MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#46801 Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 11:08

#46791: - Re: Re: Re:  

CELA  VYCHODNI EVROPA  "MUSELA" BYT PEVNE PRIMKNUTA K RUSKU 40 LET.  DNES SE STATY PRIMKNOU KE KOMU CHTEJI A TO NAPROSTO DOBROVOLNE !

JE VIDET, ZE TI KOMUNISTICKA HESLA PEVNE UVIZLA V HLAVE, BOLSEVIKU .  KDOPAK POUZIVAL :  SE SOVETSKYM SVAZEM NA VECNE CASY A NIKDY JINAK ?

JE VIDET, ZE STAREHO PSA ( PARDON, KOMUNISTICKEHO BLBA )  NOVYM KOUSKUM NENAUCIS  !!!


Nepřihlášený uživatel

#46802 Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 11:29

#46801: - Re: Re: Re: Re:  

 Ha ha dobrej for prej dobrovolně. Nevím o tom že by v roce 1999 bylo referendum o NATO.


Nepřihlášený uživatel

#46803 Re: Re: O Krymu a Kosovu

2015-04-25 11:44

#46786: - Re: O Krymu a Kosovu 

 Vidím to tak, že jen další islámský stát na území Evropy, pátá kolona džihádistů, islámofilové v europarlamentu se jistě tetelí blahem.


Nepřihlášený uživatel

#46804 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 11:46

#46802: - Re: Re: Re: Re: Re:  

JAKOU ODPOVED CEKAT OD BOLSEVIKA, KDYZ DOJDOU ARGUMENTY ?  RYCHLE PREJIT NA JINE TEMA !

POKUD VIM, TAK ZDE BYLA DISKUZE O TOM, ZE DNES SI MOHOU STATY DOBROVOLNE VYBIRAT SPOJENCE !  NIKDO NENI NUCEN POSLOUCHAT RUDE ZVASTY !

NEBYLA ZDE REC O NATO, ANI REFERENDU .

UZ SE JEDNOU PROBERTE, RUDA CHATRO .  DOBA JE, NASTESTI, UZ NEKDE JINDE !


Nepřihlášený uživatel

#46805 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 14:51

#46802: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 Vy bolševici máte plnou pusu referend, ale výsledek byla vůdčí úloha KSČ v ústavě.  Tedy běžte k šípku soudruhu Koněve. 

O bezepčnosti státu rozhoduje parlament a strany, které tehdy byly ve sněmovně si vstup do NATO dohodly s voliči, neboť to bylo předmětem volební kampaně. 

To, že jste vy komunisté byli proti, bylo vyjádřeno vaším volebním výsledkem. Jedinou extrémistickou stranou ve Sněmovně byla právě KSČm s počtem madátů 24 z 200 celkem. 


Nepřihlášený uživatel

#46806 Toto je podstatné a je smutné, že se lidmi jako je Zeman či Ovčáček musíme vůbec zabývat...

2015-04-25 15:04

 Je s podivem, proč 47 % lidí věří lžím, přitom mají pravdu přímo před sebou. Zeman je lhář, přesto se tu najde 47 % lidí, kteří tvrdí, že mluví pravdu, což se jeví neuvěřitelné.  

 Pokud si o textu pana Peroutky v LN Ovčáček myslí, že je to důkaz náklonnosti pana Peroutky k libovolné totalitě, k libovolné zločinnosti, či dokonce i jen důkaz jeho pochybení jako intelektuála, tak bych řekl, že stejně jako včera, je Ovčáček ještě daleko větší ubožák než jsem čekal a než jsem si kdy i jen dovedl představit. 

Pokud tento ubožák skutečně přečetl stovky článků pana Peroutky a je schopen po takovém čtení prezentovat tak obrovskou a předevsím odpornou manipulativní lež, tak není pochyb, že je Ovčáček zrůda, neboť jen zrůdy zneužívají politickou moc. 

Znovu je potřeba říci, že text pana Peroutky právě dnes, kdy každý z nás je vlastně generálem po bitvě, můžeme vědět, jak dopadla II. světová válka, jak dopadla I.světová válka a jak probíhala okupace České republiky Německem a co se dělo po ní, jasně popsal co bude potřeba dělat a jakým způsobem je možné bojovat proti okupantům, že to otevřeným konfliktem nepůjde ani náhodou a jediná cesta jak by národ za takové situace mohl přežít, je pracovat v ilegalitě pro národ pro ochranu elit, zachování vzdělanosti, zachování rozvoje jazyka, tedy také do šuplíku psát literaturu, která bude popisovat zrůdnost okupace, bude jí dokumentovat např. . - To je smysl článku a to je to, čeho mnoho let potom držel disent v době okupace této země komunistickou pakáží po roce 1948 a po roce 1968, kdy taktéž za otevřený odpor komunistická pakáž hrozila fyzickou likvidací nejen organizátorům takových otevřených protestů. 

