MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#47076

2015-04-28 20:18

Ovčáček by měl podstoupit detektor lži.

Lucka

#47077

2015-04-28 20:21

Já když vidím toho pantátu o holi někdy v TV tak se mi chce blinkat a pokoušejí se o mě mdloby.V noci se budím hrůzou ze span.


Nepřihlášený uživatel

#47079 Re:

2015-04-28 22:39

#47078: Losos -  

 Vážně ubohý...


Nepřihlášený uživatel

#47080 Požádejme poslance, senátory a vládu, ať nás zastupuje, je to jejich úkol....

2015-04-29 05:10

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. .


Nepřihlášený uživatel

#47081 Potom, co předvedl Ovčáček včera platí více než kdy jindy...

2015-04-29 05:14

Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. .


Nepřihlášený uživatel

#47082 To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří?

2015-04-29 06:12

100 mil. nebo snad 300 mil.? Bude to celé stát 100 mil. ročně, neb na to zřídí úřad, najmou úředníky, pořídí jim prostory atd. atd. atd.  Výsledek, úspora možná čistá nula, možná 100 možná 200 mil. korun, tedy budou to v tom nejlepším případě 0,3 promile státního rozpočtu!!!!!! a to ještě ve velmi optimistické variantě. 

Soudruh StBák Babiš se ale dostal do Sněmovny na to, že se tu rozkrádají dokonce jen na DPH pohonných hmot desitky miliard ročně!!!! a přitom není schopen jakýmkoliv smysluplným nenákladovým zásahem uspořit ani jen jediné promile rozpočtu, tedy jednu jedinou miliardu. To, že se tu desítky miliard na DPH z pohonných ani rozkrádat nemohou vyplývá z toho, že čistě teoreticky, kdyby všechny fyzické a právnické osoby musely DPH platit, tak by se vybralo cca 26 mld. korun a tedy se těžko mohou všechny rozkrást. Dokonce i jen jediná ukradená miliarda je věc naprosto absurdní a skutečně se to také nikdy nepotvrdilo, že by se komukoliv podařilo. 

Kobra stojí stovky milionů ročně a výslede je v podstatě nula. Nejspíš se ani nezaplatí. Přitom Kobru velmi úsporně zavedl Kalousek, vytvořil analytický tým, který policii poskytoval důkazy, byl to tento tým, který dostal do vězení zatím jediného velkého zloděje v DPH s pohonnými hmotami, nebyla to nějaká šílená Kobra idiota Babiše. Ten místo ospor přijde s idiotským nápadem, že zavede daň za natankování, přestože se dodnes platily hmotné rezervy z našich nemalých. 


Nepřihlášený uživatel

#47083 Re: To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří?

2015-04-29 06:18

#47082: - To jsou Babiš se Sobotkou opravdu debilové? Kolik si myslí, že ušetří? 

 Jak má velkou budovu MMR? 

Pokud má 1000 m2 (normální dům ma 120-250) tak bych v kanceláři s měšíčním nákladem na úklid na m2 za 100 korun pracovat opravdu nechtěl. 

Jakmile ale zakázku vyhrála společnost GSUS absolutní čistota, částka se čtyřnásobně snížila. Úřad od té doby platí za úklid 110 tisíc měsíčně.

110 tisíc měšíčně je částka naprosto absurdní, nesmyslná a za tuto částku nikdo v budově např. o 3000 m2 nemůže úklid poskytovat. Buď hrabe novinářům nebo hrabe někomu na MMR. 

Mimochodem zamini uvádí, že má těch metrů 33 000 cca, což je číslo uvěřitelné. 


Nepřihlášený uživatel

#47084 :-)

2015-04-29 07:22

Nehorázně dlouhá fronta stojících aut na dálnici, slunce pere, až to sere, na obloze ani mráček. Všichni jsou zvědaví,co se tam vpředu děje. Najednou zepředu přijde člověk a postupně vysvětluje vzteklým řidičům: "Cestu zablokovala skupina pravdoláskařů a prý, když se Putin nestáhne z Krymu a lidi je nezačnou konečně brát vážně a nezačnou finančně podporovat ruskou opozici, tak se polijí benzínem a upálí se. Proto jsme uspořádali sbírku, aby už ta jejich pitomá blokáda skončila." Jeden z řidičů se zeptá: "A kolik jste už vybral?" "No, zatím mám 16 litrů benzínu, 23 litrů nafty a 62 zapalovačů. Ale sirky už neberu, nemám je kam dávat..."


