MANIFESTAČNÍ PETICE ZA ODSTOUPENÍ PREZIDENTA MILOŠE ZEMANA


Nepřihlášený uživatel

#30276 Re: Re:

2015-01-05 21:33

#30274: - Re:  

 Vypadá jako Stbacka, mluví jako StBačka, kamarádi se s Stbačkou. Je to StBačka?


Nepřihlášený uživatel

#30277 A to si žádá soudruh Mynář o bezpečnostní prověrku.....

2015-01-05 21:38


Nepřihlášený uživatel

#30278 Soudruzi v Rusku zase krachují.....

2015-01-05 21:40

.....62 ruských bonů za dolar, to tu už týden nebylo :-)

http://www.bloomberg.com/quote/USDRUB:CUR


Nepřihlášený uživatel

#30279 Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky.....

2015-01-05 21:48

#30205: - Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zisky..... 

 Snad Zeman končí, snad už další Frekvence 1 nebude, bylo by to rozhodě velmi dobře. 

Vybrat přezdívku

#30280 Proč nelze respektovat Zemana v žádné ústavní pozici?

2015-01-05 21:49

Znovu tedy, proč nelze Zemana respektovat dokonce v jakékoliv ústavní pozici je, že není demokratem, což nejen ústava u ústavních činitelů předpokládá, ale dokonce je to nutná podmínka, aby nebyly v rozporu s Ústavou a tedy v případě prezidenta dokonce nepáchali velezradu. 

Zákon o volbách prezidenta má tři limity:

Nelhat - Zemam lhal prakticky o všem o čem promluvil, počínaje jeho povedenou rodinkou a konče privatizací MUS

Volební účet a délka kampaně - těžko říci jak nazvat období před založením volebího účtu, jestli to byla kampaň či co to vlastně tedy bylo, podstatné je, že to rozhodně nebylo financováné z volebního účtu a bez nejmenších pochyb to stálo min. desítky milionů korun jestli ne více než sto milionů korun.

Volební účet a vše z něj financovat - to by snad dodržel, pokud bychom plně věděli, co to bylo před založením volebního účtu resp. kdybychom to nazvali například nekampaň.  Podivné jsou také ony 3 mil. sekery, kterou tam zatnul a kterou kdosi uhradil již plně mimo volební účet. 

 

Lídé, kteří porušují volební zákon jsou buď komunisté nebo nacisté, obecně zločinci, kteří následně chtějí moc zneužívat např. na to, aby do země zvali post-bolševické diktátory.  Shodou nějakých podivných okolností Zeman v době krize zničil parlament a na skoro rok jmenoval a spoluvytvářel vládu složenou prakticky výhradně z členů KSČ, kdy mnozí byli zároveň nějakou shodou záhad členy Zemanovců (asi nějaká neonacistická banda, byť NSDAP si do názvu Hitlerovci dát nedovolila). 


Nepřihlášený uživatel

#30281 Re: Re:

2015-01-05 21:50

#30270: - Re:  

Tady absolutne nema vyznam, resit ceskou gramatiku.  I podle toho jsou volici Zemana snadno poznatelni.  Je tedy celkem jasne, jaka skupina lidi mu dala svuj hlas.


Nepřihlášený uživatel

#30282 Signatáři této petice čekají co bude dál......

2015-01-05 21:50

Jestli se svolá nějaká větší demonstrace při vhodné příležitosti, jestli se petice předá i Sněmovně a Senátu k vyjádření, kdy do Senátu půjde jednoznačně petice papírová. 

Věci mají svůj vývoj. Také přijde brzo pokles "preferencí" Zemana někam k preferencím komunistů tedy kolem 10 %, tedy drtivá většina občanů přestane věřit, že mluví pravdu. Což také jistě bude muset mít své důsledky, neboť to byl právě Zeman kdo ničil Sněmovnu v době vládní krize s odkazem na to, že "jí občané dle průzkumů nedůvěřují", tedy Zeman na věc bude muset reagovat - pravděpodobně abdikací ze zdravotních důvodů. 

