MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Re:
On si, chudak, jenom popletl Havlistky a soudruzky komunistky. Havlistky jsou vzdelane, inteligentni zeny na urovni . Soudruzky mozna "vystudovaly" Zakladni skolu, ale kdyz promluvi, clovek hned vi, s kym ma tu cest. At se ruda, primitivni chatra odstehuje za Putinem a uziva si ruskeho blahobytu a svobody !
Pravičáci a konzervy mají hodně snížené IQ
To je vidět i tady. Pravičáci jsou tupci. Popírají historické události i současný stav. Ke svým žgryndům nemají argumenty. Jenom tupě nadávají a kradou. Je mi jich opravdu líto , těchto retardovaných asociálů.
Re: Re: Re:
Myslim ze ty prave, tvrde soudruzky v minulosti absolvovaly I VUML a tim se obohatily nadosmrti.
Re: Re: Re: Re: BLB,ONV BLB, ONV
#44351: ONV - Re: Re: Re: Ja jsem ONV,ja nejsem ONV. Ja jsem BLB
Re: Pravičáci a konzervy mají hodně snížené IQ
#44353: - Pravičáci a konzervy mají hodně snížené IQ
Myslim ze vy jste zadnou inteligenci ani argumenty dosud nepredvedl,ono to ani nejde,takze vas chapu.
Kokám, že bez přezdívka" měl k večeři vtipnou kaši...
Pripravte kvetiny americanum,osvoboditelum od ruske tyranie.
Jeste nez si pujdu lehnout tak bych rad jeste jednou nasral nejaky komunisticky pako.
Vsechny komunisticke podsvincata seradte se pekne do rady a jeden po druhym me polibte prdel.Jen se u toho moc netlacte,na kazdyho jednou dojde.
Kdyz uz chces neco psat, nastuduj si prvne Ty historicke souvislosti ! Dnes nejsme, nastesti, informovani pouze jednostranne a clovek, ktery ma zajem, si informace vyhleda.
Vy ovsem zajem nemate . Vas, bolsevici, nejvic nasira, ze jste ztratili moc ovladat lidi . Kopete kolem sebe jako kobyla v poslednim tazeni .
A Z TOHO MAM OBROVSKOU RADOST ! ZALKNETE SE SVYM BEZMOCNYM VZTEKEM !!!!!!!!!!!!!!
Komunisty bych pouzival na Matejsky Pouti jako fackovaci panaky . A z buzerantsky prdele toho komunistickyho hulibrka rezisera Trosky bych nadelal HEMENEX.
Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivečkové
Jsou tupí jako vidle. Ty jejich zhulená podsvinčata jakbysmet. Potřebují ke vzdělání plzeňské pivo, aby v kebuli něco mělí. A také plzeňská práva , aby měli vzdělání, i když mají v hlavách úplné hovno. Jejich nevzdělanost je neskutečná. Ale vzdělání nelze koupit a oni to ti blbci neví.
Re: Levicaci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
Jste kreténi!!!
Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
#44361: - Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
Spravny nazor, vzdelani ani inteligenci nelze koupit. Proc si hned v dalsi vete odporujes ? Na pravech v Plzni to asi mozne bylo . Nevis, co placas za nesmysly . Ne kazdy vzdelany clovek vystudoval prava v Plzni, jsou i jine VS.
Ty jsi asi nebyl pri penezich, Tebe viditelne vzdelani obeslo velkym obloukem. Neznas ani gramatiku. Zaci v 5. tride ZS by za takovy paskvil dostavali petky.
Pokud nekoho nazyvas blbcem a primitivem , podivej se do zrcadla , tam ho uvidis !
Pokud budes mit zajem se naucit matersky jazyk , nabizim pomoc . Moje pritelkyne je cestinarka !!!!!!
Re: LEVICACI jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
#44364: - Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
Excellent. Muzete se zeptat Vasi pritelkyne cestinarky jestli je gramaticky spravne napsat . Komunisti jsou svine a nebo Komunisti jsou Svine. Podle meho kdyz se jedna o velke svine,tak by se melo pouzivat capital S
#44332: Antikavárník - Re: Re:
Je naprosto jasné, že "dragounská jízda" má obrovský smysl. Má se ukázat, jak jsou odhodláni občané projížděných státu k obraně proti ruské agresi.