Nepřihlášený uživatel

#47085 Re: :-)

2015-04-29 07:53

#47084: - :-) 

 Tomuhle se smějete? Vy jste idiot?


Nepřihlášený uživatel

#47086 Re: :-)

2015-04-29 08:14

#47084: - :-) 

 Dost ubohý pokus o černý humor.


Nepřihlášený uživatel

#47087 Trvá to měsíce, protože zločincům, kteří vykrádali sklady zbraní stále "někdo" - Rusko...

2015-04-29 08:17

...dovává zbraně a výhrůžkami o tom, že budou souzeni za rozpoutání války je vtahuje do dalšího a dalšího zabíje. Důvodem není to, že by armáda Ukrajiny a administrativa státu (spravuje nyní celé území a ještě musí usilovat vojensky o oblasti, které obsadili zločinci) nebyla schopna převzít kontrolu nad oblastmi a hranicí své země, ale důvodem je to, že Rusko masivně zločince vyzbrojuje a dál je "postrkuje" k většímu a většímu vraždění, aniž by oni sami byli schopni spravovat danou oblast.  

Podobné je to ovšem i na Krymu, tamní pakáž není schopna spravovat oblast, musí ji tam spravovat pakáž dodaná z Ruska za pomoci okupační armády a tedy silou. Tedy problém je na Krymu vlastně naprosto totožný, nejsou to obyvatelé Krymu, kteří by si spravovali svůj veřejný prostor jak je obvyklé v demokracii, ale je to nějaká podivná pakáž tam dodaná z Ruska, která oblast "spravuje" (spíš vykrádá) za pomoci vojenské hrozby. 

 

Chtěli jsme být druhý Krym, zní z "prokletého" Ilovajsku


Nepřihlášený uživatel

#47088 Re: :-)

2015-04-29 09:13

#47084: - :-) 

 Dobrej for

 


Nepřihlášený uživatel

#47089

2015-04-29 09:19

znechucey

#47090

2015-04-29 09:52

Ja podepsal tu petici, protoze jsem presvedcen, ze Zeman je zradce naroda a je ve sluzbach Ruska, nebo je to idiot, ktery se navic neumi slusne chovat a podleha Putinove propagande, komunismem prodchnute, uz Lenin nazval tyhle lidi  "uzitecnymi idioty".


Nepřihlášený uživatel

#47091 Re: :-)

2015-04-29 10:19

#47084: - :-) 

 DOSTI UBOHÉ, ALE OD ZEMANOVCE SE NIC JINÉHO NEDÁ ČEKAT,ŽE...


Nepřihlášený uživatel

#47092

2015-04-29 10:34

Komedie na Hradě pokračuje, dement Zeman perlí, poskok Ovčáček už neví, jak ty jeho "perly" prezentovat, vše je tak ubohé......ale oligarchům a mafiánům toto vyhovuje, pozornost se soustředí na Zemana a jeho poskoky, oligarchové v tichosti rozkrádají republiku.......


Nepřihlášený uživatel

#47093 Kdysi jsem napsal, že každý rok je rokem emigrací v době, kdy jsem kritizovat, dle mého v podstatě..

2015-04-29 11:03

.....zloděje Topolánka a jeho bandu. Od té doby opravdu každý odešli ze země ti nejnadanější a bohužel platí, že se nevrací a tudíž se ani nemohou objevit v politice. Devastace této společnosti stále pokračuje, nejdřív vraždili naší inteligenci náckové, následně komunisté a nyní tito lidé odcházejí nejen proto, že mají velké příležitosti v zahraničí, ale také proto, že marasmus v této zemi opravdu strašný. Deset let byl na Hradě velmi pravděpodobný KGBák Klaus a dnes je tam komunisticko nacistický idit Zeman, je tedy již skoro 12 let obrovského marasmu na té nejvyšší politické úrovni. 

