MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#31776 Místopředseda SPOZ Radek Augistin z pozice úředníka lže - porušuje Ústavu.

2015-01-11 12:26

Dopis panu Němcovi od místopředsedy SPOZ  Radka Augustina....obsahuje fatální lež (mimo vulgárního oslovení, překlepu a obecné plytkosti) a to, kdy tvrdí, že si Miloš Zeman "vypůjčil slova některých čelných českých politiků" pro obhájení jeho oplzlostí - to je ale odporná lež, nic takového se nestalo, neboť žádný český politik dosud nikdy neprezentoval takovou oplzlost ve veřejném mediu a co více nikdo dokonce ani nikdo z nich "jadrnou mluvu" (např. kdy Rusnok hovořil s Fischerem) pro samou jadrnou mluvu, ale protože to mělo i v případě Rusnoka s Fischerem nějaký kontext, nebylo proto, že chtějí mluvit "jadrně" pro "jadrnost" samu. 

Je potřeba tedy místopředsedovi SPOZ připomenout Ústavu konkrétně článek 2 odstavec 3. 

(3) Státní moc slouží všem občanům a lze ji uplatňovat jen v případech, v mezích a způsoby, které stanoví zákon.

Žádný a to skutečně žádný zákon natož ústava nedovoluje úředníkovi státní správy ve věci úřední lhát. 

Mistopředseda SPOZ Radek Augistín ale z pozice úředníka lže. Jediným postihem v takovém případě je, že se nejen musí nejprve za své lži omluvit, ale musí také z nich vyvodit osobní zodpovědnost, tedy podat výpověď a více se o žádnou pozici ve veřejné správě neucházet, samozřejmě pokud jej Miloš Zeman neodvolá sám, což se evidentně nedá předpokládat. 

dopis Radka Augustina panu Němcovi


Nepřihlášený uživatel

#31777 Je tu velice vážné téma.......

2015-01-11 12:28

Je zde aktuálně velice vážné téma. Zeman bez nejmenších pochybností v době volební kampaně masivně lhal, přímo v rozporu se Zákonem o volbě prezidenta republiky. Dnes mu jeho voliči už ani nevěří, že mluví pravdu. Je to tedy věc velmi vážná, neboť je zřejmé, že jeho voliči byli obelhání, neví proč jej volili, dnes mu nevěří. Pokud si ovšem chtějí zachovat konzistenci, je pro ně přirozené "prostě věřit že mluví pravdu", ale už toho nejsou schopni. Když se dívají zpětně tedy neví, proč Zeamana volili a to je bohužel již věc velmi vážná, neboť  skutečně potvrzuje, že byli obelhání v době voleb, což je věc kterou páchají zločinci, kteří se chtějí dostat k moci a následně moc zneužívat. 

Zeman dnes bez pochyby moc zneužívá na dehonestaci oponentů z řad občanů, na dehonestaci oponentů z řad politiků, ne dehonestaci lidí odvážných ve světě včetně Ruska, na relativizaci hodnot. I to je velmi vážná věc, obzvláště v kontextu toho, jakými lidmi se Miloš Zeman obklopil a jak "snadno" či naopak velmi "nesnadno" získávají tito lidé prověrku a jak pravdivě či lživě komunikují s veřejností. 

To je potřeba řešit nyní. Již dávno měla proběhnout společná schůze Senátu a Sněmovny k situaci na Hradě.


Nepřihlášený uživatel

#31778 Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-11 12:29

..než to, že by se jednalo o standardní demokratického politika. 

Stejně tak je velmi pravděpodobné, že zpravodajské služby našeho státu již mají nezvratné důkazy o tom, že Zeman jedná pro rusky záměrně a je úkolován. Nikdo z okolí Zemana za celou dobu, co je Zeman na Hradě nezískal bezpečnostní prověrku. Situace je velmi vážná. 

 

Miloš Zeman je loutkou v Evropské unii a člověkem, kterého především řídí ruská KGB, uvedl pro server Ukrajinské národní noviny (UNN) ukrajinský politolog Alexandr Palij. Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.


Nepřihlášený uživatel

#31779 Re: Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-11 12:32


Nepřihlášený uživatel

#31780 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-11 12:32

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....

Asenad

#31781 Důležitý!

