MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA

Tento příspěvek byl odstraněn jeho autorem (Zobrazit podrobnosti)

2015-01-14 05:17


LB

#32277

2015-01-14 05:21

Vhledem k tomu, že pan Zeman lže, vymýšlí různé pikle jak uchvátit co největší moc, bude nejlepší, když odejde.
Bohužel vzhledem k jeho aroganci v jeho dobrovolný odchod nedoufám.


Nepřihlášený uživatel

#32278 Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady

2015-01-14 05:26

Prezident Miloš Zeman porušil mravní zásady, hrubě porušil kodex funkce prezidenta. Úmyslně zamlčoval a zamlčuje nadále skutečnost, že se v sobotu, v den skončení voleb a v dobu, kdy se v televizi konala debata všech lídrů stran, které se dostaly do PS, to znamená včetně lídra ČSSD pana Bohumila Sobotky, jednala u něho tajná schůzka poslanců ČSSD za účelem přípravy svržení pana Sobotky jako předsedy strany a na jeho místo dosadit pana Michala Haška. Prezident měl správně ihned v neděli, t.j. 27.10.2013 předstoupit před veřejnost a o tomto uvědomit , vysvětlit všechny souvislosti, říci, co vedlo k tomu, že dovolil , aby se schůzka konala bez předsedy ČSSD. Měl vyzvat všechny aktéry k odstoupení ze všech stranických funkcí a z ČSSD s tím, že on sám měl poté abdikovat z funkce prezidenta republiky. Prezident Miloš Zeman se vůbec nijak nevyjádřil ani nevyvodil jak žádné důsledky, tak žádnou svoji odpovědnost. Nesouhlasím tvrdě s chováním pana prezidenta Miloše Zemana, protestuji proti tomu, aby nadále zastával funkci prezidenta! 


Nepřihlášený uživatel

#32279 Zeman je sprostý lhář, demagog, buran ...

2015-01-14 05:32

To, že se  MZ chová jako hovado, jak se ostatně choval vždycky, to není důsledek mediální hysterie. Ke zjištění, že Zeman je sprostý lhář, demagog, buran a zlý člověk,  k tomu jsem došel prostým pozorováním v průběhu 90. let a v průběhu posledního roku.


Nepřihlášený uživatel

#32280 aktuálně velice vážné téma

2015-01-14 05:34

je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#32281 Bezohlednost, egoismus, nadutost

2015-01-14 05:38

Zeman provádí politiku „nevidím, neslyším, jedu dál“. Bezohlednost, egoismus, nadutost. O to tady nikdo nestojí..  A to ještě nebyla řeč o alkoholismu... Chceme slušného prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#32282 Karel rozhodně nebyl mým favoritem

2015-01-14 05:40

Bohužel se velmi často setkávám se skutečností, že lidé, kteří Zemana volili, se ho neustále zastávají, i přes všechny ohavnosti, které páchá a pořád se ohánějí tím že Schwarzenberg by byl horší, protože mu není rozumět a občas si pospí. Karel rozhodně nebyl mým favoritem, ale v druhém kole jsem mu ten hlas prostě hodil, tak jako to udělala spousta lidí, protože mít za prezidenta unaveného šišlu, je sakra lepší, než ulhaného, intrikánského, sebestředného alkoholika. Já to vidím tak že nechme Zemana ať se odpraví sám, což se mu velmi úspěšně daří, a že všichni jeho zastánci se u příštích voleb ohlédnou a řeknou že to byl fakt průser a zvolí konečně někoho na úrovni. Já bych bral třeba Pana Michala Horáčka.


Nepřihlášený uživatel

#32283

2015-01-14 05:43

posílejte odkaz na tuto petici všem svým přátelům a známým !


Nepřihlášený uživatel

#32284 KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 05:46

KSČ měla být v roce 1989 zakázána a její nejvyšší představitelé potrestáni!!!  Navíc si myslím, že spousta členů této strany  převlékla kabáty a pronikla do jiných stran. Proto je v současné době situace taková jaká je.


Nepřihlášený uživatel

#32285

2015-01-14 05:49

Jestlipak už se Janoušek chystá domů, ze zdravotních důvodů :))))

Mynář má vilu za pakatel, tak mu určitě poskytne protislužbu, kontakty má, vždyť i národní bezp.úřad považuje za normální, že na Hradě sedí už 2 roky bez prověrky, to je pro estébáky normální, hlavně, že ruským tajným službám to vyhovuje.....


Nepřihlášený uživatel

#32286 Odmítám...