Také se musí začít řešit bezpečnost. Na Hradě se pochybují lidé bez bezpečnostní prověrky v bezprostřední blízkosti Zemana a pohybují se tam dnes jíž daleko déle než rok. Zemanova pornografická dcerunka si vymínila 4 auta, která mají volný průjezd do chráněných objektů bez kontroly. Věci jsou opravdu již naprosto kritické a je potřeba je začít řešit okamžitě. Je více než pravděpodobné, že ze země unikají informace do Ruska. Je možné, že opět přijde rána v podobě výzvy USA, aby to ČR začala řešit, jinak USA přestatne předávat i onen zbytek informací, který ještě ČR poskytuje. Obdobné to bylo v době Grosse na vnitru a aféry Jakubík, který byl v přímém spojení s mafiánem Mogilevičem, v době kdy byl Zeman premiérem.  

Je možné, že nás také vyzve EU k řešení bezpečnostní situace i státy EU nemají zájem, aby bezpečnostní informace unikaly do Ruska. Je možné, že Sněmovna bude muset přistoupit k drastikým krokům mimořádných opatření, např. výběru úředníků, kteří budou moci na Hradě pracovat a přitlačení Zemana k tomu, aby je akceptoval. Možné je dnes opravdu všechno, právě proto, co Zeman nažvanil 3.1.

Velmi pravděpodobné je ale tvrdé politické řešení a abdikace ze zdravotních důvodů, je možné a že přijde do tří měsíců. Pokud bude banda kolem Zemana si chtít udržet alespoň základní zdání legitimy a mít vůbec naději na nějakou budoucnost v ČR a to především v politice ale i businessu, budou muset Zemana přinutit k abdikaci. Je logické, že se část této bandy přesune k novému kandidátovi od Zemanovců a budou chtít prodat sociální kapitál a vazby na Rusko. Je otázka, jestli občané vůbec budou ale jakéhokoliv kandidáta od Zemanovců akceptovat, když Zemanovcům jako takovým naprosto nedůvěřují. Část jich bezpochyby začně informacemi z Ruska vydírat Babiše a mnohé další a tím budou získávat zdroje na "politckou práci". 

Věci jsou velmi vážné, jsem přesvědčen, že Zeman ale již do Ruska rozhodně neodjede....


Nepřihlášený uživatel

#30283 Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-05 21:51

Rozplynula se v jeho bláholech z povánočního "projevu" a včerejších blábolech a denohestacích občanů této země.

I na tomto je zřejmé, že se působení Miloše Zemana na Hradě blíží ke svému závěru. Nikdo v jeho okolí se jej už nesnaží usměrňovat, nikdo se nesnaží ani o tu nejmenší korekci, všichni včetně Kmoníčka, Nejedlého, Mynáře, Augustina, Ovčáčka i šílenou Burianovou už si začali chránit vlastní existenci. 

Nejedlý s Mynářem se snží dostat evidentně k informacím, které by mohli prodat a v budoucnu prodávat, tedy především ke spisu soudruha Babiše a lidí z jeho party, tedy Krnáčová, jeho předsedy poslanců atd. atd. Buriánová neříká nic, Augustin jen trne, kdy na něj někdo podá žalobu ke Správnímu soudu, neboť v dopise úředníka nestoudně lhal, což ústava přímo zapovídá. Ovčáček se ještě nedávno zmohl na pochlebování, ale kdyby s ním dělali rozhovor dnes, už se hodně mírně v tom, jak je "Zeman vnímavým nadřízeným". 

Řekl bych, že se věci v nejbližších čtyřech týdne velmi pohnou. Je možné, že prijde masivní úprk lidí z Hradu. Ovčáčka pravděpodobně Klausova banda drží pod krkem, ale ostatní se teď "bude hodit", že nezískali prověrku a útěkem se budou snažit uniknout z dosahu svých zločinů, které se Zemanem na Hradě napáchali. 

Hrad bude mít obrovský problém se získáváním nových lidí, mimo jiné proto, že Zemanovci nemají koho nabídnout.  Do věci se budou muset vládní strany a převzít odpovědnost za situaci na Hradě, což udělají jedině tehdy, pokud banda kriminálníků kolem Zemana donutí Zemana k abdikaci. 