2015-01-11 12:33

Česká koruna kopíruje trend Rublu! Myslíte, že to je náhoda?! Američanům se povedlo sestřelit další evropskou měnu!! Amerika na tyhle ekonomické zločiny vykládá miliardy dolarů a nikdo to neřeší!


Nepřihlášený uživatel

#31782 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-11 12:33

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana se bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#31783 Re: Důležitý!

2015-01-11 12:35

#31781: Asenad - Důležitý! 

 Koruna zdevalvovala o 50 % a kdy k tomu došlo? Vy jste Asenade opravdu idiot. 


Nepřihlášený uživatel

#31784

2015-01-11 12:36

Jákob pak odšel cestou svou, a potkali se s ním andělé Boží. 
2 I řekl Jákob, když je viděl: Vojsko Boží jest toto. A nazval jméno místa toho Mahanaim. 
3 Poslal pak Jákob posly před sebou k bratru svému Ezau, do země Seir, do kraje Idumejského. 
4 A přikázal jim, řka: Takto povězte pánu mému Ezau: Totoť vzkazuje služebník tvůj Jákob: U Lábana jsem byl pohostinu, a zůstával až do tohoto času. 
5 A mám voly a osly, ovce, a služebníky i děvky; a poslal jsem, abych se ohlásil pánu svému, a našel milost před očima tvýma. 
6 I navrátili se poslové k Jákobovi, řkouce: Přišli jsme k bratru tvému Ezau, kterýž také jde proti tobě, a čtyři sta mužů s ním. 
7 Jákob pak bál se velmi, a rmoutil se náramně. Tedy rozdělil lid, kterýž s sebou měl, ovce také a voly, a velbloudy na dva houfy. 
8 Nebo řekl: Jestliže by přišel Ezau k houfu jednomu, a pobil by jej, bude aspoň zadní houf zachován. 
9 I řekl Jákob: Bože otce mého Abrahama, a Bože otce mého Izáka, Hospodine, kterýž jsi mi řekl: Navrať se do země své, a k příbuznosti své, a dobře učiním tobě, 
10 Menší jsem všech milosrdenství a vší pravdy, kterouž jsi učinil s služebníkem svým; nebo s holí svou přešel jsem Jordán tento, nyní pak dva houfy mám. 
11 Vytrhni mne, prosím, z ruky bratra mého, z ruky Ezau; nebť se ho bojím, aby přijda, nepohubil mne i matky s dětmi. 
12 Však jsi ty řekl: Dobře učiním tobě, a rozmnožím símě tvé jako písek mořský, kterýžto pro množství sečten býti nemůže. 
13 I zůstal tu noci té; a vzal z toho, což bylo před rukama, poctu bratru svému Ezau: 
14 Totiž dvě stě koz, a kozlů dvadceti, ovec dvě stě, a beranů dvadceti, 
15 Velbloudů s mladými jich třidceti, krav čtyřidceti, volů deset, oslic dvadceti, a oslátek deset. 
16 A poručil je služebníkům svým, každé stádo obzvláštně, a řekl služebníkům svým: Jděte přede mnou, a stádo od stáda ať jde opodál. 
17 I poručil přednímu, řka: Když se potká s tebou Ezau bratr můj, a optá se tebe, řka Čí jsi? a kam jdeš? a čí jest to stádo před tebou? 
18 Řekneš: Jsem služebníka tvého Jákoba, a dar tento jest poslán pánu mému Ezau; a teď i sám jde za námi. 
19 Poručil také druhému i třetímu, a všechněm jdoucím za těmi stády, řka: V táž slova mluvte k Ezau, když byste naň trefili. 
20 A díte také: Aj, služebník tvůj Jákob za námi; nebo řekl: Ukrotím tvář jeho darem, kterýž jde přede mnou, a potom uzřím tvář jeho; snad přijme tvář mou. 
21 A tak předšel dar před ním; on pak zůstal tu noc při houfu. 
22 A vstav ještě v noci, vzal obě ženy své, a dvě děvky své, a jedenácte synů svých, a přešel přes brod Jabok. 
23 Vzav tedy je, přepravil je přes tu řeku; přepravil také i vše, což měl. 
24 A zůstal Jákob sám; a tu zápasil s ním muž až do svitání. 
25 A vida, že ho nepřemůže, obrazil jej v příhbí vrchní stehna jeho; i vyvinulo se příhbí stehna Jákobova, když zápasil s ním. 
26 A řekl: Pusť mne, nebť zasvitává. I řekl: Nepustím tě, leč mi požehnáš. 
27 I řekl jemu: Jaké jest jméno tvé? Odpověděl: Jákob. 
28 I dí: Nebude více nazýváno jméno tvé toliko Jákob, ale také Izrael; nebo jsi statečně zacházel s Bohem i lidmi, a přemohls. 
29 I otázal se Jákob, řka: Oznam, prosím, jméno své. Kterýžto odpověděl: Proč se ptáš na jméno mé? I dal mu tu požehnání. 
30 Tedy nazval Jákob jméno místa toho Fanuel; nebo jsem prý viděl Boha tváří v tvář, a zachována jest duše má. 
31 I vzešlo mu slunce, když pominul místa toho Fanuel, a kulhal na nohu svou. 
32 Protož nejedí synové Izraelští až do tohoto dne  žily krátké, kteráž jest v vrchním příhbí stehna, proto že obrazil příhbí stehna Jákobova na žile krátké. 

