MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#42701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 10:35

#42696: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Ten, kdo dokáže někoho takto posmrtně špinit, je naprostý ubožák. Pročpak se pan Wolf neozval s těmito " zážitky" za Havlova života a strefuje se do něho odporně teď, po jeho smrti ? Je to hnusné, nedůstojné, ubohé a sprosté!!!!! Panu Wolfovi nevěřím ani " ň "!!!!


Nepřihlášený uživatel

#42702 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 11:27

#42696: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Dobrý den, opisovači jednoho názoru.

I kdyby to byla pravda. Václav Havel se nikdy na veřejnosti neobjevil totálně ožralý, jako prezident Zeman.

Milý přepisovači textů, o kterých nemáš ani ponětí z jaké dílny pocházejí, chci ti sdělit, že:

Každý jsme nějaký, každý máme své chyby a nedostatky, ale ne každý se cpeme do funkcí jako náš současný prezident Zeman.

Je mi 67. Za celý svůj život jsem nebyl trestně stíhán, ale nadělal jsem ve svém životě tolik prasečin, ža až hanba mě fackuje.

Je tady rozdíl. Havla vynesla do funkce doba. Zeman se do funkcí cpal a nacpal.

Jestli se domníváš, že Zeman je bezpohlavní, že nikdy nežil sexuálním životem, že měl jenom jednu ženu, jako manželku a že se staral o svého syna, který se k němu nehlásí a dobře dělá, tak se pleteš.

Nech Havla tam, kde je. Zamysli se nad sebou. Kolik prasečin jsi ve svém životě napáchal ? To je tvoje věc a my o tom nechceme vědět. Nebudeme tě soudit.

Až pochopíš, že je dobré mít svého "Havla", pak se uklidníš.

 

 


Nepřihlášený uživatel

#42703

2015-03-14 11:31

Asi jsem nenapravitelna optimistka, ale jsem ochotna verit tomu, ze prispevek 42 696 byl pokusem o zert.   Pokud je myslen vazne, ma dotycny bohatou fantazii a mohl by psat scenare k hororum.  Mam jeden navrh, nafilmovat desuplny horor  -  PREZIDENTSKA  ERA  MILOSE I.  NAMAZANEHO !!!


Nepřihlášený uživatel

#42704 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 11:39

#42700: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Nereagujte Káčo na nesmysly. Kdyby Havel šukal se svou vlastní matkou, se starým Dienstbierem nebo Vondrou a Dubčekem, je to jedno. Každý máme svůj život a svá tajemství. Také Tomáš Masaryk šukal, Honza Masaryk šukal, Stalin šukal atd apod.

Za každým člověkem zůstávají jeho činy. A ano, zůstává za ním to dobré, co vykonal.

Pouze Bůh vyhodnotí jeho hříchy. A že jich máme všichni až až.


Nepřihlášený uživatel

#42705

2015-03-14 11:48

Zároveň se debatuje o vlivu Ruska na české politické elity. Někdejší vládní zmocněnec pro americký radar v Česku Tomáš Klvaňa píše o výrazném vlivu ruské propagandy u nás a tvrdí, že jí dávají prostor i „bojácná“ veřejnoprávní média a celá země se odchyluje od západní orientace, což je prý politikům buď jedno, anebo se na tom přímo podílí. Co o tom soudíte?

Ať se na mne nikdo nezlobí, ale já považuji podobná tvrzení za velmi omezený blábol. Proč by, proboha, lidé, kteří v r. 1968 „vítali“ ruské tanky tak, jak je vítali, proč by lidé, kteří si před pětadvaceti lety oddechli, když se odstěhovala ruská posádka, a proč by mladí lidé, které nic z toho nezajímá, a kteří mohou cestovat, pracovat a studovat kdekoliv po světě měli náhle propadnout nekritické rusifikaci? To přece nedává žádný smysl. Ale když člověk vidí prapor s hákovým křížem nad hlavami pluku Azov, zrozeného v tolik zbožněném „majdanu“, když vidí postavené sochy S. Bandery a slyší od ukrajinského předsedy vlády o tom, že Rusko (Sovětský svaz) napadlo Německo, pak není třeba být rusofilem, aby český občan pochopil, že něco není v pořádku a logicky ho napadlo, zda nakonec ten Putin nemá pravdu. A zejména se český občan po těchto zjištěních vůbec nediví, že lidé z Donbasu a okolí nechtějí mít s takovým Kyjevem nic společného.