Řekl bych, že již dnes je vidět světlo na konci tunelu Hrad a řekl bych, že s bandou na Hradě již dávno probíhají zákulisní rozhovory, přsněji prostě pracovní jednání o situaci na Hradě.  Řekl bych, že ale mnoho lidí velmi trne, především Babiš, který je se Zemanem spojen pupeční šňůrou archivu KGB, kdy možná vůbec přesně neví, co všechno je či není k dispozici. 

Myslím si, že politické divadlo v nejbližších šesti měsících bude obrovská zábava pro ty, kdož jej nějakou dobu již sledují. Myslím, že se budeme velmi bavit, jak parta kolem Babiše a Zemana bude škvařit na vlastním sádle. 


Nepřihlášený uživatel

#30284 Re: Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb?

2015-01-05 21:52

#30283: - Kam vlastně "vyšuměla" Kmoníčkova kampaň, že Zeman není ruský šváb? 

 Chystá se Janouškova amnestie ze zdravotních důvodů, jako Zemanovům závěrečný komunisticko nacistický "majstrštyk". 

Mynář koupil vilu od Janouškova advokáta. Za 5, 5 milionu korun

Cena je naprosto nesmyslná, dokonce i kdyby to bylo rozpadlé, propadlá střecha a do domu dva roky teklo, byla by cena sotva adekvátní. 

Je dobře, že je to venku, je to evidentně jeden z možných milníků a z mého pohledu to vypadá velmi dobře. Mynář velmi brzo na Hradě skončí a tedy se věci začnou hýbat tak, jak jsem psal včera. Do věci se bude muset vložit vláda, bude muset převzít úřadování na Hradě připravit Zemanovu abdikaci. 


Nepřihlášený uživatel

#30285 Re: Re: Re: Re: Věci snad skutečně daly do pohybu, Zemana zločinecká banda opravdu nejspíš vybírá zi

2015-01-05 21:53


Nepřihlášený uživatel

#30286 Zeman je absolutně beztrestný a tedy do velké míry v ČR absolutně mocný a to bohužel v páchání .....

2015-01-05 21:53

...zločinů i na cízím území a díky udělování milostí, může na tyto zločiny použít prakticky jakéhokoliv občana ČR.  

Je bohužel potřeba si uvědomi, že Zeman je absolutně beztrestný a pokud vytrhne z kontextu Ústavy, jak je jeho zvykem, není také ze svého jednání nikomu odpovědný, což si on vykládá naprosto v rozporu s Ústavou jako celkem tak, že si může dělat co chce. 

Zeman je opravdu děsivě nebezpečný. Má kolem sebe bandu zločinců napojených na ruské "tajné" služby, je schopen si objednat libovolnou politickou vraždu, má pravděpodobně přístup ke kopii archivu StB. 

To je důvod, proč jdou věci velmi velmi zvolna a proč mnoho lidí čeká, až budou mít masivní podporu veřejnosti pro rázné kroky proti stavu na Hradě. 

Pokud by zítra Zeman zveřejnil, jak Babiš přišel k majetku a jeho StBácký spis, stoupne mu důvěryhodnost na pro něj naprosto neuvěřitelných 70 % a do měsíce jsme bez vlády a Sněmovny a jede to tu nanovo. I to je jeden z milníků a bohužel zdaleka není jen z říše fantazie. 


Nepřihlášený uživatel

#30287 Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-05 21:54

...než to, že by se jednalo o standardní demokratického politika. 

Stejně tak je velmi pravděpodobné, že zpravodajské služby našeho státu již mají nezvratné důkazy o tom, že Zeman jedná pro rusky záměrně a je úkolován. Nikdo z okolí Zemana za celou dobu, co je Zeman na Hradě nezískal bezpečnostní prověrku. Situace je velmi vážná. 

 

Miloš Zeman je loutkou v Evropské unii a člověkem, kterého především řídí ruská KGB, uvedl pro server Ukrajinské národní noviny (UNN) ukrajinský politolog Alexandr Palij. Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.