 


Nepřihlášený uživatel

#31785 Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-11 12:40

#31778: - Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější..... 

Typické.nejste schopen rozlíšit pravdu od lži,dobro od zla .Musí vám to vždy někdo říct jak se máte chovat co si máte myslet,co máte konat.Poslouchej co Zeman mluvý jak mluvý co tím sleduje a dokážeš si udělat obrázek bez toho aby ti to říkal západ nebo východ.Musíš se ale,oprostit nenávisti,vzteku a dát mysli volnost k myšelení.


Nepřihlášený uživatel

#31786

2015-01-11 12:44

Když Zeman vypada jak ovar,vypasený prase,hnusnej komunista,tlustý jelito z vysočiny atd,jak pak vypadá chŕŕ.. kníže a kto to je ? Videl jsem na netu láskyplnou rodinnou selanku Havlových s malým Václavem na kolenou řířskeho protektora Heydricha. Proto ta podobnost importovanýho knížete s křížencem Heydricha s Hitlerem.   Ten knírek a la Hitler u knížete,Havlovi měli slabost pro nacisty,proto svatej Václav Havel ze Sudet dotáh to kníže?


Nepřihlášený uživatel

#31787 Re: Důležitý!

2015-01-11 12:46

#31781: Asenad - Důležitý! 

 .Jste schopen myslet nebo jenom provokujete.


Nepřihlášený uživatel

#31788 Re:

2015-01-11 12:48

#31786: -  

 OK.


Nepřihlášený uživatel

#31789 Re: Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-11 12:53


Nepřihlášený uživatel

#31790 Re: Re: Důležitý!

2015-01-11 12:59

#31787: - Re: Důležitý! 

 Co je k přemýšlení na tom, že jste právě na této diskusi vykřikovali propagandistické nesmysly o "zlatém standardu" ruský bonů a já jsem už tehdy na to reagoval, že je to naprostý nesmysl. 

Dnes májí ruské bony polovinu hodnoty a zdaleka není všem dnům konec. Všchny úspory Rusů byly tedy zdevalvovány o 50 % a vy se tváří, že koruna sleduje stejný trend když její hodnota klesne o 1-3 % :-). 

Koruna s ruskými bony nemá společného nic, má společného mnoho s eurem a to je velm dobře. Euro mělo být dávno přijato, to co ČNB páchala ve spolupráci s Klausem a Topolánkem, to je skutečný zločin. 

ECU se požívalo 20 let, v roce 2000 se přešlo na Euro jako naprosto přirozený proces, neboť celá EU si stejně vyměňovala zboží přes ECU. Tedy, řeči o Euru ze strany Klausem a mnohých dalších byly a jsou odpornou manipulací s realitou. 


Nepřihlášený uživatel

#31791 O Ukrajině....

