MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#48751 Re: Re: Re: Re: "telefon" z nového CCCP za 16 000,- to se Putin posr....

2015-05-23 06:11

#48749: - Re: Re: Re: "telefon" z nového CCCP za 16 000,- to se Putin posr.... 

 Hrdinný sovětský člověk, právě proto, že rozpoutal II. světovou válku s Hitlerem zaměřil celou svou výrobu na válku, tedy i kolo ukrajina bylo projektováno pro bolševického supermana do válečného pole. Smutné na tom je, že je to bohužel realita. 


Nepřihlášený uživatel

#48752 Re: Re: Re: "telefon" z nového CCCP za 16 000,- to se Putin posr....

2015-05-23 06:14

#48746: - Re: Re: "telefon" z nového CCCP za 16 000,- to se Putin posr.... 

 Ano soudruh Zeman má po 73 letech prostatu panice, plíce nekuřáka právě proto, že 60 let kouří a mozek idiota. Prostě dokonalý ruský (sovětskij) produkt. 


Nepřihlášený uživatel

#48753 Věnováno voličům komunisticko-nacistického supermana s prostatou panice.....

2015-05-23 06:21

 Nečasova vláda provedla tuto zemí celosvětovou recesí s nezaměstnaností 7 % idiot Zeman měl v době všeobecného růstu nezasměstnanost 9,5 % a za čtyři roky zdvojnásobil ten idiot, kterého jste volili, státní dluh, což se Nečasově vládě skutečně nepodařilo, to zvládli jen socani po Zemanovi, ale ti na rozdíl komunisticko nacistického supermana s plícemi nekuřáka, protože kouží,  měli alespoň masivní růst HDP provázený poklesem nezaměstnanosti. 

Tedy nemilý idioti, voliči Miloše Zemana, až si prostudujete makroekonomické údaje, tak podepište tuto petici v papírové podobě a odneste jí tomu vašemu supermanovi, tedy superdebilovi Miloši Zemanovi na Hrad, než odejdete nezapomeňte jej řádně nakopat do toho jeho tlustého pozadí. Následně si stoupněte před dveře v kterých idiot se slovníkem StBáka Augustin přebíral petici a deset minut tam nahlas řvěte, že jste idioti, kteří věří, že Miloš Zeman tedy superdebil mluví pravdu, když o své vlastní prostatě prohlašuje, že je prostatou panice a o plících, že jsou plícemí nekuřáka, právě proto, že kouří a chlastá. 

Až se dostatečně vyřvete, tak se pak dvě hodiny omlouvejte kolem jdoucím, že jste toho debila dopravil do toho baráku za vámi a pak prostě někam zalezte, rok nevycházejte a minimálně 5 let se nevyjadrujte k politice. 


Nepřihlášený uživatel

#48754 Miloše Zemana není možné respektovat v žádné ústavní pozici.

2015-05-23 06:23

Důvody proč nelze Miloše Zemana respektovat v žádné ústavní pozici jsou naprosto věcné a vychází z toho, že Miloš Zeman nejen masivně porušoval Zákon o volbě prezidenta republiky, ale následně spáchal hned několik činů, které jsou minimálně na hranici ústavnosti. 

Žádná kampaň na základě naprosto věcného hodnocení působení Miloše Zemana v politice ovšem neexistuje, těžko říci, proč jsou občanská sdružení tak laxní.  Z mého pohledu měli dávno jednat senátoři a poslanci na společného schůzi, neboť celé působení Zemana v ústavní pozici je, dle mého názoru, velezrádné. 

 

Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou, přes lži o politických oponentech a konče "privatizací" MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

Vyhrávat se dá jen tam, kde se dodržují pravidla. Zeman jen podváděl, není vítěz voleb, je jen a jen podvodník, přesně v duchu jeho komunisticko zločinecké minulosti, současnosti a bohužel evidentně i budoucnosti. ...


Nepřihlášený uživatel

#48755 Těžko se shodnu s lidmi, kteří důvěřují tvz. "názorovým serverům" např. parlamentím listům.....

