MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Sluníčko zachází za ty lesy
už mě na Hradě nic netěší
těšívalo, už nebude
budu popíjet na Vysočině.
Re: Nechte už toho Zemana bejt krucinál
#33601: - Nechte už toho Zemana bejt krucinál
A co konkrétně vám ty "svině" udělaly, smím-li se zeptat?!
Papírová petice pro senát za odstoupení Zemana má už 9 tis.podpisů, ještě tisícovka a senát se tím musí zabývat!!!!
Za měsíc by to už mělo být dopodepsané!!!!
Hurááááááá :)))))))
Dement k dementům, nejlépe do Bohnic :)))))
Re: Re: Re: Re:
"Kaco"a "Káco",pište si pod mou přezdívkou klidně dál a třeba ještě větší oplzlosti a sprosťárny.Pokud si myslíte,že antizemanovci mezi námi dvěma nepoznají rozdíl,tak jste zoufale naivní.A pokud se domníváte,že mě tím snad naštvete,tak jste na omylu.Mě totiž nemůže naštvat ani inteligent. Káča
Veleba radí, o koho se máme zajímat? Opravdu podivný blábol :)))
Re:
Tam půjdeš maximálně ty! V téhle zemi je 10 miliónů lidí a 10 tisíc kreténů je proti tomu hovno!!
Re: Re:
10 mil.čeho??? Urovnej si "myšlenky"-i když ve spojení s tvými bláboly je to asi marné :))))
Většina voličů už lituje, že opilce volila, zbývají pouze opravdu kreténi jako jsi ty:)))
Zeman už to má nahnuté, papírovou petici podepsalo 9 tis. občanů, zbývá 1 tis. a senát se musí jeho excesy zabývat!!!!
Huráááá a dobrou noc :))))))
Vono by to bylo hezke napsat neco opravdu krasneho o panu prezidentu pani Mullerova ale kdybyste hledala i se svickou v ruce,nic nenajdete.Von je tady dalsi problem.Na Zizkove v Cimburkovi ulici zil harmonikar Kolbaba a ten byl tak nacucan alkoholem ze kdyz ho jednou jeho stara hledala se svickou v ruce a nestastnou nahodou tou horici svickou o nej zavadila on vam explodoval jako taliansky granat.
Já budu plakat!!!! Ach jo, můj zlatý opilec, můj drahý soukmenovec, ach, ach!!!
Já jsem tak smutný, že si jdu dát lahev slivovičky, chudák můj Zemánek, já pro něho budu tááááák plakat, béééééééé :)))))
Re: dobrý nápad, spojit se přímo s handicapovanými
Fanouši, tak to je i dobrý nápad, spojit se přímo s handicapovanými nebo s maminkami postižených dětí.. Slušných lidí, kteří se za postižené postaví je určitě hodně !! A Zeman nám může vlézt na záda.. Nebo raději ne.. Už brzy si bude moci stavět sněhuláky na Vysočině...
Pane velebnosti! Pane velebnosti! slyšeli jste co říkal pan prezident Zeman? co zase Kelišová! no říkal sprosty slovo, o bože amen, prej kunda sem kunda tam tohle říkal a přisaham ať se propadnu do západního Německa. No tak to něco musíme rychle udělat jinak bude zachvily Kundova Republika a budou tady žit same kundisty a fašisty.
Re: Re: Re: Re:
Dej si pivko a uklidni se "Zemanoide", k tomu přikusuj mastný salám a vzpomínej na svého hradního pána....ještě by to chtělo tlačenku :))))
Re: Re: dobrý nápad, spojit se přímo s handicapovanými
#33614: - Re: dobrý nápad, spojit se přímo s handicapovanými
I armáda mravenců dokáže porazit lva
Re: Re: Nechte už toho Zemana bejt krucinál
#33603: - Re: Nechte už toho Zemana bejt krucinál
Žiješ v České republice první den ty pako, že se tak blbě ptáš?
Papírová petice pro senát
Papírová petice pro senát za odstoupení Zemana má už 9 tis.podpisů, ještě tisícovka a senát se tím musí zabývat!!!!
Za měsíc by to už mělo být dopodepsané!!!!
Hurááááááá :)))))))
Dement k dementům, nejlépe do Bohnic :)))))
Co jenom budu dělat, nemám doma salám ani tlačenku, ani ovar, jak jenom zaženu smutek, půjdu ke svým do V.cenové a "nandám to té lumpenkavárně, bu,bu,bu....
Re: Re: Re: Nechte už toho Zemana bejt krucinál
#33618: - Re: Re: Nechte už toho Zemana bejt krucinál
Umíte něco jiného než urážet?! Zřejmě ne.
This comment has been removed by the person who wrote it.
*** chybí už jen 1000 podpisů ***
Zeman už to má nahnuté, papírovou petici podepsalo 9 tis. občanů, zbývá 1 tis. a senát se musí jeho excesy zabývat!!!! Paráda, to se bude dneska hezky spát
Naočkované havlistické nuly budou štěkat na toho na koho jim páníček ukázal, s tím se smiř :-D
Re: *** chybí už jen 1000 podpisů ***
#33623: - *** chybí už jen 1000 podpisů ***
Beztak je většina z ních falešná! Takže smůla kavárno!
| This discussion has been closed. |
Nechte už toho Zemana bejt krucinál
a zajímejte se spíš o svině jako Kalousek, Topolánek, Langer, Kocáb, Liška …