MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Vlastenec

#47026

2015-04-27 22:09

Sláva nejlepšímu tiskovému mluvčí - Jiřímu Ovčáčkovi!!!


Nepřihlášený uživatel

#47027

2015-04-27 22:12


Nepřihlášený uživatel

#47028 Re:

2015-04-27 22:19

#47023: -  

 Za orálek zuří proto, že český diplomat pouze uvedl, jak prozápadní Ukrajinci řešili své odpůrce tím, že je zabíjeli a upalovali, přitom on a další mlčeli, čímž dávali svůj souhlas s tím, co se dělo v Kyjevě a dalších městech. Když příslušníci ruskojazyčné komunity povstali proti fašistickým praporům a armádě, kterou Kyjev poslal proti svým občanům na východě, byl to zase Za orálek a další, kteří povstalce označili jako teroristy a pokud někdo řekl něco proti kyjevským fašistům, byl označen jako kolaborant, příznivec Putina a podobně. Když to nyní potvrdil oficiálně český diplomat, tak se nedivím, že Za orálek - poslušná loutka řízená USA - zuří a je vzteky bez sebe. Vy občané, kteří jste ho volili alespoň vidíte, jakou stvůru jste zvolili a vezmete si ponaučení pro příští volby.


Nepřihlášený uživatel

#47029 Baruška

2015-04-27 22:32

Lidský zmetek Bartuška čestným členem Lüdemannova komanda SS?

 
 
-

... Na Parlamentních listech vyšel výtah z rozhovoru s kdysi studentským vůdcem v době Listopadu, dnes vysokým diplomatem ve struktuře ministerstva zahraničí – Václavem Bartuškou, který dal pro nový projekt Sabiny Slonkové – Neovlivní.cz. Ten výtah je k nalezení ZDE. Originál pk tady.

A přiznám se – bylo to pro mne, jako by mne někdo praštil pětikilovou palicí rovnu mezi oči.

Vzal jsem jaksi na vědomí, že se zde vyrojila kohorta pravověrných, co s gustem falšují dějiny – ať už jde o omlouvače se za odsun nebo dnes různé přepisovače historie typu Klvaňa, Kocáb, Langšádlová, pro které je porážka hitlerovského Německa, s hlavním přispěním tehdejšího Sovětského Ruska, dějinnou nespravedlností nebo aspoň historickým nonsensem.Nemluvě o celém zástupu těch , co v klidu, den co den, drze lžou o událostech na Ukrajině a černou vydávají za bílou. Vzal jsem to na vědomí, nesmířil jsem se s tím. ...

Ale rozhodně jsem nečekal, že se najde někdo, kdo se vyhlašoval a vyhlašuje za bytostného demokrata, ale je schopen veřejně vyjevit toto: - cituji otázku tazatele i Bartuškovu odpověď celou, bez jakýchkoli úprav, aby mne nikdo nemohl obvinit z vytrhávání z kontextu a jako screenshot, s linkem na článek. Pro případ, že by se tenhle hnus měl náhle ztratit z internetu: 

Proč že byl v ČR Listopad? Proč jsme byli a náměstích a cinkali klíči? Co jsme si od převratu slibovali? Proč jsme naslouchali lidem jako byl Bartuška?

Protože jsme věřili, že změna režimu a konec systému jedné pravdy, jednoho platného názoru a jedné strany nám otevře daleko více možností a obohatí náš život. A hlavně – že tím jednou pro vždy odstraníme monopol na pravdu a jakékoli násilí nebo ústrky těch, co myslí jinak než je oficiální proud a názor. Že prostě demokracie je svobodná volba, svobodný projev, stejné právo každého a hlavně – že jsme se dostali do zóny, kde je chráněn a respektován menšinový názor. Nemluvě o nedotknutelnosti osobní bezpečnosti při jeho hlásání. Že je vyloučeno jakékoli násilí ve vztahu k nositelům jiných názorů zaručeno právo na svobodnou volbu svého osudu.

A nyní vidíme, že vysoký oficiální zástupce České republiky v zahraničí veřejně může vyslovit něco tak hnusného a zvrhlého, jako že je správné upálit k smrti neozborojené nositele jiného názoru nebo je postřílet někde v pangejtu u silnice!

Nepřihlášený uživatel

#47030 Re: Re:

2015-04-28 00:15

#47028: - Re:  

 Rusofašistické kecy.


Nepřihlášený uživatel

#47031 Re: Re: Re: Re:

2015-04-28 00:16

#47022: - Re: Re: Re:  

 Sklapni rusofašistický trotle!


Nepřihlášený uživatel

#47032 Re:

2015-04-28 00:19

#47025: -  

 HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN! HEIL PUTIN!


