MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

KVZ, Kateřina Zemanová a ostatní superdebilové

#43801 Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 07:47

.....zavzpomínali na staré dobré normalizační časy za zpěvu písní soudruhů Gotta, Petry Janů a předsedy komunistů - zpěváků v pop music soudruha Václava Neckáře.

Moc pěkné bylo profesionální předtančení ze šantánu, velmi to slušelo logicky předvším tanečnícím, které toho na sobě na žádost samotného soudruha Miloše Zemana moc neměly. 

Soudruh StBák Babiš se omluvil, ale poslal soudružku StBačku Kleslovou v moc pěkné retro normalizační úpravě a soudružskými pozdavy celé bolševické rodince soudruha Miloše Zemana. 

Nechyběli samozřejmě i soudruzi z FSB - soudruh Nejedlý vyvedl svojí Natašu. Soudruh Pelta se po něm opičil a také si přivedl Natašu. 

Z mladších soudruhů byli přítomni hošan Ovčáček se svojí babičkou, neb svého přítele jaksi mezi agenty FSB přivést nemohl, neb homosexualilta je v Rusku trestným činem.  Soudruh Zimola se dostavil ovšem s paní, která měla nejen vkusný účes ale i velmi vkusné šaty. 

Celý večírek se velmi povedl, Miloš Zeman si "výtěžek", který vznikne nezapočtením nákladů, rozdělí se svou moudrou, milou a velmi inteligentní paní, ona bude z výtěžku podporovat ty, které jí Miloš určí např. amerického bezdomovce Dejdara a Miloš Zeman z toho splatí dluh, který tu vygeneroval v době oposmluvního kupčení. 

Akci logicky zahájil i ukončil právě soudruh Zeman osobně - zahájení proběhlo skoro standardně v českém jazyce, ovšem závěr byl již naprosto standardní v jazyce ruském, který je úředním jazykem Hradu od dob inaugurace Zemana v kravatě s ruskou trikolorou. 

Čest práci.

Zpravodajové: KVZ, Kateřina Zemanová a tým superdebilů vytvořený samotným Milošem Zemanem

PS od Kateřiny Zemanové - první slečny - Otec se i tentokrát ožral jako to ruské prase a pak tam oblizoval nejen Brožovou a tenečnice, ale dokonce se sápal i na Natašu soudruha agenta FSB Nejedlého. Rázně to ukočila StBačka Kleslová, která se nabídla, že se s ním "uloží". Velmi mně i mamince tím pomohla, jsme velmi vděčni soudruhovi StBákovi Babišovi, že jí poslal, být to jinde v jiném čase, řeklo by se, že to byla pomoc přímo z nebe.  


Nepřihlášený uživatel

#43802 Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 07:50

#43801: KVZ, Kateřina Zemanová a ostatní superdebilové - Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

  Nejhorší na celé věci je, že je to už zase "jako", jako ples na Hradě, ale s polonahými tanečnicemi ze šantánu jako "profesionálním" předtančením, s Kleslovou jak cerstvě de-hibernovanou z normalizace, s Nejedlým a jeho Natašou, s nevkusnou Zimolovou.  Žilková se Stopnickým si museli připadat, jak kdyby je někdo přenesl o třicet let nazpět, ti jediní vypadali alespoň normálně, alespoň z těch fotografií, které jsou dostupné. 

Tedy vše bylo, předtančení, hudba, ale vše vlastně bylo opět jen jako, bez kultury a morálky. Bylo to jen hraní si na ples, ples to ve skutečnosti vlastně nebyl, byla to sešlošt StBáků, KGBáků, komunistů a nácků, kteří se pouze tvářili, že jsou na plese a to je vlastně na celé věci to nejděsivější, neboť celý komunismus celá normalizace celé totality jsou jen jako. Jako lidé mají starosti o život, jako dostavájí peníze, jako usilují o bydlení, které jim přidělují soudruzi, jako vychovávají děti, přitom je vychovává bolševik v pionýru a pomocí soudružek komunistek. Jako si cosi kupují, co ve skutečnosti nemá žádnou hodnotu. Jako si jdou koupit kabát, který pak doma musí přešít, jako si jdou koupit auto na které jako šetří celý život, jako cestují, ale jen od ostnatého k ostnatému drátu.

Je to děsivé, co Zeman s jeho partou zločinců předvádí.  


