MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#49226 Re: Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají

2015-05-31 07:52

#49215: - Re: Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají.... 

 Děkuji. Je zvláštní ona laxnost občanů k této věci. Vím ze zkušenosti, že i lidé, kteří se tváří jako největší demokraté, dokonce se mnohdy vyjadřují texty v internetových novinách si zákon o volbě prezidenta nepřečetli a na mé argumenty o lžích Zemana se mi dokonce dostalo "upozornění" že pan Schwarzenberg zaplatil jisté množství placek také mimo volební účet :-). 

Je pravda, že se mi takového upozornění dostalo od skalního Klausovce :-) navíc ještě s dovětkem, že ze Zemana strach nemá, ale z EU :-), když jsem položil kontrolní dotaz, jestli alespoň ví, kdo sedí v Evropské radě, radách ministritrů a jaký vztah je těchto institucí s EK, EP a Lisabonské slmouvě, tak se odmlčel :-).  Je to bohužel zoufalství, povědomí o demokracii je velmi malé a pro bolševiky je logicky EU novým RVHP, neboť vlastně nikdy nepochopili rozdíl mezi demokracií a totalitou. 


Nepřihlášený uživatel

#49227 Snad si voliči Zemana jednou přečtou zákon o volbě prezidenta a Ústavu a snad alespoň uznají....

2015-05-31 07:59

..že udělali obrovskou chybu, když podpořili člověka, který porušoval základní zákon demokracie, tedy zákon, kterým se získává moc. Snad jim dojde, že takového jednání se dopouští zločinci, kteří chtějí následně moc zneužívat např. na to, aby kolem sebe shromáždili partu KGBáků, která bude masivně vykrádat tento stát. 

Zemana nelze respektovat v žádné ústavní pozici....

2015-05-24 09:55

 

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. Nejedná se tedy o nějaké osobní antipatie k člověku, který se sám celoživotně destruuje. Nejedná se ani nějakou antipatii k tomu, že se tváří jako "levičák", ale o naprosto jasný názor na extrémismus, kterého je Zeman bez nejmenších pochybností představitelem a vyznavačem. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyli v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory, relativizovali hodnoty v podobě lží o lidech mravných, kulturních a vzdělaných, nebo dokonce na jednání s diktátorem nového CCCP jeli s partou KGBáků. Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. 

 


Nepřihlášený uživatel

#49228 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-31 08:00

..jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#49229 Nějaký pitomec tu psal, že je pan Fiala trapný a Kalousek zloděj.....

2015-05-31 08:02

 Pokud by měl být Fiala trapný a Kalousek zloděj, jaké měřítko byste tedy měl pro Zemana? 

Zeman tu vyměnil 46 % za 14 mld. hotovosti MUS na rekultivace za 650 mil. a přidal k této HOTOVOSTI!!!!! ještě uhlí, stroje, lidi. To byla bez nejmenších pochybností největší zlodějina v hotovosti, který se v tomto státě odehrála a je klidně možné, že to byla možná vůbec největší zlodějina hotovosti, která se vůbec kdy odehrála. 

Tedy jestli je nějaký politik v tomto státě skutečně zlodějem, tak je to Miloš Zeman. 

Co je trapnějšího, než když muž hovoří o své prostatě na veřejnosti a přitom se sotva vyškrábe do tří schodů? 

Tedy jestli je někdo skutečně trapný, tak je komunisticý nácek Miloš Zeman. 

 

Tedy pro vás pitomce platí.

Pokud nejste schopen oponovat, tak podepište tuto petici v papírové podobě, odneste jí tomu vašemu panicovému prostatikovi pod ten jeho prohulený a prochlastaný rypák. Přesně v duchu vašeho příspěvku jej fyzicky nakopejte do toho jeho vyžraného pozadí. Pak se narovnejte, všem slušným lidem se veřejně omluvte, že jste zloděje, trapáka, alkoholového dementa dopravil do ústavní pozice a pak neváhejte a odstěhujte se k soudruhovi V.I.Adolfovi Visarionovičovi Puťkovi Putinovi do toho vašeho rusákova a tam požadujte demokratizaci. 


Nepřihlášený uživatel

#49230 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-05-31 08:03

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....


Nepřihlášený uživatel

#49231 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-05-31 08:04

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklamala je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#49232 Re: Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-05-31 08:15

#49231: - Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel.... 

 Hledal článek o tom, jak soudruh Babiš chce zvyšovat daně, zadal jsem do googlu "babiš zvyšování daní idnes"

Výsledek je neuvěřitelný:

28.2.2015

Zvyšování daní nepřijmeme, říká nová tvář ANO, primátor ...

18.11.2013

Diskuse: Babiš odmítl zvýšení daní. Trvá na tom, že stát ...

8.4.2015

Podmínka pro vládu: zákaz zvýšení daní, či 20 miliard ročně ...

15.11.2013

Napětí kvůli daním. ANO odmítá jejich růst, špičky ČSSD to ...

