MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: Ovečky,pěkně jdete za pasáčkem!
#3164: Já tupá ovčí držka nejsem! - Ovečky,pěkně jdete za pasáčkem!
Ty jseš bolševickej zamindrákovanej vocas !!!
Re: Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
#2877: Starblade - Re: Re: Škoda, že na tohle jste přišli až teď...nemusel tam být vůbec
běžte do prdele pokrytci !! chcete pouze zlegalizovat nacizmus v naší zemi hovada !!!
pan prezident tyto vulgární slova nepoužívá, použil je úmyslně ve spojení se skupinou Pussy Riot, aby upozornil jaké to jsou právěže vulgární individua....jenže média v réžii zlodějů, kteří už tu 25 kradou jako straky toho využijí, určitě ne poprvé ani naposled, aby vytrhly těchto pár slovíček z kontextu a vlastně otočily smysl toho, co chtěl pan prezident říct
Re: Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
#30: Kutas - Jsem proti této hloupé petici. Raději dělejte něco rozumnějšího!!!
A koho volíš ty? Bolševiku
ostuda 1. kalibru
Ať se chytnou za hlavu a stydí se všichni ti, kdo ho volili. Nikdy nebyl Zeman co k čemu a teď ještě tohle !!!! Stydím se za to, že jsem z Čech....
Mea
https://www.facebook.com/groups/1500920983525274/?ref=ts&fref=ts
Jsem pro obnovení tradice defenestrace! :)
Re:
táhni dacane bolševickej, jen se ti nelíbí výsledek voleb, hovado rudé
Re: OBČANKA ČR PO POSLECHU POŘADU
#2876: Milan Skoupý,Ostrava - OBČANKA ČR PO POSLECHU POŘADU
Zřejmě se nám podařilo zvolit prezidenta velmi dobře, protože havloidům z něj tečou nervy. Není to holt žádný senilní "lidové kníže, které zápaďákům prdel líže". Při příštích volbách bude potřeba repete, aby pitomé povahy služebníčků odemigrovali západním směrem někam - nejlépe až za moře.
Slon v porcelánu vypadá vele něj jako půvabná ladná baletka a rozhodně by nenadělal tolik škody, jako náš současný představitel státu.
| This discussion has been closed. |

Re: Re: Petice
Nedivil bych se kdyby si krupani v prime volbe zvolili treba Daniela Hulku nebo Lucii Bilou ..