2015-01-11 13:00

Volby v roce 2010 měli klíčové téma asociační dohodu s EU. Janukovič byl zvolen proto, že se naprosto jasně a transparentně zavázal asociační dohodu nejen dojednat ale také uzavřít. Byl tedy tolerován a byly tolerovány jeho excesy, dokud tuto část dohody s voliči plnil. Byla mu dokonce tolerována změna Ústavy, což obvykle dělají bolševici a náckové, že se jednou demokratickou ústavou dostanou k moci a totalitní s větší mocí pro sebe či absoltní si zavedou.  I to Janukovičovi prošlo. Občané v přímé přenosu sledovali dojednávání asociační dohody, neboť nejen vládní server Ukrajiny ale předvším EU servery všechny dílčí smlouvy, dohody a průběh jednání zveřejňovaly. 

"Náhle" ale věci vzaly opravdu podivný spád, soudruh Janukovič se sešel se soudruhem Putinem, zrušil dojednávání asocičaní dohody a prakticky následující den podepsal cosi s Ruskem, o čem nevěděli občané a dokonce ani poslanci, že se dojednává.  

Důsledkem byla občanská neposlušnost a další změna klíčových demokratických zákonů. Vznikly účelové a drakonické zákony, proti občanům vyjadřující svůj nesouhlas v ulicích. Co více policie a soudy podle těchto zákonů zavřely a dosoudily několik lidi k mnohaletým trestům.  V ulicích se objevily titušky a omon soukromé armády Jnukoviče a začaly také vraždy aktivistů. 

Janukov následně dojednal opět změnu ústavy, tedy návrat k ústavě dmeokratické, zrušení drakonických zákonů, pak ale ještě před ralizací uprchl k oupantovi Krymu psát zvací dopis.  Následně došlo k totální okupaci Krymu, výměně kompletně politického vedení a ukradení Krymu za současného rozpoutávání války na východě Ukrajiny. Vykrádání skladů zbraní a terorizováí obyvatel profesionální ruskou armádou. 

Dnes se evidentně Ukrajinci na Krymu s jakoukoliv národnstí velmi diví, jak se mohlo stát, že mají najednou pasy zločinného státu a místo reálných peně ruské bony a padesátiprocentní hodnotou, oproti době, kdy jim je ruská pakáž vyměnila. 


Nepřihlášený uživatel

#31792 Re:

2015-01-11 13:06

#31786: -  

 Tak to jste evidentně "viděl" naprostou hovadinu. Jak jste poznal, že to dítě je Václav Havel? Nebyla to spíše jedna z vašich propagandistických montáží? 

Otec Václva Havla hned po začátku války děti od války odstínil tak, že je odvezl za Hrádeček a tam strávili celou válku, aniž by vůbec tušili, že nějaká válka je tedy, že by se Václav Havel jako malé dítě potkal s nějakým nacistickým pohlavárem je krajně nepravděpodobné. 

Jediný, kdo by takovou věc mohl "zajistit" by byl jeho strýc, ale není pravděpodobné, že by jeho otec něco takového připustil. 


Nepřihlášený uživatel

#31793 Re: Re: Re: Re: Pomlouvačný Zeman

2015-01-11 13:06

#31763: - Re: Re: Re: Pomlouvačný Zeman 

 Rec o Klaouskovy ?  A kdo to ma byt ?  Pokud myslite Kalouska, tak nejste schopen napsat spravne ani jmeno.  Jo a na konci patri I, nikoliv Y.  Ale to uz by chtel clovek po Vas moc.  S jakym prospechem jste odchazel z pomocne skoly ?


Nepřihlášený uživatel

#31794 Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 13:12

....neboť je Zeman prolhaný, vymýšlí si hovadiny nejen o sobě, o své rodině, o tom co dělá, dělal, o historii, o mezinárodní politice, prostě nepřetržitě lže. Tedy vzhledem k tomu, že nepřetržitě lže a v to v proměnné intenzitě, nedá se vlastně věřit ničemu co říká a to i v situaci, kdy by s ním snad i bylo možné souhlasit. 

