MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Proč havlistka umrzla v letním kině?
Chtěla vidět film s názvem "Přes zimu zavřeno"
Do autobusu nastoupí havlistka a protože nikde není místo, přistoupí k sedícímu pánovi: "Pane, mohl byste mne pustit sednout? Jsem totiž těhotná." - "Ale není to na vás vůbec vidět..." - "Však je to teprve půl hodiny!"
Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
#41119: - Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Komunisti patří na Klárov !!!!
Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Re:
Kacenko, taky se mi to nejak nezda. Mam neprijemny pocit, ze se jedna o provokaci ze strany zemandrtalcu, ktera ma slouzit k zesmesneni antiku.Take jsem, i pres usilovnou snahu, zadnou blizsi informaci nenasla. Krasny vecer preje a zdravi B.
Re:
Je vidět, jak ubozí lidé v naší zemi žijí... Všude v civilizovaném a vyspělém západním světě si pana Václava Havla vážili a uznávali ho!!!!! A vlastní lidé, ho po jeho smrti špiní a plivou po něm... Stydte se zemanisté!!!!
ČEST PAMÁTCE VZÁCNÉHO ČLOVĚKA
PANA PREZIDENTA VÁCLAVA HAVLA!!!!!!!!!!!!
Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
#41119: - Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Ale Hradcanske namesti maji zabrane milicionari, komanci a dalsi svoloc. Myslite si, ze nas tam pusti s cervenymi kartami ? Asi tam bude hlidat armada goril, aby mohl Zeman hrde prohlasit, ze se nas neboji. Uvidime, snad se nam zadari. Zdravim Lumpenkavarnu.
Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
#41133: - Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Také zdravím LUMPENKAVÁRNU, vypadá to na to, že si Hradč. nám. vyhradili komunisté včele s Velebou, Semelovou a Zemanem.( přitom by měli patřit na Klárov, tam se odehrávají jejich sjezdy a 1. máje). Ale určitě se zadaří tam dostat - červené karty sebou!!
Re:
Skvěle je sereš! Jen tak dál! Havlisti tu teď kvičí jak podsvinčata!! :D
Re: Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
#41134: - Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Uvidime, jak to bude probihat. Pokud se tam antici nedostanou, bude to jenom vypovidat o "demokracii po zemanovsku". Snad tam budou i nejake "zmanipulovane" sdelovaci prostredky, aby mohly "zaujate" referovat o Zemanovi.
Re: Re:
Vzdyt ten chudacek pouze papouskuje forky, ktere si vykladali pubertaci pred 30 roky. S nicim vlastnim neprisel. Bud zamrzl v puberte, nebo je totalne vylizany mozek, ktery se nezmuze na vlastni myslenku. Asi jako Ty !
Re: Re: Re:
Zřejmě to bude klasický tupý zemanomilec.
Re: Re: Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
#41136: - Re: Re: Re: Akce v sobotu 7.3. v 14 hodin na Hradčanském nám.- červené karty s sebou
Jasně, pokud se tam Antíci nedostanou,
vypoví to něco o " demokracii ala Zeman" !!!
Když čtu co tady mnozí plodí, stydím se že jsem Čech. Ať je prezident Zeman jaký chce, je to první prezident od hadráku, který říká v podstatě pravdu, což o jeho předchůdcích říci nelze.
Rodina havlistů
Jednou takhle přijde Pepíček mamince a povídá: ˝Maminko, mohu se tě na něco zeptat?˝
˝Jistě Pepíčku, copak chceš vědět?˝
˝Mami, ono se světýlko papá?˝
˝Ne, jak jsi na to přišel?˝
˝No, že jsem včera večer slyšel, jak táta říká naší Martě: Zhasni to světlo a vem ho do huby˝
Běžte vy někam, Zeman je nejlepší, co jsme tu měli!! Chabrusáci!
Seděli dva havlističtí buzeranti v kavárně a luštili křížovku. Pořád jim to nevycházelo a tak zavolali vrchního a jeden říká: Pane vrchní, prosím vás, do křížovky otvor lásky na čtyři!
Vrchní hlásí: Pánové, přece píča.
Ten buzik se otočí na druhého a říká: Jsem ti přece povídal, že to není řiťť!
Re: Re: Re: Re: Re: Re:
#41122: KVZ - Re: Re: Re: Re: Re:
Neser mě. Co máš za kecy závist co? Jelena je super nezáviď mě, pojedeme spolu na dovču.
Na diskuzni prispevky komunistu a zemandrtalcu nema cenu vubec reagovat. Zadne argumenty neuznaji, jsou to ubozaci, kteri si neuvedomuji svoji vlastni pitomost. PREJI VSEM LUMPENKAVARNIKUM DOBROU NOC A SLADKE SNY - TREBA O TOM, ZE NA HRADE UZ NESEDI OZRALE VYPITE HOVADO !!!!!!
Re: Rudí chudáci
Hlupáci, pokračovatelé bolševických zločinců
Svatý Václav Havel
My, ctnostní a vznešení občané České republiky i jiných zemí, žádáme a prosíme papeže Františka, aby začal proces k blahořečení a později i svatořečení našeho zemřelého prezidenta Václava Havla. Veritas vincit! Amen!
Re: Re:
Tady ti na toho usoplenýho chcípáka havla každej dlabe hňupe.
| This discussion has been closed. |
Víte kdy má havlistka pět pohromadě? Když si oblíkne palčáky!