Nepřihlášený uživatel

#43803 Re:

2015-03-22 08:16

#43797: -  

 PLNE S VAMI SOUHLASIM.   BYLA SICE 100% ZAMESTNANOST, ALE NA PRODUKTIVITU PRACE SE NIKDO NEPTAL.  V ZEMEDELSKYCH DRUZSTVECH SE KRADLO, MLEKO, KRMIVO, CO SE DALO.  A PROC NE, PATRILO TO PRECE VSEM ?  DALSI "PRACANTI" SE ZASIVALI, KDE MOHLI.  POLOVINU PRACOVNI DOBY PROCHRAPALI, NEBO DISKUTOVALI OPRENI O LOPATY.  A DALSI MOHL CLOVEK POTKAT V HOSPODE U PIVKA.  ZA TO BY JE ZADNY PODNIKATEL NEPLATIL, PROTOZE BY ZBANKROTOVAL.  SE ZAPADEM SE SKUTECNE NEMOHLO OBCHODOVAT, S JEDNOU VYJIMKOU.  JZD SE SVOJI PRIDRUZENOU VYROBOU POD VEDENIM SOUDRUHA CUBY.  PROC ASI?  ZDRAVIM VAS A PREJI KRASNOU NEDELI.


Nepřihlášený uživatel

#43804

2015-03-22 08:48

Ukrajinští vojáci vyhodili do povětří poslední most

Ukrajinští vojáci vyhodili do povětří poslední most, který spojuje severně Lugansk s Ukrajinou. Obyvatelé se stále snaží dostat přes most a vrátit se domů. Starci a dětí jsou nuceni lézt na most přes tažné lano.
Místo, již navštívili zástupci mise OBSE. Nicméně, tradiční rozhovor s lidmi a tiskem mezinárodní pozorovatelé odmítli, tiše si jen vyfotili škody na své telefony.


Nepřihlášený uživatel

#43805 Re: Re:

2015-03-22 09:10

#43803: - Re:  

 Se "západem" se pochopitelně obchodovalo. Dolary byly potřebné. Každý, kdo přinesl dolary do státní kasy byl veleben a ctěn. Také naši sportovci, mj.

Obchodovat mohly pouze PZO, Podniky zahraničního obchodu. Nikdo jiný, kromě výjimek. Tou výjimkou bylo JZD Slušovice (sic!), tedy náš spící senátor ČUBA, jako tehdejší předseda JZD.

Ani naše největší podniky v té době neměly právo zahraničního obchodu (ČKD, ŠKODA, VÍTKOVICE). Ale ČUBA měl. Měla to být výkladní skříň československého zemědělství podporovaná Štrougalem (min. zemědělství, ministr vnitra, předseda vlády), který přežil všechny změny režimu (od Novotného až po Husáka). Proč asi ? Když věděl, že je zle, a že Gorbačev už ho nepodpoří, vzdal to sám a odstoupil. Byl to vychcánek. Jako agent KGB věděl, co bude následovat. První, jsa ještě ve vládě, zaútočil na RVHP. Ale soudruhům se ta Perestrojna zvrhla.

Gorbymu radili soudruzi Minář a Dubček. Přece takovou podporu lidu neměla KSČ nikdy, jako v r. 1967 a 1968.

Už Andropov, jako velice inteligentní člověk a šéf KGB a posléze generální tajemník UV KSSS, naplánoval postup na zácharanu SSSR. Někteří komunističtí vůdci v SSSR to zbabrali. Internovali Gorbačeva a chtěli převzít moc v zemi. V té době byl Putin propuštěn ze služeb KGB a FSB, které tak miloval (jak sám přiznává). Tajné služby, to byl celý jeho život. Ale ve zkratce. Moc převzal opilec  Jelcin. Instaloval propuštěného Putina do služeb FSB. Bylo to ideální řešení, ale zřejmě neměl k dispozici materiály Putina nebo na ně kašlal.

Takže ten malý skrček oprášil Andropovům plán a jede podle jeho ideí. K tomu potřebuje 2 základní věci: Znovu vybudovat SSSR- soudruzi to posrali( dnes RSFR) a rozvrátit systém demokracie (kapitalismu) ve světě. Ruská propaganda jede na plné obrátky. A dokonce se jí daří rozvracet demokracii.

Čtu tady různé nesmysly, ale ještě jsem se nedočetl, že Rusko a USA mají společnou hranici. Prosím, uvědomte si realitu.


Nepřihlášený uživatel

#43806 Re: Re: Re:

2015-03-22 09:22

#43805: - Re: Re:  

 DAVAM PALEC NAHORU. K TOMU NENI CO DODAT. DIKY !