Nadaní Češi jsou připraveni odejít do ciziny


Nepřihlášený uživatel

#47094 Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard....

2015-04-29 11:17

...ročně jen DPH z pohonných hmot.  Obecně mluvil o desítkách miliard, které jsou v ČR rozkrádány a dnes ten idiot chce, aby ministerstva šetřila? On není schopen dohledat, kde se ty "desitky mliard rozkrádají"? On není schopen zajistit, aby se nerozkrádali, když si založi "Kobru", provedl audity za stovky mlilinů korun, má dokonce proti předchozím vládám růst HDP, který samozřejmě není jeho zásluhou? 

Co tam tedy ten idiot na ministerstvu financí dělá, když dosud nebyl schopen přijít s jediným opatřením, které by zajistilo úsporu státních výdajů i jen jediné ubohé promile tedy necelou mlilardu korun? 

Aktuálně to vypadá, že tam jen a jen krade pro ten jeho předlužený cirkus, kterému říká Agrofert a který ukradl jeho zaměstnavateli. Na jedné straně si půjčí 100 mld. a na druhé si zákonem přihraje z těchto miliar devět pro sebe.  Je to děsivé, co tu parta ANO předvádí. 

Babiš trvá na schodku 70 miliard. "Problém je, že ministerstva nechtějí šetřit," řekl

 

Proč ten Stbácký idiot nyní mluví o šetření a už nemluví o tom, že se rozkrádají desítky miliard? Opravdu velmi divná změna v jeho terminologii. Proč ten StBácký idiot zadlužuje stát, když se poctiví občané tohoto státu sami nezadlužují? 

Kalousek jen tím, že mluvil na veřejnosti zajisti u dvou agentur zvýšení ratingu u jedné agentury dokoce rovou o dva stupně čímž prudce snížil náklady na dluhovou službu. Co za skoro za dva roky od voleb udělal StBácký idiot Babiš? Vědí to alespoň voliči ANO? Mohou napsat, kde zajistil lepší fungování státu, kde zajistil snížení deficitu nějakým konkrétním rozhodnutím? Jen a jen ten StBácko komunistický idiot žvaní hovadinu tou jeho odpornou mluvou. Ani česky se ten idiot nedokázal naučit. 


Nepřihlášený uživatel

#47095

2015-04-29 11:32

Ukrajinská armáda se na východě země snaží silou převzít kontrolu nad dobrovolnickými oddíly nacionalistů z Pravého sektoru ve snaze podřídit je svému velení. Bojovníci Pravého sektoru se v Donbasu od počátku proruské vzpoury aktivně účastní vojenské kampaně proti separatistům, mnozí z nich se ale rozkazům z Kyjeva odmítají podřídit.


Nepřihlášený uživatel

#47096 Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard

2015-04-29 11:32

#47094: - Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard.... 

 V podstatě nelhal, miliardy se rozkrádaly a rozkrádají ale svým vstupem do politiky a vlády se tyto zlodějiny, své a svých soukmenovců, snaží legalizovat.


Nepřihlášený uživatel

#47097 Re: Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky mil

2015-04-29 11:56

#47096: - Re: Babiš je idiot? Do Sněmovny jej dostaly nesmyslné lži o tom, že se tu rozkrádají desítky miliard 

 Nechme černého humoru. Idiot Babiš lhal, neboť neexistuje možnost, že by se rozkrádaly miliardy a nebylo to postižitelné. Druhá možnost je, že se daní platí málo, tedy pak je potřeba se ptát, zdali úroveň daňové zátěže je v pořádku, tedy srovnatelná s tím, co vidíme v okolních státech. Dle mého názoru, je celková daňová zátěž v podstatě v všude v Evropě stejná, odchylky jsou v podstatě mnimální, pak je potřeba tedy mluvit o tom, že stát s našimi daněmi nehospodaří dobře. 