Nepřihlášený uživatel

#47033 Požádejme poslance a senátory, ať nás občany zastupují....

2015-04-28 07:02

Vážení senátoři, poslanci, vážená vládo,

 

Miloš Zemana v době volební kampaně lhal nejen o oponentech, ale i o svém týmu. Jeho výroky o jeho působení v pozici premiéra byly minimálně zavádějící.  O privatizaci Mostecké uhelné společnosti lhal přímo. 

Zákon o volbě  prezidenta republiky obsahuje zásadní limitu, požaduje po kandidátech, aby mluvili pravdu. 

Z posledních průzkumů (např.  CVVM) vyplývá, že Miloši Zemanovi důvěřovalo v prosinci 34 % občanů. Miloš Zeman měl důvěru nad 50 % pouze ve třech měsících z celého jeho dosavadního mandátu, tedy se dá říci, že mu občané již nedůvěřují dlouhodobě. 

Aktuálně se již ovšem jedná o oborskou disproporci mezi důvěrou v době volby prezidenta a aktuálním stavem. Je tedy možné, že voliči byli lhaním Miloše Zemana v době jeho kampaně podvedeni, což by bylo v přímém rozporu se smyslem Zákona o volbě prezidenta republiky.

Miloš Zeman sestavením svého týmu, volbou kancléře, poradního sboru, dokazuje, že je mu porušování demokratických pravidel a dokonce i obecné slušnosti vlastní a bylo mu vlastní již v době volební kampaně. Pokud by tomu tak bylo, je to v přímém rozporu nejen se Ústavním slibem prezidenta republiky, ale také i s Ústavou České republiky. 

Vyzýváme Vás tedy k řešení tohoto stavu. Jsme přesvědčeni, že je nutné znovu zkoumat volební kampaň Miloše Zemana a její financování.  Je nutné také zkoumat veškeré jeho kroky od uvedení do Úřady, neboť mnohé se s odstupem času jeví minimálně na hraně ústavnosti, což se logicky projevuje i v průzkumech důvěry v Miloše Zemana. 

 

Prvním krokem k řešení situace by měla být společná schůze Senátu a Sněmovny, která by nad výše uvedeným diskutovala a vyzvala Miloše Zemana k abdikaci, čímž by přesně ve smyslu zastupitelské demokracie obě komory Parlamentu České republiky občany zastoupily v této věci. 


Nepřihlášený uživatel

#47034 Platí po včerejších Ovčáčkově "zveřejnění" více než kdy dříve....

2015-04-28 07:04

 

 Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. .


Nepřihlášený uživatel

#47035 Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět.....

2015-04-28 07:11

Jak mohou naprosté lži a ve své podstatě dokonce i bláboly pracovat pro stát? Jak může vůbec napadnout jakéhokoliv člověka, že člověk, který prakticky nepřetržitě lže o všem a především sám sobě o sobě může být hotným člověkem, který bude pracovat pro druhé? 

Copak je Ringo Čech idiot? 


Nepřihlášený uživatel

#47036 Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět.....

2015-04-28 07:21

Antikavárník

#47037

2015-04-28 08:38

Kreténi jedni polští, tím, že bezjakýhokoliv důvodu zabránili projetí nočních vlků, se z nich stali fašisti!!!


Nepřihlášený uživatel

#47038 Re: Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět....

2015-04-28 08:44

#47036: - Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět..... 

 Také mám pocit, že mu hrabe. Na druhou stranu, je otázka, jak moc je viditelné Zemanovo lhaní pro občany, kteří si sotva přečtou titulky v neonacisticko-komunistických parlametních listech?

Řekl bych, že Zeman má profesionální rady z Ruska v tom, jak vystupovat na veřejnosti. Setkal jsem se mnohorkát, že obhájci Zemana vůbec neví co říká či dělá. Jaké lidi má kolem sebe. 


Nepřihlášený uživatel

#47039 Re:

2015-04-28 08:45

#47037: Antikavárník -  

 Hledáte nácky všude možně,  abyste je nemusel vidět v Kremlu. Je to ubohé. 


Nepřihlášený uživatel

#47040 Re:

2015-04-28 08:53

#47037: Antikavárník -  

 Tak poláci se stali tvými soukmenovci, fašisto Antikavárníku.


Nepřihlášený uživatel

#47041 Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět.....

2015-04-28 09:08

#47035: - Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět..... 

 F.R.Čech je člověk, který dovede pobavit. Proto ho mám rád.

Pokud jde ovšem o Zemana, jakákoliv sranda s ním končí. Je zavilý a neústupný. Má to zřejmě své kořeny a má na to právo.

Ještě, že je to tak, jinak bych ho miloval. Bohužel F.R.Č. je stejně užitěčný idiot jako Ovčáček.