EST, LV, LT a PL jsou OK.
Čecháčci - jako vždy. Nikdo už nám nevěří. Jsme věčně připosraní a "chytří", ale je to jen obyčejná vychcanost. Neexistuje jediný dobrý důvod proč jsme se nikdy nebránili, když nás zabírali Němci i Rusi.
Všichni výše uvedení + Finové se bránili. Jenom Čecháčci kašírovali.
Snad se to teď začne měnit. Vím, že mě nebudou mladí muži mít rádi, ale jsem pro to, aby byla v nějaké míře obnovena povinnost vojenské služby. Nějaký výcvik by měl existovat. Třeba o sobotách a nedělích. Třeba formou placené mimořádné dovolené.
Já znám soudružku, která nedá nikomu, kdo nemá vysoké postavení.
Nevím co to je žgrynd, ale vím, kdo tady krade. Jsou to "bývalí" komunisté a StBáci a aktuální agenti KGB.
Až se jednou provalí kolik miliard dolarů vyvezli komunisté ze SSSR a Ruska na Kypr. Občané Ruska by je ubili čepicemi. Dnes investují do svých rezidentur FSB a sanují činnost FSB z kyperských bank. Kdo to nevidí a neslyší je slepý a hluchý. Dolary tam vozili v kufrech cash po tom, když jim odmítly převzít tuto hotovost banky v Holandsku a Belgii.
A měl byses omluvit všem retardovaným. Jsou to lidé, kteří ani náhodou nejsou asociální, ty komunistické hovado.
Re: Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
#44364: - Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
Tak to tě lituji. Vysekl jsi tady 3 hrubky. Tvoje přítelkyně z tebe nebude mít radost. Pozdravuj přítelkyni češtinářku.
Re: Re: Re: Re:
Byli zalezli v sovetskem pozadi,pak prelezli do toho ruskeho. Pro ne je smysl zivota Kreml,to se nezmeni. USA a Zapad je jejich zivotni nepritel uz proto ze se neumi o sebe postarat a chybi jim doba pred 89...stat se staral a oni drzeli pusu a krok...proste ovce. Dnes je pro ne tezka doba...nevystudovali,jsou neflexibilni a svobodu klidne vymeni za jistou praci a prispevky na vsechno.
ta doba ale proste je pryc.....komunismus zanikl pze se prezil...SSSR a cela ta soustava by se rozpadla I samovolne,pokud by teda nevyvolala valku se Zapadem.
Dnes..ja uzivam zivot,staram se a ucim I deti ze jim stat nic neda,je to jejich prace se uzivit. Ono to jde...jen chtit. Pokud si clovek furt stezuje a nehodla nic na svem zivote zmenit,je to jeho problem. Kazdy clovek je sam sobe sponzorem...stat by se mel starat aby mel na duchody vseho druhu,lepe zajistovat aby nedochazelo k vyplaceni tem co jsou lini delat,mel by podporovat ty co vytvareji pracovni pozice,odbourat byrokracii a skutecne velmi prisne trestat korupce a zlodejny.
Pak to bude klapat.
jiste to je dobry napad,navic nam helfne NATO s USA. Vubec nemam nic proti.
Re: Re: Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
#44369: - Re: Re: Pravičáci jsou jednoduší sobečtí primitivvečkové
Vy nikomu hrubly nepocitejte. Pri osloveni se pise velke T .
Ale,ale, honimíre snad se za pravdu nezlobíš.
Zajímavá logická hádanka s praktickým závěrem
Proč pravičáci nikdy nechodí do kurzů sebeobrany?
Protože pravičáka nikdy nic nenapadne.
| This discussion has been closed. |
#44350: - Re: Re:
Typický havlistický honimír, který neumí pochopit, že já jsem ONV a někdo jiný píše Bez přezdícky! Jsi idiot!