Nepřihlášený uživatel

#30288

2015-01-05 22:29

Doufám, že lidé povstanou a začnou konečně něco dělat. To je problém vyvolat generální stávku v celém Česku a Praze a strhnout lavinu událostí. je potřeba se rozhoupat tak jako se rozhoupali obyčejní lidé na Ukrajině a vzali svou budoucnost do svých rukou... vemte si z nich příklad Pražané... hrdinně umírali na barikádách pro dobrou a světlou budoucnost jejich potomků... u nás se bude jen mlátit sláma na novinkách a pod peticí. Je potřeba vyvolat protesty, stávky, demonstrace. Postavit barikády v Praze kolem letiště, atd. Byste viděli jak se to rozhýbe. Za války taky naši předci umírali, aby jsme se měli dobře. Určitě se najde mnoho lidí v Česku, kteří položí na Prag Majdanu svůj život pro dobro věci. Nebudou nikdy zapomenuti, tak jako revolucionář Bandera....


Nepřihlášený uživatel

#30289 MYSLÍTE SOUDRUHA ZEMANOVIČE ?

2015-01-05 23:04

#30237: - Re: Re: Re: Re: Re:  

 TÍM " NĚHO " MYSLÍTE SOUDRUHA ZEMANOVIČE ?

ČLOVĚČE, BĚŽTE SI DÁT STUDENOU SPRCHU, ALE POŘÁDNOU !!

KVZ

#30290 Přišel agent FSB bububu

2015-01-05 23:28

Přišel jsem jen na moment. Přečtu, vše důkladně zdokumentuji a zítra předám protokol na ruskou ambasádu ;-)

KVZ

#30291 Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-05 23:30

#30287: - Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější..... 

 Když to píšou ukrajinský noviny, tak to bude určitě pravda šášulo :-D


Nepřihlášený uživatel

#30292 Re:

2015-01-06 00:15

#30288: -  

Postavit barikády v Praze kolem letiště, atd.ězí a letisště bude 

Pravda a láska musí zvítězit! Havlovo letiště - symbol Pražského Majdanu!


Nepřihlášený uživatel

#30293 Re: Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější.....

2015-01-06 00:17

#30287: - Zeman je loutkou Putina, to je bohužel daleko pravděpodobnější..... 

 Reagoval tak na to, že český prezident přirovnal Stěpana Banderu k Reinhardu Heydrichovi.

Ať žije Palij! Palij na hrad!


Nepřihlášený uživatel

#30294 Re: měl by být zalezlý ve své noře

2015-01-06 00:34


Nepřihlášený uživatel

#30295 Ve skutečnosti tato Země NEMÁ Prezidenta.

2015-01-06 00:44

Miloš Zeman NENÍ opakuji NENÍ Prezidentem.

Jak si tím mohu být tak jist? Inu, je to poměrně dost jednoduché, jelikož neprovádí denní úkony hodné Prezidenta. Prezident pracuje pro svou Zemi. A to denně. 7 dní v týdnu. PreziMiloš Zeman NENÍ opakuji NENÍ Prezidentem. dent zakládá instituce. Prezident minimálně osobně podpoří vznik nadačních fondů. Jakých? Jakýchkoliv, které prospějí například kulturnímu, sportovnímu, společenskému, vzdělávacímu, zdravotnickému, volnočasovému či vědeckému životu. 

Pokud není na zahraniční návštěvě, či se nějaké nevěnuje, pak neustále pracuje tímto směrem! Například severští Králové DENNĚ cestují po své Zemi, DENNĚ jsou v kontaktu s běžnými občany svých Zemí a DENNĚ podnikají v určitých místech nějaké aktivity. Kdekoliv, například na základních školách, v muzejích, domovech důchodců, přírodních parcích v institucích, ve společenském životě.

Několikrát do roka také vedou řeč ke svému národu,jako celku. Většinou ohromoující, tedy pro nás z České Republiky. Pro seveřany zcela běžnou, jasnou, ucelenou, a skutečně se to bere jako samozřejmost. A Král (v Dánsku Královna) pracuje neustále!

To stejné však má dělat i Prezident. Prezident svobodné Země. Také má však dohlížet nad tím, aby politici jeho Země jednali ve prospěch občanů své Země. Což Miloš Zeman nedělá. Osobně se podepsal pod dva naprosto antihumánní zákony,jenž zbavují občany naší Země svéprávnosti a nedají se přirovnat dokonce ani k vládě totality před listopadem 1989! A zde nežertuji!