Ovčáček je bohužel opravdu zrůda. Zrůda, kteřá dostává zaplaceno za to, že si čte intelektuální perly české novinařiny a vyvodí z toho, že člověk abnormálně morální dokonce na světové poměry pochybil ve svém přesvědčení, ve své morálce. To je neuvěřitelné. K tomuto může dospět jen díte z nevědomosti nebo v dospělosti zrůda, která pak ovšem skutečně nemá co pohledávat ve veřejném prostoru. 

Co je na věci vlastně smutné dvojnásob, že pan Peroutka přesně pochopil zločinnost nacismu, jeho zrůdnost v celé jeho šíři a v podstatě předpovídal, jakých zločinů je režim schopen. Lidice, Ležáky jsou  dnešní symbol zrůdnosti, pan Peroutka dávno předtím než se Lidice a Ležáky staly symbolem zrůdnosti předpověděl, že se taková věc může odehrát. 


Nepřihlášený uživatel

#46807

2015-04-25 17:01

  Demokratická Ukrajina vyhnala zvoleného prezidenta, z parlamentu byla vyhnána více než čtvrtina poslanců, hlasuje se i za nepřítomné a pod hlavněni samopalů. Ředitel televize je ozbrojenci zfackován a přinucen podepsat abdikaci. Ozbrojenci pod  znaky  praporu  Nachtigal,  divizí SS Das Reich  a  Galizien systematicky  vyvražďují  civilní obyvatelstvo na východní Ukrajině.  V  Oděse  banderovci  pobili a upálili šest desítek občanů.  Ženy znásilnili. Oligarcha Kolomojnyj vlastní tříticícovou soukromou armádu vyzbrojenou tanky a dělostřelectvem. Volba prezidenta proběhla jen na části území státu a stačí, když benderovské paravojenské jednotky fýrera Jaroše poručí, prezident stáhne ocas jako zpráskaný pes.

   Po zuby OZBROJENÝ americký konvoj,  jako demonstrace  moci, se tady projíždí po vzoru nacistických vojsk Hitlera  (rok 1939) za asistence naší vlády a opět pravdoláskařů a US ambasády a ruští NEOZBROJENÍ motorkáři, kteří projíždí za účelem oslav 70 výročí osvobození světa od nacistické nadvlády, nejsou vítaní.


Nepřihlášený uživatel

#46808

2015-04-25 17:28

Poslanec polského sejmu, předseda Svazu demokratických levicových sil, expremiér Leszek Miller má za to, že Polsko Noční vlci neohrožují, hrozbou pro ně je netalentovaná vláda, hloupost, bída a nezaměstnanost.

 

V průběhu dnešních parlamentních debat věnovaných prioritám Polska v zahraniční politice Miller ostře kritizoval vládu Ewy Kopaczové v souvislosti s postojem oficiálních úřadů ke vstupu do Polska ruských motorkářů, kteří hodlají v rámci jízdy na počest 70. výročí vítězství navštívit Varšavu, bývalý nacistický koncentrační tábor Auschwitz-Birkenau v Osvětimi a Wroclaw.

„V posledních dnech začala být polská zahraniční politika prostě směšná. Jak to vypadá, má polský stát strach ze třiceti motorkářů", prohlásil Leszek Miller.

Podle slov polského politika se „polské úřady chovají tak, jako by se jednalo o vjezd na polské území (ruské) tankové divize, nikoli jen třiceti ruských motocyklistů".

„Je to ostuda a je to ponižující. Je to hysterie a politická paranoia. Polsko Noční vlci neohrožují. Polsko ohrožuje netalentovaná vláda, hloupost, bída, nezaměstnanost, fronty k lékařům, hromadná migrace a celkový nepořádek v naší vlastní zemi", řekl polský politik.

 


Nepřihlášený uživatel

#46809 Re:

2015-04-25 17:51

#46807: -  

 RUDY  HNUPE .   TI  " MIROVI "  MOTORKARI  MELI  UZ  SPOUSTU  PROBLEMU  S  PORUSOVANI  ZAKONU .   ALE  PROTOZE  JSOU  TO  OBDIVOVATELE  PUTINA ,  TAK  TEN  JE  CHRANI .   nEZER  TOLIK  RUSKOU  PROPAGANDU  A  PREMYSLEJ  .   DNES  MAS  MOZNOST  CERPAT  INFORMACE  Z  CELEHO  SVETA ,  TAK  SI  ZJISTI ,  JAK  SE  NA  TUTO  PROBLEMATIKU  DIVAJI  CIVILIZOVANE  STATY  !