Silný názorový proud u nás i v zahraničí upozorňuje na ruské nebezpečí. Jak Vy vnímáte například varování britského ministra obrany Michaela Falkona před hybridním konfliktem v Pobaltí?

V dnešní době se začínají projevovat důsledky některých minulých zvláštností a nedůsledností z minulosti. Fascinuje mne, že všechna rozhodnutí generálního tajemníka KSSS N.S. Chruščova jsou nejen zpochybňována a odmítána, ale i předmětem posměchu, kromě jediného: připojení Krymu k Ukrajině. Všechno, co dělal Chruščov, je špatné, ale na toto jediné se někteří dívají jako na Písmo svaté. Že se toto pak dostalo i do některých jiných následných dohod, (tuším, že Budapešť) je jen pokračování zvláštností nezpochybňujících zásadní problém: copak Krym nepatří historicky k Rusku? Tvrzení o konfliktu v Pobaltí se mi zdá příliš svázáno s potřebou vzniku dalšího odbytiště zbraní. Rusko má svých problémů dost a představa, že dobývá tři nezávislé státy, které navíc jsou zapojeny do nadnárodních evropských struktur, nemůže být myšlena vážně. Že se Rusku nebudou líbit hrdlořezové z Waffen SS,  kteří vraždili v Rusku a dnes každoročně pochodují ulicemi Rigy, je jen pochopitelné… 


Nepřihlášený uživatel

#42706 Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 11:48

#42680: - Re: Re: Zeman 

 KRYPLE, Zeman je pod vlivem prnamentně. Je pod vlivem své vlastní osobnosti. Měj se hezky. Čuráku.


Nepřihlášený uživatel

#42707 Re:

2015-03-14 11:50

#42681: -  

 Co jsi nám chtěl "Sakašvili" vlastně sděli ?? NECHÁPU.


Nepřihlášený uživatel

#42708 Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 11:51

#42706: - Re: Re: Re: Zeman 

 jsi debil a hovadu havloidní zmetku

Káča

#42709

2015-03-14 11:52

#42704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Bohužel nedokáži nereagovat,když někdo šlape po památce Pana Prezidenta Václava Havla. .. Ale naprosto souhlasím s tím,že kdyby si každý zametl před svým prahem,tak by bylo na světě čisto. Káča


Nepřihlášený uživatel

#42710 Re: Re:

2015-03-14 11:53

#42707: - Re:  

USA: my tu válku s Ruskem vyhrajeme do posledního Ukrajince


Nepřihlášený uživatel

#42711 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 11:55

#42704: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Ano pane, hrichu mame vsichni dost, ale to se netyka naseho prezidenta.  TEN  JE  "DOKONALY" !  Omlouvam se, ze jsem vyjadrila svuj nazor, i kdyz nejsem Kacenka. Peknou nedeli.


Nepřihlášený uživatel

#42712 Re:

2015-03-14 12:06

#42705: -  

 Děkujeme soudruhům z FSB za poskytnutí propagandistických žvástů, stačí když je budete šířit na stránkách rusácké páté kolony, například zde: http://www.petice24.com/forum/115385/start/1550

Tamní soudruzi petenti vám jistě budou vděční a vy budete mít radost že vám někdo věří.


Nepřihlášený uživatel

#42713 Ve snu by mne nenapadlo, že budu s napětím sledovat ....

2015-03-14 12:33

...zdali Zemanovi superdebilové budou mít pozice u socanů. Svět se prostě mění.....

KVZ, Demokrat, Matka, Dáša, Arabela, Miloš Zeman, Kateřina Zemanová, manželka se zelenou kartou

#42714 Už nechci být komunistou, já KVZ, Demokrat, Matka Tereza, Dáša...... my všichni v jedné osobě....

2015-03-14 12:37

***VČERA JSEM SE TAK DĚSNĚ OPIL S MARTOU, TEDY SOUDRUŽKOU MARTOU SEMELOVOU A VŮBEC NEVÍM CO SEM S NÍ VYVÁDĚL, TAK UŽ NECHCI BÝT KOMUNISTOU, NECHCI, ABY MNE TLOUKLA, UŽ NECHCÍ BÝT OPLZLÝ A UŽ NECHCI, ABY MNE POŘÁD BOLELA HLAVA Z TOHO DĚSIVÉHO OPÍJENÍ. UŽ NECHCI BÝT DIKTATUROU PROLETARIÁTU.  SOUDRUZI, TEDY VLASTNĚ OBČANÉ KONČÍM S KOMUNISTICKOU MLÁDEŽÍ, KONČÍM S KOMUNISTY A KONČÍM S MARTOU SEMELOVOU. ČEST*** TEDY ČEST JAKO ČEST, ČLOVĚK MÁ PROSTĚ NĚJAKOU ČEST A TU SI MUSÍ CHRANIT.  Dobrý den očané, dobrý den sousedé, dobrý den všichni slušní lidé.  