2015-05-23 06:25

...jakési mírnější obdobně neonacistického serveru zvedave.org z kterého přebírají celou řadu "názorů".  Je symptomatické, že tyto servry sami o sobě prohlašují, že jsou "názorovými servery" tedy nikoliv servery zpravodajskými, které by poskytovaly standardně ověřené informace.  Důvod je zřejmý. 

 

To je logické, že se čtenářem parlementních listů a zvedavce.org se rozhodně neshodnu na tom, kdo poskytuje věrohodné informace. Na rozdíl od nich jsem ovšem schopen přesně argumentovat, proč je důvěra v "názory" na názorových serverech typu aeurone, zvedavec, blisty či parlamentní listy hloupost. 

Tzv. mainstream media na rozdíl od neonacistických parlamentích listů či zvedavce, aeronet, svetlokolemnás atd. atd. co tu ruské propagandy je, mají jasně definovaný proces získávání informormací, ověřování a zveřejňování. Proto poskytují informace nikoliv "názory".  Media, která jsem uváděl neposkytují informace, samy se toho zříkají, ani náhodou se nebudou hlásit k tomu, že to co je na nich zveřejněno je pravdivé, ověřené, získané standarním novinářským postupem, naopak vždy o tom budou tvrdit, že se jedná o "názor" jako tady ten náš v diskusi. Tedy se skutečným zdrojem informací to nemá nic společného mimo jiné proto, že ony "názory" jsou účelově zkreslovánými informace, které v drtivé většině právě čerpají v mainstreamu, jen si je pak "upravují" k obrazu svému. Proč se vyhýbají tomu, že by byli informačním serverem, ale trvají na tom, že jsoou serverem "názorovým"? 

Jak prosté, demokracie za názory netrestá, ale trestá za záměrné a lživé zveřejňování nepravdivých informací tedy nepravdivého zpravodajství. Proto také na oněch názorových serverech prakticky nelze dohledat kdo je skutečně autorem onoho "názoru" a proto je onen "názor" v podstatě vždy postaven na nějaké ověřené skutečnosti z které je pak následně vyfabulován "názor", který s původní informací už prakticky nemá nic společného, jen v drtivé většině zpochybňuje demokracii a mnohdy i zdroj ověřené informace.  Mnohdy lidé tam uvedení jako autoři vůbec neexistují, jak je to na anglickém serveru ron paul institute, což je celé jen způsob jak vydělávat peníze, neboť vše co je tam uvedeno je čístá fabulace, pravděpodobně Erica Besta.  Je ovšem zvláštní, že je to čistě proruská fabulace.  Např. už sídlo firmy je v plechové boudě kdesi v lesíku mobilních domů. Proč nemá taková "ctihodná" instituce s údajně více jak dvacetiletou historií normální adresu, není to proto, že by Eric Best šetřil peníze, ale v situaci, kdy by takový "institut" sídlil na nějaké normální adrese, tak by existoval takové množství důkazů, že je to celé fabulace, že by skutečně došlo k tomu, že by se i v USA vystavil postihu.  

Skutečně se pak se čtenáři takových zdrojů "názorů" nemohu shodnout na tom, jak se dělají noviny, jak se informace získávají a ověřují a jak dochází následně ke zveřejňování skutečných informací. 