Komunisté Klaus a Zeman zde oposluvně změnili mandatorní výdaje tak, že se prakticky žádná vláda bez sociálního otřesu, která přišla po nich, nemohla defictnímu financování vyhnout. Byl to komunista Zeman, kdo za 4 zdvojnásobil státní dluh, aniž by měl i jen minimální pokles nezaměstnanosti a tedy zvýšení výkonu celé ekonomiky. Jeho tzv. růst, by tvořen jen a jen domácí spotřebou, ničím jiným. Tedy na jedné strany si masivně napůjčoval, peníze kamsi "rozdal" a ti kdo je dostali je utratili, čímž vznikl onen "jednoroční růst" HDP, který za něco stál tedy 3 %. 

Následně po něm socanské vlády také zdvojnásobily dluh, ale díky vstupu do EU v roce 2004 zajistil i masivní pokles nezaměstnanosti, tedy poprvé byl růst HDP provázen také poklesem nezaměstnanosti a tedy vyšší výběrem sociální a zdravotního, což vytvořilo např. přebytky ve zdravotních pojišťovnách, které pak zloděj Topolánek z jeho bandou chtěl "zprivatizovat". 

Ne opravdu jednání idiota Babiše není na černý humor, jednání idiota Babiše je ve své podstatě zločinné. Německo má dnes vyrovnané rozpočty!!!! a my ani nepřemýšlíme o tom, že by bylo zavedeno euro. 

Babiš a jeho banda idiotů ANO jsou vlastně zločinci. 


Nepřihlášený uživatel

#47098 Zeman je superdebil, který už neví co žvaní. Myslím si, že není schopen být v ústavní pozici.

2015-04-29 11:59

Pátrání po Peroutkově článku musí skončit do června, prohlásil Zeman

 

Proč si vůbec superdebil Zeman vybral ve středočeském kraji Milovice? Protože tam po ruské pakáži opravují šíleně zdevastované paneláky, v kterých si kupují byty lidé na hranici sociální defaultu promíchaní s ruskou pakáží, která tu původně Milovice okupovala?  Vybral si je proto, že si místní velmi dobře okupaci pamatují?  


Nepřihlášený uživatel

#47099 Namalovaly na kosmickou loď bolševické válečné vyznamenání, chtěli dělat bolševickou propagandu.....

2015-04-29 12:09

....výsledek je ten, že nelze loď ani řízeně zničit a musí čekat kam úlomky budou dopadat a koho případně ohrozí.  Jak symptomatické pro celé současné neřízené Rusko. 

Konec. Ruský Progress je ztracen a shoří v atmosféře

Nákladní kosmická loď Progress je stále mimo kontrolu. Ruští experti ve středu ztratili možnost jejího řízeného zániku, ruská loď míří do hustých vrstev atmosféry. Úlomky by na Zemi měly dopadnout mezi 7. a 11. květnem.


Nepřihlášený uživatel

#47100 Existuje větší superlativ než superdebil? A co játra alkoholika Zemana, ty jsou jak novorozence?

2015-04-29 12:13

...je div, že nesdělil, jak je na tom s erekcí. 

„Ale ptáte-li se i na moje zdraví, sděluji vám, že trpím lehkou formou cukrovky, mezi sedmi a osmi body, mám neuropatii dolních končetin, proto chodím o holi. A to je všechno. Plíce, protože jsem vášnivý kuřák, jsou naprosto čisté. Nedávno jsem byl na rentgenu, říkali: ‚Vy jste nekuřák, že?‘ A prostatu, pravil profesor Dvořáček, prostatu mám jako panic,“ prohlásil. Pokud se zdraví prezidenta měří kvalitou prostaty, pak je Zeman podle svých slov kompletně zdráv.

Co je ovšem naprosto zřejmé z vět, kter Zeman pronesl a pronáší, že není zdráv duševně a to nejen proto, že patologicky lže a dělá ze sebe výjimečného kouřícího, který neni nijak postižen tímto zlozvykem. Hitler se také tvářil jako superhrdina a stejně tak jím dělá V.I.Putin, nakonec je ve skutečnosti vlastnost všech diktátorů.