Přesto jsme všíchni zodpovědni za své jednání.

Ani Fidel z toho není vyňat.

Ani Che, ani jeho šoféři, ani jeho rezidence.

Ani všichni ti Kubánci, kteří si nadělali do kalhot, než byli popraveni. 

Ani těch čtrnát tisíc dětí, které uletěly svým rodičům. 

Ani láska a zoufalství, jež toho byly příčinou.


Nepřihlášený uživatel

#42715 Zeman se do superdebila pouze stylizuje, je ideálním hercem superdebila má superdebilní zjev.....

2015-03-14 12:39

Stejně tak se do superdebilů stilizují tzv. Zemanovi příznivci z "řad občanů". 

Kritici Zemana kritizují jeho superdebilitu. Ta skutečně existuje, ale není v tom, že říká superdebility. Zeman má suprdebility připraveny s největší pravděpodobností od FSB. Jeho superdebility korelují nejen s jeho superdebilním zjevem, ale především s ruskou profeionálně vedenou propagandou nejen v tzv. "názorovém serveru" Parlamentní  listy či jejich čistě neonacistické obdoby zvedavec.org a tzv. jeho "příznivci" z "řad občanů", ať už je to Jelena nebo Arabela či Dáša, Asenad atd.  

Profesionálové z Ruska přesně odhadují náladu ve společnosti a této náladě servírují zárměrně upravené informace ("názory" na názorových serverech) tak, aby západní demokracie vypadala jako proradná, zločinná, řízená odkusi ze zákulisí tajemnými silami. Do takového prostředí následně mohou pustit cokoliv jakýkoliv "názor", včetně "nových" Protokolů sionských mudrců.  

Podstatné je narušit hodnoty demokracie. Zpochybnit lidi, kteří jsou spjati s demokracií a vždy jeji principy hájili a dodržovali. Proto Miloš Zeman hovoři o Churchilovi jako o "jeho milovaném", aby mu následně přisoudil obdiv k Hitlerovi či dokonce k nacismu. Proto mluví o "milovaném" Peroutkovi, aby následně zpochybnil jeho mravní integritu. 

Miloš Zeman je superdebil, ale nikoliv proto co říká veřejně, ale protože je jedním článkem ruské propagandy a to bohužel nutno říci nejen v ČR, ale v EU či dokonce ve Světe. Tato kampaň je skutečně superdebilní ve své ničitelské podstatě lží a zločinnosti, ale bohužel není superdebilní v tom, jak je vedena, právě proto takové kampani Zeman vyhuvoje svým nejen superdebilním zjevem. 

Novináři by tedy neměli zkoumat a kritizovat jednotlivé superdebilní výroky, ale superdebilní jednání v celé jeho šíři a ukázat komplexnost superdebility Hradu, která sahá od Zemanovců, přes Mynáře, Nejedlého, Kmoníčka, jeho tzv. "podporovatele z řad občanů" až do Ruska ke KGBákovi Remkovi...


Nepřihlášený uživatel

#42716 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 12:40

#42711: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 To o Hitlerovi a stalinovi tvrdili jejich fanatičtí příznivci také.


Nepřihlášený uživatel

#42717 Rusko samo vlastně "neví", jestli Ukrajinu napadlo či nikoliv, přestože....

2015-03-14 12:41

...okupuje Krym a přestože zatkli ženu, která měla vyzradit státní tajemství, že ruské speciální síly odjely na Ukrajinu bojovat. 

Aktualne: Ruska varovala Ukrajinu, Moskva ji obvinila z vlastizrady

Podle trojstranné dohody

A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf k dohledání na webu OSN měla být ale okamžitě po napadení Ukrajiny povolána vojska pod záštitou OSN a co více, kterýkoliv ze signatářů této dohody to měl navrhnout v OSN. Je zvláštní, že jeden ze signatářů této dohody dokonce Ukrajině ukradl Krym. 

