MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#42776 Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 08:15

#42773: - Re: O KSČm.... 

 To je často používaný argument, ale naprosto k ničemu. KSČM propaguje už názvem komunismus. Pokud by se "rozlezli" do jiných stran, neuspěli by, jejich naprostá hloupost by tomu zabránila. 

Vy jste komunistická zrůda? Vy po 40 letech diktatury proletariátu si dovoluje napsat, že komunistická ideologie je alternativou pro správu veřejného prostoru? To vám ty desítky milionů lidí zavražděných touto ideologií nestačí? Jste idiot? 

Tedy platí, že i dnes má smysl usilovat o zákaz KSČM. 


Nepřihlášený uživatel

#42777 Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 08:16

#42756: Pravda - Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

 Ubožáci, ubozí, špiní člověka, který je mrtvý. Opět se mi chce z některých soudruhů blít.  Zrůda jste Vy soudruhu...


Nepřihlášený uživatel

#42778 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-15 08:17

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#42779 Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 08:17

#42756: Pravda - Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

  Ten, kdo dokáže někoho takto posmrtně špinit, je naprostý ubožák. Pročpak se pan Wolf neozval s těmito " zážitky" za Havlova života a strefuje se do něho odporně teď, po jeho smrti ? Je to hnusné, nedůstojné, ubohé a sprosté!!!!! Panu Wolfovi nevěřím ani " ň "!!!!


Nepřihlášený uživatel

#42780 Re: Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce

2015-03-15 08:21

#42779: - Re: Havloidálové, zde máte počteníčko o pravdolásce 

 Nejlepší na celé věci bude, že Wolf nejspíš vůbec neexistuje, je to jakási imaginární fugura. 

Stejně tak neexistují "lidé" publikující na Ron Paul Institute, jak se může kdokoliv kdykoliv přesvědčit, je to celé naprostá fabulace ruského agenta Erica Besta, ale blbečkové "náhle prozřeli" demokracie je zločinná :-/, přestože oni sami mohou volně vstoupit do kterékolilv strany, mohou kdykolliv kandidovat do místních zastupitelstev, přestože mohou kdykolilv začít podnikat jako soudružka Jelena, atd, ale demokracie je pro ně najednou vrchol zločinu, protože to říká televize Putin a radio Medveděv. 


Nepřihlášený uživatel

#42781 Komunisticko nacistickké zrůdy jak Miloš Zeman...

2015-03-15 08:22

 Nedávno jedna taková komunistická zrůda se v této diskusi vyjadřovalo k unesení Čecha v Libii, že je to způsobeno "importem demokracie". EVidetně tato zrůda chtěla naznačit, že komunistická, nacistická, sektářská totalita je alternativou správy veřejného prostoru k demokracii. Proto je nutné takovho člověka charakterizovat jako zrůdu, neboť není tolerovat zrůdné totalitní systémy vraždící občany ať jsou to Rudí Khmérové, Severokorejský bolševický režim, Kubánský bolševický režim či teroristická banda sektářských bláznů, kteří si chytře do názvu dali slovo stát, ačkoliv žádným státem nikdy nebyli a nejsou. 

Je opravdu šílené, že lidé po dvacetileté okupaci ruskou pakáží, nerozumí tom, co Rusko předvádí na Ukrajině. Nejsou schopni si prostudova základní dokument o vzniku Ukrajiny A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf. 


Nepřihlášený uživatel

#42782 Nejspíše soudruh "podnikal" tak poctivě, že dluží na sociálním a zdravotním.....

2015-03-15 08:30

....a dnes chce po státu pomoc a lidovecký poslenec idiot si na tom buduje kariéru. Tady je možné opravdu vše, v USA by o takovém člověka nikdo soudný do novin nepsal, leda snad v kontextu s tím, že zlodějem byl, okrádal stát na daních a zlodějem zůstal. 

Sám a bez peněz. O živoření důchodce ze Znojemska rozhodl jeden posudek

 


Nepřihlášený uživatel

#42783 Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:03

#42776: - Re: Re: O KSČm.... 

 Komunistická idea je dobrá, píše tvůj oponent. Pošli ho do Koreje nebo do Izraele do kibucu, odkud utíkají všichi mladí a staly se z nich domovy důchodců.

Komunistická idea je nesmysl, který nikde nefunguje. Vždy bude jeden bohatší než druhý. Nefungovala ani v prvobytné společnosti. Nefungule ani v Koreji, ani jinde na světě. Nefuguje ani v živočišné říši. I víra v jediného Boha je lepší než víra, že někdy bude fungovat komunismus. S výkřiky "Ať žije KSČ", "proletáři všech zemí světa, spojte se", "se Sovětským svazem na věčné časy a nikdy jinak" lze vybudovat tak akorát PRD.


Nepřihlášený uživatel

#42784 Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:06

#42776: - Re: Re: O KSČm.... 

