MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Mladá čerstvě vystudovaná psycholožka, havlistka, nastupuje do první práce. Stává se psycholožkou na základní škole a hned je aktivní a hledá, kde začít a jak se uvést v dobrém světle.
Jde na školní dvůr a tam vidí hlouček chlapců, jak si hrají, a pak jednoho, který stojí opodál, nic nedělá, jen tak popojde krok vlevo, pak dva doprava.
Psycholožka si myslí, že je to určitě introvert a rozhodne se, že ho zapojí hry".
Jde k němu a říká: "Copak se děje, že si dneska nehraješ s ostatními?"
Chlapec odsekne: "Já jsem brankář, krávo!".
Re:
Surfovat po internetu,co to je?.Na to se musim zeptat Zemana,von je tak chytrej ,ten to urcite bude vedet.
Vtip o Landovským
Lanďák se vrací autem ožralej z hospody domů a cestou ho zastaví policisti.
„Pane řidiči, pil jste něco?“ „No jen tak trochu, to víte.“
„A to jste si nevšiml, že vaše žena před třemi kilometry vypadla z auta?“
„Mě přišlo divné, že nic neslyším, myslel jsem si, že jsem ohluchl.“
Zemanoidi ale vazne, to skutecne neznate nejakej dobrej fooor ? ? ? ?
Havlistka se koupe a volá na kolegyni: "Přines mi šampon!"
"Vždyť jich máš v koupelně spoustu."
"Ale na všech je napsáno NA SUCHÉ VLASY a já jsem si je už namočila!"
Víte, co udělá havlistka, když zjistí, že má na bradavce chlup?
Koupí si o chlup větší podprsenku.
Re: Soudružka se koupe
Soudružka se koupe a volá na kolegu Bez přezdívky: Přines mi pivo!
Ja dam take neco do placu . VITE, ZE ZEMAN JE ZID? V AMERICE SE TEN FOOOR VSEM TOLIK LIBIL ZE VSICHNI MU TLESKALI VE STOJE.
Jdou dva havlisti z hospody a dívají se na Měsíc.
První se ptá:"Hele, jak je asi daleko?"
Druhý na to:"Já nevím, Američani tam letěli asi týden, proč se ptáš?" První:"No, protože mám jet na měsíc na školení a nevím, za jak dlouho tam budu."
Re: Bradavice na pytlíku
A dokonce se vyzná v dámském prádle. Ty asi budeš mít chlup nebo bradavici na pytlíku.
Dva havlisti se po letech sejdou.
"Tak co, jak žiješ?"
"Nemůžu si stěžovat, mám pod sebou 600 lidí."
"Nekecej, co děláš?"
"Sekám trávu na hřbitově."
Re:
A ty jitrničky se rozvařily, zůstaly jenom špejle a Ovar.
Hádají se tři havlisti, kdo z nich je nejlenivější. První říká: "Já jsem jednou vyhrál v loterii milión, ale byl jsem líný výhru vyzvednout."
Druhý: "To nic není. Já jsem jednou celý léto nepil pivo, protože jsem byl líný pro něj dojít do ledničky."
Třetí: "To já jednou celý film proplakal."
"Proč?"
"No, když jsem si v kině sedal, tak jsem si přiskřípnul koule, ale byl jsem líný se zvednout."
Re:
Jo tak tenhle je dobry.Vzpominam si jak v padesatych letech v materske skolce se tomuto vtipu smala i soudruzka ucitelka CHvojkova.
Re:
Vypadá to,že "Bez přezdívky" je blonďatá policistka.Veškeré tyhle vtipy byly původně o blondýnkách a policistech,a tak je Bezpřezdívková šťastná,že konečně není terčem posměchu ona.Neberme jí iluze a dopřejme jí ten chvilkový pocit radosti! Káča
FTIPALEK Z FAKULTY.
Kaco a proc si myslite ze ten vtipalek stale pouziva tu prezdivku" Bez prezdivky". Kdyby totiz zde napsal jakou prezdivku pro nej maji jeho spoluzaci z pomocne skoly kde pilne studuje, tak by jsme se tady vsichni potrhali smichy.
Re: Re:
Jo,konečně mi to někdo pořádně nandal!Cítím se zesměšněná a ponížená.Ty bláho,začínám se nad sebou zamýšlet.Asi se i rozpláču.Hele,já si to asi fakt zasloužím! Káča
Re: FTIPALEK Z FAKULTY.
Tak to je škoda,že nám tu svoji přezdívkou nechce prozradit.Já se hrozně ráda směju,ale tyhle dětské vtipy mě k smíchu nepřipadají.. Káča
Ptá se malý Jiřík: "Mami, je sex cizí slovo?"
"Ano, Jiříčku, pro tvého tatínka, havlistu, až moc cizí!"
Havlista v lékárně: "Dejte mi balíček kondomů. Příchuť jahoda, anebo ne, malina. Existuje jablko? Anebo máte i banán?"
Děda, který stojí ve frontě za ním: "Synku, chceš jebat, nebo vařit kompot?!"
| This discussion has been closed. |
Re:
#41324: Bez přezdívky -
Víte, proč Bez přezdívky píše o havlistkách?
Řeší problém se svým mužstvím.