2015-01-14 06:17

  Sobota 1. listopadu 2014 LIDOVÉ NOVINY

POSLEDNÍ SLOVO

Odmítám

Odmítám respektovat Milo­še Zemana jako hlavu stá­tu, jehož jsem občanem. Nikdy předtím jsem tak silná slo­va nenapsal ani nevyslovil, přesto­že Václav Klaus se svým přebuje­lým egocentrismem, stálou úklonou před Moskvou a ukradeným chilským perem mi taky nebyl dva­krát po chuti. Ale respektoval jsem volbu poslanců, jen jsem tak trochu skřípal zuby.

Když jsme volili prezidenta po­prvé všichni, byl jsem odhodlaný prominout mu ještě víc než jeho předchůdci, přestože můj hlas ne­dostal. Ale lidová volba má přece jen čistší punc než ta vyhandlovaná politická a doufal jsem potají, že dosažením funkce, která koneč­ně uspokojí i jeho přebujelé ego, najde tolik kritického rozumu, že sám začne bojovat se svými vnitř­ními démony, kteří by mu mohli poškodit reputaci.

Bohužel nezačal. Naopak je pustil ze řetězu naplno. Odmítám mít za prezidenta muže, který se obklo­pil od začátku starými politickými strukturami i proruskými byz­nysmeny a neměl ani tolik slušnos­ti, aby ty z nich, co mu pomohli nejvíc nahoru, ještě veřejně neza­přel.

Muže, který se daleko méně motá při oslavě na ruské amba­sádě než o pár hodin později před korunovačními klenoty. Který od­pustí svému kancléři povinnou bezpečnostní prověrku a nestydí se přitom na vrcholném summitu NATO žádat daleko víc důkazů o ruské agresi, než stačily k utvo­řeni názoru Obamovi, Merkelové či Cameronovi.

Který nadřadí osobní averzi státnické povinnosti při udělování profesury homosexuálovi a pozdě­ji i při pozvání rektorů na slav­nostní udílení státních cen při oslavách výročí republiky.

Který jako jediný státník ochotně jede na Rhodos dělat křoví se­tkání novodobých diktátorů a ura­zí tím i svým smířlivým postojem k ruské agresi na Ukrajině jediné ruské hrdiny, kteří se v roce 1968 postavili proti naší okupaci, takže odmítnou přijet na udělení státní ceny z jeho rukou jejich kolegyni. Dnes už bohužel mrtvé, takže ji ne­může odmítnout sama.

Který postaví do jedné řady vy­znamenaných Winstonq Churchil-la, Nicholase Wintona nebo Miro­slava Zikmunda - a filmové režisé­ry, jejichž jediná zásluha o stát tkví v tom, že mu pomáhali na ces­tě k moci. Je tragické, o kolik veli­káni, kteří přebírají státní vyzna­menání, převyšují charakterem i morálkou toho, kdo jim je udělu­je. Tragické a ostudné.

Možná bych ještě skousnul, že v Číně propagoval nejbohatší z Čechů daleko za hranici běž­ných zvyklostí a dokonce letěl na­zpět jejich soukromým letadlem,což je konflikt zájmů převyšující Čínskou zeď.

Ale to, že ignoroval nejprestiž­nější oslavu státu na Vítkově, pa­mátku skutečných hrdinů, které se předtím účastnili všichni preziden­ti, to už se stalo tou poslední příslo­večnou kapkou, která ho - alespoň přede mnou - definitivně z úřadu hlavy státu diskvalifikovala.

Žádný prezident předtím si tak svévolné zneužití nejvyšší statni funkce pro naplnění osobních cílů nedovolil. A protože není v mé moci ho odvolat, rozhodl jsem se ho odmítnout. Budu se tvářit a žít po zbytek jeho funkčního období, jako by Česká republika žádného prezidenta neměla.

 JOSEF KLÍMA

 

 

Není co dodat…

 


Nepřihlášený uživatel

#32287 Re: nestoudně lhal o privatizaci MUS

2015-01-14 06:46

#32252: - nestoudně lhal o privatizaci MUS  

 Je i na tomto potřeba něco měnit?


Nepřihlášený uživatel

#32288 Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 06:48

#32284: - KSČ měla být v roce 1989 zakázána 

 Je to daleko horší, celá řada donašečů StB ani nebyli členy strany. Obávám se, že i Miloš Zeman byl spíše donašečem StB než disidentem.  

Na druhou stranu samohřejmě souhlasím, že komunistická strana měla být zakázána, přesněji, slovo komunistická v jakékoliv straně či hnutí. 

 


Nepřihlášený uživatel

#32289 Odporne lidske vlastnosti...

2015-01-14 06:55

Milos Zeman mne presvedcil o tom, ze ma tak odporne lidske vlastnosti,

ktere mu neumoznuji vykonavat funkci prezidenta  Ceske republiky.

Jeho odstoupeni z funkce by cele zemi vyrazne pomohlo !!!!