28.2.2015

Naší mantrou je nezvyšovat daně a neobtěžovat občany ...

27.5.2015

Evidenci tržeb nestíháme. Když se neprosadí, zvýšíme daně ...

17.1.2015

Neušetří-li Babiš desítky miliard, navrhne ČSSD zvýšení ...

11.5.2015

Starší Asi jsem plácal, říká Babiš. Ušetřit bez zvyšování daní ...

atd. atd.

Řekl bych, že to mluví za vše. Andrej Babiš se stylizuje do role oběti, on se snaží, on pracuje ve dne v noci pro blaho občanů, ale někdo mu to pořád kazí a tedy "musí zvýšit daně".  

Když lákal voliče, také z nich dělal oběti, oběti ODS, ta přece všechno s Kalouskem rozkradla a najednou on se stal obětí, on "nepolitik", který to tak myslí dobře, že si z naprosto zbytečného deficitu 100 mld. (v době růstu HDP!!!, z čeho a jakým růstem tedy chce tento deficit zaplatit, to by musel být růst 10 %, aby vůbec existovala naděje na zaplacení jen tohoto jediného deficitu!!!!) pošle do svého businessu miliardy korun ročně, tedy procenta deficitu. 

Chce-li tedy ušetřit a neví kde, je to snadné, prostě ať zruší svůj vlastní velmi podivný business a jednotky procent deficitu jsou ušetřeny, co je na tom do ...... složitého.


Nepřihlášený uživatel

#49233 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-05-31 08:17

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohodyA-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...

Zeman se neobtěžoval si přečíst zákon o volbě prezidenta republiky, neobtěžoval se ani přečíst Ústavu natož onu trojstranou dohodu. 


Nepřihlášený uživatel

#49234 Ištván je opravdu blázen, nemá ani rozsudek v ruce a žvaní hovadiny do novin.....

2015-05-31 08:31

Ištvan: Výrok soudu v kauze Nagyová je v rozporu s důkazy, které jsme předložili

Nijak nejsem nadšen ze vztahu Nečase s Nagyovou, nejsem také vůbec nadšen z toho, jaký to mělo vliv na vládu. 

Myslím si sle dlouhodobě, že příčina této konkrétní věci, byla v odmítnutí ochranky na počátku jeho premiérování či dokonce ministrování ještě v minulé vládě. Bezpečnostní rizika, která se bezpochyby u politiků objevují pak musel řešit jinou cestou - nestandardní, ale řekl bych nikoliv mimo zákon.  To, jestli arministrovala tyto rizika Nagyová a nestandardní proces pro řešení takových problémů ještě nějak nad rámec zneužila je věc, kterou měl soud posoudit a měl posoudit trrestnost takové věci. 

Pokud shledal, že jednání Nagyové trestné není, může se Ištván odvolat, ale proč takovou věc řeší v novinách a ještě se přiznává k tomu, že žvaní, aniž by měl odůvodnění rozsudku. 

Přesto, že si celá věc vůbec nelíbí, shledávám v ní za daleko děsivější schůzku Ištvána se Zemaname a to nejen proto, jací lidé Zemana odbklopují, tedy lidé bez prověrek, navíc lidé, kteří nezískali ani důvěru občanů, na kterou se např. může vymlouvat StBák Babiš, nikoliv však Zemanovci Mynář, Nejedlý, Augustin, Buriánová ......

Afektovaný projev Ištvána a Komára mi subjektivně signalizuje, že nejsou úplně v pořádku, že mají velké mezery v práci s informacemi a že jsou si vědomi, že toho v ruce zase tolik nemají.  Oni tuší, že jsou za tím zlodějin - já si to vcelku mohu z toho, že Nagyová dostávala podivné dárky, myslet taky, ale nejsem v pzici Ištvána s Komárem, já si mohu myslet co chci, Ištván s Komárem musí mít takovou jistotu, že jsou schopni jí kdykoliv obhájit před soudem. 

Zatím to vypadá, opět nejen ze schůzky se Zemanem, že Ištvána s Komárem ošklivě povodila FSB.  Bylo by velmi smutné, kdyby příčinou osvobozujícího rozsudku bylo i to, že zpravodajské služby mají povědomí o tom, že jsou právě tito státní zástupci "voděni" FSB. To by jistě bohužel byla informace, kterou je nutné utajovat. 

Králík

#49235

2015-05-31 09:34

Havlisti nejprve zníčili Československo, potom vytunelovali co mohli, zaprodali nás USA, když jsme vstoupili, ikdyž krátce po podvodu tvrdili, že do žádné vojenské organizace nevstoupíme, a nakonec ti tupci se snaží  rozvrátit celý národ a fašistickým pučem svrhnout demokraticky zvoleného prezidenta! JSTE SVÓLOČ!


