické zločince prázdné slovo. Další kongres na Ruz 

 Vážený pane,

sdílím Vaše rozhořčení. Bolševici, agenti StB i KGB a podobná svoloč, spolu s tehdejšími bankéři (1990), ovládli tzv. velkou privatizaci. Tu malou ovládli předrevoluční zelináři, řezníci, veksláci a spol.

Jsem starý dědek. Nesnáším bolševiky, pracovníky StB, KGB, FSB a jejich agenty. Stejně tak nemám rád zbohatlíky, kteří dostali neskutečné půjčky na privatizaci, firmy vytunelovali, půjčky nikdy nesplatili a my všichni jsme museli sanovat banky, aby nepadly.

Ištván by neměl řešit píčoviny, stejně se mu to nedaří, ale podstatné věci.


Nepřihlášený uživatel

#49686 Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 12:40

#49684: Krtek - Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Slepy, hluchy a predevsim blby Krtek se opet ozval !  Vrat se do sve podzemni diry.

Nase rodina, pratele a lide v nasem okoli nebyli zadni disidenti, ani  "nemakacenka" !

Jsou to lide, vetsinou s vysokoskolskym vzdelanim .  Obcas je pustili aspon do Jugoslavie na  "extra " pas . Jinak jsme mohli do NDR, Bulharska, Rumunska............. atd.

Ty jsi musel byt setsakra dobre zapsany u Bratrstva Rude Pracky, kdyz jsi mohl cestovat na Zapad .

Tak to vyklop, kdo te ukoloval.  STB, nebo primo soudruzi z Kremlu ?


Nepřihlášený uživatel

#49687 Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 12:41

#49684: Krtek - Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Aha, hulibrk krtek byl zřejmě stbák nebo aspoň prověřený komouš- práskač.

Slavek Svoboda

#49688 Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 12:47

#49684: Krtek - Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Lidem jako jste vy osobo Krtku nema cenu nic vysvetlovat. Za komunistu drtiva vetsina cechu byla nejakym zpusobem disidentska.Vam urcite nenapsala kancelar ministerstva vnitra ze neni v zajmu soc.republiky legalne vycestovat,me ano. Popisovat Vam moje utrapy co jem za komunistu poznal nema  cenu ani popisovat protoze toho bylo hodne.Ja se angazuji na teto petici ne proto ze bych se chtel dohadovat s nejakym komunistickym hovadem ale ze chci alespon timto podporit moralne ty lidi, kteri v cesku zustali a chteji zmenu k lepsimu.V estebackym seznamu jsem veden jako NO komunistickeho socialismu a tou take zustanu az do konce sveho zivota.Narodil jsem se jako svobodny clovek a jako svobodny clovek zemru.Komunisti byli a jsou vypocitava chamrad a to at jsou zalezly v kterekoliv strane a nebo si nechavaji rikat, pane prezidente.

Václav K.

#49689 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 12:50


Nepřihlášený uživatel

#49690 Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 13:17

#49667: Slovan - Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Moje řeč, chlape. Nikdo na světě si nedovolí to co fašistická velmoc USA a te´d nás jšt proti naší vůli tlačí do války s Ruskem. Snad budou mít naši politici dost rozumu a nenechají se do tohoto konfliktu vmanipulovat, jinak budiž nám země lehká...

strýček Pepin

#49691 Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 13:21

ZEMAN NA HRAD NEPATŘÍ!!!

 


Nepřihlášený uživatel

#49692 Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 13:28

#49691: strýček Pepin - Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout. 

 Tak kdo tedy, ty debile, když ne demokraticky zvolený kandidát? Snad nemyslíš Kchárla Von Bildeberga


Nepřihlášený uživatel

#49693 Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 13:30

#49690: - Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Když se ti rusákov tak líbí tak se tam přestěhuj, tady ti nikdo bránit nebude.


Nepřihlášený uživatel

#49694 Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 13:32

#49692: - Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout. 

 Vašeho kandidáta neznám.soudruhu. Zkuste mi ho více přiblížit.


Nepřihlášený uživatel

#49695 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá

2015-06-10 13:36

#49689: Václav K. - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

Soudruzi .  Musite si domluvit schuzku a konecne se dohodnout, kdo byl V. Havel .

Byl to zaprodanec Americanu ?  Byl to obdivovatel fasistu ?  Byl to disident  "nemakacenko"?  Byl to  "zlocinec" , ktery pozadoval v restituci vratit majetek, ktery komunisticka chatra jeho rodine znarodnila ?  Nebo to byl aktivni agent STB, ktereho  "naoko" zavirali do fesackeho kriminalu ?

Mate v tom pekny bordel .  Co komanc, to jiny nazor .

Tak uz si to ujasnete, at kazdy z vas neplaca jine blitky !

Se soudruzskym pozdravem - Praci cest a rukam klid !

S.S.

#49696 Ministr Vnitra je hlava chytra.

2015-06-10 15:05

#49695: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Studená válka neskončila, studená válka trvá 

 Prezident Havel byl prilis cestny a inteligentni na to aby mohl uspokojit mudrlanty v cechach. Ja si vzpominam na ten hnus co bujel v Ceskoslovenske socialisticke republice. Z pana Havla se muzete snazit udelat nicemu ale co jste dokazali? Ceske republice neveri ani jeji spojenci NATA , Ten idiot co vede dnesni Ministerstvo vnitra Chovanec, mluvi o cenzure internetu ,pry k vuli teroristum a pervertum a  naopak doporucuje potapet lodi paserakum s lidmi. Potapeni lodi byla specialita piratu a nebo teroristu. Jaky je rozdil mezi Bacilkem, Lenartem,Strougalem , Obzinou a nebo Chovancem ? Sraci jako je ten co vyvesuje kalisnicky prapor na hrade a ten druhy idiot co krade propisovacky a naopak husity kritizuje tenhle stat nezachrani. Polaci jsou narod kteremu USA, A JEJICH OPRAVDOVI SPOJENCI mohou verit  ale cechum a hlavne vetsine jejich zakuklenych bolsevikum ve vlade. NEEE. 

 


Nepřihlášený uživatel

#49697 Re: Ministr Vnitra je hlava chytra.

2015-06-10 15:14


Nepřihlášený uživatel

#49698 Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 15:19

#49692: - Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout. 

 Demokraticky se da zvolit jen tam kde jsou dodrzovana pravidla. Zeman masivně lhal ve své podstate vastne jen lhal, tedy nebyl zvolen, na Hrad se prolhal, proto mu dnes neduveruje i velká část jeho voliči a obrovská část lidi co k volbám nesli. Zeman je extremista, koncentruje v sobe bolsevismus a nacismus obdobne jako Putka Putin.

Jelena

#49699 Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 17:51


Nepřihlášený uživatel

#49700 Re: Re: Re: Re: Zeman je zločinec! Je to vřed na těle naší země, který se musí rychle vyříznout.

2015-06-10 18:00