Co tedy s požadavkem Porošenka?

Novinky: Potřebujeme poslat zbraně, vybídl NATO Porošenko

 

Znalost tohoto A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf dokumentu, je klíčová pro posouzení toho, co se na Ukrajině tedy i Krymu odehrálo. 

 

 

Ukrajinu varovala před ruskou invazí.
Před soudem ale nakonec neskončí


Nepřihlášený uživatel

#42718 Komunisticko nacistickké zrůdy jak Miloš Zeman...

2015-03-14 12:43

 Nedávno jedna taková komunistická zrůda se v této diskusi vyjadřovalo k unesení Čecha v Libii, že je to způsobeno "importem demokracie". EVidetně tato zrůda chtěla naznačit, že komunistická, nacistická, sektářská totalita je alternativou správy veřejného prostoru k demokracii. Proto je nutné takovho člověka charakterizovat jako zrůdu, neboť není tolerovat zrůdné totalitní systémy vraždící občany ať jsou to Rudí Khmérové, Severokorejský bolševický režim, Kubánský bolševický režim či teroristická banda sektářských bláznů, kteří si chytře do názvu dali slovo stát, ačkoliv žádným státem nikdy nebyli a nejsou. 

Je opravdu šílené, že lidé po dvacetileté okupaci ruskou pakáží, nerozumí tom, co Rusko předvádí na Ukrajině. Nejsou schopni si prostudova základní dokument o vzniku Ukrajiny A-49-66-S-1994-91_Russia-Ukraine-US 14 Jan 94 trilateral stmt.pdf. 


Nepřihlášený uživatel

#42719 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-03-14 12:45

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#42720 Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 12:45

#42708: - Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Typický vulgární, nevzdělaný a dle kvality příspěvku momentálně intoxikovaný volič toho na Hradě.

Káča

#42721 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 13:20

#42720: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Nechte toho chudáka.On je rád,že vůbec něco sesmolil a Vy ho takhle srážíte.To od Vás není ale vůbec hezké.Buďme na naše méně inteligentní spoluobčany hodní.. Káča

 

 


Nepřihlášený uživatel

#42722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:01

#42721: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 

To fackování bylo z kuchyně zřetelně slyšet až do restaurace. Mezi tím Havel,hlava státu pomalu a vrávorajíc vstávala z podlahy a usedla na židli, kterou mu přistrčil pan kancléř. Doprovod a ochranka pana prezidenta se opravdu skvěle bavila. Jen pan kancléř, jako správný šlechtic se nesmál a s kamennou tváří pomáhal malému opilci ven z rybárny. Za celou tou bandou vyběhla nasupěná stíhačka, která svého Vašíka zase neuhlídala. „Tak tohle sis měl, Stuarte“ vyfotit. Jak se náš ožrala povaluje po zemi jako čuně. Jó, to minule jsi ho, Stuarte, mohl vidět u něj v bytě . Nejenom nádherně opilého, ale ke všemu ještě pěkně pozvraceného!“

Můj kamarád z Kalifornie si v Praze udělal svůj vlastní obrázek o člověku, kterého obdivuje celý svět. Na tohle focení se opravdu nezapomíná a jsem rád, že k němu nakonec po mém velkém zdráhání došlo. Petr Cibulka tomuto člověku jednou u soudu řekl: „Vašku, jsi prase!“ a měl a dodnes má pravdu..


Nepřihlášený uživatel

#42723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:05

#42720: - Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Přečti si to po sobě jestli s tím souhasíš a napsal to stejně.


Nepřihlášený uživatel

#42724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:06

#42721: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 A nejhorsi jsou trpaslici.To jsou pekni hajzlici,rude cepicky, nejsou videt a vetsinou maji doma ve skrini schovany estebacky prukaz a nebo alespon komunistickou legitimaci (Klaus,Zeman ) Jo ty dovedou nadelat skody.Jara Cimerman mel na ne past a chytal je po tuctech ty hajzliky.


Nepřihlášený uživatel

#42725 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman

2015-03-14 14:12

#42721: Káča - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Zeman 

 Já to cibulkovské tričko s tím nápisem „Vašku, jsi prase“, ještě mám a občas ho na sebe vezmu a také hrdě na veřejnosti nosím. Vím totiž, proč. On ten Cibulka v podstatě perfektně vystihl, jaký opravdu pan Havel po té morální stránce je.