Nepřihlášený uživatel

#49236 Re:

2015-05-31 12:21

#49235: Králík -  

 KGBak Klaus tu oposmluvne kupcil s KGBakem Zemanem. Zemi rozdělil KGBak Klaus s KGBakem Meciarem. Tunelovali v teto zemi predevsi StBaci, komunisti a KGBaci, nikoliv disidenti a to dokonce ani ti komunisticti disidenti. Tedy i pro vás podepsat petici, odnést prostatikovi na Hrad, nakopat do pozadí a odtahout do ráje Hitlera současnosti V.I.Adolfa Visarionovice Putky Putina.


Nepřihlášený uživatel

#49237 Re:

2015-05-31 12:27

#49235: Králík -  

 Demokraticky se da vyhravat tam, kde se dodrzuji zákony a soutezici jsou demokrate. Zeman masivně porusoval zakon o volbě prezidenta, tedy podvadel a tedy nevyhrál demokraticky. Je naprosto legitimní jej kritizovat nejen za to jak se dostal k moci ale i za to jak s ni nakládá, viz například Zemanovci na Hradě Nejedly, Mynar, Augustin, Burianova.....asi všichni bez proverek NBU.


Nepřihlášený uživatel

#49238 Po valce komunistu proti obcanum v CSR

2015-05-31 12:47

Cožpak nikdo z přeživších nežádal potrestání dr. Grosse?
Po válce nebylo v Rakousku žádné fórum, kam by se oběti války mohly obrátit, nebyl zájem tyhle věci probírat. Sympatizantů nacismu tu bylo velmi mnoho, příliš mnoho Rakušanů se namočilo. Přitom se vnímali jako Hitlerova oběť, což pro ně znamenalo, že nenesou žádnou vinu. Bez ohledu na to, co udělali.

 

Tu bylo 1 200 000 komunistu, neprobehla debolsevitace ma důsledky i v tom, ze je na Hradě komunista a nacek Zeman a ze je ministrem financí StBak.


Nepřihlášený uživatel

#49239 Dukazy jsou ze cecho - moravaci v udavani jsou stale borci.

2015-05-31 12:59

Simpatizantu k nacizmu a ochota pro spolupraci  cesi nezustavali prilis pozadu za rakusanama. Nastesti pro Rakousko tam komunistum v rakousku  psenice prilis nekvetla.

http://majzner.org/cesi-nechodte-nam-stale-na-gestapo/

Protestant.

#49240 Zeman nad Hradem chce vyvesit kalisnicky prapor......

2015-05-31 13:26

Svata  PROSTATO.... Otce, odpust mu nebot nevi co cini....


Nepřihlášený uživatel

#49241 Re:

2015-05-31 13:33

#49235: Králík -  

 Koukám že si hulibrk přinesl nové příkazy od soudruhů ze záchodků putinovsko-fašistické rusácké ambasády.


Nepřihlášený uživatel

#49242 Re: Zeman nad Hradem chce vyvesit kalisnicky prapor......

2015-05-31 13:35


Nepřihlášený uživatel

#49243 Re: Re: Zeman nad Hradem chce vyvesit kalisnicky prapor......

2015-05-31 13:37


Nepřihlášený uživatel

#49244 Re: Re: Re: Zeman nad Hradem chce vyvesit kalisnicky prapor......

2015-05-31 13:47

Zvedavec

#49245 Hus je lepsi nez Peroutka,zde nehrozi ostuda.

2015-05-31 14:47

Zemane,tak jak je to s tim Peroutkou?


Nepřihlášený uživatel

#49246 Nad Hradem se vyvěsí kališnický prapor Husitů a doma si je potřeba nabrousit hroty vidlí do špičata.

2015-05-31 14:49

A pak bude potřeba vykydat ten zlodějský hnůj z celý republiky, vyčistit ty Aguiášovy chlévy plné sprostoty, sraček, zlodějen, kurevstva, prasečin, vražd a sodomického smilstva prasat.


Nepřihlášený uživatel

#49247 Re: Nad Hradem se vyvěsí kališnický prapor Husitů a doma si je potřeba nabrousit hroty vidlí do špič

2015-05-31 15:01

#49246: - Nad Hradem se vyvěsí kališnický prapor Husitů a doma si je potřeba nabrousit hroty vidlí do špičata. 

 To máte pravdu, hned jak to vyvěsí tak ho zapíchnout a pokračovat přez podhradí až na moravu.


Nepřihlášený uživatel

#49248 A vubec, povoli to soudruzi z Ruske ambasady ?

2015-05-31 15:11

https://www.youtube.com/watch?v=UEHkoHZg50M 

Ale asi ANO. Husite podle ministra Zdenka Nejedleho byli prvni komuniste.


Nepřihlášený uživatel

#49249 Co s nim udelame?

2015-05-31 17:36

Co Zeman cinil, blbe cinil....


Nepřihlášený uživatel

#49250 Re: Co s nim udelame?

2015-05-31 18:15

#49249: - Co s nim udelame? 

 Pověsíme ho za něco do průvanu :-)))