Toto NENÍ, opakuji NENÍ Prezident, toto je hulvát, buran a zlý člověk, pouhý prospěchář. Jeho alkoholismus je něco, čeho můžeme litovat osobně vůči jemu samotnému, avšak existuje zde mnoho protilakoholních léčeben a Miloš Zeman jich měl po dobu, kdy nebyl v žádném úřadě, nýbrž v důchodu, dávno využít a již dávno mohl být z alkoholismu vyléčen!

Stydím se, že žiji v Zemi, kde si lidé nedokáží uvědomit, co způsobují svými činy, v případě zvolení Miloše Zemana oficielně Prezidentem ČR. Doufám a věřím, že se toto v dohledné době začne v hlavách občanů České republiky měnit a že si konečně uvědomí, co způsobují svojí nevšímavostí a nevnímavostí svých lehkovážných činů! Teprve poté si nejspíše také Národ uvědomí, že jeho největším nepřítelem je v tuto chvíli jen a pouze jeho vlastní myšlení. Apatie, lenost a pouhé bezúčelné kritizování. Díky tomu je možné, že oficielním Prezidentem je Miloš Zeman. Ve skutečnosti tato Země NEMÁ Prezidenta.


Nepřihlášený uživatel

#30296 Re: Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-06 01:01

#30203: - Re: tak predsa len zapšklý stařík 

 Ako to súvisí so vzdelaním?:-) Režisér Jan Němec je na rozdiel od tohto Němca, smerujúceho do vysokej politiky (vie, kam chce ísť!) známa osobnosť. Poznať nulu, ktorá sa driape ku korytu aj cez mŕtvoly, nie je maturitná ani štátnicová otázka:-).

Práve sledujem Udalosti komentáre na ČT 24. To už nie je možné: verejnoprávna ČT kydá na prezidenta a obhajuje otvorene BANDEROVCOV, bagatelizuje zločiny UPA/OUN, zatĺka, že na Ukrajine existuje široká základňa ultranacionalistov, ktorí nadväzujú na nacizmus a otvorene sa k nemu hlásia. Ten fakľový sprievod na počesť týchto  m a s o v ý c h  vrahov z radov Ukrajinskej povstaleckej armády, ktorí vraždili rasovo a politicky nežiaducich aj pri prechode naším územím (napr. KOLBASOV - brutálne zavraždili skupinu mladých Židov, čo prežili koncentráky!!!), pokladá za legitímnu spomienkovú akciu!!!  

Kto je tá osoba, ktorú tam pozvali, aby sa k tomu vyjadrovala? Nie je pravda, ako tvrdí, že "ruská propaganda" všetkých Ukrajincov označuje za banderovcov - tá osoba klame! V Rusku tak ako kdekoľvek inde, sú samozrejme  aj takí jednoducho premýšľajúci ľudia, ako majdanisti a antizemanovci  v tejto  diskusii, ktorí každého, kto nezdieľa ich rusofóbiu a nenávisť k Zemanovi označujú za kovaného komunistu a agenta Moskvy, ale hádzanie Ukrajincov do jedného vreca s banderovcami rozhodne nie je oficiálne stanovisko Ruska a väčšina Rusov tak blbá ako tá expertka v ČT nie je!

 


Nepřihlášený uživatel

#30297

2015-01-06 01:12

zločiny banderovcov v Kolbasove


Nepřihlášený uživatel

#30298 Re: Re: Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-06 01:30

#30296: - Re: Re: tak predsa len zapšklý stařík 

Hlásná trouba FSB opět v akci a zase na nesprávných stránkách, místo aby agitoval u miloše tak otravuje tady. Hail putin.


Nepřihlášený uživatel

#30299 Re: Re: Re: tak predsa len zapšklý stařík

2015-01-06 03:15

#30296: - Re: Re: tak predsa len zapšklý stařík 

Slovacku chytracku.  Kdyz uz umis vse tak dobre vysvetlit, kdy nam objasnis ty bezpecnostni proverky ?  A hlavne proc se k tomuto tematu moudry a pravdomluvny MZ nevyjadruje ?


Nepřihlášený uživatel

#30300 Re: Re: Re:

2015-01-06 06:38

#30276: - Re: Re:  

 ve skutečnosti "stejná sračka"