Adydas

#43807

2015-03-22 10:10

Amerycká armáda tu nemá co dělat!!! Půjdu na ně házet rajčata, na hajzli fašistický!!!


Nepřihlášený uživatel

#43808 Re:

2015-03-22 10:19

#43807: Adydas -  

 Další typický vulgární, hloupý, nevzdělaný a agresivní člen prorusácké páté kolona a volič zemana.

Adydas

#43809 Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 10:54


Nepřihlášený uživatel

#43810 Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 11:17

#43801: KVZ, Kateřina Zemanová a ostatní superdebilové - Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 Tvé fantazírovaní a toužebné přání se neplní a to tě štve.Vymýšlíš hlouposti které ti může spolknout,jenom člověk na tvé urovni.Proč má člověk touhu někoho neustále pomlouvat,nadávat ,opovrhovat.Dělají to jenom lidé,nějakým způsobem postižený,zamindrákovaný.


Nepřihlášený uživatel

#43811 Re: Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 11:18

#43809: Adydas - Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 Jestli máte na mysli Vladimíra Mišíka, tak velmi pochybuji, že tam hrál, ale možné je dnes s komunistou Zeman a agenty FSB na Hradě opravdu naprosto cokoliv, stejně jako za Gottwalda. 


Nepřihlášený uživatel

#43812 Re: Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů.....

2015-03-22 11:19

#43810: - Re: Zeman uspořádal na Hradě večírek komunistů..... 

 Vy to snad vidíte jinak? Neváhejte a napiště jak, pokud to doplníte argumenty, rád si to přečtu. 


Nepřihlášený uživatel

#43813 Re: Re:

2015-03-22 11:22

#43808: - Re:  

 Řekl bych, že se daleko snadněji lze prokázat, že náckem je komunista Miloš Zeman než to, že by americká armáda byla armádou totalitního státu navíc se sklony k nacismu. Stejně tak je daleko snažší prokázat, že má komunista a KGBák Putin velmi blízko k nacismu než to, že by jste i jen měl jediný důkaz, že není Obama demokratem, natož aby měl jakoukoliv náklonnost k libovolné totalitě. 


Nepřihlášený uživatel

#43814 Re:

2015-03-22 11:23

#43807: Adydas -  

 Ty jsi jasný volič KHARLA,uznávaš jenom svou pravdu a pleteš si demokracii.Stejně jak skupinka mentálně postižených,ovlivněných byli demonstrovat s červenou kartou v ruce.Jestli se chceš hádat najdi si ženu pak se budeš moct vyřádit.


Nepřihlášený uživatel

#43815

2015-03-22 11:29

MYSLIM SI, ZE ADYDAS SI DELA LEGRACI Z VOLICU ZEMANA.  TO PRECE NENI MOZNE, ABY BYL NEKDO TAK TUPY A V NEKOLIKA VETACH NASEKAL TOLIK HRUBEK.  BUD JE TO LUMPENKAVARNIK, NEBO "NEDOSTUDOVAL" ANI ZVLASTNI SKOLU !!!


Nepřihlášený uživatel

#43816 Re: Re:

2015-03-22 11:43

#43814: - Re:  

 Proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda podle vzoru Sládkovci, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 

 

Zákon o volbě tedy není napsán špatně, špatně dle mého názoru jednal Nejvyšší správní soud, který člověk, který masivně tento zákon porušoval ve všech jeho limitách nevyloučil z voleb. 

Potřebujete přesné citace zákona, aby vám konečně došlo, co je Zeman za odpornou zrůdu zneuživající moc? Je totiž skutečně zrůdné zneužívat politickou moc, vede to k níčení demokracie, ničení životů a v konečném důsledku k válkám, jak předvedl Hilter současnosti Putin nejen na Krymu. 


Nepřihlášený uživatel

#43817 Re:

2015-03-22 11:51

#43815: -  

 U voličů zemana je takováto úroveň vzdělání naopak vítána.

Rusove zustate tam kde jste.Tahnete z Ukrajiny zachvatcici.

#43818 To Vam to boys trvalo

2015-03-22 12:47

WELCOM  DRAGGOONS ,  WELCOME AMERICAN GUYS ......

https://www.youtube.com/watch?v=Gi78Tci1jvc

Bud vitana americka armado.osvoboditelko z 1945


Nepřihlášený uživatel

#43819 Nazdar kluci z USA

2015-03-22 12:49

Nikdy vice komunizmus....