 Jsem zvyklý řídít se svým rozumem a tím co vysvětlí lidé kteří danou otázku zkoumají.Pokuste si tohle vše přečíst,zamyslet se a pak zjistíte že jenom člověk vše zničí vše si upraví podle sebe aby to mu to vyhovovalo.Idea komunismu je jedna s alternativ.Ted se zjištuje že kapitalismus je vyhořelý,nemá už co nabídnout a lidé se budou muset zajímat o jinou ideu kterou by se řídili.Vy tady nádávate jinému že má jiný názor.Já jsem pochopil že žádna idea nepomůže pokud si ji člověk bude přispůsobovat podle sebe.Žádná víra.idea nepomůže pokud ji člověk začne měnit ke svému prospěchu a prospěchu jedinců.


Nepřihlášený uživatel

#42785 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:13

#42783: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Každý normální člověk ví že v Korea není komunistická.Vládne tam diktatura rodového klanu.S komunismem to nemá nic společného,stejné je to i v Číně.To je ukázka toho když si člověk změní ideu ve svůj prospěch.


Nepřihlášený uživatel

#42786 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:13

#42783: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Kibuc nená nic společného s komunismem, to jen aby nebyl zkreslován způsob správy svých věcí občany v Izraeli a to přesto, že to bolševikům může tak připadat.  


Nepřihlášený uživatel

#42787 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:17

#42784: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

 To jste vy komunisté o kapitalismu tvrdili važdy. 

Na respektu k soukromému vlastniství v kombinaci s demokracií jako správou veřejného prostoru není nic vyhořelého. 

Demokracie je naopak úžasná v tom, že se vyvíjí podle toho, jak moc svobody ubývá či přebývá, tedy jak moc se objevují subjekty, které na jedné straně svobodu nesmyslně omezují a jiné, které svobodu zneuživají. Právě v tom je demokracie skvělá a právě v tom se liší od diktatur a to i diktatury proletariátu. 


Nepřihlášený uživatel

#42788 Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:19

#42785: - Re: Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Je ovšem velmi podivné, že se všude ten "ideální" komunismus vždy "přerodí" v masové vrazždění. Jestli to právě nebudou v tom, že je to jeho podstatou :-/


Nepřihlášený uživatel

#42789 Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:20

#42785: - Re: Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Rudí khmérové byli co? Vraždění komunistů na Kube bylo co? Vraždění komunistů v Rusku bylo co? Vraždění komunistů v ČSR bylo co? Vraždění komunistů v Maďarsku bylo co? Stanné právo v Polsku vcelku nedávno bylo co?  


Nepřihlášený uživatel

#42790 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:26

#42784: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Vydávat komunistickou ideologii za alternativu správy veřejného prostoru může skutečně jen zrůda nebo člověk bez jakéhokoliv vzdělání.  Nedílnou součástí vzdělání je kulturua a morálka a to je právě to, co nedovoluje lidem skutečně vzdělaným, zneužívat získané informace a schopnosti tyto informace zneužívat proti demokracii, proti kultuře a morálce. 

Proto komunisté logicky okamžitě po převzetí moci nahrazují kulturu a morálku, "morálou" komunistů a "kulturou" komunistů. 

Toto si skutečně představujete jako cosi alternativního k demokraicii? Co jste, zrůda zeneužívající vzdělání nebo zrůda  mající jakési znalosti a nemající kulturu a morálku? 

pokus

#42791 Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:30

#42787: - Re: Re: Re: Re: O KSČm.... 

Víte vůbec jaký význam má slovo " demokracie". Pokud vím, tak toto slovo ještě rádobyhistoruci nepřekroutili, takže pro vás - demokracie, to je vláda lidu prostřednictvím volených zástupců. Ovšem u nás, jsou sice zástupci zvoleni, ale po zvolení si dělají co chtějí sami a to bez těch lidí, kteří je zvolili. Takže se prosím neohánějte v rámci naší republiky slovem " demokracie". Tato zde nebyla nikdy a to ani za první republiky, kdy zde vládly jako nyní - peníze!


Nepřihlášený uživatel

#42792 Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:31

#42784: - Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Já vám nijak nenadávám, pouze vás charakterizuji. Vypadá to, že se snažíte naznažit, že komunista a KGBák soudruh Putin je synonymem vašeho nového ideálu správy veřejného prostoru. :-)


Nepřihlášený uživatel

#42793 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:36

#42791: pokus - Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Co to je strašný blbábol? Vám snad někdo bráni se sebrat a jít si s poslancem, kterého jste zvolil si to jít vyříkat? Vy si s ním nemůžete dopisovat a dopsiy zveřejňovat? Vy nemůžete vzít všechna jeho vystoupení ve Sněmovně, prostudovat je a veřejně kriizovat? Vám něco brání usilovat o to, když zjistíte, že se váš poslanec chová hanebně, aby odstoupil? Vám něco brání jeho jednání zveřejnit? 

Co jste to vy komunisti za hovada? Vaši soudruzi vás snad zastupují, když to evidentně táhnou do područí Ruska? To skutečně chcete? Přečtěte si steno záznamy idiotů Filipa, Kováčika, čí superidiota Grospiče? 


Nepřihlášený uživatel

#42794 Re: Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm....

2015-03-15 09:39

#42791: pokus - Re: Re: Re: Re: Re: O KSČm.... 