Dobré je také zmínit, že ony "názorové servery" si ani nestojí za svými názory, nemá totiž kdo by si za nimi stál, není zřejmé, kdo je zveřejnil a to i v situaici, když je tam i "jméno" autora uvedeeno a  "existuje vlastník" domény, jméno autora a vlastníka domény jsou ve skutečnosti "formální" - nehlásí se textům ani webu, tedy jedná se o jakési "bílé koně" v velké většině případů, přímo vymyšlené osoby.    Je to "anonymní" jako diskuse, jen je to jednostranná "diskuse" která vypadá, že má ucelený myšlenkový ráz, ovšem texty tam uveřejňované se navzájem "dokazují" v kruhu na jeden zdroj "názorů" (zkreslení skutečné informace) nebo je "dokazuje" spřátelený "názorový" server, kde ovšem logicky opět není zřejmé, kdo to vlastně zveřejnil a jestli se dokonce nejedná s společného vlastníka serveru či stejného autora.  Snadno to dokazuje už google - pokud si vyhledáte jakoukoliv "bombastickou informace" z takového serveru, zjistítte, že tato "bombastická informace" je jen a pouze na oněch velmi podivných serverech, na kterých se k ní zase nikdo nechce znát.  Je to v podstatě šedá zóna internetu obdobně jako jakékoliv skryté servery na internetu. Je snadné tedy odhalit hloupost takových informací, jen to chce, aby dotyčný pužíval alespoń trochu hlavu a vzdělání, kterého se mu dostalo a např. si přečetl, jak jsou informace získávány na standardních zdrojích informací a jak se k získávání "informací" na "názorových serverech" nikdo nezná, nepopisují způsob získávání informací, jejich ověřování, proces kontroly atd. atd. prostě jsou to jen a jen "názory" nic víc. Bohužel většinou záměrně zkreslované ve prospěch té či oné strany, což je u standardních zdrojů informací eliminováno už tím, že je veřejný a transparentní způsob získávání a publikování informací který dokonce kdykoliv je informační server schopen prokázat před soudem. Stejně  tak je veřejné, jací novináři tam pracují pracují jak pracují a jak pracuje redakční rada atd. atd.


Nepřihlášený uživatel

#48756 Vzhledem k tomu, že Miloš Zeman mnohokrát "citoval" (má tu fotografickou paměť :-))....

2015-05-23 06:27

...vyslovené lži z názorových serverů a vzhledem k tomu, že se sice za tyto lži omluvil v době volební kampaně, nadále lži na názorových serverch nejen používá, ale tyto servery také "legitimizuje" poskytováním "exkluzivních rozhovorů" z pozice člověka v ústavní pozici a to dokonce té nejvyšší. 

 

Myslím si tedy, že i z výše uvedeného důvodu je potřeba požádat Sněmovnu, Senát a vládu, aby se i tímto velmi vážně zabývala. 

 

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#48757 Re: Re:

2015-05-23 06:32

#48744: - Re:  

 Hulibrku, hulibrku, odpovídat si na vlastní příspěvek jen odhaluje tvojí ubohost.


Nepřihlášený uživatel

#48758 Babiš je bez jakýchkoliv pochybností nejen ekonomický idiot....

2015-05-23 06:36

Na daních už vybíráme více než před rokem, říká Babiš

a celý rok se daňové příjmy státu podle Babiše zvýší o 20 miliard. Pokles z prvních měsíců roku už se prý vyrovnal.

Když bude při růstu HDP 3 % výběr daní vyšší o 20 mld. (jen pro iformaci rozpočet je cca 1 200 mld.)  Jaký by tedy musel být růst, aby jen vyrovnal rozpočet státu (deficit soudruh Babiš naplánoval na 100 mld.). Kde jsou ty stovky rozkradených miliard, které idiota Babiše dopravily do Sněmovny? Dnes už ministerstva dle jeho vlastních vyjádření nekradou, dnes "nechtějí šetřit".  Velmi divná věc to zvolení patry StBáků do Sněmovny a dopravení hlavního StBáka na min. financí.  Po dvou letech od voleb - deficit 100 mld. při růstu vysoko nad 2 % HDP.  Soudruh Babiš o svých vlastních slovech o rozkradených stovkách miliard ročně nyní prohlašuje že "plácal", jeho náměstek obhajuje neregulaci hazardu tím, že se "vybere o pár miliard navíc" a soudruh Babiš sám chce privatizovat Lesy ČR s tím, že na tom jednorázově vydělá "desítky miliard". Ten člověk bez nejmenších pochybností naprosto zešílel. 


Nepřihlášený uživatel

#48759 1/2 hdp nového CCCP (podle vzoru ITAR na TASS) tvoří prodej plynu a ropy....