Nepřihlášený uživatel

#32290 Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 07:20

#32288: - Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána 

 Jak známo MZ nepodepsal CH 77 , je všeobecně známo, že je duchem komunistou.


Nepřihlášený uživatel

#32291

2015-01-14 07:22

.. Kdyby šli všichni poctivě k volbám, tak by to takhle nedopadlo..


Nepřihlášený uživatel

#32292 Myslím si, že Halík je člověk s "východním" a do jisté míry bohužel i "bolševickým" myšlením.....

2015-01-14 07:23

Pokud lidé na západě říkají Je Suis Charlie, říkají "všechny nás nepostřílíte" to je smyslem a prohlášením solidarity Je Suis Charlie. Možná se to jeví na první pohled laciné, vždyť přece je chrání stát, police, armáda, tedy "žádnou odvahu to přece nepotřebuje". Podstata je ovšem jiná, stát jsou občané, armáda jsou občané i policie jsou občané. Je Suis Charlie tedy říká "to je náš stát a ten budeme chránit". Je to symbol obrany veřejného prostoru občanem proti komukoliv, kdo by jej chtěl vzít. To je západní způsob myšlení, to je západ a to je bohužel to, co Halík vůbec nepochopil. Halíkovo myšlení je "východní" ale bohužel také do velké míry bolševické. 

Mimochodem tento způsob myšlení nedovolil Hitlerovi, aby kdekoliv na západě byly vyhlazovací tábory, velmi dobře věděl, že by to nejen vyvolala neutuchající vlnu odporu, ale také by se nikdy nepodařilo utajit, co se v nich provádělo. 

 


Nepřihlášený uživatel

#32293 Re: Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 07:25

#32290: - Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána 

 Kdyby jen duchem, o je bohužel i činy a bohužel také není jen komunistou, ale je také náckem. K voličům komunikuje jako komunista, z donátorům (např. soudruh Mynář) komunikuje jako nácek.  Obdobně to dělá V.I.Putin. 

Je to děsivé. 


Nepřihlášený uživatel

#32294 Re: Odporne lidske vlastnosti...

2015-01-14 07:27

#32289: - Odporne lidske vlastnosti... 

 Problémeme Miloš Zemana je bohužel i to, že evidentně ohrožuje bezpečnost naší země a EU. Je velmi pravděpodobné, že do ČR přestanou být posílány utajované skutečnosti z ostatních států EU a to je bohužel přesně to, o co usiluje komunistický nácek Putin, neboť pak bude mít ČR relativně velmi otevřenou. 

Zeman je bohužel dle mého názoru skutečným zločincem v politice. 


Nepřihlášený uživatel

#32295

2015-01-14 07:30

 Zeman je mi proti srsti, v jednom kuse se mstí, uráží novináře, chlastá, drze vykuřuje, všude, kam přijde ( nerespektuje zákazy ! ) a pořád někde padá na schodišti, je k smíchu i k pláči.. Nás  Čechů žijících v zahraničí se lidé ptájí, co tam máme za člověka a nechápou, že občané  v ČR snesou mít  tohoto prezidenta.  A proč ho vůbec zvolili...


Nepřihlášený uživatel

#32296 Re:

2015-01-14 07:33

#32291: -  

 Komunista Klaus ve vteřině poslední přihrál Zemanovi svých tehdy pravděpodobně 300 000 skalních.  To byla jedna ze smrtelných ran. I mnozí z těchto skalních by si to již nyní zjevně rozmysleli, ale tehdy jako ovce šli a volili komunistického nácka Zemana. 

Ale máte pravdu, mnoho jinak demokraticky smýšlejících voličů skutečně ve druhém kole nepřišlo a dokonce si mnozí mysleli, že je to v pohodě, že je to jasné, přestože že jsme je jistě mnozí upozorňovali, že to tak rozhodně není. 


Nepřihlášený uživatel

#32297 Re: Re:

2015-01-14 07:39

#32225: Šaňo - Re:  

 Já tě znám, ty jsi Šaňo z Brna Majlontu.


Nepřihlášený uživatel

#32298 Re: Re: Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 07:46

#32293: - Re: Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána 

 Oba dva fungovali ve strukturách KGB a pokračují u FSB doposud.


Nepřihlášený uživatel

#32299 Re: Re:

2015-01-14 07:52

#32275: - Re:  

Ještě že soudruzi z FSB jsou snadno rozeznatelní díky jejich zhovadilému písemnému projevu.

 


Nepřihlášený uživatel

#32300 Re: Re: Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána

2015-01-14 07:52

#32293: - Re: Re: Re: KSČ měla být v roce 1989 zakázána 

 Mynář , to je taky figurka, panečku,  jenom  se všem vysmívá do ksichtu, vesele nakupuje nemovitosti pro svoje milenky, člověku je z toho blivno...