 Správa veřejného prostoru je z obrovské části v dobách míru o penězích. Platíme daně a tyto daně následně utrácíme za věci, které bychom si sami nepostavili, silnice, dálnice, tvorbu pravidel tedy zákonů atd. atd......Tedy je logické, že správa veřejného prostoru bude vždy také správou daní není na tom vůbec nic špatného. To jen komunisté a náckové se snažili naznačit, že poslanci jsou jen pro okrasu. 

Káča

#42795 Re: Re: Ruské pokrytectví: západ kritizují, ale jejich děti studují v USA

2015-03-15 09:40


Nepřihlášený uživatel

#42796 Re: Re: Ruské pokrytectví: západ kritizují, ale jejich děti studují v USA

2015-03-15 09:46

#42757: sono - Re: Ruské pokrytectví: západ kritizují, ale jejich děti studují v USA 

Války začínají vždy totality, nikdy ne demokracie. Je to z principu věci, demokracie nepotřebuje válčit. II. světovou válku začaly dvě odporné totality nacistická a komunsitická, platí to i o všech dalších válkách Korea, Vietnam, dokonce i občanská válka v Jugoslávii byla započata velmi podivnými totalitními zločinci ze Srbska, právě proto, že měli přístup ke zbraním. 

Tedy važte slova, jste to především vy komunisté a obecně příznivci libovolných totalit, kdo rozpoutáváte války, platí dnes i o Ukrajině a okupaci Krymu. 

 

Ruská pakáž je přímo geniální v tom, jak války generovat, viz. nejen Ukrajina. 

Rusko je také stát neomezených možností 1/2 HDP tvoří prodej ropy a plynu, 1/3 HDP tvoří Moskva jakými si "obchody" a zbytek 1/6 HDP tvoří 140 mil. zbylých Rusů, kteří se navzájem krmí, ožírají a pak se léčí z nemocí z chlastu. 


Nepřihlášený uživatel

#42797 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-15 09:48

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo...


Nepřihlášený uživatel

#42798 Jak Andrej Babiš k voličům post-bolševické ODS přišel....

2015-03-15 09:51

Je naprosto evidentní, že Nebureš přesně ví, že bývalí voliči post-bolševické ODS byli volní a přesně také zná typ těchto lidí. ODS postavila svůj úspěch na bolševických dětičkách, které potřebovaly rozhřešení, že jejich pilná účast na pionýrských schůzkách, táborech míru, svazácká promenádach v modrých košilích s rudou kravatou a žádost o členství v KSČ z nich dělala obět bolševického režimu, stejně jako to, že jejich rodiče byli donašeči StB či alespon prospěchářskými členy KSČ. Mnozí prospěcháři také potřebovali rozhřešení a také chtěli být obětí a ne přisluhovači. Toho se jim od Klause dostalo mírou vrchovatou a na oplátku nežádal mnoho, "buďte elitou, nakradte si kolik potrebuje na "akumulaci kapitálu" a především tolerujte "naše" přesnějí mé osobní zloděje." 

Pak ale najednou došla trpělivost, neboť už prostě nebylo kde ten kapitál akumulovat. Taky si to Klaus rozdal s tín nenáviděným socanem soudruhem Zemanem a zlodějská banda, kterou tito dva vygenerovali byla i na voliče ODS po čase trochu moc, neb už se nejednalo o bývalé pionýry, svazáky a studenty VŠE, sociologie a práv, ale o prachsprosté zloděje. 

Tito voliči byli před volbami 2013 volní, ODS byla a je pro ně mrtvá - zklama je,, obdobně jako bolševici, cítí se jí nyní podvedeni a chtějí být opět obět, ne spolupachatel viz. výše. Navíc  zestárli, se svými bolševickými rodiči se dávno smířiil  a tudít teď mohou volit svorně ruku v ruce stranu, která jim nabízí "pořádek"  řádně po bolševicku. Ale to přece znají, v tom byli vychování a to žili jejich rodiče., ostalgie je tu. Tedy utíkají hodit lístek soudruhovi Babišovi za pobrukování si písně "rudé šítky". 


Nepřihlášený uživatel

#42799 Rozhovor s Davidem Kollerem a Chci si s vámi promluvit.. Zeman hledá nácky v Kyjevě, aby je neviděl

2015-03-15 09:52


Nepřihlášený uživatel

#42800 Miloš Zeman již jako premiér poškodil vztahy se spojenci. Do křesla min. vnitra posadil....

2015-03-15 09:53

....Stanislava Grosse, ten na min. opět přivedl bývalé StBáka, jmenovitě Václava Jakubíka k vůli kterému dokonce zpravodajské služby spojenců, přestali ČR poskytovat informace a USA je neposkytuje až na úplné výjimky dodnes, neboť právě Spojené státy měly důkazy o tom, že si Jakubík telefonuje s mafiánem Mogilevičem. Dokonce došlo k tomu, že proti této osobě na vnitru přímo protestoval velvyslanec Spojených států. 

Toto vše Miloše Zeman již z pozice premiéra tehdy prováděl....