KDYZ  SE  ZDE  PROHANELY  RUSKE  TANKY ,  TO  TI  NEVADILO , ZE ?   A  KDYZ  SE  U  NAS  USADILA  RUSKA  PAKAZ  NA  20 LET  I  S  RODINAMI  A  REPUBLIKA  JE  MUSELA  ZIVIT ,  TO  TI  TAKY  NEVADILO ,  ZE  ?

BOLSEVICKY  BLB  ZUSTANE  BOLSEVICKYM  BLBEM ,  S  TIM  SE  NEDA  NIC  DELAT .

POKUD  NECHCES  ZIT  VEDLE  PRAVDOLASKARU ,  TAK  SE  SBAL  A  TAHNI  ZA  PUTINEM  !


Nepřihlášený uživatel

#46810 Re:

2015-04-25 18:07

#46807: -  

 To vám říkají u vás rusákově? A vy jste tak hloupý, že takovým blábolům věříte?


Nepřihlášený uživatel

#46811 Re:

2015-04-25 18:09

#46808: -  

 To je hezké, když takové věci říká komunista, který se podílel na tom, že v Polsku byl v podstatě hladomor a skončilo to tím, že tam museli komunisti vyjet s tanky do ulic, jinak by jim Poláci zakrotili krkem holýma rukama. 

To si ten soudruh myslí, že už na to Poláci zapomněli? 


Nepřihlášený uživatel

#46812 Re:

2015-04-25 18:18

#46808: -  

 TAK  JAKO  U  NAS  JE  SPOLECNOST  ROZDELENA  NA  PRIZNIVCE  PRAVICE  A  LEVICE ,  TAK  JE  TO  STEJNE  I  V  POLSKU  .   TOHLE  JE  NAZOR  LEVICOVEHO  POSLANCE ,  DALSI  POSLANEC  BY  ZASTAVAL  JINY  NAZOR .

PREDSEDA  SVAZU  DEMOKRATICKYCH  LEVICOVYCH  SIL  -  TO  HOVORI  SAMO  ZA  SEBE !

KDE  A  KDY  BYLA  LEVICE  DEMOKRATICKA ?   DIKTATURA  PROLETARIATU  JE  NEJAKA  DEMOKRACIE ?

V  POLSKU  MAME  PRIBUZNE  A  SPOUSTU  PRATEL .  O  TAMNIM  ZIVOTE  VIME  DOST .

TAK  NAS  TU  NEOBLBUJ  BOLSEVIKU  !


Nepřihlášený uživatel

#46813 Re: Re:

2015-04-25 19:06

#46809: - Re:  

 Pokusím se zapojit absoulutně nestraně. 

1) Psaní přes CAPS LOCK (natož ještě tučně), je velmi vypovídající o inteligenci autora. Normální civilozovaný člověk umí psát normálním písmem bez boldu. Ale kde jinde si vybít agresi, než na internetu, když to nejde jinde jelikož i sádrový trpaslík má na veřejnosti větší ego.

 

2) Nebudu tu rozebírat USA armádu (jsme spojenci), ale 2-3 roky zpátky si tu dali sraz motorkáři z USA (Hells Angels a tuším Outlaws MC) a je světoznámé, že tyto dvě skupiny se nenávidí, a tudíž se předpokládalo, že se sem jedou porvat a obě skupiny budou ozbrojeny. Policie a všechny složky na to byly připravení. Oproti tomu tu máme Noční vlky. Taky motorkáři, taky to nejsou svatouškové. Ale narozdíl od Hells Angels oni chtějí jen projet. Jestli se budou chovat jako hulváti, či tak něco, tak ať si je vezme na starost policie. Jestli se budou chovat slušně ať projedou. Ale kvůli momentálnímu myšlení, kdy se pomalu blížíme ke stavu, kdy existovala Železná opona (kdy dnes jsme akorát na opačné straně), jim je prostě udělen zákaz jen za to že jsou to rusové veřejně podporující Putina. Jinej rozdíl oproti Hells Angels/Outlaws MC nevidím. A něco o tom, že nedodali papíry včas bych bral s rezervou. Není složité to pozdržet a pak vyjít s tímto tvrzením.  