2015-05-23 06:54

Jediní, kdo to od nových CCCP mohou kupovat za reálné peníze a v rozumných nákladech pro ruskou pakáž je Evropa (existující produktovody) a nyní se to novým soudruhům CCCP ale vůbec nedaří. Kam tedy asi spadne jejich HDP? 

Za 20-30 let bude pravděpodobně plyn neprodejnou komoditou, resp. jeho spotřeba v Evropě a USA bude rapidně klesat, stejně jako je dnes již neprodejné uhlí. Každý rok, kdy rusákov ještě může prodávat to jediné co skutečně prodejné je, je pro ně nesmírně důležitý. Přesto mají tu drzost a rozpoutávají válku v Evropě. Přestože podepsali trojstrannou dohodu A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf  mají tu drzost ukrást Krym. Rusko se řídít do desivých problémů a soudruh ruský premiér si kupuje Apple Watch a oligarchové kradou jak snad nikdy předtím. 

Evropy. Poprvé od roku 2012

 

ČTK, fra

22. 5. 2015 20:33

Přečteno 2 283x

35
Facebook Twitter google+ Přeposlat
reklama
 
  • Z údajů ruské společnosti Gazprom a norské firmy Gassco vyplývá, že Rusko již není hlavní dodavatelem zemního plynu do západní Evropy.
  • Norsko podle údajů firmy Gassco v posledním čtvrtletí loňského roku dodalo do západní Evropy 29,5 miliardy krychlových metrů plynu, zatímco ruské dodávky činily pouze 19,8 miliardy krychlových metrů.
  • Norsko tak v dodávkách výrazně předstihlo Rusko poprvé od krátkého období v roce 2012.

 

 

alma60

#48760 Re:

2015-05-23 09:30

#4: -  

 ANO!!! LIDI OTEVŘTE OČI!!! Pevní porevoluční prezident Václav Havel byl mnohem větší alkoholik než je 

Zeman. Prodal nás  západu a USA. USA řídí naše osudy a Zeman s tím nesouhlasí. Když nám vládli RUS8CI, neznali jsme žebráci, ani bezdomovce.  To jsme poznali až s nadvládou USAáků. Opravdu jste spokojeni, že nemáte práci  a žádnou životní jistotu?

Vojtěch

#48761 Re: Re:

2015-05-23 09:42

#48760: alma60 - Re:  

 To jsou pěkný bludy! Pokud chcete mít v životě nějaké jistoty, tak se podle toho zařiďte a neotravujte ostatní! Nikoho vaše mindráky coby zneuznaného budovatele nezajímají!

Josef

#48762 Re: Re:

2015-05-23 09:46

#48760: alma60 - Re:  

 Špatný pokus soudruhu, tvoje snaha o češtinu tě prozradila. Táhni zpátky do rusákova.


Nepřihlášený uživatel

#48763 Re: Re:

2015-05-23 09:48

#48760: alma60 - Re:  

 Odstěhuj se k putinovi, tam lítaj pečení holubi přímo do úst a vodka teče proudem.

Hlas lidu, hlas Boží

#48764 Vivat Vladimír Putin!

2015-05-23 10:06

Vaše carská Svatosti,

blažený Vladimíre Vladimíroviči Putine, rádi bychom Vám jménem občanů České republiky vyjádřili naši nejhlubší úctu a respekt a zároveň Vám popřáli všechno nejlepší k Vašemu dnešnímu svátku, hodně štěstí, pevné zdraví, životní energii a optimismus. Prosím nenechte se rusofobními idioty, podporovanými zkaženou USA, vyprovokovat k neuváženým krokům a zůstaňte nadále takovým moudrým a duchaplným státníkem jako doposud. Z celého srdce Vám děkujeme za podporu míru, harmonie, slovanství a tradičních hodnot, na kterých stojí naše civilizace, jakož i lidských hodnot.

 


Nepřihlášený uživatel

#48765 Re: Re:

2015-05-23 10:09

#48760: alma60 - Re:  

 Ty davas  "tomu cestinovi " pekne zabrat !  Jsi nevzdelany primitiv, nebo Rusak ?

At je to, jak je to, tahni do pr...e !

