MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA
Re: TAK NA PRUDKO OVCE!
#3263: Daniel Kraft - TAK NA PRUDKO OVCE!
pěkně napsáno...
This comment has been removed by the site administration.
Reason for the removal: spam
nejvěrnější slouhové
Milošovo kámoši Kmoník,Folyna,Veleva,Klaun,Kaviar
ovar musí pěkně smrdět
již vlezl do zad.u fisovi,číně,putkovi,bléééé
A co Klauz atd. rozkradly stát a vše je v pořádku. Sprosté slovo vám vadí a bída kterou zavedli vlády, tak to je v pořádku. Jste debilci.
Re: MILÍ OVČANÉ
#3265: Milan Skoupý,Ostrava - MILÍ OVČANÉ
Pan Skoupý stále dokazuje jak nekonečně je hloupý, asi pracovník Slezské fekální a kanální s rozumem omezeným.
Všichni se hlavně zamyslete sami nad sebou u počítače se to kecá, jakou máte vy zodpovědnost a za co?
díky moc za vaši iniciativu, která zkonkrétnila přání tolika lidí, snad už zase po dlouhé době přestaneme být pouze pasivním stádem.....
díky, posílám hned dál...
M. Šikolová
Re: NENÍ MI JASNÉ
#3283: Milan Skoupý,Ostrava - NENÍ MI JASNÉ
máš to popletené...to soudruzi v "neziskovkách", humanitárních oborech atd. přisátí na státní cecek se ho chtějí zbavit
Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#11: - Re: Podporuji pana prezidenta
Zrovna tak, jak litujete vy mě, tak lituji já vás... Proč mě litujete za můj názor? Proč najednou tolik puritánství ?
ale že si soudruzi podrželi a stále ovládají média i po 25 letech...sou to kluci šikovní a kolik tu mají prdelolízalů :-)))))
Re: Re: Re: Podporuji pana prezidenta
#3295: xx - Re: Re: Podporuji pana prezidenta
puritán jsi ty, když ti vadí kunda :-))))
Re: Malinovi
Pane Malino, plno lidí má ještě úctu, zodpovědnost, jde jim o budoucnost a jméno republiky, chtějí na ni být hrdí a hlavně si nemyslí že jsou něco vícc než Pán Bůh. A zejména se necpou do funkc na které evidentně nestačí jen proto, aby nakrmili svoji ješitnost a svoje ego, tedy např. na funkci prezidenta. Get it?
| This discussion has been closed. |
Miloš je kuna
Miloš se chová jako kuna a d nechal v lánech