 

3) Jakmile má někdo jiný názor není nutné ho vyhazovat z republiky, či jinak urážet. Tímto názorem: Nemyslíš stejně, tak vypadni. Jen podkopáváte jeden ze základů demokracie (kterou se mimochodem většina lidí se stejným názorem ohání). Např. moje osoba nemusí Zemana, ale nenadávám na něj, jelikož s nějakýma jeho výrokama, či činama souhlasím. 


Nepřihlášený uživatel

#46814 Re:

2015-04-25 19:13

#46807: -  

 Zase lživé kecy z rusácké petrohradské dezinformační centrály zřízené KGB zločincem putinem.


Nepřihlášený uživatel

#46815 Re: Re: Re:

2015-04-25 20:24

#46813: - Re: Re:  

 O moji inteligenci nemejte peci. Domnivam se, ze jde spis o obsah, nez o formu psani. V zadnem pripade si nevybijim agresi, snazim se prizpusobit svuj slovnik komunistickemu mysleni. Oni slusnou diskuzi nejak nechapou.

Ano, dnes stojime na opacne strane, nastesti. Za projeveny nazor nas neceka kriminal, jako za vlady soudruhu.

Ja nikoho z republiky nevyhazuji. Ale pokud je nekdo nespokojeny se zdejsimi pomery a obdivuje Putina, tak at se vystehuje a vyzkousi si ruskou "demokracii". Dnes uz je mozne se legalne vystehovat, ostnate draty zmizely. Zmizeli i aktivni pohranicnici, kteri strileli vlastni spoluobcany. Tak nas komunisti chranili, aby se nam na Zapade nedarilo spatne. 

Usetrete si svoje demagogicke blaboly !

Fáclaf Hafel

#46816

2015-04-25 20:36

NOČNÍ VLCI JIŽ VYJELI A ANI POLŠTÍ FAŠISTÉ ANI ŽÁDNÍ JINÍ PROAMERIČTÍ KOLABORANTI UŽ JE NEZASTAVÍ!!!

ŠŤASTNOU CESTU, NOČNÍ VLCI!!!

KVZ

#46817 Re:

2015-04-25 20:40

#46788: -  

 Tak pokud se cítí více Donbasanka, než Ukrajinka, tak proč ne? Já bych se taky nechtěl ztotožňovat s banderovci.


Nepřihlášený uživatel

#46818 Re:

2015-04-25 20:40

#46816: Fáclaf Hafel -  

 Hospoda uz ma zaviracku, magore ?

KVZ

#46819 Re: Re: Re: Re:

2015-04-25 20:43

#46791: - Re: Re: Re:  

 Já jsem přesdvědčen, že je v tom jejich zabedněnost. Jak tě živ jsem nepotkal havlistu s IQ dosahujícím trojciferné hodnoty. 

KVZ

#46820 Re: Re: O Krymu a Kosovu

2015-04-25 20:48

#46793: - Re: O Krymu a Kosovu 

 Toto je slátanina kavárenských hovadin, s těmi žvásty si leda tak vytřít zádel, demente :-D

KVZ

#46821 Re:

2015-04-25 20:49

#46816: Fáclaf Hafel -  

 I já jim přeji šťastnou cestu a co nejméně zbytečných provokací proamerických řiťolezů, hlavně v tom švihlém Polsku.

KVZ

#46822 Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu

2015-04-25 20:56

#46799: - Re: Re: O Krymu a Kosovu 

 Tak mělo si nechat Srbsko pozvolna vyvražďovat své civilisty od kosovských fanatiků? No čeští hatefree pošukové by jistě své blízké ochotně obětovali, ale ne všichni jsou takoví zabednění tupci jako vy.

Fáclaf Hafel

#46823 Re: Re: Re: O Krymu a Kosovu

2015-04-25 21:04

#46820: KVZ - Re: Re: O Krymu a Kosovu 

 PĚKNĚ SI TO TOMU KRETÉNOVI NATŘEL!

KVZ

#46824 Re: Re: O Krymu a Kosovu

2015-04-25 21:17

#46786: - Re: O Krymu a Kosovu 

 Pěkně poděkoval fetka a alkoholik z Charty 77 Havel Srbům za to, že nám chtěli Srbové pomoci při mnichovské zradě. Havlisti v sobě nikdy neměli ani špetku cti, jsou to bezobratlí slimejši. Hanba jim! Kosovo je Serbia!!!


Nepřihlášený uživatel

#46825

2015-04-25 21:21

Jen totalni dement muze psat blaboly a sam sobe odpovidat.