čůráku!!!

#48766 Re: Re: Re:

2015-05-23 11:03

#48761: Vojtěch - Re: Re:  

 A ty jdi do prdele amerikanofyle!!!


Nepřihlášený uživatel

#48767 Re: Re: Re: Re:

2015-05-23 11:11

#48766: čůráku!!! - Re: Re: Re:  

 Konečně jsi se správně pojmenoval, hulibrku.

В.В.Путин

#48768 Re: Vivat Vladimír Putin!

2015-05-23 11:20

#48764: Hlas lidu, hlas Boží - Vivat Vladimír Putin! 

 Krásně jsi to napsal souruhu, soudruh svatý car putin bude mít určitě radost a nechá tě vyznamenat protažením svého análního otvoru pro vaše oboustrané potěšení.

čůráku!!!

#48769 Re: Re: Re:

2015-05-23 11:23

#48765: - Re: Re:  

 Si táhni do tvé posrané ameryky!!!


Nepřihlášený uživatel

#48770 Re: Re: Re: Re:

2015-05-23 11:33

#48769: čůráku!!! - Re: Re: Re:  

  Konečně jsi se správně pojmenoval, hulibrku.


Nepřihlášený uživatel

#48771 Nejsem levicak,bolsevik a rusky patolizal.

2015-05-23 11:41

#48769: čůráku!!! - Re: Re: Re:  

 Prave jsem vylezl z postele,vykoukl z okna abych se potesil pohledem na malilinkou cast Spojenych Statu Americkych a rekl jsem si,chlapce dobre si udelal ze jsi odjel . Zasilam pozdrav vsem, kterym osud Ceske republiky neni lhostejny.


Nepřihlášený uživatel

#48772 Re: Re:

2015-05-23 11:49

#48760: alma60 - Re:  

 Havel byl dozajista notorický opilec, lhář, zloděj, vrah, budiž mu země těžká. Pocházel z rodu přisluhovačů jakéhokoliv režimu. Tak jako vícero členů rodu Havlů bylo agenty různých obskurních organizací /namátkou SD,StB,NKVD,zednáři/ i on pracoval pro německé a americké služby při likvidaci Československa. Sliboval pravdu, lásku, blahobyt, prosperitu. Zařídil sám sobě navrácení majetku zabaveného podle Benešových dekretů jako majetku kolaborantů a zrádců. Schvaloval genocidu Srbů, pod eufemistickým názvem humanitární bombardování. Zvolen byl jen díky hlasům komunistů, ostatně jako každý prezident tohoto státu po 2.světové válce. Jako kulisák průměrný, jako spisovatel ani ne třetitřídní. Je nepochybné, že výše uvedená kvalifikace ho předurčuje být na výsluní pochybné popularity až do shnití režimu. Také by bylo vhodné pojmenovat veřejná WC na trase metra A. Všiml jsem si, že ještě nemají jméno žádného velikána demokracie.


Nepřihlášený uživatel

#48773 Re: Vivat Vladimír Putin!

2015-05-23 11:59

#48764: Hlas lidu, hlas Boží - Vivat Vladimír Putin! 

 Tak pod to se nelze nepodepsat. I já se připojuji ke gratulaci. Díky Bohu za Putina.


Nepřihlášený uživatel

#48774 Stekate na USA a je vam to prd platny ,UBOZACI...

2015-05-23 12:00

Rad bych take pracoval pro odstraneni komunistico-pro ruskych manyru ktere jsou rizeny z Moskvy.


Nepřihlášený uživatel

#48775 Re: Nejsem levicak,bolsevik a rusky patolizal.

2015-05-23 12:01

#48771: - Nejsem levicak,bolsevik a rusky patolizal. 

 Rudi debilove neumi napsat slovo Amerika bez hrubky.  Je to pouze primitivni chatra.

Pokud opravdu zijete v USA, tak Vam zavidim.  Na emigraci jsem prilis stary a rikam si, kdyz jsem prezil bolsevika, preziju i Zemana na Hrade.

Srdecne Vas zdravim a preji hodne stesti.