Nepřihlášený uživatel

#47042 Re:

2015-04-28 09:10

#47037: Antikavárník -  

 Anikvarníku, kolik ti je let ? Prosím o odpověď.

Antikavárník

#47043 Re: Re:

2015-04-28 09:25

#47042: - Re:  

 Je mi 58. Kolik tobě, havlisto?!


Nepřihlášený uživatel

#47044 Re: Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět....

2015-04-28 09:50

#47041: - Re: Šílený Ringo Čech si myslí, že Zeman pracuje "pro stát" a že "jen idiot" to nemůže vidět..... 

 Ringo dovede být mediálně přesvědčivý. Jeho vyprávění o nominaci do jakési EU komise v parlamentu, kdy on sám na konferencích nerozumněl jedinému slovu, neb jednacím jazykem nehovořil a byl tam "jaksi do počtu" bylo chytlavé, vtipné, ale to je vše, pravdy na něm nemuselo být vůbec nic, např. proto, že logicky mohl mít překladatelku či dokonce byla jednání vždy tlumočena. 

Logicky ale člověk zvažuje, jestli člověk, za kterým je skutečně kus práce, nemůže mít pravdu. 

Problém je se Zemanovým lhaním, problém s tím, že dopravil KGBáka Remka do Ruska, Klausovou na Slovensko. Jaký to má smysl, aby tam byli takoví lidé? Jaký mý smysl vskutku šílený Halo noviny Ovčáček? 

Zeman ve skutečnosti žádné dveře nikam pravděpodně otevřít neumí, spíše je to tak, že ví o tom, že jsou dveře otevřeny a tak do nich také vleze. Obchod celé EU s Čínou je logickým důsledkem uvolňování vztahů a také nejspíše i změň v Číně, abych uvedel příklad. Zeman se tedy k tomuto "přizmijil" a tak se je to, obávám se vším. Jako druhý příklad by mohl být Nazarbajev a Kazachstán. Kazachstán je schopen platit a má skutečné peníze a režim není vyloženě destruktivní k obyvatelům země a nejeví se ani jako agresivní ke světu, přesto si o Nazarbajevovi a jeho jednání můžeme myslet své, je potom logické, že není přímý důvod "sankcionovat" režim i sebe o práci, pokud je smysluplná, přestože jistě každý dodavatel do Kazachstánu bude poněku "ve střehu" obzvláště, když bude muset dodávku řešit i s tamními politiky. 

Jestli toto Ringo Čech nechce vidět či dokonce nevidí, to je otázka. Jestli upřednostňuje osobní vtah se Zemanem a osobní sympatie k němu, před reálným zhodnocením jeho působení nebo ho není schopen, to je také vážná otázka.

Např. Jiřina Bohdalová se soudila se státem o to, že je vedena ve svazku donašečů StB neoprávněně, následně se jde ale líbit s naprosto jasným StBákem Šloufem na jeho narozeniny. Je v tom jistý druh schizofrenie. Osobní sympatie vlastně popírají jeji postoj vůči státu. 

 


Nepřihlášený uživatel

#47045 Re: Re: Re:

2015-04-28 09:51

#47043: Antikavárník - Re: Re:  

 Tak to jste dost starý na to, abyste mohl mít rozum nebo na předčasnou stařeckou demenci. Z vašich šílených příspěvků to vypadá na to druhé. 


Nepřihlášený uživatel

#47046 Ano málo se čte ruská literatura. Ples u Zemana velmi připomněl ples u Satana z Bulgokovova románu..

2015-04-28 10:01

....Mistr a Markétka. 


PEŇÁS: Noční vlci, maskulinní
kreténismus a nabušená paka na motorkách


Nepřihlášený uživatel

#47047 Re: Re: Re: Re:

2015-04-28 10:25

#47045: - Re: Re: Re:  

 On to bude kovaný komouš...


Nepřihlášený uživatel

#47048 Zeman se na Hradě chová, jako DEBIL

2015-04-28 10:26

PRYČ S TOU OŽRALOU OBLUDOU!!!!!


Nepřihlášený uživatel

#47049 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-28 10:52

#47047: - Re: Re: Re: Re:  

 Hlavně je to hlupák. 


Nepřihlášený uživatel

#47050 Proč by měl být libovolný nomenklaturní komunista čestným občanem? To, že soudruh Kriegel projevil..

2015-04-28 10:54

....v Rusku odvahu z něj ještě nedělá čestného člověka. Byl to prostě kariérní komunista, to je podstatné. 

Zeman je prostě jako vždy mimo. 

 

Františka Kriegela, jenž v roce 1968 jako jediný člen delegace odmítl podepsat Moskevský protokol legitimizující srpnovou okupaci Československa vojsky Varšavské smlouvy.