Dnes to, že Zeman prakticky jen a jen lže už reflektují i jeho voliči a logicky tedy vážně pochybují o všech jeho slovech v současnosti i v minulosti.  Dezinformace, bláboly, dehonestace, relativizace hodnost z ústavn pozice - prezident má destruktivní účinek na tento stát, což samozřejmě vyhovuje především Rusku a zločincům, kteří aktuálně Rusko ovládají. Toto už vycítili evidentně již i voliči Miloše Zemana a měli velké tušení už v době, kdy nedali hlas jeho podivnému spolku SPOZ. Odmítnutí SPOZ ve volbách bylo spíše citovou záležitostí, dnes ale již i voličům Zemana je jasné, že cosi velmi fatálně nepovedlo, když dopravili Zemana a jeho bandů zlodějů, StBáků a KGBáků na Hrad. 


Nepřihlášený uživatel

#31795 Re: Re:

2015-01-11 13:17

#31792: - Re:  

Tak jsi kliknete na google,, havlove foto s heydrichem,, a pročtete řádek ,, háčky a udice,, Tam máte dukaz. Odpište jestli lžu . Nedelejme si z nikoho svatýho,ani z Havlovych . Kdyby byl na kolenou Heydricha někto jinej jistě by se to pořádne rozmázlo. Např. Miloš Zeman,odpurci by ječeli blahem a jiste by to propagadisté,prestituti z ČT TV vysílali 100 hodín denne. Tak račte se kouknout ...


Nepřihlášený uživatel

#31796 Re: Re: Re:

2015-01-11 13:25

#31795: - Re: Re:  

 Vy jste blázen? Vy opravdu věříte všemu co najdete na internetu? Z jakého zdroje fotka pochází? Jak je datována? Kdo prokáže, že to není montáž? Na jakých serverch se objevuje? Jak by taková věc korelovala s deníky jeho matky, s deníky jeho samotného, s ostatními fotografiemi z té doby. 

Především proto, že otec Václava Havla rodinu hned od počátku okupace chránil na Hrádečku a striktně jí odstínil o války, tehdejších problémů s podnikáním jeho a především jeho bratra, který se díky vlastnictví Barandovských filmových ateliérů dostal do opravdu velmi svízelné situace, je skutečně krajně nepravděpodobné, že by kdy Václav i jeho bratr potkali s jakýmkoliv nacistickým pohlavárem natož s Haidrichem. K tomu Haidrich naštěstí neměl ani dost času. 

Z mého pohledu a logiky věci se mi tedy taková věc jeví jako naprostá hovadina a připadá mi to, jako standardní a ubohá propaganda. 


Nepřihlášený uživatel

#31797 Re: Re: Re:

2015-01-11 13:28

#31795: - Re: Re:  

 Ještě doplním, proč se takovou hloupostí nezabývá žádné medium, životopisec, historik, atd. je nejpravděpodobněji proto, že to je prostě fabulace, nesmysl. 

Navíc by onen snímek musel být uveden do souvislostí, musela by být datace, musely by být snímky před a po a musela by být zřejmá jejích provázanost. Proto se tomu nikdo seriózní nevěnuje, je to prostě hloupost. 

A vy jste tedy s největší pravděpodobností hlupák, když s takovou věcí ztrácíte čas. 


Nepřihlášený uživatel

#31798 Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 13:32

#31794: - Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný..... 

Na petici Na podporu Zemana, pise pani z Ostravy, ze s manzelem volili Zemana a jejich deti se jim smaly.  Dnes by mu nedala hlas za zadnou cenu za to, co po svem zvoleni predvadi.  A takovych volicu, kteri se nechali oblbnou je vic.  Ale mnozi se stydi priznat, ze ho volili.


Nepřihlášený uživatel

#31799 Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 13:40

#31798: - Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný..... 

 Ano, právě tito voliči Miloše Zemana by si měli stáhnout papírovou podobu petice, tu podepsat sami, zajistit dalších alespoń deset takových lidí a poslat jí pan Němcovi, aby bylo možné tuto petici urychleně předat do Senátu s 10 000 podpisy. Věc je opravdu velmi velmi vážná, neboť především Zemanova banda zločinců StBáků a KGBáků ohrožoje přímo bezpečnost státu a bezpečnost EU. 


Nepřihlášený uživatel

#31800 Re: Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný.....

2015-01-11 13:46

#31799: - Re: Re: Problém se Zemanem je skutečně velmi vážný..... 

 Jeho priznivci maji nekolik petic.  Pokud se kazdy jeho obdivovatel podepise na vsechny a potom to sectou, tak mozna tech 10 000 budou mit.