Bud vitana US kavalerie

#43820 Welcome Dragoons

2015-03-22 12:52

USA FOREVER. USA na veky.

IDITE V TRUS

#43821 JSOU PRIPRAVENI NAKOPAT MEDVEDOVI ZADEK

2015-03-22 12:59

Filip

#43822 Dragouni ze zámoří tady¨lehnou a promoří

2015-03-22 13:33


Nepřihlášený uživatel

#43823 Re: Dragouni ze zámoří tady¨lehnou

2015-03-22 13:38

#43822: Filip - Dragouni ze zámoří tady¨lehnou  

 Vize Zemana? Tak to neváhejte ani vteřinu a vizi toho alkoholického dementa napište, to si opravdu rád přečtu. 

Zatím tu tento superdebil zničil parlament v době krize vlády, dopravil KGBáka Remka do Ruska na post velvyslance a napsoledy uspořádal večírek komunistů, StBáků, KGBáků a nácku a říkal tomu ples. 


Nepřihlášený uživatel

#43824 Re: Dragouni ze zámoří tady¨lehnou

2015-03-22 14:21

#43822: Filip - Dragouni ze zámoří tady UKAZI SVOJI SILU

Zemanova vize? Vsechno vidi dvakrat...


Nepřihlášený uživatel

#43825 Re: Re: Dragouni ze zámoří tady¨lehnou

2015-03-22 14:36

#43824: - Re: Dragouni ze zámoří tady¨lehnou  

 Pisatel je čtenářem anonymního "názorového server" - tedy jakési "ostřejší" podoby neonacistických parlamentních listů, kde se texty vyznačují jednou společnou věcí, vyvolat dojem, že demokracie je řízena odkudsi ze "zákulísí" tajemnými silami, zatím co Rusko je vrchol transparentnosti, korektnosti a demokracie na světě. 

Já se domnívám, že vzdělání slouží k tomu, abychom oddělili pravděpodobné od nepravděpodobného, mravné od nemravného a ideálně pravdu od lži. Čtenáří těchto servů tak pěkně sdružených na pravdive.eu mi připadají, že rezignovali na vzdělání a především a na obecnou lidskou zkušenost. Propaganda těchto serverů počítá s tím, že drtivá většina lidí nikdy do děje nevstoupila a věci ve veřejném prostoru nezkusila řešit. ČR má 10 mil. lidi, ale "jen" 60 000 komunálních politiků. 

Nic jim přitom nebrání "vstoupit do děje" vstoupit do stran či kandidovat do místních, krajských zastupitelstev dokonce jako "nezávislí" kandidáti, mohou svobodně kandidovat do Sněmovny a Senátu, mohou se svobodně prezentovat nejen na internetu, ale mohou za směšné peníze oblepit svojí tváří okres, kraj a za větší či pro někoho velké peníze, oblepit stát svým obličejem. Přestože tuto zkušenost mají, nejspíš osobně znají svého starostu či původně starostu, dnes poslance či senátora, věří nějakým tajemným silám, přitom jim nikdy nic tajemného na starostovi nepřišlo. Někdy si o něm jistě mysleli, že je pitomec, někdy ocenili, že se stará o obec či město, ale tajemného na něm nebylo nikdy nic. 

Je děsivé, co čtenáři těchto servrů jsou schopni vyprodukovat. 

Jeden známý mi nedávno říkal, že Zeman je nejlepší prezident, kterého jsem mohli mít, být tam Schwarzenberg, tak už jsme prý ve válce s Ruskem. Analogicky, že Ukrajina je ve válce s Ruskem, nikoliv Rusko s Ukrajinou :-/. 

Jiný kolega nutno podotknout, že z bolševické rodinky, ale z ročníku, který dělal revoluci, tedy čtvrté ročníky VŠ z techniky, nedávno vysvětloval, že Američani jsou na tom s politikou stejně jako Rusové a že je to to samé. Pak se drobně opravil, že v zahraniční politice jsou stejní. Nakonec do toho přimotal, že za vším je "akumulace kapitálu", neb jiného než bolševického filozofického vzdělání se mu nedostalo, použil samozřejmě bolševickou terminologii a zjevně také terminologii rodinnou.  Bolševik školstvím opravdu zdevastoval celé generace lidí, kteří si stále pletou sociální a socialistický a o pravicovém si jednoznačně myslí, že je antisociální, díky právě oné záměně, sociálního a socialistického.